FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jesic ga je trenirao i uveo u seniorski fudbal i zna o kakvom se igracu radi...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Jadna li nam majka cuj CG da Bog sacuva
Niko ga nije gledao, al vec se zna da pojma nema, pa nama niko ziv izgleda nevalja
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
Ja bih ipak da vjerujemo treneru, ovo je mislim po prvi put da sam trener sebi pravi ekipu, uvijek je bilo nekakvih pojacanja sa strane koji su zelja ovog ili onog.. Ostaje nam da vidimo kakvi su 

Jadna ti briga, cuj Tomkovic...
Vratite nam Hilmu Gutica!!!
pa sta zelitw vi jbte?
Ronaldinha mozda? mozda Del piera?
hocete da dovedemo nekog iz bundeslige? il Primere? kojim slucajem iz Serie A?
ovo isto ko kad das djecaku malo pice da okusi, pa se nalozi pa bi da kara svako 15 minuta...
kakvi pacijentii nezahvalni
ovo isto ko kad das djecaku malo pice da okusi, pa se nalozi pa bi da kara svako 15 minuta...
Zip je napisao/la:pa sta zelitw vi jbte?

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Zelim da igra Mihojevic, umjesto Tomkovica. Sta tu nije normalno?
Jeli iko primjetio da je nas najveci problem ovih godina taj sto mi uvijek u ekipi imamo 2-3 dobra igraca a ono ostalo sve invalidi???Briga me koga ce Jesic dovesti ja mu vjerujem al da mi je jednu sezonu da docekam da imamo dobre igrace na svakoj poziciji bar u prvih jedanest.Naravno ne da budu svi said,zeka,skoro ali da budu dostojni naseg dresa.
- crozzer
- Kontakt:
Možda Tomkovic bude beton u našem dresu, kako vi znate kako igra taj momak, neko mu je skaut, neko prati CG ligu, uozbiljite se ....
Po cemu je to vama dobri igraci? Tipa Alispahic ili nisam bas dobro skontao..
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
A i ja bih želio da Kova ostane u prvih 11 a da Marko dobija više prilike, ali jbga, očigledno Ješić misli da mu je još neko iskusniji potreban na štoperu. Osjetljiva je to pozicija, vrlo često pogođena kartonima i povredama, pa je možda i razumljivo.
Rekosmo već, slične reakcije su bile kad je dolazio Barbarić, pa na kraju uz Bekića momak ispade naše najveće pojačanje. Precjenjujete našu ligu, a i nas same. Dobro je @Zip rekao.
Samo nek' ne gledam onog debila Tatomirovića, sve ostale ću podnijeti.
EDIT: Šta mi je ovo, ne pljujem, ne hračem, još smirujem situaciju, š'a mi se ovo dešaJE?
Rekosmo već, slične reakcije su bile kad je dolazio Barbarić, pa na kraju uz Bekića momak ispade naše najveće pojačanje. Precjenjujete našu ligu, a i nas same. Dobro je @Zip rekao.
Samo nek' ne gledam onog debila Tatomirovića, sve ostale ću podnijeti.

EDIT: Šta mi je ovo, ne pljujem, ne hračem, još smirujem situaciju, š'a mi se ovo dešaJE?

Zadnja izmjena: BitiSrcemVezan, dana/u 13 jan 2016, 23:42, ukupno mijenjano 1 put.
1946
A mozda bi se i Mihojevic prodao za par miliona da mu se pruzi prilika. Ja se iskreno nadam da ovaj Tomkovic nece doci.
[quote="crozzer"]Možda Tomkovic bude beton u našem dresu, kako vi znate kako igra taj momak, neko mu je skaut, neko prati CG ligu, uozbiljite se ....[/
Ako Jesic misli da moze doprinjeti timu kao sto je Sarajevo onda jesa sigurno ima jak razlog sto ga hoce.Dovodi covjek svoje igrace koji ce sigurno ginuti za njega na terenu.
Ako Jesic misli da moze doprinjeti timu kao sto je Sarajevo onda jesa sigurno ima jak razlog sto ga hoce.Dovodi covjek svoje igrace koji ce sigurno ginuti za njega na terenu.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Ma ne vjerujte plaho ovim regionalnim portalima u vezi nas. Ako se neko sjeća, prije naše utakmice za titulu sa Slobodom, mislim da je mondo objavio za nekog Srbina upravo na štoperu da je sve dogovorio sa nama i da dolazi čak i na proslavu titule, još kao i njegova izjava bila, pa niđe frajera.
1946
- crozzer
- Kontakt:
Mene ne interesuje ni Barbaric, ni Tomkovic, Bekic, Benko...peti, deseti..Mene interesuje ono FKSarajevo na kraju sezone.Ješiću dati priliku on najbolje zna kako stvari stoje 

-
- Kontakt:
Treba nam lijevi bek a to Mihojevic nije ,nije ni ljevak ,na toj poziciji imamo Bekica koji je puno bolji u ofanzivi a ovaj koliko vidim je klasicni bek defanzivac . to je vjerovatno rijesenje za lijevi bek odnosno konkurencija ili zamjena za Bekica ,vjerovatno nece nas puno ni kostati , ovo je moje misljenje19FKS46 je napisao/la:Zelim da igra Mihojevic, umjesto Tomkovica. Sta tu nije normalno?

Ovako ukratko na ovu temu oko Tomković-a :
1. Momak nije ni potpisao a već je popljuvan ?
2. 95% nas nikad nije čulo za njega a kamoli gledalo kako momak igra ?
3. 95% nas ne zna tačno da li igra štopera ili lijevog bek ?
4. Dolazi nam prvotimac, kapiten ekpie koja je najmanje golova primila u prventstvu ?
Pojedini još maštaju o igračima i imenima poput Misimovića,Vukčevića itd.itd., vrijeme je da se pojedinici probude i pomognu Ješiću,igračima pa i upravi da zajedno što bolji rezultat napravimo.

1. Momak nije ni potpisao a već je popljuvan ?
2. 95% nas nikad nije čulo za njega a kamoli gledalo kako momak igra ?
3. 95% nas ne zna tačno da li igra štopera ili lijevog bek ?
4. Dolazi nam prvotimac, kapiten ekpie koja je najmanje golova primila u prventstvu ?
Pojedini još maštaju o igračima i imenima poput Misimovića,Vukčevića itd.itd., vrijeme je da se pojedinici probude i pomognu Ješiću,igračima pa i upravi da zajedno što bolji rezultat napravimo.

Ma samo vjerovati Jesi,zna frajer sta radi,vjerujem da ce i Marko dobiti svoju priliku,i na njemu ce biti da je iskoristi max.,ima liga,kup,puno utakmica i dosta prostora za rotaciju 

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Trenutno korisnika/ca: benko21, hase73, Konzerva, muhamedhulk, nedimmmm1337, OzmoodPinglewood i 76 gostiju.