FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Bolanos
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Bolanos » 14 jan 2016, 16:34

FrancescoTotti je napisao/la:
Bolanos je napisao/la:Sad pada u vodu prica da se recimo Krste progoni jer se pravi mjesto "kvalitetnom" strancu. O momcima necu suditi jer ih nikad u zivotu nisam gledao.
Mozda se progoni da bi se obezbedio NOVAC za tog kalitetnog ?
A sta cemo sa ogranicenjem za broj stranaca?
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 14 jan 2016, 16:35

joker90 je napisao/la:
miden je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Ko ce garantovati da ce Aleksandrov biti pojacanje?? Ko je garantovao za Ristu Mitrevskog i slicne levate? Pa Aleksandrov bi bio Bog za nasu ligu sto se krila tice, nego ziherasima sad mozda rizik dati njemu platu, valja odgovarati ako sta po zlu pođe a svakako si blizu noge. Jedinstvena sansa da budemo nosioci ako osvojimo titulu, a mi peti na tabeli i eto radi se fino u tisini. Pa ako pocnem pricati o Elementu, nagradnoj igri onoj i slicnim zajebancijama tek ces onda vidjeti sta je pljuvanje... Ko je kriv za tog Alispahica i Ikandea, jesam ih ja dovodio?? Ko je vrsio pregled tih igraca pa nam se uvalise invalidi haman jbt, a plate im uredno das???
Ko ti bolan garantuje da Aleksandrov nije novi Alispahic? Ti si ga vec proglasio uzvišenim, a smijem se kladiti da nikad neku njegovu tekmu nisi pogledao. Maloprije si napisao da je sezona sjebana. Po cemu je to sezona sjebana, jel to kraj sezone pa si došao do tog zakljucka? Dovedeni su ''invalidi'' i skoro svi ste drkali na njih i proglasili ih mega-giga pojacanjima. Što se tice Edinog Elementa ili Ismarovog, jer ne znam na koji tacno Element misliš. Tu mi ne možeš ništa novo reci. Poznajem i Edu i Ismara Kekica i cijelu situaciju u Elementu.
Znas ko mi treba garantovati da Aleksandrov nije novi Alispahic? Oni koji pregledaju nase igrace na sistematskom pregledu! Kako je Alispahic sa onakvom povredom koju svaki doktor amater moze otkriti prosao sistematski hladno?? Znaci Mesa prije nego sto ce doci trenirao sa djecom u rijeci, problema sa povredom imao bruku i mi odlucimo da ga dovedemo. Hajde nema problema, svi znamo da je Mesa klasa, ali ako znas da se patio sa povredom zar ne treba ga detaljno provjeriti jbt?? Znaci nema sanse da bi on prosao sa onom povredom u bilo kojem ozbiljnom klubu sistematski pregled! Ko ce odgovarati za takav amaterizam kod nas? Ko ce reci, ja sam kriv? Ne moramo ga otjerati, ali eto da drzimo te ljude malo pod lupom za naredni rad i kikseve. Po cemu je sjebana sezona?? Po tome sto smo peti na tabeli i imamo gori raspored od Slobode, idemo ljudima na noge, idemo Zrinjskom na noge, IMAMO 6 PORAZA, dok ekipe iznad nas imaju po 2 npr! Pa jedino da dođe Dinamo Zagreb u nasim dresovima i igra drugu polusezonu moze titulu uzeti. Gledaj Radnika koji ima budzet ko nasa akademija kako je ispred nas na tebeli i ti ne bi pozvao odgovorne da kazu ko je kriv sto smo ovako se srozali??? Sloboda od pocetka lige dominira sa ulozenih bar 3 puta manje para nego mi prosle godine, je li im toliko sposobnija uprava ili sta??
Da je to tako Real Madrid nikad remija, a kamo li poraza ne bi smio imati. Slažem se da po uslovima koje mi imamo, ne bi smjeli dopustiti da budemo peti na tebeli(iako je polusezona), ali mnogo faktora na to utice. Onaj ko je kriv za katastrofalan prelazni rok je otišao, Ješa trenutno cisti njegova sranja i pravi svoj tim. To da nismo ozbiljan klub mi je bilo jasno onog trnutka, kada su poceli sa kaznama za onih pet igraca.
Das Ist Walter

