% $, & ¥ ?.
Sudeci po postu bio si na utakmici,drago mi je da ima realnih ljudi na ovom forumu.Ceatitam na postu.PozdravK0MT je napisao/la:' ? $ ?! $ нас у " " " " ? $ ?! ", ' говора о %. $ & се " " за &, " $ у ", то је $ % ". ", & ?. А " ", & - $ (", " /) је $. Па вјерује ? $ " "?![]()
% $, & ¥ ?.
Jesi se nasikiro pravovidovitadjemila je napisao/la:Sve se meni cini da naslucujem o cija bi se ledja ovo sve trebalo razbiti.Ali budite uvjereni da i mi konja za trku imamo.Dolaze nam i Leotar i Rudar kome cemo pozeliti za sve ovo LIJEPU TRAVNICKU DOBRODOSLICU kako samo mi to znamo.I samo da podsjetim i mi gostujemo zadnju na Bilnom Polju.Ne mozete vi u tim igrama sa nama.S Goskom mozda .Lijepo ste sve smislili ali nece ici budite sigurni
haha Komsijski bolan, pa sto ne izbace Rudar iz lige onda ako su krivi, al eto haman su oni posteni pravo.astra1922 je napisao/la:al si se i ti nabrio za tri boda iz gradacca pa kako cemo vam pustiti izbacit ce nas iz lige ni krive ni duzne
Sta si se to ti nasao pogodjen ovim.Vi niste bili oni kojima je ovaj post upucen.Da jeste nebi bilo na ovoj temi.Ni mi necemo ispasti budi siguran jer dolaze nam Sarajevo Rudar i Leotar.6 bodova sigurno,Sarajevo ne kontam a ni tu se predati necemo.A bilino je zadnje kolo i gostujemo preminuloj Kozari. Imamo i koji bod viska u odnosu na vas,tako da nema problema .Kako kazes bice zanimljivo...fukara87 je napisao/la:Jesi se nasikiro pravovidovitadjemila je napisao/la:Sve se meni cini da naslucujem o cija bi se ledja ovo sve trebalo razbiti.Ali budite uvjereni da i mi konja za trku imamo.Dolaze nam i Leotar i Rudar kome cemo pozeliti za sve ovo LIJEPU TRAVNICKU DOBRODOSLICU kako samo mi to znamo.I samo da podsjetim i mi gostujemo zadnju na Bilnom Polju.Ne mozete vi u tim igrama sa nama.S Goskom mozda .Lijepo ste sve smislili ali nece ici budite sigurni
vidjet cemo kome ce se obit o ledja, imamo mi gostovanje u Gradaccu i to je 3 boda nama, kuci nam dolaze Velez i Celik i Borac i tu nam je najmanje 7 bodova ako ne i 9 bodova. Bice zanimljivo ko ce ispadne iz lige.
To ce trebati organizovati da vas oni dobiju.Jedino da se sklonite s terena.Ako budete samo izisli samo na teren ne mogu vise od O-O..astra1922 je napisao/la:al si se i ti nabrio za tri boda iz gradacca pa kako cemo vam pustiti izbacit ce nas iz lige ni krive ni duzne
GOL JE PONIŠTEN NA 0:0 !, NEDUGO POSLIJE, SLAVIJA JE POVELA!ultra_slavija je napisao/la:Па зато % " је " то ?, а $ је " ? 2:0 $ " се & ? $ $Napoli je napisao/la:Zašto morala,ponistili bi vam još jedan?ultra_slavija je napisao/la:' & вас *&, ? % - 3 $ су 3Ја ' $ 2 " опет " је ? & ' ?
А овај горе & % & $ је $ $ све ", па ' " " $ " ? ? сарајево $ " " " ? па се ? на ? " на своју ?
FCZ Stari Grad je napisao/la: GOL JE PONIŠTEN NA 0:0 !, NEDUGO POSLIJE, SLAVIJA JE POVELA!
Bar ti predvidjas buducnost,tebi jedino vjerujemvidovitadjemila je napisao/la:Sve se meni cini da naslucujem o cija bi se ledja ovo sve trebalo razbiti.Ali budite uvjereni da i mi konja za trku imamo.Dolaze nam i Leotar i Rudar kome cemo pozeliti za sve ovo LIJEPU TRAVNICKU DOBRODOSLICU kako samo mi to znamo.I samo da podsjetim i mi gostujemo zadnju na Bilnom Polju.Ne mozete vi u tim igrama sa nama.S Goskom mozda .Lijepo ste sve smislili ali nece ici budite sigurni
Dobili smo i mi Sirokog red je da vratiteBlagoje Bratić je napisao/la:Sad mi trebamo odigrat za vas jelda.Dobro mi igramo za sebe mi ćemo svakako gledat da pobjedimo Slobodu što će vama koristiti svakako.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.