FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kakva su ovo pojacanja krv ti yebem ahahahahhahahahahahah
Boga mi ti lose ide. Za SDA sendvic, moras se vise potruditi

Onaj Mirzin tim iz proljeca prosle godine je West Ham za ovaj trenutni. Ja jos ne mogu sebi da dođem zbog Ristica, a ovaj Unesic me zakucao totalno u depresiju, nisam danas na poslu nista mogao da odradim. U periodu viršli smo dovodili bolje igrace.
Gledam tekme Zrinskog, solidan je ovaj Bruno Unusic, prodoran i ima strašan ubačaj sa strane, može nam biti itekako od koristi...
Taj decko minute nije odigrao u Radnickom i on bi nama trebao biti pojacanje. Ovaj novi golman nije bas dugo branio u tom klubu iz Madjarske. Tuga sta rade sa ovim transferima
Nit sam rekao da prvi tim puca od kvalitete(mada sigurno nije loš kako ga se hoce predstaviti ovde ,uz dobru desetku i lijevo krilo bio bio bi odlican tim dakle malo fali a vjerujem da ce i to do kraja se dovesti) ....jurisicduska je napisao/la: ↑27 jun 2024, 21:02Vala si upravu. Prvi tim nam puca od kvalitete. Treba svih ovih 6 igrača poslati na posudbu. Da sam znao da je to plan ne bih se žalio. Jači smo nego prošle godine kad smo 4 završili duplo pa sad malo I da kalimo igrače. Što ne bi. Pravimo najveće uspjehe u historiji imamo prostora za razvijanje 4-5-6 igrača. Ili neka ih kod nas još bolje. Pa potući se za 7-8 mjesto. Mic po mic.miky_hz je napisao/la: ↑27 jun 2024, 20:54Što se mora za prvi tim racunat odma ,ne postoje posudbe,prilagodjavanje na fudbal ovde,moral odma u vatru,ja mislim da ne i da ce se dati negdje na "kaljenje" sto podrzavam evo.Pogotovo sada kada više nego ikad saljemo mladje na posudbe(pa evo i prvotimce citaj Gulijašvili koji se vratio bolji nego sto je otišao)jurisicduska je napisao/la: ↑27 jun 2024, 20:41
I četvrti stranac. Kako pametno. Vidi se da su oni to sve isplanirali izanalizirali, iskautitali , napravili detaljno češljanje tržišta kako europskog tako i afričkog. Svaka čast rekrujtment departmentu već se vidi 4-5 plata na taj department da je dobro u uloženo (jedno 50k maraka mjesečno + doprinosi). Sjajno momci dovode.
Slijedeći skauting tour imaju na gorici ima pravo brzih igrača koji znaju podvaliti. Takav nam treba. Čučo pojačava konkurenciju na ofanzivnom veznom.
Transfer jedino opradvanje ima ako su ga doveli na ovaj oglas trgovca. Inkluzija ovo ono. Rasne ravnopravknosti
Da malo sacekamo pa vidimo kakav je plan za momka
Isto mislim i da ce ovog iz Kragujevca dati negdje na posudbu.
Nznam što okreces sad na nesto deseto al nebitno,znao si nekad normalne postove pisati a ove djetinjaste fore i ironicnost nije ono što ti prilici,svako dobro.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Pa slazem se s tobom 3 prava pojačanja bi ovoj ekipi dala drugu dimenziju. I moglo bi se svašta napraviti.
Na prvu Memišević Ćatić Lovrić eventualno neka desetka. Ili centralni vezni jak lopte.
A da li smo spremni dovesti takve igrače ? Je li se nadamo tome ?
Na prvu Memišević Ćatić Lovrić eventualno neka desetka. Ili centralni vezni jak lopte.
A da li smo spremni dovesti takve igrače ? Je li se nadamo tome ?
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- TurkishAirlines
Ipak si mlad momak.morensa je napisao/la: ↑27 jun 2024, 21:28Ti znaš i šta se radi od FKSTurkishAirlines je napisao/la: ↑27 jun 2024, 21:24Aj promjeni pricu kad odgovaras **** ga![]()
Jel ti shvatas sta se radi od FKS ili si i ti od onoh kojih je strah sta ce biti sa klubom kad se Mirvic povuceonda si super upućen mada sumnjam jer ti dobro upućeni nisu na svakom postu na stranici. A uvijek imaš rješenje skupiš novac i platiš i poštediš nas svega. Kritikovati svakako da ali prozivati Nemanja i to... presmiješno...
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Ovaj iz Gambije wonderkind sto imate sumnje u njega uopste nije los
Momak je zavrsio kurs za profesionalnog kosača trave i zaposlen ce biti u Akadamiji da odrzava travu
Momak je zavrsio kurs za profesionalnog kosača trave i zaposlen ce biti u Akadamiji da odrzava travu
Samo nek nam javno kazu na nekom pressu ili slicno, da je cilj Evropa, da znamo na cemu smo. Titula im je vjerovatno neki dugorocni cilj, tamo negdje 2029, kad koeficijent bude 1,5.moreno123 je napisao/la: ↑27 jun 2024, 21:42Taj decko minute nije odigrao u Radnickom i on bi nama trebao biti pojacanje. Ovaj novi golman nije bas dugo branio u tom klubu iz Madjarske. Tuga sta rade sa ovim transferima
-
- Kontakt:
ne'a mi slikapropoklopac je napisao/la: ↑27 jun 2024, 08:20Devedesetka je napisao/la: ↑27 jun 2024, 00:35Ako ne bude par pojacanja kako treba onda stvarno jeste istina da je Mirvic tu da pere pare.![]()
![]()
Valjalo bi da konačno šarne neko ko će odmah u prvu postavu. Od ovih što su došli do sada ni za jednog se ne može sa sigurnošću reć' da će biti starter. Vidjećemo sutra kako će to izgledati na terenu.
Recimo, u onom šampionskom timu koji je Ibrakovic sklapao, ovi dovedeni ne bi mogli biti rezerve rezervama.
O nastranosti sda bot cija sultanija se uda za pimp-a....

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Prvi put u historiji kad nam se potrefi da imamo dobrog trenera , dobru upravu I dobre igrače zaratit ce se dva dana prije prvog kola.
I onda cemo pricati poslije eh da nije tad .
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Nema đaba ona stara "Ne bacajte bisere pred svinje"...jurisicduska je napisao/la: ↑27 jun 2024, 22:16Prvi put u historiji kad nam se potrefi da imamo dobrog trenera , dobru upravu I dobre igrače zaratit ce se dva dana prije prvog kola.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Arnelv52, Bing [Bot], Konzerva, perodeformero i 56 gostiju.