Hajd ti nađi nešto što se zove Top Gol kad ima najmanje milijardu klipova sa sličnim naslovomdonCorleone1892 je napisao/la:Ja sam nekoliko puta pokusavao traziti po netu bar isjecke iz emisije Top Gol ali dzaba nema, ne znam da li uopce imaju oni to u arhivi svojoj.
Stara dobra vremena
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Stara dobra vremena
Moj prvi mobitel Sagem 939 cini mi se, a poslije toga nokia 3310, a poslije toga babo uzeo sl45 i to dok ga je seve nacionale reklamirala. 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
-
TomBrajder
- Kontakt:
Backyard science? Ako je ta, vidio sam mozda prosle pretprosle godine da se emitovala na nekom stranom programu.donCorleone1892 je napisao/la:Sjecam se, pravo dobra emisija, to je strana emisija vjerovatno ima na YB pa ako se neko sjeti naziva emisije nek napise, osevapit ce se samo takoLjumanM95 je napisao/la: Također je bila strana sad ne znam tačno da li serija ili je to spadalo u okvire dječijeg programa, ali radi se o skupini tinejdžera koji svaku novu epizodu prave drugačije eksperimente od stvari koje svakodnevno koristimo. Znam da je bilo jako zanimljivo i da je bilo dosta dobrih i poučnih stvari i da sam par puta pokušao eksperimentisati, mada se uvijek završi tragikomično.Nisam siguran da li je BHT ili FTV emitovao to, a poprilično sam uvjeren da je bila vikendom.
To je to, ali u isto vrijeme je i DM bila u opticaju kao ravnopravna valuta.hilmo je napisao/la:Sve nešto postavljaju slike novčanica od pola i jednu Konvertibilnu marku, Konvertibilna marka je moderna novčanica.
Ovo su bile novčanice:BH dinari, 100 BHD=1 DM
Ja se sjecam i zadnje godine rata kada su i cigare koristene kao platezno sredstvo u lokalnom granapu.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
- donCorleone1892
- Kontakt:
Eh to je to, bravoTomBrajder je napisao/la:Backyard science? Ako je ta, vidio sam mozda prosle pretprosle godine da se emitovala na nekom stranom programu.donCorleone1892 je napisao/la:Sjecam se, pravo dobra emisija, to je strana emisija vjerovatno ima na YB pa ako se neko sjeti naziva emisije nek napise, osevapit ce se samo takoLjumanM95 je napisao/la: Također je bila strana sad ne znam tačno da li serija ili je to spadalo u okvire dječijeg programa, ali radi se o skupini tinejdžera koji svaku novu epizodu prave drugačije eksperimente od stvari koje svakodnevno koristimo. Znam da je bilo jako zanimljivo i da je bilo dosta dobrih i poučnih stvari i da sam par puta pokušao eksperimentisati, mada se uvijek završi tragikomično.Nisam siguran da li je BHT ili FTV emitovao to, a poprilično sam uvjeren da je bila vikendom.
Bila je i na RTS-u slicna emisija, samo nisam siguran kako je se kod njih zvalaVirtu4l je napisao/la:Mene je Velid 1998 izvukao u nagradnoj igri na Top Golu, nas 4-5 pogodilo prvih 11 naše reprezentacije protiv Češke i Velid izvuče moju kovertu.Donnie Darko je napisao/la:Imal kakvih klipova na YT od "Top Gola" koji su prije haman svi gledaliVelid Spaho je odrađivao Primeru ostalih se ne sjećam. Koja je to moć bila
![]()
Nagrada je bila dres reprezentacije, Adidas
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
To je to care, svaka čast.TomBrajder je napisao/la:Backyard science? Ako je ta, vidio sam mozda prosle pretprosle godine da se emitovala na nekom stranom programu.donCorleone1892 je napisao/la:Sjecam se, pravo dobra emisija, to je strana emisija vjerovatno ima na YB pa ako se neko sjeti naziva emisije nek napise, osevapit ce se samo takoLjumanM95 je napisao/la: Također je bila strana sad ne znam tačno da li serija ili je to spadalo u okvire dječijeg programa, ali radi se o skupini tinejdžera koji svaku novu epizodu prave drugačije eksperimente od stvari koje svakodnevno koristimo. Znam da je bilo jako zanimljivo i da je bilo dosta dobrih i poučnih stvari i da sam par puta pokušao eksperimentisati, mada se uvijek završi tragikomično.Nisam siguran da li je BHT ili FTV emitovao to, a poprilično sam uvjeren da je bila vikendom.
A nije valjda da se niko ne sjeća Bariša?
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Sjeca li se iko one emisije,ja mislim da je Njemacka bila,kad covjek crta zivotinju,ali svaki dio tijela je razlicit,djeca mu govore kao od koje da nacrta,a bilo je jos mnogo toga,nesto se zvala kao Zapzarap nemam pojma tako nesto.
Znam da je to bas isto bilo popularno u to vrijeme,i da se svako jutro gledalo.
I reci onda da nije kralj.Virtu4l je napisao/la: Mene je Velid 1998 izvukao u nagradnoj igri na Top Golu, nas 4-5 pogodilo prvih 11 naše reprezentacije protiv Češke i Velid izvuče moju kovertu.
Nagrada je bila dres reprezentacije, Adidas

