Miroslav Stevanović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: Miroslav Stevanović
zasto je to trenutno Vojvodina u povoljnijem polozaju. Eto imas danasnju izjavu Purica koji je uporedio njihovu i nasu ligu, sve ce ti biti jasno 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ma, ipak je njihova liga jaca i Vojvodina uz dva kluba iz Beograda su ipak nesto ozbiljniji od ostalih. Evo recimo ovako: Kad bi Sevilla kupila nekog igraca iz Sarajeva? Nikada. Lakse ce mu svakako bit u Vojvodini, sve mu je poznato i nema tamo nekog ekstra pritiska. U Sarajevu je uvijek neki haos, i tako ce bit i pod ovim klaunom iz Malezije, jos vise nego prije.Bosniacum Lilium je napisao/la:zasto je to trenutno Vojvodina u povoljnijem polozaju. Eto imas danasnju izjavu Purica koji je uporedio njihovu i nasu ligu, sve ce ti biti jasno
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Zar se nije ono , Vosa raspala po svim savovima
a sto je valjalo otislo sa trenerom u Partizan ?
jedino za svoj cejf da ide igrat .
A belcim , isto mu dodje odigrat 15 utakmica u Bosni ili Srbiji..
a sto je valjalo otislo sa trenerom u Partizan ?
jedino za svoj cejf da ide igrat .
A belcim , isto mu dodje odigrat 15 utakmica u Bosni ili Srbiji..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ne bih se bas slozio s tobom. u JSL je trenutno ocajno stanje. Namjestanja i spletke ala Nigerijska liga. Ove godine su po meni zabiljezili veoma veliki pad. Ne vidim sto je klaun. Do sada je sve uredu sto se tice FKS i Tan-a. To sto je drugacija situacija s Cardiffom, to je druga stvar. A i zasto cjelokupni BH klupski fudbal ne bi krenuo naprijed? Vrijeme mu je.Cartman je napisao/la:Ma, ipak je njihova liga jaca i Vojvodina uz dva kluba iz Beograda su ipak nesto ozbiljniji od ostalih. Evo recimo ovako: Kad bi Sevilla kupila nekog igraca iz Sarajeva? Nikada. Lakse ce mu svakako bit u Vojvodini, sve mu je poznato i nema tamo nekog ekstra pritiska. U Sarajevu je uvijek neki haos, i tako ce bit i pod ovim klaunom iz Malezije, jos vise nego prije.Bosniacum Lilium je napisao/la:zasto je to trenutno Vojvodina u povoljnijem polozaju. Eto imas danasnju izjavu Purica koji je uporedio njihovu i nasu ligu, sve ce ti biti jasno
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
- molotovljev
Ma nije ba, kod nas je još uvijek ratno stanje.
Iz pojedinih postova može se zaključiti koliko su ljudi neupućeni. Da ne govorimo o pesimizmu koji preovladava
u glavama pojedinaca. Sad mi je malo jasnije zbog čega onolika hajka na selektora Sušića.
Iz pojedinih postova može se zaključiti koliko su ljudi neupućeni. Da ne govorimo o pesimizmu koji preovladava
u glavama pojedinaca. Sad mi je malo jasnije zbog čega onolika hajka na selektora Sušića.
F.K.SARAJEVO
Inače imamo mnogo razloga za optimizam. Klubovi nam igraju dobro u Evropi, tribine su pune, stadioni su u perfektnom stanju, travnjaci isto tako. Igrači se plaćaju na vrijeme, a navijači? Pogledam tvoj nick, pa onda avatar i želja za odlaskom na utakmicu iznenada prođe (ako je ikada i bilo).molotovljev je napisao/la:Iz pojedinih postova može se zaključiti koliko su ljudi neupućeni. Da ne govorimo o pesimizmu koji preovladava u glavama pojedinaca.
Upućeni smo, itekako smo upućeni.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- molotovljev
Kako da nam bude drugačije, odnosno onako kako bismo mi to htjeli, kada mi sami ne pridonosimo tome.Virtu4l je napisao/la:Inače imamo mnogo razloga za optimizam. Klubovi nam igraju dobro u Evropi, tribine su pune, stadioni su u perfektnom stanju, travnjaci isto tako. Igrači se plaćaju na vrijeme, a navijači? Pogledam tvoj nick, pa onda avatar i želja za odlaskom na utakmicu iznenada prođe (ako je ikada i bilo).molotovljev je napisao/la:Iz pojedinih postova može se zaključiti koliko su ljudi neupućeni. Da ne govorimo o pesimizmu koji preovladava u glavama pojedinaca.
Upućeni smo, itekako smo upućeni.
Ne trudimo se da nam bude bolje, nego samo kukamo i prebacujemo krivnju sa jednih na druge.
Evo, upravo je Stevanović idealan primjer za to. Umjesto da kažemo, haj' super što jedan takav igrač uopšte
dolazi da igra za bosanski klub i da treba što više takvih, ma ne gdje ćeš to, bolje ti je u Vojvodini. Zamisli !