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 14 jan 2016, 16:36

moj uzor-S.G je napisao/la:Ovo mi djeluje kao zatisje pred buru.
Jašta. Nema ni povjetarca, a ne bure.
SRETAN BROJ - 1725

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 14 jan 2016, 16:39

@Joker90

to majstore, vodim te u Element, sve je na moj racun. Mlada pisi u teku :opaopa:

Koliko se krecu dionice virsli, sad je pravo vrijeme za ulaganje :kafa:
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 14 jan 2016, 17:18, ukupno mijenjano 1 put.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

ultrasegamega
Kontakt:

Post Postao/la ultrasegamega » 14 jan 2016, 16:42

E cuj Sloboda ima laksi raspored?? To sto nas docekuju ne znaci da imaju laksi raspored. Valja im igrati sa svima iz vrha, valja im ici u Mostar, valja im gostovati ekipama koje se bore za opstanak, na kraju valja im i nas pobjediti. Ne moze stalno Zeba sa 30+ metara zabijati i pobjede donositi u zadnjim minutama. Kakva Sloboda... Samo je Zrinjski opasan. Mi ako ne izgubimo u Mostaru u prvom kolu, a necemo, smo glavni favoriti za titulu garantujem. A pojacanja ce biti jos. Sta kukate?!
Zadnja izmjena: ultrasegamega, dana/u 14 jan 2016, 16:45, ukupno mijenjano 2 puta.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 14 jan 2016, 16:44

Bosniacum Lilium je napisao/la:@Joker90

to majstore, vodim te u Element, sve je na moj racun. Mlada pisi na teku :opaopa:

Smijem se od muke majke mi, odoh koju bez hljeba zaloziti da se smirim.. :mrgreen:
I kod nas Ibrak ispade kriv za sve, ko da nije nikad imao nikakve nadređene. Znate svi da ja nista pozitivno o njemu pisao nisam nikad, ban cak dobio zbog ispada i koliko sam se iznervirao bio tada, ali ne moze on biti zivi stit pojedinim i jedini krivac. On je doveo Alispahica, nije ga on na ljekarskom pregledao i rekao ovaj igrac moze igrati, a covjek zavrsio sa ozbiljnom sportskom karijerom. Sad ko je tu kriv, nemam snage vise. Eto samo pozitiva od sad i to je to.. 0-3 u Mostaru, Reis 1 i Cezar 2!!
Bahati, bahati Željkan!
1946

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 14 jan 2016, 16:48

joker90 je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:@Joker90

to majstore, vodim te u Element, sve je na moj racun. Mlada pisi na teku :opaopa:

Smijem se od muke majke mi, odoh koju bez hljeba zaloziti da se smirim.. :mrgreen:
Evo iskreno, ja se samo nadam da cemo nekako izboriti Europu, a mnogo toga ce zavisiti protiv Zrinjskog

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 14 jan 2016, 16:51

Meni se svidja ovaj sistem da nam zima bude number 1 za dovodjenje igraca i uigravanje..ipak je sad pcuza oko 3 mjeseca, sto je dovoljno da se stvari srede.
Joker, ja kao 'kaznu' za probijanje budzeta vidim u dovodjenju jos jednog kineza u UO, i smanjenje budzeta ; mada mislim da opet imamo najveci budzet u ligi :kafa:
Jesa je danas potvrdio da i dalje imamo jaku ekipu, da ce doci jos neko, citaj bomba na CM :mrgreen: , te da je zadovoljan sta mu je na raspolaganju..ja sam miran.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

epidemija
Kontakt:

