ZivotDžubur je bio pozitivan na koronavirus, ali stanje se popravilo i činilo se da će dobiti bitku sa opakom bolesti.
Ipak, danas je preminuo u 57. godini.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
U 57 godini
Rahmet mu duši.
- ASD
- Kontakt:
Mlad čovjek, nek mu je laka zemlja.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Predsjednik Fudbalskog kluba Željezničar Admir Džubur je preminuo danas u 57. godini.
Svim prijateljima, porodici, te uposlenicima i članovima FK Željezničar, kolektiv FK Sarajevo želi izraziti najiskrenije saućešće.
Svim prijateljima, porodici, te uposlenicima i članovima FK Željezničar, kolektiv FK Sarajevo želi izraziti najiskrenije saućešće.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Predsjednice neka ti je laka zemlja. Da ti Bog podari Dzennet.
Nadam se da se idioti koji su zadnjih par dana pisali takve grozote bar malo stide. Svako psovanje bilo kome u klubu treba da bude trajni ban
Nadam se da se idioti koji su zadnjih par dana pisali takve grozote bar malo stide. Svako psovanje bilo kome u klubu treba da bude trajni ban
Rahmet ti dusi,znam da si bio veliki Zeljovac,jesam te pljuvai i izvini za svaku rijac ali ona je samo bila u interesu kluba nikako protiv tebe licno.
Da ti dragi Allah podrati lijepi dzennet a porodici sabur.
Da ti dragi Allah podrati lijepi dzennet a porodici sabur.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- MocMahale444
Dzubure neka ti je laka crna zemlja
tuga
tuga
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
E boze sacuvaj
Neka je rahmet dusi Vasem predsjedniku. Porodicu i prijateljima, kao i vama navijacima zelim sabur.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Nek mu je rahmet dusi, i da mu Allah dz s pudari dzenet..
Rahmet mu dusi, i da mu Allah oprosti grijehe i podari dzenet
-
MoSaZeLjo1921
- Kontakt:
Čim je Sadiković otišao,odmah se znalo da od nas nema ravnopravne ekipe za borbu za titulu,Dado je bio u top formi i najkompletniji igrač ekipe,najvažniji,onaj pravi znalac,sa svim aspektima igre,Štila asistencije i golovi,a ni blizu nije forme svoje,Mustafa također u padu forme u odnosu na početak,šteta za E.Zec 2 gola protiv Borca i odmah ga sljedeću nema,samo da hoće više biti zdrav kako treba jer nam puno znači.
Sad u Doboju kod Kaknja,aBD ići ću gledati pošto živim u Kaknju,daj Bože 3 boda,ali bit će teško.Pozdrav Manijaci moji!
Sad u Doboju kod Kaknja,aBD ići ću gledati pošto živim u Kaknju,daj Bože 3 boda,ali bit će teško.Pozdrav Manijaci moji!
Brate nadam se da si dobro budi jak sta ceszagor1987 je napisao/la: ↑23 nov 2020, 13:49Rahmet mu dusi i nek mu Allah podari Dzenet a porodici sabur. I ja sam oca prije neki dan izgubio isto sve upala pluca kao stabilno je. Pazite se svi ovog zla
Hvala svim navijacima drugih klubova da ne citiram sve posebno. Vidim Velez i Sarajevo se oglasili, hvala im.
Bas me presjeklo i potreslo na stranu sve price o promjenama, Upravnim odborima, statutima i ostalom. Mlad zivot se ugasi u sekundi. Cuvajte se, ljudi.
Bas me presjeklo i potreslo na stranu sve price o promjenama, Upravnim odborima, statutima i ostalom. Mlad zivot se ugasi u sekundi. Cuvajte se, ljudi.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
tatastrumf
- Kontakt:
Rahmet ti duši ZUBANE
basum sagosumzagor1987 je napisao/la: ↑23 nov 2020, 13:49Rahmet mu dusi i nek mu Allah podari Dzenet a porodici sabur. I ja sam oca prije neki dan izgubio isto sve upala pluca kao stabilno je. Pazite se svi ovog zla
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!