Tako se zvalo, tj Cap Carap. Spominjali smo je već, mnogima je ostala lijepa uspomena.Celtic je napisao/la:Sjeca li se iko one emisije,ja mislim da je Njemacka bila,kad covjek crta zivotinju,ali svaki dio tijela je razlicit,djeca mu govore kao od koje da nacrta,a bilo je jos mnogo toga,nesto se zvala kao Zapzarap nemam pojma tako nesto.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Celtic je napisao/la:Sjeca li se iko one emisije,ja mislim da je Njemacka bila,kad covjek crta zivotinju,ali svaki dio tijela je razlicit,djeca mu govore kao od koje da nacrta,a bilo je jos mnogo toga,nesto se zvala kao Zapzarap nemam pojma tako nesto.
tako je se i zvala
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Ja sam gledao na taj fazon Art attack,na super rtl-u.
I da ne zaboravim još jedan legendarni crtani
MARSUPILAMI

I da ne zaboravim još jedan legendarni crtani
MARSUPILAMI
...Nek nam vrate Elvisa,HASETA,Brus Lija...
Kimba se zvao onaj crtani sa onim malim lavom.
Je li uzimao jos ko Male novine, Kevser, 5plus ?
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Kad sam bio 7-8 razred uz 5plus dolazio ulozak i cure kao bilo sramota zbog toga da kupuje i onda mi muski uzimali zbog uloska (yebiga debili biliPuma je napisao/la:Kimba se zvao onaj crtani sa onim malim lavom.![]()
I Palcic isto bio
Zadnja izmjena: Pegi10, dana/u 03 apr 2015, 00:37, ukupno mijenjano 1 put.
Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
A Vesela Sveska 
Nznm za vas,al meni je ostalo u sjećanju i ono radovanje pred podjelu paketića u školi.Jedva čekaš da ga otvoriš,jbt
Nznm za vas,al meni je ostalo u sjećanju i ono radovanje pred podjelu paketića u školi.Jedva čekaš da ga otvoriš,jbt
...Nek nam vrate Elvisa,HASETA,Brus Lija...

