Kako malo znate....amerosm je napisao/la:@ Saurman
nemoj tako pisati, ako ovo vidi Perez covijek ce morati dici kredit da ti zabrani da ovako pises. Vidis da su pred samim bankrotom imaj malo milosti, moramo se na nekim narednih godina izivljavati.![]()
![]()
![]()
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
amerosm je napisao/la:@ Saurman
nemoj tako pisati, ako ovo vidi Perez covijek ce morati dici kredit da ti zabrani da ovako pises. Vidis da su pred samim bankrotom imaj malo milosti, moramo se na nekim narednih godina izivljavati.![]()
![]()
![]()
jel ti fakat misliš da će real i drugi veliki klubovi bankrotirati
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- Nail for Real
- Kontakt:
Ma ne znaju oni nista,eto naucili na ulici par fora i dosli ovdje pa ih prosipajuRaul_64 je napisao/la:Kako malo znate....amerosm je napisao/la:@ Saurman
![]()
![]()
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
vratite nam Taticuu hahahaadmin je napisao/la:tata, nećemo se više viđati.Tata je napisao/la:bit svega ovoga jeste da ja podjeebavam a da se vi ljutite![]()
http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 17813.aspx hunt se nada da ce ga zabiti
izvinjavam se ostalim forumašima što smo ga pusitili da ovako dugo divlja.
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
REAL nikad nece bankotirat REAL JE mit u SPANIJI kako oni kazu religija,ipak veliki procent spanaca i oni koji nemaju jake klubove u svom gradu su clanovi Reala,a katalunci su katalunci njih je manjina i samo katalunja je uz Barcu i ona stoji iz njih a za Real stoji ko zna vec staMirza_Hordas je napisao/la:amerosm je napisao/la:@ Saurman
![]()
![]()
iza Reala stoji VEliki K.....
...a iza Blaugrane stoji-
Barcelona enjoys a high rate of popularity; about 25.7% of Spanish population support the club,[2] while according to a recent survey Barcelona is the most popular football club in Europe with around 44.2 million fans.[3] With 162,979 socis (members) in August 2009, the Catalan club is also placed among the top football clubs in the world with the most registered members, and the number of penyes, the officially-registered supporter clubs, reached the number of 1,888 worldwide in August 2009
1974---1975---1976---2001---2013---2020
HEHEHE jesi ti mozda pojeo puno slova pa dosao ovde istrestiSaurman je napisao/la:iza Reala stoji VEliki K........a iza Blaugrane stoji-
Barcelona enjoys a high rate of popularity; about 25.7% of Spanish population support the club,[2] while according to a recent survey Barcelona is the most popular football club in Europe with around 44.2 million fans.[3] With 162,979 socis (members) in August 2009, the Catalan club is also placed among the top football clubs in the world with the most registered members, and the number of penyes, the officially-registered supporter clubs, reached the number of 1,888 worldwide in August 2009
Uz Barcelonu svu sve pokraine vece, tj. Catalunya, Baskija itd. A Barca je i klub koji po europi ima najvise fan klubova, i to ne malo, nego ubjedljivo. drugi je manchester, a real treci...P a ti vidi ko ima vise fanova po europi i svijetufabio je napisao/la:REAL nikad nece bankotirat REAL JE mit u SPANIJI kako oni kazu religija,ipak veliki procent spanaca i oni koji nemaju jake klubove u svom gradu su clanovi Reala,a katalunci su katalunci njih je manjina i samo katalunja je uz Barcu i ona stoji iz njih a za Real stoji ko zna vec staMirza_Hordas je napisao/la:amerosm je napisao/la:@ Saurman
![]()
![]()
a ja budalastine, kaze Barca ima najvise fanova
pa Real ima duplo vise navijaca neg Barca, s Realom se samo Mancho moze porediti
a sto se tice fan klubova, to nije mjerilo koliko ima navijaca .... moze jedan tim u svakom gradu na svijetu imati po jednog navijaca i svaki navijac otvori fan klub i sad ti kazes taj tim ima najvise navijaca ...
pa Real ima duplo vise navijaca neg Barca, s Realom se samo Mancho moze porediti
a sto se tice fan klubova, to nije mjerilo koliko ima navijaca .... moze jedan tim u svakom gradu na svijetu imati po jednog navijaca i svaki navijac otvori fan klub i sad ti kazes taj tim ima najvise navijaca ...
Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !
_BooS_ je napisao/la:a ja budalastine, kaze Barca ima najvise fanova![]()
![]()
![]()
![]()
lose si informiran
broj titula europe nema veze sa fan clubovima... nisam siguran ali mislim da barca ima oko 180.000 fan klubova. man.utd oko 100.000, a real oko 90.000.
Zadnja izmjena: Wolverine, dana/u 06 sep 2009, 16:13, ukupno mijenjano 2 puta.
