Dazagorski je napisao/la:Danas je ovaj press,ako sam dobro zapamtio?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jel to Tita vam Djelmic dolazi?
Ja se nadam da će se Simeunović vratiti u pravu formu, gledam ovaj video i nevjerovatno kako je momak brz i prodoran po krilu sto nam upravo treba, uz to ima i dobar centaršut. Mislim da ako se opameti i krene raditi punom snagom da bi mogli dobiti jako korisnog igrača.
(aka. simon )
- muhamedhulk
- Kontakt:
Hahah Otkud to sad?Zip je napisao/la:Jel to Tita vam Djelmic dolazi?
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Eno yebu mu sve na temi, kao nama reko DAmuhamedhulk je napisao/la:Hahah Otkud to sad?Zip je napisao/la:Jel to Tita vam Djelmic dolazi?

Simeunovic je pravo pojacanje. Jos uvijek je najvece pitanje dali Jesa misli igrati sa jednim klasicnim napadacem ili dvojicom i tada bi bilo puno stvari jasnijih. Mada u svakom slucaju i ja ocekujem da bi Simeunovic ako bude u top formi trebao biti pravo pojacanje. Napadacki je ova ekipa sasvim solidno popunjena i vise od toga ako se i krila ubrajaju u napad. Jedino zadnja linija pomalo kaska kvalitetom i iskustvom za napadackim dijelom i naravno golmanska pozicija ako Delac ne ostane ili bar neko njemu slican.Haase je napisao/la:Ja se nadam da će se Simeunović vratiti u pravu formu, gledam ovaj video i nevjerovatno kako je momak brz i prodoran po krilu sto nam upravo treba, uz to ima i dobar centaršut. Mislim da ako se opameti i krene raditi punom snagom da bi mogli dobiti jako korisnog igrača.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 14 jan 2016, 13:11, ukupno mijenjano 1 put.
Po meni bolji i korisniji od Okića.Ja bi volio da dođe, pa me napadajte koliko hoćeteZip je napisao/la:Jel to Tita vam Djelmic dolazi?

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
I onda se nesta ovako desiAdo76 je napisao/la:Po meni bolji i korisniji od Okića.Ja bi volio da dođe, pa me napadajte koliko hoćeteZip je napisao/la:Jel to Tita vam Djelmic dolazi?

Usput, sjetim se malo bliznjih ovom s videa
Zip je napisao/la:I onda se nesta ovako desiAdo76 je napisao/la:Po meni bolji i korisniji od Okića.Ja bi volio da dođe, pa me napadajte koliko hoćeteZip je napisao/la:Jel to Tita vam Djelmic dolazi?![]()
![]()
Usput, sjetim se malo bliznjih ovom s videa

Svi u napad jedan je Hase!!
- PitarBordo
- Kontakt:
On ako dođe sve na njega lopte da idu na derbiju, premija na gol da mu bude godišnja plata, a slavlje pred jugom dvije godišnje plate. 

Samo Saraj'vo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Konferencija je pocela
- muhamedhulk
- Kontakt:
Realno on i Simeunovic su tu negdje..nek' se bore za tu poziciju desno 
Lijevo Dulja i KLuadio
Mada bi volio da ne dodje...

Lijevo Dulja i KLuadio

Mada bi volio da ne dodje...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Čujem dolaze nam Trebinjac i Đakovac haha 

veliki džemo
Đe buđet? Đe su klasa igraci Dino? Đe su pare pa se nema ni za ugovor produziti? Gdjeeee god da krenem tebi se vraaaacam pooonoovo!!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Potvrdi i Ješić ovo za 2 miliona eura.Memara je napisao/la:Pozdrav, odbijene ponude od 1,7 milione eura za Duljevića. Klub traži 2 miliona.
Jedan igrač je već tu, u hotelu colors inn.

Potvrdi i drugu tezu za igrača, Denis Kramar.

Pozdrav, nema potrebe za brigom.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Par ljudi je reklo ovo za Duljevica ima mjesec ako nema i viseMemara je napisao/la:Potvrdi i Ješić ovo za 2 miliona eura.Memara je napisao/la:Pozdrav, odbijene ponude od 1,7 milione eura za Duljevića. Klub traži 2 miliona.
Jedan igrač je već tu, u hotelu colors inn.![]()
Potvrdi i drugu tezu za igrača, Denis Kramar.![]()
Pozdrav, nema potrebe za brigom.

- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Memara insajderu, svaka ti čast. Od sad samo tebi vjerujem.

- crozzer
- Kontakt:
Nisam gledao press. Može li mi neko prenijeti u kratkim crticama šta je Ješa pričao ?
Malo o Duljevicu i tome kako ostaje, malo o novom sponzorskom ugovoru i tako, nista posebno..crozzer je napisao/la:Nisam gledao press. Može li mi neko prenijeti u kratkim crticama šta je Ješa pričao ?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Hajdeee, kanarinac, mosarajvosa83, NazorUso, Oerde, pierce, Proximic, rimljanin90, ronaldo99, Rule_hz, svabonja, ubipara, Vanja8 i 121 gost.