FK Slavija

K0MT
Kontakt:

Re: FK Slavija

Post Postao/la K0MT » 22 apr 2012, 19:25

' ? $ ?! $ нас у " " " " ? $ ?! ", ' говора о %. $ & се " " за &, " $ у ", то је $ % ". ", & ?. А " ", & - $ (", " /) је $. Па вјерује ? $ " "? :lol:

% $, & ¥ ?.

ljubiteljfudbala
Kontakt:

Post Postao/la ljubiteljfudbala » 22 apr 2012, 19:35

K0MT je napisao/la:' ? $ ?! $ нас у " " " " ? $ ?! ", ' говора о %. $ & се " " за &, " $ у ", то је $ % ". ", & ?. А " ", & - $ (", " /) је $. Па вјерује ? $ " "? :lol:

% $, & ¥ ?.
Sudeci po postu bio si na utakmici,drago mi je da ima realnih ljudi na ovom forumu.Ceatitam na postu.Pozdrav

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 22 apr 2012, 19:38

Počinjem sve više sumnjati u namještaljke u režiji rukovodstva Slavije, te neregularnost većine pobjeda u dosadašnjem dijelu. Da ne kaže neko da su sumnje neosnovane, te da to govorim kao nepoznavalac naših prilika, lige i kako je teško doći do pobjede u gostima, evo unaprijed par argumenata...

Dakle, svi znamo da je FK Slavija zapala u krizu u prvom dijelu, što ih je dovelo u nezavidnu situaciju, fenjeraško mjesto uvjetovano problemima u klubu i oskudnim igračkim kadrom. Naravno, kako im je cilj da ostanu u Premijer ligi BiH, podliježe se nedozvoljenim sredstvima i upisivanju bodova neposredno prije utakmice (mada sad dosta prije zaključe posao :roll: ) kod klubova koji nemaju nikakvih ambicija.

Čelik, GOŠK, Rudar (kao i krađa protiv Širokog u Lukavici) su potencijalno lagan plijen za ostvarivanje nakana, tako da je i najmanja pomoć sudija, te sporazum s funkcionerima protivnicima dovoljna zaliha pred utakmicu. Mnogo glupe koincidencije je prisutno, mnogo ljudi je umiješano da bi ovakva "pucanja u prazno" bila neosnovana. Čaršijske priče bi mogle koštati Slaviju; pa prije 10 dana se znalo da su u Prijedoru tri boda kaparisana. Danas se to ostvarilo, a odbrana Prijedorčana je, prema riječima očevidaca, pasivno promatrala igrače Slavije u napadu, te im olako dopuštala dolazak do prilike. Velik je to pad u formi za ekipu koja je pobijedila Slobodu i Velež u gostima, ne mislite li tako? Sad će se naći neki i pametovati za igranje rukom Kotarana, al' moglo se desiti da sudija istu nije vidio, tako da nije želio navlačiti dodatnu sumnju na sebe, te je radije nastavio tok utakmice.

Pitat ćete sada šta je sa Sarajevom, ili Leotarom? Na Koševu je Slavija igrala relativno dobro u prvom dijelu, al' u drugom ne baš. Sudac nije pravio kardinalne greške i tako ometao Slaviju, a nepravedno poništen gol je greška pomoćnika, iako nije bilo lako procijeniti da li je bio ofsajd ili ne. Leotar se svojski borio, i izborio. Nisu imali prostora za kiks, pritisnuli su goste iz Istočnog Sarajeva i minimalno pobijedili na Policama.

To su samo neke od naših anegdota.

Također, svima treba biti jasno i to da igračima predstavlja dodatni motiv, rasterećenost navodno saznanje da se ne trebaju bojati za ishod utakmice i igru, te da će sve biti u redu. Igrači osjećaju neku vrstu protekcije i imunosti nad protivnikom, tako da teret svedu na minimum i igraju maltene lepršavo i samouvjereno. Tako se i letargične ekipe dobivaju, na brzu igru i kontranapade.

Gledajte, ne mora značiti da Slavija namješta utakmice. Međutim, blokiranje parova na kladionici, mahalske priče o namještanju, katkad sudijska navlačenja i, u najmanju ruku čudni rezultati daju povoda za sumnju. Naravno, niko nije kriv dok se ne dokaže suprotno, a ukoliko se FK Slavija proglasi kao takav kazne Komiteta za normalizaciju moraju biti rigorozne.

Pozdrav svima, nadam se da će sve ostati na fer i korektnom diskutovanju s obje strane. Ne treba nam novih tenzija.