I o čemu mi pričamo kad ni sami ne znamo šta ustvari hoćemo. Kao htjeli bi nešto, al daj da imam samo ja.
Ponavljam, FK Sarajevo je probilo led i krupnim koracima korača ka, organizacijski i rezultatski uspješnom
klubu. A vrijeme će pokazati ko je u pravu. Stvar je u tome da li neko vjeruje u to ili ne. Optimizam !?
Vidni pomaci su napravljeni i na nivou cijele lige. Vremenom ćemo postati zanimljiva liga, barem na Balkanu.
I da, nick i avatar nemaju nikakve veze sa fudbalom i stadionima. Što se mene tiče, izvoli dođi na tekmu.
F.K.SARAJEVO
momak objasnio! svaka čast!molotovljev je napisao/la: Kako da nam bude drugačije, odnosno onako kako bismo mi to htjeli, kada mi sami ne pridonosimo tome.
Ne trudimo se da nam bude bolje, nego samo kukamo i prebacujemo krivnju sa jednih na druge.
Evo, upravo je Stevanović idealan primjer za to. Umjesto da kažemo, haj' super što jedan takav igrač uopšte
dolazi da igra za bosanski klub i da treba što više takvih, ma ne gdje ćeš to, bolje ti je u Vojvodini. Zamisli !
I o čemu mi pričamo kad ni sami ne znamo šta ustvari hoćemo. Kao htjeli bi nešto, al daj da imam samo ja.
Ponavljam, FK Sarajevo je probilo led i krupnim koracima korača ka, organizacijski i rezultatski uspješnom
klubu. A vrijeme će pokazati ko je u pravu. Stvar je u tome da li neko vjeruje u to ili ne. Optimizam !?
Vidni pomaci su napravljeni i na nivou cijele lige. Vremenom ćemo postati zanimljiva liga, barem na Balkanu.
I da, nick i avatar nemaju nikakve veze sa fudbalom i stadionima. Što se mene tiče, izvoli dođi na tekmu.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ne može jedan čovjek promijeniti sliku o našem fudbalu. Ma koliko on novca uložio, opet će morati ići na Pirotu ili u Trebinje. Možda može pokrenuti lavinu, ali o tome je rano pričati. Opet će svakog vikenda biti razbijenih glava, autobusa... a to je problem koji rješava država, a ne Vincent Tan. Kad se eliminišu sve rak rane, tek onda možemo pričati o kvalitetnim igračima reprezentativnog kalibra.
Zato je Stevanoviću bolje u Vojvodini, koja ga je već jednom afirmisala u reprezentaciji. Liga je jača od naše, infrastruktura je neuporediva i lakše će se prodati.
Zato je Stevanoviću bolje u Vojvodini, koja ga je već jednom afirmisala u reprezentaciji. Liga je jača od naše, infrastruktura je neuporediva i lakše će se prodati.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
pa ne može s sve srediti preko noći, potreban je jedan vremenski period da bi sve izgledalo bajno, ovo je samo početak, uvjeren sam. Ovo je veliki korak u našoj ligi, kad bi se Sarajevo pojačalo dovođenjem Steve i još nekih igrača, naravno da bi i ostali klubovi nastojali da pariraju Sarajevu i dovodili bi koliko-toliko bolje igrače nego što sad dovode 
15.10.2013.
Bravo, odlicno receno. Sad svi se*u kao Stevanovic ce zahebati karijeru ako dodje kod nas, a u slucaju da za koju godinu pocnemo sami izbacivati vrhunske talente vani svi ce ih docekivati u repku rasirenih ruku.Kaunas je napisao/la:momak objasnio! svaka čast!molotovljev je napisao/la: Kako da nam bude drugačije, odnosno onako kako bismo mi to htjeli, kada mi sami ne pridonosimo tome.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- Alen Škoro
- Kontakt:
Cartman je napisao/la:Ma, ipak je njihova liga jaca i Vojvodina uz dva kluba iz Beograda su ipak nesto ozbiljniji od ostalih. Evo recimo ovako: Kad bi Sevilla kupila nekog igraca iz Sarajeva? Nikada. Lakse ce mu svakako bit u Vojvodini, sve mu je poznato i nema tamo nekog ekstra pritiska. U Sarajevu je uvijek neki haos, i tako ce bit i pod ovim klaunom iz Malezije, jos vise nego prije.Bosniacum Lilium je napisao/la:zasto je to trenutno Vojvodina u povoljnijem polozaju. Eto imas danasnju izjavu Purica koji je uporedio njihovu i nasu ligu, sve ce ti biti jasno
Bit ce mi drago dopisivati se s vama preko foruma za pola godine - godinu, kada ce igraci na prostoru cijelog Balkana, a i sire, radije igrati za FK Sarajevo, nego za Zvezdu, Partizan, Vojvodinu, Hajduk...
