HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Iskren da budem, ne volim vas ... zato što ste nacionalisti, sa takvim ljudima ne bih pogled razmjenio. Ne volim vas zato što je Karačić jedno ljudsko primitovno vanago, koje ne možeš sresti, možeš samo čitati o tome.
Fudbala što se tiče, čestitke na pobjedi i pozdrav svim "iskrenim" navijačima ovog kluba.
Fudbala što se tiče, čestitke na pobjedi i pozdrav svim "iskrenim" navijačima ovog kluba.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
- WalterWhite
- Kontakt:
A ti nisi nacionalist jel ?
Totti iz Rima,da te pitam za koga to navijaš,ili za koga nikako;)
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
Oh evo divova i ovamo,pa vi ako ne budete prvaci nogom se u guz... svi skupa sa onim omalenim Tanom!
Shvatili smo mi poantu zajeb... a ta je da privuces i ja ovu temu nekog razjarenog manijaka pa da nastane kaos!!
Zrinjski odigrao koliko je trebalo za povijesnu pobjedu na Grbavici!
Prvenstvo ide onom toku koje sam predvidio a to je Siroki,Tanovci i Velez sa nama u borbi za euro scenu!
Ostalo bi se samo brukalo po europi!
Vidi Advisera sto nas ne voli a nas kur... zaboli!
Hvala na cestitkama !
Shvatili smo mi poantu zajeb... a ta je da privuces i ja ovu temu nekog razjarenog manijaka pa da nastane kaos!!
Zrinjski odigrao koliko je trebalo za povijesnu pobjedu na Grbavici!
Prvenstvo ide onom toku koje sam predvidio a to je Siroki,Tanovci i Velez sa nama u borbi za euro scenu!
Ostalo bi se samo brukalo po europi!
Vidi Advisera sto nas ne voli a nas kur... zaboli!
Hvala na cestitkama !
Sampioni: 2004/2005, 2008/2009 , 2013/2014
Prvi u gradu,logicno!
Prvi u gradu,logicno!
za želja navijam od nasih timova, od europskih za Sarajevo, što pitas Cantona ?Taramba je napisao/la:Totti iz Rima,da te pitam za koga to navijaš,ili za koga nikako;)
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
aS_Roma je napisao/la:za želja navijam od nasih timova, od europskih za Sarajevo, što pitas Cantona ?Taramba je napisao/la:Totti iz Rima,da te pitam za koga to navijaš,ili za koga nikako;)

cestitke Zrinjskom
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Jbte, likovi titule lige nisu vidjeli ima kolko, 6,7 godina ali oni su europski klub..
Vec se sada digli kao da su ligu vec osvojoli kao i vecinu ovih godina..
E pitari, KUP JE VAS!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
E pitari, KUP JE VAS!
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ne brini jarane, to nas silno motivise.Lillard je napisao/la:Jbte, likovi titule lige nisu vidjeli ima kolko, 6,7 godina ali oni su europski klub..
E pitari, KUP JE VAS!
Cestitke na zasluzenoj pobjedi i jedva cekam da ukrstimo koplja

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
I da im opet tricu slozimo doleSabinho je napisao/la:Ne brini jarane, to nas silno motivise.Lillard je napisao/la:Jbte, likovi titule lige nisu vidjeli ima kolko, 6,7 godina ali oni su europski klub..
E pitari, KUP JE VAS!
Cestitke na zasluzenoj pobjedi i jedva cekam da ukrstimo koplja![]()

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
bratsku tricu
jos imaju traume od Velikog Miloša 

-
- Kontakt:
@lillard ...naš buđet se nosi sa malenim "ko veliki" ...a da ne pričamo o tome koliko su nas švabe počastile za tv prava ili o tome da na jednoj tekmi zaradimo od karata ko vi za čitave 2 sezone...ili da pričamo o tome da smo jedini klub sa "vlasnikom" milijarderom. Zato uživaj..!!!!
Da ono, traume buahahha.. Neka srest cemo se...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Adviser je napisao/la:Iskren da budem, ne volim vas ... zato što ste nacionalisti, sa takvim ljudima ne bih pogled razmjenio. Ne volim vas zato što je Karačić jedno ljudsko primitovno vanago, koje ne možeš sresti, možeš samo čitati o tome.
ovakve komentare nikad necu shvatitt. uvijek iso mi smo nacionalisti mi smo ovo mi ono...ne smijes vise ni svoje volit...
valjda vam je sada i jasno so su ljudi otisli sa foruma....
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
sude mi sto svoje volim 

Hercegovina će opet dati prvaka,pa vi uživajte u kupu...
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
Divovi su to,a titula prvaka nezavisne drzave BIH imaju dvije manje od Zrinjskog,3 ili 4 manje od Zelje i cak jednu manje od Sirokog,ali da imaju Cimirota i Stojceva i omalenog brku iz Malezije koji obozava Sarajevo kao ja narod u Kurdistanu!
Prvi u gradu,logicno!
Prvi u gradu,logicno!
Promjenit ce se to paša vrlo brzo, sto ste osvajali osvajali stecrnov je napisao/la:Divovi su to,a titula prvaka nezavisne drzave BIH imaju dvije manje od Zrinjskog,3 ili 4 manje od Zelje i cak jednu manje od Sirokog,ali da imaju Cimirota i Stojceva i omalenog brku iz Malezije koji obozava Sarajevo kao ja narod u Kurdistanu!
-
- Kontakt:
tebe i mene treba da boli racku za tim "obožavanjima" ali eto, čuo sam da Karačić i Mumi ne mogu svršiti dok ne čuju huk onih milju navijača. O čemu ti to pričaš Bog ti se smilovo i dao ti kakav lijek
Bosniacum Lilium je napisao/la:sude mi sto svoje volim
tako je brate i još ti smmiješno zbog toga

aS_Roma je napisao/la:Promjenit ce se to paša vrlo brzo, sto ste osvajali osvajali stecrnov je napisao/la:Divovi su to,a titula prvaka nezavisne drzave BIH imaju dvije manje od Zrinjskog,3 ili 4 manje od Zelje i cak jednu manje od Sirokog,ali da imaju Cimirota i Stojceva i omalenog brku iz Malezije koji obozava Sarajevo kao ja narod u Kurdistanu!
Haj da mi je i to doziviti!
Samo mi nije jasno zasto se potpisuju amaterski ugovori npr . sa Bekicem 2 god. kada se ima love,zasto jedan Komazec ode vani i trenutno je u Norveskoj skoro pa amaterskoj ligi?!
Zasto je jos.dug poreznoj jedan od vecih u drzavi?
Zasto nema neke "klase"!
Jajalo ode u prosjecnu Rijeku a vi Divovi?
Nekako mi to sve djeluje prenapuhano mada imate odlicnu momcad i mislim da je taj Tan vise neki marketinski trik !
Prvi u gradu,logicno!
Prvi u gradu,logicno!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.