Post Postao/la epidemija » 14 jan 2016, 17:12

Ma uopste nije tako pricate gluposti
Uopste nije tacno da je pipa zavrnuta samo se radi racionalnije
Nece se dovoditi sve I svasta kao prethodnih sezona vec se ide na dovodjenja ili jako kvalitetnih igraca koje ce se dovoditi za odredjenu cifru a ne trosenje uludo love za one koji to ne zasluzuju, ili se dovoditi igraci koji bez pretjeranog ulaganja mogu biti dobar backup kao Kramar.
Ono sto je u prethodnom mandatu bilo ocigledno je da se dovedilo sve sto je imalo zvucno ime, mi smo sila, mi mozemo...I gdje nas je to dovelo pa peti smo. A ono najgore je sto se odstupilo od primarne vizije u koju je Tan investirao a to je afirmacija mladih igraca. Zbog toga se stvorila akademija. Tanovo ulaganje se svodi na osvajaj trofeje, afirmisi igrace I prodaj za dobru lovu. To se moze ostvariti uz spoj kvalitetnih igraca I akademaca. A sta smo mi uradili nagomilali kamaru igraca istih ili slicnih kvaliteta koji su provodili na tribinama ili na rehabilitaciji.
Love ima ne pricajte gluposti pa evo receno je da ce se duljevicu platiti koliko mu nudi neki drugi evropski klub, dali smo fantasticne ponude za neke igrace, top igrace ali opet nedovoljno. Sada se konacno pravi system I racionalizacija troskova. Konacno se pravi system. Ako mislite da je pravi put kojem idu kone varate se, instant rjesenja I pokusaj. **** instant rjesenja to je radio Ibrakovic, konacno viziju sprovodimo u djelo. I ljudi moji ne pricajte gluposti da je pipa zavrnuta ali je istina da smo trosili jako puno I da je vrijeme za ozdravljenje.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 14 jan 2016, 17:19

Sama činjenica da Ješić kaže da ne da Duljevića ispod 2 miliona eura i da će mu ako treba dati platu ko ti što ga traže, govori da se ima para. Biće dolazaka nemojte se sekirati. Bolje 3 da valja nego 15 nako i ništa naročito. Imamo kostur ekipe samo ga nadograditi.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 14 jan 2016, 17:23

Pa ja to samo i zelim u ove zadnje 2 godine, a ne puko gomilanje. Samo i ovo neozbiljno malo, jos se ti kapitalci nisu doveli.

epidemija
Kontakt:

Post Postao/la epidemija » 14 jan 2016, 17:25

Pa iskreno jako tesko je to u zimskom prelaznom roku odraditi, jako malo slobodnih dobrih igraca jer su ugovorom vezani obicno do kraja godine. Zato Jesa kaze da nece da nas ucjenjuju jer je ponuda limitirana. Doci ce neko ali necemo placate igrace koliko ne vrijede

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 14 jan 2016, 17:27

Bice 2 dobra igraca 100 % ima vremena.

trebo sam staviti Duljevica onda na 2.0 - 2.5 mio € :lol: ali kazu da je 1,5 puno i nije realno. :think:
Zadnja izmjena: Unknown2, dana/u 14 jan 2016, 17:28, ukupno mijenjano 1 put.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 14 jan 2016, 17:28

Imamo mi kar'nu.

Kada se malo bolje razmisli ova sezona je svakako propala, titulu nećemo uzeti sigurno, a maksimum što možemo izvući je evropa ili kup koji je uvijek lutrija. Na polusezoni smo na -6 od Slobode, peti smo na tabeli, imamo veoma težak raspored u preostalih 12 utakmica i dovođenja nekih 'kapitalaca' bi bilo suludo sada. Da 11 Aleksandrova dovedeš opet su ti šanse za titulu upitne, tako da je ovo nažalost u ovom trenutku vjjerovatno i jedini ispravan način, uzmi šta se nudi za pristojne pare, bez nekih 'bumova', izbori evropu i probaj nešto u kupu. Nažalost.

Eh sad, drugo je pitanje ko je kriv za to što smo sa PROBIJENIM budžetom za ovu sezonu odmah našamarani od Lecha i to sa pola snage, što smo u sezonu ušli sa Dženom na klupi, i krajnje što smo sa opet PROBIJENIM budžetom yebeno peti na tabeli? Ješić nije sigurno, nije ni mr. dugokosi slika što su ga ostavili na klupi, nije on sam sebe postavio za trenera, nisam vala ni ja vaki' bezobraznik što je imao obraza da priča protiv trofejnog stručnjaka, nije ni joker, ni psovači sa istoka, ni piromani sa sjevera...

A svi znamo ko je. I taj neko, ili neki, treba(ju) odgovarati na kraju sezone, osim ako se desi neko sportsko čudo pa da odigramo i iznad svojih mogućnosti i završimo prvi, što je realno koliko i to da će Dženo opet voditi neku ekipu za života. Treba i mora.

