pinoglavi je napisao/la:Sani? Stvarno? Da bude backup play za Gordića za naredne utakmice koji ionako ne bi trebao da bude prvi play?
Da Gordic koji je bio bolji od Alexa.Za godinu ,dvije 100% Sani
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
pinoglavi je napisao/la:Sani? Stvarno? Da bude backup play za Gordića za naredne utakmice koji ionako ne bi trebao da bude prvi play?
Mogu promovisati Srbija i ostale reprezentacije kad imaju ekipe koje promovisu mlade kosarkase kroz kvalitetna takmicenja, mi to nemamo, da ne idemo dalje od toga, ne moze reprezentacija sluziti za ono sto trebaju da pruze njihovi klubovi, uvijek ima mjesta za talentovane momke koji imaju nekog seniorskog iskustva i koji su prosli odredjenu adaptaciju na seniorsku kvalitetnu kosarku, realno gledajuci gotovi svi nasi juniori su u kanalu sto se tice karijere..lumani je napisao/la:Spanija ima igrace koji su odrasli u Spaniji,prosli su tu Spansku skolu..Ne mozemo i ne smijemo preskakti ovaj uspijeh juniora....Ethel je napisao/la:Ne mozemo se mi porediti sa Srbijom nikako. Španija ima naturalizovanog igrača, pa što ga mi ne bi imali, mi playa kvalitetnog osim Gordića nemamo, a nemamo ni talentovanog igrača koji pokriva poziciju playa, što znači da je naturalizovani neophodan.
Sani je '99 godište, ne da mi se dalje objašnjavati. A još stojim iza onog što sam napisao, da je bolje da nisi ništa komentarisao.lumani je napisao/la:pinoglavi je napisao/la:Sani? Stvarno? Da bude backup play za Gordića za naredne utakmice koji ionako ne bi trebao da bude prvi play?
Ja stvarno volim gordića, momak je uvijek bio konkretan prema reprezentaciji, čak više nego Mirza i Nihad, ali on već polako ulazi u godine i ima taj problem što nije konstantan, a Čampara definitivno mora puno krvi propisati ako želi barem solidnu košarkašku karijeru prvenstveno stveno radi loše fizike i genetike, a baš radi dobre fizike Gegić ima veće šanse da uspije bez obzira što mu je svejedno da li šuta rukom ili nogomlumani je napisao/la:pinoglavi je napisao/la:Sani? Stvarno? Da bude backup play za Gordića za naredne utakmice koji ionako ne bi trebao da bude prvi play?
pinoglavi je napisao/la:Sani je '99 godište, ne da mi se dalje objašnjavati. A još stojim iza onog što sam napisao, da je bolje da nisi ništa komentarisao.lumani je napisao/la:pinoglavi je napisao/la:Sani? Stvarno? Da bude backup play za Gordića za naredne utakmice koji ionako ne bi trebao da bude prvi play?
nerminh74 je napisao/la:Ja stvarno volim gordića, momak je uvijek bio konkretan prema reprezentaciji, čak više nego Mirza i Nihad, ali on već polako ulazi u godine i ima taj problem što nije konstantan, a Čampara definitivno mora puno krvi propisati ako želi barem solidnu košarkašku karijeru prvenstveno stveno radi loše fizike i genetike, a baš radi dobre fizike Gegić ima veće šanse da uspije bez obzira što mu je svejedno da li šuta rukom ili nogomlumani je napisao/la:pinoglavi je napisao/la:Sani? Stvarno? Da bude backup play za Gordića za naredne utakmice koji ionako ne bi trebao da bude prvi play?
FaraonTM je napisao/la:Valjda može, treba proći godina dana od promjene državljanstva i Njemačka mu neće praviti probleme.filip13 je napisao/la:moze li djedovic uopce dobiti nase drzavljanstvo?
Sada ima li kakvih drugih administrativnih prepreka to ne znam.
superE je napisao/la:mirzatele je napisao/la:Mirzina zamjena moze biti Kikanovic, a Mirzi ionako bar jos sljedece prvenstvo nece trebati zamjena vise od 5-6 minuta.
Renfroe je vrlo dobro rjesenje ako bude htio igrati
to nema sanse, Kikan je potpuno drugaciji igrac od Mirze..ni u jednom segmentu mu ne moze biti zamjena, osim sto je bolji u defanzivnom skoku..nama fali dobar centar,teskas pravi..
Slažem se ovu reprezentaciju bi ja volio vidjeti u skoroj budućnosti, možda već od kvalifikacijalumani je napisao/la:
Nermine repka treba da nam bude spoj iskustva i mladostiAko ce nama ponovo biti opcije Zimic,Albijanic itd ,onda stvarno necemo napredovati...Gorda,Pasha,Sani,ili Gegic ,Nihad,Musa,Atic,Vrabac,Mirza,Sikiras,Sulejmanovic,Kikan,Jusuf,Titan.
nerminh74 je napisao/la:Slažem se ovu reprezentaciju bi ja volio vidjeti u skoroj budućnosti, možda već od kvalifikacijalumani je napisao/la:
Nermine repka treba da nam bude spoj iskustva i mladostiAko ce nama ponovo biti opcije Zimic,Albijanic itd ,onda stvarno necemo napredovati...Gorda,Pasha,Sani,ili Gegic ,Nihad,Musa,Atic,Vrabac,Mirza,Sikiras,Sulejmanovic,Kikan,Jusuf,Titan.
1. Renfroe, Gordić (Gegić)
2.Đedović, Atić, Musa
3.Milošević, Buza
4.Teletović, Sulejmanović
5.Nurkić, Stipanović, Kikanović
Zar ovo nije baš izbalansiran spoj mladosti i iskustva
pinoglavi je napisao/la:Pa rano je pričati o novim strancima, mislio sam da si i protiv Renfroe-a. On nam je trenutno potreban i naravno da treba biti u timu.
FaraonTM je napisao/la:Po meni na trici smo najslabiji...
Šta mislite mogu li u perspektivi Atić ili Musa postati trojke?
I da, kad se igraju te kvalifikacije i kako ide sistem?
vec sad ima visinu za trojkuFaraonTM je napisao/la:Da da, još će rasti, tamam će mu biti trojka.
Ima ali će vjerovatno još narasti, da ne kažem da će još dobiti na mišićnoj masi pa će sve to još bolje izgledati što se tiče fizičkih predispozicija.filip13 je napisao/la:vec sad ima visinu za trojkuFaraonTM je napisao/la:Da da, još će rasti, tamam će mu biti trojka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.