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 22 apr 2012, 20:05

@ Claus Ma kralju procitaj postove ljudi koji su bili na tekmi u Prijedoru pa ce ti biti jasno,a nije mi jasno o kakvoj kradji protiv Sirokog pises jer smo ih razbili u svakom segmentu igre sto su potvrdili i sami igraci i trener Sirokog,dalje navodis pobjede protiv goska pa evo i rudar nije siguran a pogotovo gosk koje smo dobili pa oni su prodali nama da oni ispadnu ma nije mi jasno mislim nigdje veze!!!Mozda smo kupili i od kozare ma sta mozda sigurno!!!raja prica!!!Ma smjesno a izgubimo od veleza i to daju nam gol u 94 minutu i to smo namjestili!!!! Ma mi smo smece najvece ali ipak raja zna!!!Mozda nebi trebalo ni da igramo sa prvim timom nego da vodimo juniore jer raja zna!!!

ljubiteljfudbala
Kontakt:

Post Postao/la ljubiteljfudbala » 22 apr 2012, 20:13

Poslije utakmice sa GOSKom se pricalo da je pusteno jer GOSK hoce namjerno da ispadne.Pa taj isti GOSK pobijedi na Kosevu naredno kolo.RUdar je vezao 3 pobjede,putovao u Mostar 2 puta u 4 dana i vjerovatno su sto zbog umora i mozda opustenije atmosfere izgubili danas.Sto se ocevidaca tice ja sam cuo sa nekoliko strana da je Slavija bila dosta bolja i zasluzeno Slavila.NE kazem da su u SLaviji cvijecke i da ne pokusavaju na sve nacine da izbore opstanak jer realno u nasoj ligi drugacije i ne moze.Meni licno je jedino utakmica u Zenici donekle sumnjiva i za nju ne bih smio da tvrdim da nije neka mucka.Mislim da direktni konkurenti za opstanak ne bi bas pustili bodove.Drago mi je da vidim da nasa liga ide na bolje i da se mogu uzimati bodovi na strani i gubiti kod kuce.To je jedini argument da se igra posteno,nista drugo.
Clauss molim te kako komentarises poraz od Veleza u sudijskoj nadoknadi onda?Pozdrav

ultra_slavija
Kontakt:

Post Postao/la ultra_slavija » 22 apr 2012, 20:36

Не & се са " " " о " " јер ? " $ " $ & терена...Него ' $ $ " " $ $ је $ " 2 $ у " на " " $ су " $ ?, % " се ? " $ је ? "...
& НЕ $ &, $ $ " СЕ ЗА & !!! ? 2001
http://i.imgur.com/MFxVM.jpg

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 22 apr 2012, 20:53

Sad mi trebamo odigrat za vas jelda. :D Dobro mi igramo za sebe mi ćemo svakako gledat da pobjedimo Slobodu što će vama koristiti svakako. :mrgreen:

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 22 apr 2012, 21:05

Sve se meni cini da naslucujem o cija bi se ledja ovo sve trebalo razbiti.Ali budite uvjereni da i mi konja za trku imamo.Dolaze nam i Leotar i Rudar kome cemo pozeliti za sve ovo LIJEPU TRAVNICKU DOBRODOSLICU kako samo mi to znamo :mrgreen: .I samo da podsjetim i mi gostujemo zadnju na Bilnom Polju.Ne mozete vi u tim igrama sa nama.S Goskom mozda .Lijepo ste sve smislili ali nece ici budite sigurni ;)
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 22 apr 2012, 21:10

vidovitadjemila je napisao/la:Sve se meni cini da naslucujem o cija bi se ledja ovo sve trebalo razbiti.Ali budite uvjereni da i mi konja za trku imamo.Dolaze nam i Leotar i Rudar kome cemo pozeliti za sve ovo LIJEPU TRAVNICKU DOBRODOSLICU kako samo mi to znamo :mrgreen: .I samo da podsjetim i mi gostujemo zadnju na Bilnom Polju.Ne mozete vi u tim igrama sa nama.S Goskom mozda .Lijepo ste sve smislili ali nece ici budite sigurni ;)
Jesi se nasikiro pravo :lol: vidjet cemo kome ce se obit o ledja, imamo mi gostovanje u Gradaccu i to je 3 boda nama, kuci nam dolaze Velez i Celik i Borac i tu nam je najmanje 7 bodova ako ne i 9 bodova. Bice zanimljivo ko ce ispadne iz lige.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 22 apr 2012, 21:14

al si se i ti nabrio za tri boda iz gradacca pa kako cemo vam pustiti izbacit ce nas iz lige ni krive ni duzne
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 22 apr 2012, 21:16

