Darko je covjek koji ima karakter i mislim da nebi ponistio ugovor sa Radnickim ni za kakve pare jer covjek cuva obraz sto je rijetkost kod trenera.Maniaacs je napisao/la:Jel se ti to zezas ?Zoom088 je napisao/la:Neki Amerikanac iz Simin Hana je zvao Vojvodića u više navrata i nudio mu ogroman novac da preuzme kormilo Slobode.
Darko ga hladno odbio
FK Radnički Lukavac
Re: FK Radnički Lukavac
Ukazana prililika brzo prolazi i sporo se vraća.
Jel' ti ličim ja na neozbiljnog čovjeka i nekoga ko bi pisao dezinformacije?Maniaacs je napisao/la:Jel se ti to zezas ?Zoom088 je napisao/la:Neki Amerikanac iz Simin Hana je zvao Vojvodića u više navrata i nudio mu ogroman novac da preuzme kormilo Slobode.
Darko ga hladno odbio

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Pa dobro sad.Zoom088 je napisao/la:Jel' ti ličim ja na neozbiljnog čovjeka i nekoga ko bi pisao dezinformacije?Maniaacs je napisao/la:Jel se ti to zezas ?Zoom088 je napisao/la:Neki Amerikanac iz Simin Hana je zvao Vojvodića u više navrata i nudio mu ogroman novac da preuzme kormilo Slobode.
Darko ga hladno odbio

Normalno da ce odbiti jer taj smrad od covjeka je svjestan da ovde vise nije dobro dosao.Zoom088 je napisao/la:Neki Amerikanac iz Simin Hana je zvao Vojvodića u više navrata i nudio mu ogroman novac da preuzme kormilo Slobode.
Darko ga hladno odbio
jak igrac daj boze da ne dobije ispisnicu.sjena je napisao/la:Posto si tako pametan dodji ti po ispisnicu za Cejvanovica ili ti poderi ugovor posto je amaterski.Sa takvim komentarima mogli bi samo da dignete cijenu za njegovu ispisnicu.Zato cuti majke ti jer se ocito ne razumijes u te stvariMakeTZ je napisao/la:Kakva suspenzija ljudi ovo su amaterski ugovori igraci mogu otici kad hoce, samo poderu ugovor.
Ovako će i se i za dotičnog Amerikanca pisati za par mjeseci. Ali dobro, to nije naš problem.scudetto je napisao/la:Normalno da ce odbiti jer taj smrad od covjeka je svjestan da ovde vise nije dobro dosao.Zoom088 je napisao/la:Neki Amerikanac iz Simin Hana je zvao Vojvodića u više navrata i nudio mu ogroman novac da preuzme kormilo Slobode.
Darko ga hladno odbio
Mi imamo malo veći problem.
Naime, na jednoj trenerci koja je stigla u novoj opremi, nije odštampan broj (na donjem dijelu radne trenerke).
-
- Kontakt:
UPRAVA NAPOLJEZoom088 je napisao/la:Ovako će i se i za dotičnog Amerikanca pisati za par mjeseci. Ali dobro, to nije naš problem.scudetto je napisao/la:Normalno da ce odbiti jer taj smrad od covjeka je svjestan da ovde vise nije dobro dosao.Zoom088 je napisao/la:Neki Amerikanac iz Simin Hana je zvao Vojvodića u više navrata i nudio mu ogroman novac da preuzme kormilo Slobode.
Darko ga hladno odbio
Naime, na jednoj trenerci koja je stigla u novoj opremi, nije odštampan broj (na donjem dijelu radne trenerke).

1921
1989
1989
PODRŠKA!!!VolimRadnicki je napisao/la:UPRAVA NAPOLJEZoom088 je napisao/la: Naime, na jednoj trenerci koja je stigla u novoj opremi, nije odštampan broj (na donjem dijelu radne trenerke).

