Pored svega nabrojanog za Gradu, gdje ce ti dusa da stavis Maksimovica na zadnjeg veznog, cak je momak igrao stopera dok je Uzelac bio out par minuta. Ofanzivni vezni, lazna desetka ili krilo, ovaj ga gurnu na defanzivnog veznog..
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
prekidaj Šeraniću, vico i ostala bandobhpremijerliga12 je napisao/la: ↑02 avg 2020, 22:22Evo nas dijelimo 6. mjesto poslije prvog kola, jos kad bi i tu ostali![]()
Pored svega nabrojanog za Gradu, gdje ce ti dusa da stavis Maksimovica na zadnjeg veznog, cak je momak igrao stopera dok je Uzelac bio out par minuta. Ofanzivni vezni, lazna desetka ili krilo, ovaj ga gurnu na defanzivnog veznog..
Upravo to, za onog Predragovica izmislio fudbal i osjecaj za gol, stvarno steta sto se na taj nacin gusi momak.Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑02 avg 2020, 22:24prekidaj Šeraniću, vico i ostala bandobhpremijerliga12 je napisao/la: ↑02 avg 2020, 22:22Evo nas dijelimo 6. mjesto poslije prvog kola, jos kad bi i tu ostali![]()
Pored svega nabrojanog za Gradu, gdje ce ti dusa da stavis Maksimovica na zadnjeg veznog, cak je momak igrao stopera dok je Uzelac bio out par minuta. Ofanzivni vezni, lazna desetka ili krilo, ovaj ga gurnu na defanzivnog veznog..![]()
A za Maksimovića je stvarno grehota stavit ga na zadnjeg veznog, momak zna dati gol, za razliku od praktično cijele ekipe.
Treba nam zadnji vezni i napadač što prije i možemo nešto očekivati.
preočito brate.sviunapad1010 je napisao/la: ↑02 avg 2020, 22:48Treba nam zadnji vezni i napadač što prije i možemo nešto očekivati.
Stvarno je lafinaš, yebo sebesviunapad1010 je napisao/la: ↑02 avg 2020, 22:46Kakav god je Grado trener za ublehu Nalića je doktor. Koji je ono prodavač magle led te yebo, lik veze nema samo lafinu udara.
Ma nista drug, kad nesto cujemo pozitivno oko kluba svima nam je drago podijeliti radost pa makar i dezinformacija bila.slusalica je napisao/la: ↑02 avg 2020, 21:20prenio sam Inprozove rijeci. Ne ubijte glasnika.Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑02 avg 2020, 21:17Oni švicarci i zvanično otpali?slusalica je napisao/la: ↑02 avg 2020, 21:12
nemamo mi brate uvid u njihov omladinski pogon (koji je odlican. Selektuju igrače iz posavine,livna do hercegovine), a ni u hrvatske igrace koje dovode. Eno njihov Maric zamalo prvi strijelac HNL. Valjda se tako preziva.
Rade oni to dobro.
Mi da smo pametni, pola budzeta za plate bi otisle Bekricu i Saidu ,recimo, pored klinaca nasih.
Nasa politika kluba nema ni glavu ni rep.
Haman smo to zaboravili.Izgubili.
Nekad kontam da smo prije 15tak godina bolje razmisljali.
Isti golman,Kuduz u odbrani, Tare u navali i bice to dobro na nacin da nas niko na Tusnju nece dobiti.
Ovo sad je freestyle strogi.
p.s. na kraju, jedna od stavki koja raju odbija od tima je i ucestala promjena tima, ne prvih jedanaest, nego u Bogu zadnjih deset godina mi mijenjamo 15 momaka. Sad da pitas Adu Zivotinju (koji je redovan) ko igra, ne bi znao 9 momaka nabrojati.![]()
i @Beduin se ovako javno izvinjavam zbog (ispade tako) lažnog loženja.
Isto tako i Husić ne znam zašto su ga dovodili. I ako proigra u što čisto sumnjam ode iduće sezone i nemaš od njega ništa. Bolje da djeca igraju ne bi bili ništa lošiji.
338 stoji par dana, to dodje 8500KM, steta, ocekivao sam preko 500 da sigurno idemo.
Ocekivao sam i ja da nece Sale i Karlos igrati pa vidim haman ce biti kljucni igraci ove sezonebhpremijerliga12 je napisao/la: ↑03 avg 2020, 13:48338 stoji par dana, to dodje 8500KM, steta, ocekivao sam preko 500 da sigurno idemo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.