astra1922 je napisao/la:al si se i ti nabrio za tri boda iz gradacca pa kako cemo vam pustiti izbacit ce nas iz lige ni krive ni duzne
haha Komsijski bolan, pa sto ne izbace Rudar iz lige onda ako su krivi, al eto haman su oni posteni pravo.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 22 apr 2012, 21:18

fukara87 je napisao/la:
vidovitadjemila je napisao/la:Sve se meni cini da naslucujem o cija bi se ledja ovo sve trebalo razbiti.Ali budite uvjereni da i mi konja za trku imamo.Dolaze nam i Leotar i Rudar kome cemo pozeliti za sve ovo LIJEPU TRAVNICKU DOBRODOSLICU kako samo mi to znamo :mrgreen: .I samo da podsjetim i mi gostujemo zadnju na Bilnom Polju.Ne mozete vi u tim igrama sa nama.S Goskom mozda .Lijepo ste sve smislili ali nece ici budite sigurni ;)
Jesi se nasikiro pravo :lol: vidjet cemo kome ce se obit o ledja, imamo mi gostovanje u Gradaccu i to je 3 boda nama, kuci nam dolaze Velez i Celik i Borac i tu nam je najmanje 7 bodova ako ne i 9 bodova. Bice zanimljivo ko ce ispadne iz lige.
Sta si se to ti nasao pogodjen ovim.Vi niste bili oni kojima je ovaj post upucen.Da jeste nebi bilo na ovoj temi.Ni mi necemo ispasti budi siguran jer dolaze nam Sarajevo Rudar i Leotar.6 bodova sigurno,Sarajevo ne kontam a ni tu se predati necemo.A bilino je zadnje kolo i gostujemo preminuloj Kozari. Imamo i koji bod viska u odnosu na vas,tako da nema problema .Kako kazes bice zanimljivo... ;)
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 22 apr 2012, 21:36

astra1922 je napisao/la:al si se i ti nabrio za tri boda iz gradacca pa kako cemo vam pustiti izbacit ce nas iz lige ni krive ni duzne
To ce trebati organizovati da vas oni dobiju.Jedino da se sklonite s terena.Ako budete samo izisli samo na teren ne mogu vise od O-O.. :lol:

FCZ Stari Grad
Kontakt:

Post Postao/la FCZ Stari Grad » 22 apr 2012, 21:59

ultra_slavija je napisao/la:
Napoli je napisao/la:
ultra_slavija je napisao/la:' & вас *&, ? % - 3 $ су 3 :) Ја ' $ 2 " опет " је ? & ' ? ;) А овај горе & % & $ је $ $ све ", па ' " " $ " ? ? сарајево $ " " " ? па се ? на ? " на своју ? ;)
Zašto morala,ponistili bi vam još jedan? :D
Па зато % " је " то ?, а $ је " ? 2:0 $ " се & ? $ $ ;)
GOL JE PONIŠTEN NA 0:0 !, NEDUGO POSLIJE, SLAVIJA JE POVELA!

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 22 apr 2012, 22:07

A penal nije sviran 3-4 minute prije kraja utakmice pri rezultatu 2-1 za domacina!!!Sudija je kasnije skinut sa liste zbog direktnog uticaja na rezultat!!!

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 22 apr 2012, 22:23

FCZ Stari Grad je napisao/la: GOL JE PONIŠTEN NA 0:0 !, NEDUGO POSLIJE, SLAVIJA JE POVELA!
:lol: nije šija nego vrat! velika razlika u pm.

slavija je oštećena za čist gol, to je činjenica.

p.s.
samo nemojte reći da je i sarajevo oštećeno pošto nije isključen benović na samom kraju utakmice.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 22 apr 2012, 22:43

Budala zna da je ovo pustena utakmica i da se ide na to da se Travnik povali,hebem ti vise i nas fudbal i nacionalne kljuceve,ne smije ispast dva kluba iz RS,tuzno da tuznije ne moze biti :cry:
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

ljubiteljfudbala
Kontakt:

Post Postao/la ljubiteljfudbala » 22 apr 2012, 22:56

Bar ti predvidjas buducnost,tebi jedino vjerujem :D :D :D .

ljubiteljfudbala
Kontakt:

Post Postao/la ljubiteljfudbala » 22 apr 2012, 22:58

Blagoje Bratić je napisao/la:Sad mi trebamo odigrat za vas jelda. :D Dobro mi igramo za sebe mi ćemo svakako gledat da pobjedimo Slobodu što će vama koristiti svakako. :mrgreen:
Dobili smo i mi Sirokog red je da vratite :D

K0MT
Kontakt:

Post Postao/la K0MT » 23 apr 2012, 00:13

? & & "... :D http://www.fotogiga.com/index.php?optio ... Anajnovije" onclick="window.open(this.href);return false; 8-)

slika

slika

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.