Djes vidoviti nisam te preopzno eto ti znas sta ce se za koga pisati, kako ko zasluzi tako ce mu se i vratiti.Zoom088 je napisao/la:Ovako će i se i za dotičnog Amerikanca pisati za par mjeseci. Ali dobro, to nije naš problem.scudetto je napisao/la:Normalno da ce odbiti jer taj smrad od covjeka je svjestan da ovde vise nije dobro dosao.Zoom088 je napisao/la:Neki Amerikanac iz Simin Hana je zvao Vojvodića u više navrata i nudio mu ogroman novac da preuzme kormilo Slobode.
Darko ga hladno odbio
Hajde de, pustimo tu priču. Svako o svome na temi svoga neka piše. Lijep pozdrav!scudetto je napisao/la:Djes vidoviti nisam te preopzno eto ti znas sta ce se za koga pisati, kako ko zasluzi tako ce mu se i vratiti.
Ono što je mnogo bitnije jeste da je Krajišnik istupio iz takmičenja, ne treba govoriti ko tu najviše profitira (s obzirom da se rezultati brišu) i idu na 7. mjesto.
-
- Kontakt:
@ scudetto
To što kažeš možeš reći samo u svoje ime.Vojvoda je bio i ostaće naša legenda,a to ako je odbio, iako mi je mnogo žao,pokazuje njegov karakter i odanost svakom klubu u kojem radi,jer on bilo da je igrać ili trener živi za klub 24 sata dnevno.Kako ja znam, nikad nije bez velikog razloga nekoga napustio.
Vi lukavčani budite sretni što imate takvu ljudinu.
To što kažeš možeš reći samo u svoje ime.Vojvoda je bio i ostaće naša legenda,a to ako je odbio, iako mi je mnogo žao,pokazuje njegov karakter i odanost svakom klubu u kojem radi,jer on bilo da je igrać ili trener živi za klub 24 sata dnevno.Kako ja znam, nikad nije bez velikog razloga nekoga napustio.
Vi lukavčani budite sretni što imate takvu ljudinu.
Evo me. Imam neke komplekse koji su čudo, jeldescudetto je napisao/la: Djes vidoviti nisam te preopzno eto ti znas sta ce se za koga pisati, kako ko zasluzi tako ce mu se i vratiti.

Kralju moj da si ti meni zdrav i ziv ja ne vidim da sam negdje spomenuo komplekse samo sam ti odgovorioZoom088 je napisao/la:Evo me. Imam neke komplekse koji su čudo, jeldescudetto je napisao/la: Djes vidoviti nisam te preopzno eto ti znas sta ce se za koga pisati, kako ko zasluzi tako ce mu se i vratiti.![]()
![]()

@joksimovic
ako sam ja 300 dusa onda govorim u svoje ime sto se vidjelo na tekmi u Lukavcu, a druga je stvar sto je on tebi valjo nesto pa ga gotivis, i nema potrebe da se ide dalje svako ima svoje misljenje i to je to.
@scudetto
Konkretno, zbog čega ti ne gotiviš Vojvodića? Šta je to čime ti se zamjerio?
Zanemarimo psihologiju mase i ono vaše psovanje u Lukavcu upućeno Vojvodiću. Može li konkretan razlog?
Konkretno, zbog čega ti ne gotiviš Vojvodića? Šta je to čime ti se zamjerio?
Zanemarimo psihologiju mase i ono vaše psovanje u Lukavcu upućeno Vojvodiću. Može li konkretan razlog?
Scudetto, Vojvodic je plakao za vama, to je covjek koji vam je najvise dao, zasto tako pricas? Od svih stariji fukara sam cuo sve najbolje o njemu, a vi forumasi samo znate sto procitate? Nemoj dzaba ba, covjek je radio kad je bilo najteze kod vas, da vam je Murinjo došo ne bi ostali u PL.
Vojvoda je pravi trener, dobro se slaze sa momcadi, nek ostane do kad je vezan, a mozda i duze..Ima nasu podrsku, nismo mi kao simpatizeri iz Tuzle ko god ih ostavi ne valja.Isto i za ovog Sakiba sto ga hoce za trenera, kad ih iscupa covjek oni ga se rijese, a kad zaglibe ponovo ga zovu
Znate i sami da je tako, mnogi su to pisali i na vasoj temi.
@zoom ne znam, nekako si to napis'o ironicno mi izgledalo
Vojvoda je pravi trener, dobro se slaze sa momcadi, nek ostane do kad je vezan, a mozda i duze..Ima nasu podrsku, nismo mi kao simpatizeri iz Tuzle ko god ih ostavi ne valja.Isto i za ovog Sakiba sto ga hoce za trenera, kad ih iscupa covjek oni ga se rijese, a kad zaglibe ponovo ga zovu

@zoom ne znam, nekako si to napis'o ironicno mi izgledalo

Ma pusti to, hocemo li mi mijenjati upravu zbog one trenerke??
Neoprostivo!!!

Neoprostivo!!!

DefinitivnoZoom088 je napisao/la:Ma pusti to, hocemo li mi mijenjati upravu zbog one trenerke??![]()
Neoprostivo!!!

http://sportsport.ba/bh_fudbal/marsel-m ... icki/98528" onclick="window.open(this.href);return false; eto ga new player.....

Ma imam ja njegove fotke
, odmah sam ga fotografisao cim je dosao
. (ali zaboravio postaviti jbg
)

Ma hajde ba bit će sad fotki iz Ulcinja, evo Velež danas 0-0 igrao u Baru, tamo ćemo da igramo protiv našeg bivšeg golmana Oštrakovića on je jedinica Veleža sad........Zoom088 je napisao/la:Ma imam ja njegove fotke, odmah sam ga fotografisao cim je dosao
. (ali zaboravio postaviti jbg
)

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.