Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Reflektori, VAR, Semafor , reklame, sve uredno spojeno i funkcionise
Ako se mogla prenosit federalna moze i ovo. Arenina greska
Ako se mogla prenosit federalna moze i ovo. Arenina greska
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
+1
U 2024 godini i ljudi nemaju struje. Dzabe njima i dobar teren, kad osnovne stvari nemaju. Ovo je bas bruka i sramota. A i tu sramota dosta raje iz Tuzle bi pravdali. Oni su sampioni izgovora. Za sve imaju spreman izgovor. Imali su cijeli dan vremena i nisu to popravili, kad su saznali za to? Arena i Sloboda veliko razocarenje, ali eto nije nista novo. I onako ce oni ispasti iz lige. To zna svaki njihov navijac najbolje. Svaki put neki problemi u toj wwin ligi...
Forum pun izgovora da bi opravdali neuspijeh, nerad i kriminal.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Fudo jedva doceko.
Nema prenosa ali zato VAR radi uredno.... How?
Vode gosti.
Gdje piše da nema struje?
- dubioza144
- Kontakt:
Koji si nam ti tacno komentator sa arene
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
-
- Kontakt:
Pljuvanje, pljuvanje i samo pljuvanje. Imaš bruku primjera gdje je nestajalo struje, i šta sad? Dešava se i u većim i jačim ligama i klubovima.
Objavila Arenasport na svojoj stranici.
Ne razumijem kako nema struje a reflektori i semafor rade?
Sloboda - Posušje 0:1 od 37 minute.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Pa mozel se rijesiti problem i prenositi barem drugo poluvrijeme ili se ono mahalski carsijski diglo ruke nakon 5 minuta
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Pa ne piše da nema struje, nego da je navodno neki problem s napajanjem. Meni ovo više smrdi na neki Arenin cirkus.
Vjerovatno je problem u količini električne energije. Uspjeli su obezbijediti da dobiju dozvolu da smiju loptu terenom kotrljati. Za ovo kazna mora biti.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Radi sve na stadionu,inace kako bi VAR radio a i sve ostalo radi koliko cujem.
Imaju problem sa "napajanjem" sta god to znacilo,ali struje kao struje ima jel se sigurno utakmica nebi ni igrala da je nema nikako.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- feniksptica
- Kontakt:
Arenina greska. Trebali su ranije doc isprobat i problem rijesit prije same utakmice.
Sve drugo vam podvaljuju botovi telekoma Srbije
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Srušio se dalekovod u Crnoj Gori i nema dovoljno struje za kamere 

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Fale dva produžna kabla,otišo Aco do Binga da kupi pa ćemo gledati drugo poluvrijeme.
-
- Kontakt:
+1feniksptica je napisao/la: ↑10 avg 2024, 19:29Arenina greska. Trebali su ranije doc isprobat i problem rijesit prije same utakmice.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48