Prije svega dobrodošao.....povečava se kolonija....a što se tiče popularnosti...._BooS_ je napisao/la:a ja budalastine, kaze Barca ima najvise fanova![]()
![]()
![]()
![]()
pa REal ima duplo vise navijaca neg Barca, s Realom se samo Mancho moze porediti
http://realmadrid-club.--- SPAM ---/post/r ... 16302.aspx
- Nail for Real
- Kontakt:
Dobro ti kad si bolje informisan,i sve ce bit u reduWolverine je napisao/la:_BooS_ je napisao/la:a ja budalastine, kaze Barca ima najvise fanova![]()
![]()
![]()
![]()
a sto se tice fan klubova, to nije mjerilo koliko ima navijaca .... moze jedan tim u svakom gradu na svijetu imati po jednog navijaca i svaki navijac otvori fan klub i sad ti kazes taj tim ima najvise navijaca ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
lose si informiran
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- -Barcelona-
- Kontakt:
stvarno neznam ko ima vise navijaca,nije ni bitno,al kako mozete stavljati te bolgere kao neke dokaze il nesto slicno,ap to moze svak napraviti i pisati glupostiRaul_64 je napisao/la:Prije svega dobrodošao.....povečava se kolonija....a što se tiče popularnosti...._BooS_ je napisao/la:a ja budalastine, kaze Barca ima najvise fanova![]()
![]()
![]()
![]()
pa REal ima duplo vise navijaca neg Barca, s Realom se samo Mancho moze porediti
http://realmadrid-club.--- SPAM ---/post/r ... 16302.aspx
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
stvarno neznam ko ima vise navijaca,nije ni bitno,al kako mozete stavljati te bolgere kao neke dokaze il nesto slicno,ap to moze svak napraviti i pisati gluposti
[/quote]
Ma naravno da može...ali večina informacija se prevodi sa Španskih listova...koji često bubaju...al kao što je ovaj nabrajao fan-klubove...neprovjerene informacije...znam da je Mijajlovic kada je prenosio El Clasico...spomenuo anketu po kojoj Real ima više navijača u Španiji....možda je i on našao anketu na AS-u...
Mislim da razlike skoro pa nepostoje....u broju navijača...
Ma naravno da može...ali večina informacija se prevodi sa Španskih listova...koji često bubaju...al kao što je ovaj nabrajao fan-klubove...neprovjerene informacije...znam da je Mijajlovic kada je prenosio El Clasico...spomenuo anketu po kojoj Real ima više navijača u Španiji....možda je i on našao anketu na AS-u...
Mislim da razlike skoro pa nepostoje....u broju navijača...
Ma naravno da može...ali večina informacija se prevodi sa Španskih listova...koji često bubaju...al kao što je ovaj nabrajao fan-klubove...neprovjerene informacije...znam da je Mijajlovic kada je prenosio El Clasico...spomenuo anketu po kojoj Real ima više navijača u Španiji....možda je i on našao anketu na AS-u...Raul_64 je napisao/la:stvarno neznam ko ima vise navijaca,nije ni bitno,al kako mozete stavljati te bolgere kao neke dokaze il nesto slicno,ap to moze svak napraviti i pisati gluposti
Mislim da razlike skoro pa nepostoje....u broju navijača...[/quote]
Upravo tako, to su sve minorne razlike, ono sto je sigurno da su to dva svijetska giganta, a prepucavati se o tome da li Real ili Barca ima vise fan klubova u Kalkuti je sasvim besmisleno
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
sto se tice evrope tu barca najvise navijaca ima ,u svijetu manchester utd, u spaniji real ima nesto malo vise od barcelone navijaca po anketi prije 2 godine nebi me cudilo da se to promjenilo !
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Nail for Real je napisao/la:Dobro ti kad si bolje informisan,i sve ce bit u reduWolverine je napisao/la:_BooS_ je napisao/la:a ja budalastine, kaze Barca ima najvise fanova![]()
![]()
![]()
![]()
a sto se tice fan klubova, to nije mjerilo koliko ima navijaca .... moze jedan tim u svakom gradu na svijetu imati po jednog navijaca i svaki navijac otvori fan klub i sad ti kazes taj tim ima najvise navijaca ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
lose si informiranhaj sad otperjaj sa teme
Ima da gazimo sve ,samo polako dok se ekipa jos uigra dobro, a u martu,aprilu,maju ce biti najajaci REAL
Heheh znas li ti da Real ima sa Manch.podjednako u Aziji,a sto se tice Juzne Amerike jos odavno je Real na prvom mjestu,u to nema sumnje..a Europi je tesko reci ko ima najvise navijaca,,to je izmedju Reala,Man.und,Liverpoola,Milana,Juventusa,BarcaloneCRNI_SA je napisao/la:sto se tice evrope tu barca najvise navijaca ima ,u svijetu manchester utd, u spaniji real ima nesto malo vise od barcelone navijaca po anketi prije 2 godine nebi me cudilo da se to promjenilo !
Bijela boja zauvjek u srcu ,ma ko god da igra,uvjek trazimo gol vise i napadacku igru,love imamo pa kupujemo,na tome zaradjujemo dvostruko,i roku 2 godine ce se Ronaldo da isplati ,a sada samo da prodje koji mjesec,dva da se adapptira na novi klub,kao i KAKA ,ima da gazimo da strah ulijevamo,svako bi voleo da ima Karima,KAKU,Ronalda,al sipak jedan je REAL MADRID samo on to moze da ima