Pisao sam već, ako gledamo samo sa finansijske strane, prvo je potrošeno PREVIŠE para da bi se uzeo samo kup, pa je potrošeno PREVIŠE para (u odnosu na ostale) da bi se uzela popišana titula koju bi Sloboda vrlo lahko mogla uzeti sa igračima tipa Mehidića a pojačanjima tipa Anesa Haurdića, pa je probijen budžet da bi na polusezoni bili peti na tabeli? Neko mora odgovarati za totalni fijasko na mnogim poljima, gotovo svim koji su vezani za sport. Treba i mora.

Gubimo dosta stvari koje čine jedan klub. Eno vam primjer od prije nekoliko sedmica sa fijaskom na Hasetovom, nisam ja džaba 'srao i pljuvao' kako se to željelo predstaviti. To je, braćo, poštovanje prvo sebe, zatim rahmetli Haseta, zatim svojih navijača, a to u ona 2 dana nismo pokazali. A to je samo jedan od segmenata gdje se vidi ovo što sam napisao u prvoj rečenici ovog 'pasusa'.
1946

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 14 jan 2016, 17:28

Naši čekaju da završi prelazni rok , pa da se dovode oni bez papira #samokažem.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

epidemija
Kontakt:

Post Postao/la epidemija » 14 jan 2016, 17:32

BitiSrcemVezan
Eto super sve si napisao zato se sada ovako radi.Ja sam siguran da vama svima samo ciganluk nedostaje I ona famozna pisamo po sirotinji.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 14 jan 2016, 17:35

imali smo mi u aprilu prosle godine -5 za sirokim pa vidjeli smo kako se na kraju sve zavrsi #samokazem :D
Pyro is not a crime !

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 jan 2016, 17:35

Zukanovic je napisao/la:Bice 2 dobra igraca 100 % ima vremena.

trebo sam staviti Duljevica onda na 2.0 - 2.5 mio € :lol: ali kazu da je 1,5 puno i nije realno. :think:
Sram te bilo i stidi se, ne vrijedi vise od 600K iako su odbijene ponude od 1.7M € :think:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 14 jan 2016, 17:38

miden je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Ko ce garantovati da ce Aleksandrov biti pojacanje?? Ko je garantovao za Ristu Mitrevskog i slicne levate? Pa Aleksandrov bi bio Bog za nasu ligu sto se krila tice, nego ziherasima sad mozda rizik dati njemu platu, valja odgovarati ako sta po zlu pođe a svakako si blizu noge. Jedinstvena sansa da budemo nosioci ako osvojimo titulu, a mi peti na tabeli i eto radi se fino u tisini. Pa ako pocnem pricati o Elementu, nagradnoj igri onoj i slicnim zajebancijama tek ces onda vidjeti sta je pljuvanje... Ko je kriv za tog Alispahica i Ikandea, jesam ih ja dovodio?? Ko je vrsio pregled tih igraca pa nam se uvalise invalidi haman jbt, a plate im uredno das???
Ko ti bolan garantuje da Aleksandrov nije novi Alispahic? Ti si ga vec proglasio uzvišenim, a smijem se kladiti da nikad neku njegovu tekmu nisi pogledao. Maloprije si napisao da je sezona sjebana. Po cemu je to sezona sjebana, jel to kraj sezone pa si došao do tog zakljucka? Dovedeni su ''invalidi'' i skoro svi ste drkali na njih i proglasili ih mega-giga pojacanjima. Što se tice Edinog Elementa ili Ismarovog, jer ne znam na koji tacno Element misliš. Tu mi ne možeš ništa novo reci. Poznajem i Edu i Ismara Kekica i cijelu situaciju u Elementu.
I? Jel po tebi onda ok da liku namjeste nagradnu igru kao kompenzaciju za njihovo zderanje i opijanje tamo? Uz to ljude/ucesnike prave debilima. Nije nicija do zore, nece ni njihova. Fuj!!!
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 14 jan 2016, 18:38

pasica je napisao/la:
miden je napisao/la:
I? Jel po tebi onda ok da liku namjeste nagradnu igru kao kompenzaciju za njihovo zderanje i opijanje tamo? Uz to ljude/ucesnike prave debilima. Nije nicija do zore, nece ni njihova. Fuj!!!
Nije to prica za forum.
Das Ist Walter

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: admir1946, Amazon [Bot], amypitar, Bejker, Beli98, BeYaZ, bordobijeli, Konzerva, MSOZ101, napoleon72, Pitaristok, Proximic, Sazg i 103 gosta.