FK Željezničar (opšte diskusije)

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 16 apr 2015, 00:42

lazar je napisao/la::lol: :lol:
Aldino i papa su za anale :D
Kako im ga vazda naša raja šuknu je također za anale. Zalete se levati, glabnu ga i nazad do slijedećeg pokušaja i tako već godinama da ne kažem decenijama. Kako? Zašto? Dokle? Knjiga bi se mogla sastaviti samo od njihovih izvala ovdje na forumu.
Blentavije sorte od divčića na dunjaluku teško da ima. Ima masa gradova na svijetu sa više klubova, ali ovakve mentalne razlike teško igdje. Fakat su fenomen. Bruku doktorata iz sociologije, psihologije, mitologije i ko zna sve čega bi se na njima moglo napraviti samo kad bi se neko pozabavio. Ne d'o Bog nikome. Na prvu ponekad pomislim svakom se to moglo desiti, a onda kad bolje izanaliziraš vidiš da ipak moraš imati neku mentalnu predispoziciju da se pored Želje strovališ u pitarluk. Fala ti Bože kad ima ljoŽe.

bordograd
Kontakt:

Post Postao/la bordograd » 16 apr 2015, 01:57

rodom s Mejtaša je napisao/la:
Kako im ga vazda naša raja šuknu je također za anale. Zalete se levati, glabnu ga i nazad do slijedećeg pokušaja i tako već godinama da ne kažem decenijama. Kako? Zašto? Dokle? Knjiga bi se mogla sastaviti samo od njihovih izvala ovdje na forumu.
Blentavije sorte od divčića na dunjaluku teško da ima. Ima masa gradova na svijetu sa više klubova, ali ovakve mentalne razlike teško igdje. Fakat su fenomen. Bruku doktorata iz sociologije, psihologije, mitologije i ko zna sve čega bi se na njima moglo napraviti samo kad bi se neko pozabavio. Ne d'o Bog nikome. Na prvu ponekad pomislim svakom se to moglo desiti, a onda kad bolje izanaliziraš vidiš da ipak moraš imati neku mentalnu predispoziciju da se pored Želje strovališ u pitarluk. Fala ti Bože kad ima ljoŽe.
Paša moj ti nešto puno potenciraš tu priču prema kojoj su ovi koji navijaju za Želju gradska raja, a mi ostali čobani, seljaci, doseljenici ili šta već ne. Ako po tebi Safet Isović, Kemo Monteno, Neno Marković, Merlin, Danis Tanović, Hase i mnogi drugi imaju te neke defekte i mentalne devijacije onda mi nemamo šta dalje polemisati. Na kraju krajeva ja ponosno navijam za Sarajevo, rođen sam na Kovačima i porodica mi generacijama navija za Sarajevo, čitava mahala isto tako i šta sad? Naravno, ovim uopšte ne govorim da za Želju navijaju neki izrodi, čobani, seljaci ili lica sa mentalnim problemima, naprotiv, za Želju navija moja sarajevska raja i sugrađani, mnoge poznate ličnosti kroz historiju i danas itd. To što se u Sarajevo generalno, pa i na jednu i drugu tribinu dovuklo svakakvog šljama je stvar za neku dublju analizu ali ova tvoja priča ne pije vode al' nimalo. Pozdrav komšije!
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 16 apr 2015, 04:07

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/ ... 67deaa3a69" onclick="window.open(this.href);return false;

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 16 apr 2015, 06:14

bordograd je napisao/la:
rodom s Mejtaša je napisao/la:
Blentavije sorte od divčića na dunjaluku teško da ima. Ima masa gradova na svijetu sa više klubova, ali ovakve mentalne razlike teško igdje. Fakat su fenomen. Bruku doktorata iz sociologije, psihologije, mitologije i ko zna sve o čega bi se na njima moglo napraviti samo kad bi se neko pozabavio. Ne d'o Bog nikome. Na prvu ponekad pomislim svakom se to moglo desiti, a onda kad bolje izanaliziraš vidiš da ipak moraš imati neku mentalnu predispoziciju da se pored Želje strovališ u pitarluk. Fala ti Bože kad ima ljoŽe.
Paša moj ti nešto puno potenciraš tu priču prema kojoj su ovi koji navijaju za Želju gradska raja, a mi ostali čobani, seljaci, doseljenici ili šta već ne. Ako po tebi Safet Isović, Kemo Monteno, Neno Marković, Merlin, Danis Tanović, Hase i mnogi drugi imaju te neke defekte i mentalne devijacije onda mi nemamo šta dalje polemisati. Na kraju krajeva ja ponosno navijam za Sarajevo, rođen sam na Kovačima i porodica mi generacijama navija za Sarajevo, čitava mahala isto tako i šta sad? Naravno, ovim uopšte ne govorim da za Želju navijaju neki izrodi, čobani, seljaci ili lica sa mentalnim problemima, naprotiv, za Želju navija moja sarajevska raja i sugrađani, mnoge poznate ličnosti kroz historiju i danas itd. To što se u Sarajevo generalno, pa i na jednu i drugu tribinu dovuklo svakakvog šljama je stvar za neku dublju analizu ali ova tvoja priča ne pije vode al' nimalo. Pozdrav komšije!
Izvini, ali nisi skont'o ništa. Ništa od toga što si napisao nisam spomenuo. I dobro je za tebe da nisi skont'o jer izgleda da nisi divčić već te onako po inerciji trefilo. Srećom pa ima dosta takvih među običnim svijetom jer inače bi zavladao haos izazvan budalama tipa svima nama ovdje poznatih likova koji godinama smaraju pod raznim imenima.