NON MOLLARE MAI
Za Stevanovića korak unazad (bilo to vojvodina ili FkS), a za Sarajevo korak naprijed ako ga uspiju angažovati!!!!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
- molotovljev
Vidi jarane, jasno je da ja i ti potpuno drugačije doživljavamo fudbal. Ti si neko ko uopšte ne ide na utakmiceVirtu4l je napisao/la:Ne može jedan čovjek promijeniti sliku o našem fudbalu. Ma koliko on novca uložio, opet će morati ići na Pirotu ili u Trebinje. Možda može pokrenuti lavinu, ali o tome je rano pričati. Opet će svakog vikenda biti razbijenih glava, autobusa... a to je problem koji rješava država, a ne Vincent Tan. Kad se eliminišu sve rak rane, tek onda možemo pričati o kvalitetnim igračima reprezentativnog kalibra.
ili rijetko kada (sam si to potvrdio iznad). Dok s druge strane, ja sam neko ko ide već 35 godina na Koševo.
Od svoje treće godine pratim FK Sarajevo. I nemaš pojma koliko meni znači moje Sarajevo.
Imao sam priliku gledati mnoge velike igrače sa Koševa, iako se nekih i ne sjećam, kao recimo Sušića...
Onda je došao period kada je naš fudbal bio na aparatima, i godinama je takvo stanje. Nažalost.
Sada se situacija bitno promijenila u našu korist, došao je trenutak koji svaki navijač želi na ovim prostorima.
Dakle, potpuna stabilizacija kluba i ono najvažnije, evropski iskorak.
Meni nije bitno toliko gostovanje u Trebinje ili Tuzlu, koliko mi je bitno gostovanje u Amsterdam ili Firencu...
A da bih gostovao širom Evrope, potrebno je da za moj klub igraju kvalitetni igrači, kao Stevanović, Husejinović
i slični. Ambicije kluba su upravo da napravimo taj iskorak, tako da ja na osnovu toga temeljim svoje mišljenje.
I još nešto, budi siguran da je Sarajevo trenutno najozbiljniji klub u regiji, naravno uz Dinamo.
F.K.SARAJEVO
Covjek objasnio jednom recenicom.vrebac86 je napisao/la:Za Stevanovića korak unazad (bilo to vojvodina ili FkS), a za Sarajevo korak naprijed ako ga uspiju angažovati!!!!!
1946
yebo ga ti nije Ronaldovrebac86 je napisao/la:Za Stevanovića korak unazad (bilo to vojvodina ili FkS), a za Sarajevo korak naprijed ako ga uspiju angažovati!!!!!
15.10.2013.
-
TakozvaniDijasporac
- Kontakt:
Citam malo (i prvi put) na forumu nase premijer lige i pisu navijaci kao vidjen Stevanovic u Sarajevu ovo ono..neznam ja da li je to istinito ili ne, nego bih imao zelju, posto inace samo pratim nasu repku da mi neko, ako mu nije mrsko, na kratko objasni kakva je se to prasina digla oko fk sarajeva..koliko im je bogati to kinezce obecalo para pa se spominju imena poput stevanovica, vranjesa, prije toga misimovica itd...bas me zanimaHead je napisao/la:Covjek objasnio jednom recenicom.vrebac86 je napisao/la:Za Stevanovića korak unazad (bilo to vojvodina ili FkS), a za Sarajevo korak naprijed ako ga uspiju angažovati!!!!!
A FKS Vosa nisu Bayern ni Barcelona!Kaunas je napisao/la:yebo ga ti nije Ronaldovrebac86 je napisao/la:Za Stevanovića korak unazad (bilo to vojvodina ili FkS), a za Sarajevo korak naprijed ako ga uspiju angažovati!!!!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Vjerovatno, ali bar je jasno šta želimo. Tebi je tvoj klub na prvom mjestu i naravno da bi dolazak Stevanovića bio veliki korak. Meni, i svakome ko ne navija za Sarajevo je to veliki korak unazad za njegovu karijeru.molotovljev je napisao/la:Vidi jarane, jasno je da ja i ti potpuno drugačije doživljavamo fudbal.
Sad, upoređivati ono što rade Dinamo ili Partizan sa jednim projektom koji još nije kako treba ni zaživio je malo previše subjektivno.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Šta je tu je, najbitnije je da Steva počne da igra u narednoj polovici sezone, pa na ljeto nek' vidi šta će dalje.
SP je nešto o čemu je trenutno teško razmišljati kad je on u pitanju, ali neka zaigra, sredi glavu,
podigne samopouzdanje, i možda bude spreman do kvalifikacija za Euro 2016.
SP je nešto o čemu je trenutno teško razmišljati kad je on u pitanju, ali neka zaigra, sredi glavu,
podigne samopouzdanje, i možda bude spreman do kvalifikacija za Euro 2016.
RŠD Velež
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], DeeWa, General505, Sveti i 25 gostiju.