Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Tino-Sven Sušić
Dobar nastup, bio je među boljim i agilnijim igračima večeras, ali nije pokazao ništa što se nije znalo do sada, a to je da je igrač sa dobrom tehnikom i osjećajem za igru. Šteta što nije postigao i gol.
Uz to, nadam se da su se i oni koji su mislili da on kojim slučajem može igrati na zadnjem veznom razuvjerili. Spor i defenzvino nekvalitetan za tu poziciju. Samo jednu loptu je presjekao za poluvrijeme.
Uz to, nadam se da su se i oni koji su mislili da on kojim slučajem može igrati na zadnjem veznom razuvjerili. Spor i defenzvino nekvalitetan za tu poziciju. Samo jednu loptu je presjekao za poluvrijeme.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Nisam ja izmislio da je on zadnji vezni kad se vidi da to dečko nije.Virtu4l je napisao/la:Znam da boli. Puši, brže će proćibagrcavi je napisao/la:Fantastično je presjekao sve lopte koje su slali igrači Santosa prema svojim napadačima. Imao je baš 4-5 odličnih i što se kaže "pametnih" faulova na sredini terena. Pred njim je velika karijera na poziciji zadnjeg veznog. Bravo Tino
Laku noć, nemojte dugo patiti, još pet dana do Marakane
Čistokrvni ofanzivac sa odličnom kontrolom lopte, i finim udarcem, ali je u Brazil pošao kao "zadnji" vezni.
DRUG NEBI TI PUNCA
- sagitarius
- Kontakt:
Zanimljiva logika, igrali protiv djece, ne vrijedi ovo sto je Susic odigrao kako je odigrao.A de malo razmislite koliko su ta djeca napravila Vranjesa smjesnim?Koliko je samo ispadao..
Susic pregazio djecu, djeca pregazila Vranjes, znaci Susic ostaje i dalje panj koji ne zna hodati, a sta je onda Vranjes?
Susic pregazio djecu, djeca pregazila Vranjes, znaci Susic ostaje i dalje panj koji ne zna hodati, a sta je onda Vranjes?
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Realno, Tino jedan od boljih veceras na terenu 
A jedinog selektora sto nas odveo na veliko natjecanje treba sutati? Licno moje misljenje je da je bolji strateg od Cire.I od onog bunkerasa iz CelziaDonCorleone je napisao/la:Ovi koji hvale momka, hvale i Susica.
To si ti Susica pomjesao sa velikim Ibrom. Susic nikoga nije pregazio, dva laznjaka u jednoj utakmici nikako se ne mogu nazvati gazenjem bilo cega.sagitarius je napisao/la:Zanimljiva logika, igrali protiv djece, ne vrijedi ovo sto je Susic odigrao kako je odigrao.A de malo razmislite koliko su ta djeca napravila Vranjesa smjesnim?Koliko je samo ispadao..
- 1988risha
- Kontakt:
Eto hajd proglasit ćemo Tinu iznenađenjem večeri u utakmici sa nedoraslim protivnikom,koji i uprkos tome u drugom poluvremenu napravio par Safetovih turista budalama... al da ih ne nabrajmo znamo koji su...
Sad mi je barem jasno na osnovu kakvih utakmica pojedinci kroje mišljenje o igračima
I do sada ste bili nerelani,al ovo je stvarno smiješno...
Šteta samo što nije bio prvi tim Santosa,ovi u drugom poluvremenu su bili zreli za 3 komada najmanje...
Sad mi je barem jasno na osnovu kakvih utakmica pojedinci kroje mišljenje o igračima
I do sada ste bili nerelani,al ovo je stvarno smiješno...
Šteta samo što nije bio prvi tim Santosa,ovi u drugom poluvremenu su bili zreli za 3 komada najmanje...
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Bolna mi ne bila.
Kompleksaši,ne glupirajte se više stim sranjima o zadnjem veznom.Zadnji vezni je Bešić.Niko više.Sušić je ofanzivni vezni i za tu poziciju je bolji od Ibričića.Bolji je igrač od Hadžića,Višće,Zahirovića.Zaslužuje biti na SP jer je naš 17-18 igrač u ovom trenutku.
Dobro Seade skontali smoRealist je napisao/la:Kompleksaši,ne glupirajte se više stim sranjima o zadnjem veznom.Zadnji vezni je Bešić.Niko više.Sušić je ofanzivni vezni i za tu poziciju je bolji od Ibričića.Bolji je igrač od Hadžića,Višće,Zahirovića.Zaslužuje biti na SP jer je naš 17-18 igrač u ovom trenutku.
- legenda reala
- Kontakt:
Čuj kompleksaši, a stručnjaci tipa tebe, ovdje danima trubili kako je Tino zadnji vezni, kad je dobio poziv, sad ste promjenili pločuRealist je napisao/la:Kompleksaši,ne glupirajte se više stim sranjima o zadnjem veznom.Zadnji vezni je Bešić.Niko više.Sušić je ofanzivni vezni i za tu poziciju je bolji od Ibričića.Bolji je igrač od Hadžića,Višće,Zahirovića.Zaslužuje biti na SP jer je naš 17-18 igrač u ovom trenutku.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Zahirović bi bio rezerva i u ovom mladom timu Santosa.1988risha je napisao/la:Eto hajd proglasit ćemo Tinu iznenađenjem večeri u utakmici sa nedoraslim protivnikom,koji i uprkos tome u drugom poluvremenu napravio par Safetovih turista budalama... al da ih ne nabrajmo znamo koji su...
