Devil je napisao/la:Dylan Dog je napisao/la:Iskreno nemam pojma o kvalitetama doticnih,mada mi je to Bojovic poznato,ali to sam sigurno otisao na rukometasa Bojinovica
Pa jesu li stvarno svi oni bolji od Nemanje,to bi znacilo da je Vojvodina super jaka ako ima toliko napadaca boljih od njega,jesu li bolji i od Kaludjurevica

Brana je po meni najbolji igrac dosadasnjeg dela prvenstva,Abou je jedna od vecih gresaka Zvezde sto nisu imali vremena da ga istrpe do kraja.Yaw je tu negde sa Bilbijom ali je mnogo ubojiti iz 16,dok se Bojovic trazi jos uvek,onaj iz Jagodine je bolji npr.
Problem za Nemanju je sto Vosa forsira "laznog napadaca",pa se svi osim Nemanje i Yawa odlicno snalaze u tome,njih dvojica su ipak rutineri,igraci koji vole da imaju nekoga pored sebe.

Brana je jedan od beskorisnijih igraca koji su u poslednje vreme igrali u Vojvodini,kao i vecina navijaca Vojvodine nadam se da ce vec u januaru napustiti klub.
Sto se tice ostalih ofanzivaca (osim Abua koji je neprikosnoven),jedino jos Bojovic trenutno zasluzuje da bude ispred Bilbije(pet puta usao sa klupe i dao tri gola),a ostali su skart roba.
Yaw ima izuzetan voljni momenat ali dzaba kad ne zna.
Skluetica ne bih komentarisao.
Bilbiji treba trener koji bi prepoznao njegov potencijal i koji bi mu dao pravu sansu,i pritom da bude dovoljno strpljiv jer proces rehabilitacije cesto nije lak posao.
U Zvezdi imamo takav primer u Prosineckom koji od Lazovica stvorio reprezetativno krilo,a decko je pre njegovog dolaska bio izmedju klupe i tribine.
Sa druge strane pohvale koje stizu na Stevanovicev racun me poprilicno iznenadjuju jer ono sto on igra u Vojvodini nije za pohvalu,mada u poslednje dve tri utakmice cinilo mi se da je odigrao iznad svog proseka.
Ono sto sam primetio kod njega je to da ima osecaj za gol(zna da bude na pravom mestu u pravo vreme),i da ima izuzetan odraz i i odlican tajming prilikom skoka sto potvrdjuje i statistika,prosle sezone dao je 5-6 golova od toga je samo jedan dao nogom ostali golovi su dati glavom.
Ono sto mu nedostaje jesu najbitnije stvari kod krilnih igraca,a to su prodornost i centarsut.
Ovaj drugi segment je u poslednje popravio no i dalje to nije na zeljenom nivou.