Ako uistinu tako mislis nisi nista bolji od Ognjena Vranjesa ..bagrcavi je napisao/la:Tako nekako i dođe, nisu ništa puno pogriješili.Virtu4l je napisao/la:FOX![]()

Ako uistinu tako mislis nisi nista bolji od Ognjena Vranjesa ..bagrcavi je napisao/la:Tako nekako i dođe, nisu ništa puno pogriješili.Virtu4l je napisao/la:FOX![]()
ja kad nesto obecam to i uradimPappy je napisao/la:Znam k***c nego si rek'o slat ljude na mene po Lukavici, ako se ne ostvari znaš već šta.arelinho je napisao/la:Zna bratPappy je napisao/la:Država Željo !![]()
Svaki klub ima svoj sjever.coelho41 je napisao/la:dok je naš najbolji i najskuplji igrač bio u Želji zvali su ga "kloc", a sad je ponos i dijete Želje
bagrcavi je napisao/la:Sedam, a ako računamo Bajića koji je dobio poziv za prošle utakmice to je osam. Tako da jedini koji baca mitove si ti. A i ne čudi me koliko se ližete sa pitama.
Taj "kloc" je za prvi tim Želje debitovo sa 17 godina, bio u kadru za evropske tekme, pa ti vidi ko je kloc. Mitovi i samo mitovi, ali jbg neko se i sjeća tog vremena.
Kakve veze ima gdje je stekao afirmaciju? Nije ovo primera i epl pa da afirmisani igrači iz domaćeg prvenstva idu u reprezentaciju.tuzlak1987 je napisao/la:Kojih 7?
Jedini u A Visca koji je stekao afirmaciju u Zelji..
Zar nedavno niste odbili milion za njegaamypitar je napisao/la:a milion eura Bursa planira da ponudi Sarajevu za bh. reprezentativca Gojka Cimirota.
tuzlak1987 je napisao/la:Ima veze.. jer se ne mozes hvaliti tudjim perjem, Dzeko nije u Zelji postao igrac vec u Ceskoj i Njemackoj tj ti su klubovi napravili nesto od njega
Isto i Zukanovic..
Jesmo,odigrao sve utakmice do kraja sezone i uzeli titulu.Dobili mnogo a izgubili nista jer je opet jos jedna ponuda od 1M eura sitgla a zainteresovani su i dalje HSV,Basel i Mainz,ako niko ne ponudi vise neka ide,odlicna je cifraVirtu4l je napisao/la:Kakve veze ima gdje je stekao afirmaciju? Nije ovo primera i epl pa da afirmisani igrači iz domaćeg prvenstva idu u reprezentaciju.tuzlak1987 je napisao/la:Kojih 7?
Jedini u A Visca koji je stekao afirmaciju u Zelji..
Zar nedavno niste odbili milion za njegaamypitar je napisao/la:a milion eura Bursa planira da ponudi Sarajevu za bh. reprezentativca Gojka Cimirota.
Ne glupiraj se, Medunjanin je otišao iz BiH sa 7 godina.tuzlak1987 je napisao/la:I Medunjanin je Zeljin, AZ Alkmar je ustvari A Zeljo Alkmar..
Bolje bi bilo Cimirotu da ode u Basel nego u Bursu..amypitar je napisao/la:Navodno Basel je spreman dati 1,25 mil.€
Trenutno korisnika/ca: Doktorinho, goGlobal i 4 gosta.