Lav, ormar i vještica
U ratu kad bi prošao sfor konvoj bacili bi pokoji onaj zeleni paketic.
Sjeća li se neko, dođe šibice, nešto za potpalu, ono metalno malo kao da možeš nešto i skuhati, mislim za kafu da je služilo, koji keks, a poseban okus je imalo ono u zelenom, kao debela tamno zelena kesica sa otvorom na vrhu, mislim da je ono bio kikiriki puter, šta li je, dovraga bilo je preukusno.
A te praćke su bile opasne, ne znam kako su nam roditelji tada dozvoljavali, bezobzirno skroz.
Serija na OBN od prije, možda nekih 12-13 godina.
Vrh humora, pregledao sam je od prve do zadnje epizode.
[youtube][/youtube]
Propustili ste jedan crtani iz mog djetinjstva, kao utrka, sva auta su različita i vozači, a glavni likovi su bili onaj ćuko i kao vještica, bili su u istom autu, i uvijek su smišljali kako druge da ometu?
Sjeća li se neko, dođe šibice, nešto za potpalu, ono metalno malo kao da možeš nešto i skuhati, mislim za kafu da je služilo, koji keks, a poseban okus je imalo ono u zelenom, kao debela tamno zelena kesica sa otvorom na vrhu, mislim da je ono bio kikiriki puter, šta li je, dovraga bilo je preukusno.
A te praćke su bile opasne, ne znam kako su nam roditelji tada dozvoljavali, bezobzirno skroz.
Serija na OBN od prije, možda nekih 12-13 godina.
Vrh humora, pregledao sam je od prve do zadnje epizode.
[youtube][/youtube]
Propustili ste jedan crtani iz mog djetinjstva, kao utrka, sva auta su različita i vozači, a glavni likovi su bili onaj ćuko i kao vještica, bili su u istom autu, i uvijek su smišljali kako druge da ometu?
Da još i ovu seriju dodam i malo odmorim od teme.
Newjorški plavci, kako su ih Hrvati preveli, iliti NYPD Blue, i to prvih par sezona sa starom ekipom. Bobby mi je bio posebno drag, moćan...
Ova me serija "natjerala" da budem detektiv, kad god bismo se igrali odraslih ljudi i zanimanja, razbacanih kancelarija po komšiluku.
Ali, nikad nisam o tome razmišljala kad je došao vakat za biranje faksa. Svejedno, i danas najviše volim ovakav tip serije.

Newjorški plavci, kako su ih Hrvati preveli, iliti NYPD Blue, i to prvih par sezona sa starom ekipom. Bobby mi je bio posebno drag, moćan...
Ova me serija "natjerala" da budem detektiv, kad god bismo se igrali odraslih ljudi i zanimanja, razbacanih kancelarija po komšiluku.

Zadnja izmjena: BaDa12, dana/u 03 apr 2015, 00:53, ukupno mijenjano 1 put.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
Nije niko spomenuo ni kravu na mjesecu 
Sjecam se ja kikiriki putera, namaz br.1 u ratu
Sjecam se ja kikiriki putera, namaz br.1 u ratu
Zadnja izmjena: _dreamer_, dana/u 03 apr 2015, 00:54, ukupno mijenjano 1 put.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Nekada davno Keceri na ovom njemackom programu, danasnji Sport 1.

Meni je najviše žao što ova današnja djeca nemaju pojma o životu...oni ne znaju šta je roša, kako igrati gurke, kako napraviti skakaonicu za skije/sanke...to je strašno.
Skakaonicu smo pravili tako što bi stavili nekoliko redova blokova i cigle da bude što visočije i stabilinije, polili to vodom da se zaledi. i sačekali sutra i onda nabacili snijeg...ja sam sa sankama znao skočiti po 17 metara, a ovi stariji i po 25 sa skijama. Danas takve "ludosti" stavljaju na portale, kao neku ekskluzivu i raja se čudi, a nama je to bilo normalno i što je najbitnije niko se nikad nije povrijedio, jer smo znali šta i kako...a ovi mlađi sad, to je smotano ko k...
Mi smo npr.igrali rata, zimi smo pravili prave bunkere, ukopane u zemlju, tranšeje... pravi mali rat uživo s grudvama, znalo se ko pravi grudve, ko dobro gađa, ko napada, i ko brani, a danas omladina igra ona sranja od LOL-a sa nekakvim čudovištima.
Skakaonicu smo pravili tako što bi stavili nekoliko redova blokova i cigle da bude što visočije i stabilinije, polili to vodom da se zaledi. i sačekali sutra i onda nabacili snijeg...ja sam sa sankama znao skočiti po 17 metara, a ovi stariji i po 25 sa skijama. Danas takve "ludosti" stavljaju na portale, kao neku ekskluzivu i raja se čudi, a nama je to bilo normalno i što je najbitnije niko se nikad nije povrijedio, jer smo znali šta i kako...a ovi mlađi sad, to je smotano ko k...
Mi smo npr.igrali rata, zimi smo pravili prave bunkere, ukopane u zemlju, tranšeje... pravi mali rat uživo s grudvama, znalo se ko pravi grudve, ko dobro gađa, ko napada, i ko brani, a danas omladina igra ona sranja od LOL-a sa nekakvim čudovištima.
Zadnja izmjena: sombrero, dana/u 03 apr 2015, 01:14, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.