Sad mi je barem jasno na osnovu kakvih utakmica pojedinci kroje mišljenje o igračima![]()
I do sada ste bili nerelani,al ovo je stvarno smiješno...![]()
- sagitarius
- Kontakt:
Mozambik je napisao/la:To si ti Susica pomjesao sa velikim Ibrom. Susic nikoga nije pregazio, dva laznjaka u jednoj utakmici nikako se ne mogu nazvati gazenjem bilo cega.sagitarius je napisao/la:Zanimljiva logika, igrali protiv djece, ne vrijedi ovo sto je Susic odigrao kako je odigrao.A de malo razmislite koliko su ta djeca napravila Vranjesa smjesnim?Koliko je samo ispadao..
- 1988risha
- Kontakt:
Najjsmjesnije od svega sto Zahirovic realno nema slabe utakmice u repki
A ovaj zakljuci da je Tino bolji od njega,nakon tekme s djecom
A uz sve to Zaha DM,a Tino AM
Za Hadžića je pogodio
Al za Višću 
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.
Bolna mi ne bila.
Kad sam napisao da je Sušić zadnji vezni ? Tu glupu temo u Sušiću kao zadnjem veznom su nametnuli idioti poput tebe.legenda reala je napisao/la:Čuj kompleksaši, a stručnjaci tipa tebe, ovdje danima trubili kako je Tino zadnji vezni, kad je dobio poziv, sad ste promjenili pločuRealist je napisao/la:Kompleksaši,ne glupirajte se više stim sranjima o zadnjem veznom.Zadnji vezni je Bešić.Niko više.Sušić je ofanzivni vezni i za tu poziciju je bolji od Ibričića.Bolji je igrač od Hadžića,Višće,Zahirovića.Zaslužuje biti na SP jer je naš 17-18 igrač u ovom trenutku.![]()
Da je bio prvi tim Santosa , vjerovatno bi igrao i nas kompletan sastav.1988risha je napisao/la:Eto hajd proglasit ćemo Tinu iznenađenjem večeri u utakmici sa nedoraslim protivnikom,koji i uprkos tome u drugom poluvremenu napravio par Safetovih turista budalama... al da ih ne nabrajmo znamo koji su...
Sad mi je barem jasno na osnovu kakvih utakmica pojedinci kroje mišljenje o igračima![]()
- sagitarius
- Kontakt:
Pa ako ta djecurlija ne znaju igrat fudbal, sto Vranjesa napravise smjesnim igracem, de mi to objasni hljeba ti onog kojeg jedes ? Joj ja frajera, zar je ti je tesko priznati da je momak nije toliko panj koliko smo mislis?1988risha je napisao/la:Eto hajd proglasit ćemo Tinu iznenađenjem večeri u utakmici sa nedoraslim protivnikom,koji i uprkos tome u drugom poluvremenu napravio par Safetovih turista budalama... al da ih ne nabrajmo znamo koji su...
Tu ideju o Tinu kao zadnjem veznom je nametnuo idiot od selektora.Realist je napisao/la:Kad sam napisao da je Sušić zadnji vezni ? Tu glupu temo u Sušiću kao zadnjem veznom su nametnuli idioti poput tebe.legenda reala je napisao/la:Čuj kompleksaši, a stručnjaci tipa tebe, ovdje danima trubili kako je Tino zadnji vezni, kad je dobio poziv, sad ste promjenili pločuRealist je napisao/la:Kompleksaši,ne glupirajte se više stim sranjima o zadnjem veznom.Zadnji vezni je Bešić.Niko više.Sušić je ofanzivni vezni i za tu poziciju je bolji od Ibričića.Bolji je igrač od Hadžića,Višće,Zahirovića.Zaslužuje biti na SP jer je naš 17-18 igrač u ovom trenutku.![]()
DRUG NEBI TI PUNCA
1988risha je napisao/la:Najjsmjesnije od svega sto Zahirovic realno nema slabe utakmice u repkiA ovaj zakljuci da je Tino bolji od njega,nakon tekme s djecom
A uz sve to Zaha DM,a Tino AM
Za Hadžića je pogodio
Al za Višću
- 1988risha
- Kontakt:
Ne znam samo šta pojedini očekuju!?
Da se divim što Tino više od pola života trenira i što zna trčat,i što zna šutnut po golu i što je napravio večeras 2 driblinga
Ne razumijem
To se valjda podrazumijeva da je do sad naučio,ako nije do sad,ne znam kad bi trebao
Valjda se to podrazumijeva ako treniraš NEŠTO A TO NEŠTO se zove fudbal 
Da se divim što Tino više od pola života trenira i što zna trčat,i što zna šutnut po golu i što je napravio večeras 2 driblinga
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.
Bolna mi ne bila.
Dobar je momak, spucao je dva laznjaka djeci
Odmah protiv Argentine u vatru, nema se sta pametovat 
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, ErosViverosViv, General505, GoldenLilies, InatSilniBosanski, invincible1921, legendarnadruga, MiranGlasnic, Pensioner26, random11, signalidunapark, Sveti i 84 gosta.