Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
iz kakve igre mi vodimo 2-0 ....
Usput... prijale im izgleda ove mini-pripreme, pojedoše Chelsea na sredini terena
Kako samo Fred bolje izgleda na terenu uz Brunu
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Ovaj nam VAR danas zlata vrijedi
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Daj Igala čovjek zna zadržati loptu jbt otac norveški
Svaki prekid strepim
joj sto ga ne zabiii ighaloooo
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Ee, zamisli, ligaška pobjeda na SB-u, tačno sam zaboravio kako to izgleda.
Bruno će vrijediti, ako ništa drugo (a, ne bi trebalo biti samo to), zbog prekida. Vrijeme je da se i taj segment digne na kakav-takav nivo obzirom da je jadan već duži period. Takvi golovi često prave razliku.

Bruno će vrijediti, ako ništa drugo (a, ne bi trebalo biti samo to), zbog prekida. Vrijeme je da se i taj segment digne na kakav-takav nivo obzirom da je jadan već duži period. Takvi golovi često prave razliku.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
- bhpremierliga12
- Kontakt:

Fred i Bailly uz Bruna nevjerovatni danas

Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Koliko bi mi bilo drago za Igala al dobro mi izgleda robusna može biti koristan
S pola snage bez pola tima.
Fred !!!
Fred !!!
Zeljeznicar! 1921 !
Bruno
Fred
Bailly
Za 10tku
Fred
Bailly
Za 10tku
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Fred je najbolji igrač Uniteda od povrede Rashforda.
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Baily nike bas za 10 ku bar 3 lopte je prodao amaterski ali dobar je a Maguire odlican
Zeljeznicar! 1921 !
Baily je takav jednostavno odigra mec strasan,al uvijek mozes ocekivat kiks i prodatu loptu,a ni crveni mu nisu strani
Kad ne igras prakticno citavu sezonu ne mozemo gledati bas u sitnice normalno da je za 10tku
25 igraca u rosteru i mora doci momak iz Portugala da napokon neko pristojno izvodi prekide
25 igraca u rosteru i mora doci momak iz Portugala da napokon neko pristojno izvodi prekide
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
- DragonReborn
- Kontakt:
Baily bio solidan, nadam se da će klupirsti Lindelofa do daljnjeg.
Fred zujao po terenu, Bruno ga čini 20 posto boljim igračem.
Fali nam desno krilo.
P. S. Igalo se uklopio u mančestersko neefikasnilo. Nadam se da će opravdati.
Fred zujao po terenu, Bruno ga čini 20 posto boljim igračem.
Fali nam desno krilo.
P. S. Igalo se uklopio u mančestersko neefikasnilo. Nadam se da će opravdati.
Nijedan Meksiko nije konačan. Svaki Meksiko u sebi krije Novi Meksiko.
Ovako, dvije stvari u našu korist - friendly VAR i ozljeda Kantea. Nemoguće koliko im je mekana sredina bez njega.
Nažalost, i takvi su nam stvorili problema. Od pozitivnih iznenađenja, Fred je, uz vrhunskog Fernandesa koji ga navigava po terenu, “prodisao”. Baily, jako solidan, ali i dalje će prodati jednu do dvije lopte po utakmici. Srećom, ovi nisu znali. A i pitanje koliko do prve naredne povrede. Svejedno, kada je 80% spreman, za onu švedsku prevaru on je i dalje televizor u boji. Nigerijac koristan za hold-up igre za ono kratko koliko sam ga vidio. Šteta one šanse, ali Cabbalero mu je fino skratio kut.
Žao mi je Rashfordove povrede, jer nažalost, prisljeni smo u trozupcu gore prečesto gledati Jamesa koji je, po svemu sudeći, ispucao svoje za ovu sezonu. Previše smo očekivali možda od klinca koji je tek nedavno postao punoljetan. Izgorio je.
S obzirom da je Ighalo na posudbi, za narednu sezonu - napadač (Werner?), desno krilo (Sancho?) i neki opasan defanzivac. ne mora biti ona kljusina iz Napolija, ali neko ko će odrađivati svoj posao korektno uz Harrya. Ako odu Pogba i/ili Matić, valjaće i veznjaka dovlačiti...
Za kraj, lijepo je vidjeti igrača kao Fernandes u našem dresu. Zna lopte, daje ritam igri, a za promjenu, imamo se čemu nadati i iz prekida.
Nažalost, i takvi su nam stvorili problema. Od pozitivnih iznenađenja, Fred je, uz vrhunskog Fernandesa koji ga navigava po terenu, “prodisao”. Baily, jako solidan, ali i dalje će prodati jednu do dvije lopte po utakmici. Srećom, ovi nisu znali. A i pitanje koliko do prve naredne povrede. Svejedno, kada je 80% spreman, za onu švedsku prevaru on je i dalje televizor u boji. Nigerijac koristan za hold-up igre za ono kratko koliko sam ga vidio. Šteta one šanse, ali Cabbalero mu je fino skratio kut.
Žao mi je Rashfordove povrede, jer nažalost, prisljeni smo u trozupcu gore prečesto gledati Jamesa koji je, po svemu sudeći, ispucao svoje za ovu sezonu. Previše smo očekivali možda od klinca koji je tek nedavno postao punoljetan. Izgorio je.
S obzirom da je Ighalo na posudbi, za narednu sezonu - napadač (Werner?), desno krilo (Sancho?) i neki opasan defanzivac. ne mora biti ona kljusina iz Napolija, ali neko ko će odrađivati svoj posao korektno uz Harrya. Ako odu Pogba i/ili Matić, valjaće i veznjaka dovlačiti...
Za kraj, lijepo je vidjeti igrača kao Fernandes u našem dresu. Zna lopte, daje ritam igri, a za promjenu, imamo se čemu nadati i iz prekida.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.