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 16 apr 2015, 12:48

anonimni je napisao/la:Ako je suditi po ovom portalu, nije srijeda, ali jeste četvrtak :mrgreen:
slika
Hvala drug :thumbup:
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Southboy
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la Southboy » 17 apr 2015, 01:13

DoeTz je napisao/la:Prvo bomba sad ubijen navijac, sta se desava s vama?
Licne je prirode incident..nema veze sa tribinom i navijanjem moglo se desiti svugdje u gradu al eto tu se desilo zbog uplata za gostovanje..momak je prisao da razdvoji i to mu se desilo..ugl mladi zivot je ugasen.. nema potrebe da se prica puno o ovome pogotovo oni koji momka i ne poznaju..
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

DoeTz
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la DoeTz » 17 apr 2015, 01:29

Southboy je napisao/la:
DoeTz je napisao/la:Prvo bomba sad ubijen navijac, sta se desava s vama?
Licne je prirode incident..nema veze sa tribinom i navijanjem moglo se desiti svugdje u gradu al eto tu se desilo zbog uplata za gostovanje..momak je prisao da razdvoji i to mu se desilo..ugl mladi zivot je ugasen.. nema potrebe da se prica puno o ovome pogotovo oni koji momka i ne poznaju..
Neka mu je laka zemlja, zalosno kakvi su se sve doselili kako u Sarajevo tako i u Tuzlu, najmanje je pravih carsijanera...
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 17 apr 2015, 21:39

Malo sam zakasnio ali samo da izrazim nase saucesce i porodici i Manijacima u ime nasih navijaca sto se tice ubijenog navijaca Zeljeznicara. Da se nesto tako(ubistvo) vise nikad ne dogodilo.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 18 apr 2015, 10:41

Iskreno saucesce. Fudbal je igra u granicama terena, iza njega svasta moze biti.

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 18 apr 2015, 19:01

Cestitke na rezultatima ovog proljeca,putokaz svima kako treba djecu gurati i sa par iskusnih igraca od njih napraviti tim,svi su vas otpisali kao i nas ali mi smo tu kao i lani glavni favoriti,liga nam je ovako zanimljiva kamoli jos kad ju smanje,no mozda ce onda vase kone imati 20ak bodova prednosti ispred malih ekipa "zelje" i "zrinje"! :rol:
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 18 apr 2015, 19:09

hskzmostar je napisao/la:Cestitke na rezultatima ovog proljeca,putokaz svima kako treba djecu gurati i sa par iskusnih igraca od njih napraviti tim,svi su vas otpisali kao i nas ali mi smo tu kao i lani glavni favoriti,liga nam je ovako zanimljiva kamoli jos kad ju smanje,no mozda ce onda vase kone imati 20ak bodova prednosti ispred malih ekipa "zelje" i "zrinje"! :rol:
Jedan od njih je napisao da u 22 kolu slave titulu

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 18 apr 2015, 23:14

hskzmostar je napisao/la:Cestitke na rezultatima ovog proljeca,putokaz svima kako treba djecu gurati i sa par iskusnih igraca od njih napraviti tim,svi su vas otpisali kao i nas ali mi smo tu kao i lani glavni favoriti,liga nam je ovako zanimljiva kamoli jos kad ju smanje,no mozda ce onda vase kone imati 20ak bodova prednosti ispred malih ekipa "zelje" i "zrinje"! :rol:
Pokusajte napraviti kakav zajednicki mjesoviti tim... Mozda nas uspijete pobijediti!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 18 apr 2015, 23:17

bordoakapitar je napisao/la:
Pokusajte napraviti kakav zajednicki mjesoviti tim... Mozda nas uspijete pobijediti!

**** hajvanu maloumni !
Željezničar živimo !

Ljiljani87
Kontakt:

Post Postao/la Ljiljani87 » 18 apr 2015, 23:31

bordoakapitar je napisao/la:

[youtube][/youtube]

odj.ebi
1921 !
05.06.1998

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 19 apr 2015, 00:01

Bordoakapitar

Zrinjski i Zeljo su zajedno osvojili 5 titula od kada su tvoji divovi zadnji put bili sampioni!

Mocna ona stvar sa papom,ima li netko onaj video unerbesni da postavi,kad lik na kraju kaze Misi Misi Misimovic?! :lol: :lol: :lol:
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 apr 2015, 00:09

Oni su u našoj ligi još uvijek u rangu Modriče, Leotara, Brotnja...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Nydalen
Kontakt:

Post Postao/la Nydalen » 19 apr 2015, 00:10

Virtu4l je napisao/la:Oni su u našoj ligi još uvijek u rangu Modriče, Leotara, Brotnja...
Al bukvalno :)

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 19 apr 2015, 00:21

hskzmostar je napisao/la:Bordoakapitar

Zrinjski i Zeljo su zajedno osvojili 5 titula od kada su tvoji divovi zadnji put bili sampioni!

Mocna ona stvar sa papom,ima li netko onaj video unerbesni da postavi,kad lik na kraju kaze Misi Misi Misimovic?! :lol: :lol: :lol:
[youtube][/youtube]
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 19 apr 2015, 00:39

kad je drina bila marka a sada 3,5 km :o

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 apr 2015, 01:51

terabajt je napisao/la:kad je drina bila marka a sada 3,5 km :o
3,50 KM? Bog te, jeftinija je u Crnoj Gori, 1,60€ :lol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], MaroonBjelave i 23 gosta.