FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

adriano_leite
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la adriano_leite » 24 maj 2012, 01:41

delpiero20 je napisao/la:Slavija nas demolirala?

Prvo poluvrijeme nisu imali niti jedne sanse i sve nesto na silu isli, dobijemo crveni za kompenzaciju...momak imao dva faula i dobio 2 zuta

Drugo poluvrijeme, slavija dobija penal kao i svaku utakmicu sto dobije...poslije toga primamo jos jedan i gotovo

Uz to su nam povrijedili dva igraca najvaznija i morali smo raditi izmjene i ovdje mi kao vazimo za mesarski tim...
Isli su na to da povrijede i Ribica i sva sreca pa nisu...
Jel ti zelis reci da vas je sudija pokopao? Nemoj ba biti smijesan, sudjenje perfektno bilo, bez ikakve greske. Tuzni ste ok, govorite da su vas pokopali Zeljo i Velez, ok, rezlutati jesu bili neocekivani, ali reci da ste imali slabo sudjenje je van svake pameti. Treba biti realan, bez obzira na tugu i gorcinu ispadanja ;) .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 24 maj 2012, 01:42

justFlowFKZ je napisao/la:#delpiero

Da ali u identicnoj poziciji obje ekipe...vi mozda cak i u boljoj jer da ste i sa 1:0 izgubili ostali bi tu sa nama...ako se ne varam...

Igraci Slavije puno vise zelje unijeli u igru...vasi su se previse uzdali u ostale tri utakmice...pa isli na to da mozda i mogu izgubiti...ali ipak na kraju...Vi ste ti koji niste na terenu apsolutno nista uradili...presudili ste sami sebi...i tu stoji vas razlog za ispadanje...ne u Zelji ili Velezu
Mi smo bili u takvoj situaciji da smo znali da Slaviju koja mora dobiti 3 boda u Sarajevu ne mozes dobiti? Niko od ovih svih timova u ligi to danas ne bi mogao...svi bi izgubili, a uz to ne bi ni dali gola kao sto ni mi nismo.

Da su drugi odigrali korektno mi bi ostali...ali Slaviju normalno da nismo mogli, jel se tu sta treba objasnit? Mozda bi nesto i mogli da je tu bio Mesanovic i Bekic..

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 24 maj 2012, 01:42

Ja stvarno neznam zasto vi navijaci Zelje se nesto nama pravdate ako niste krivi ? Proslavite titulu uzivajte mi cemo u drugu ligu i to je to.
Sloboda je moja nacija

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 24 maj 2012, 01:44

ScooTeR je napisao/la:
Tuzlakk je napisao/la:Pa pogledajte golove sa tekme samo leotar zeljo zar nije ocigledno da su se prodale pic** iz sarajeva ?
" onclick="window.open(this.href);return false;
Sta smo trebali zapeti????
Koji si ti pacenik,mi smo svoje zavrsili prije 3 kola,igraci mamurni,zbog cega da ginemo???
Ko vam je kriv sto ne mozete 1 sut na gol opucati.
Bolje vam je u 2 ligi,ove sezone vas je bilo tuga gledati.

Jestel trebali jest gov.na ako ste jeli tortu i casno osvojili titulu. :evil:
Koji kur.c onda igrate :evil:
Jel QPR trebo onako casno zapet protiv MCitiya. Imali su svoje razlooge, OBRAZ - UGLED. Boli vas briga sto ste se na kraju popisali na sve to. :evil: Nek je vama vas - yebo vas .... Stvarno ne dozvoljavate da vas ljdui postuju...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 24 maj 2012, 01:45

adriano_leite je napisao/la:
delpiero20 je napisao/la:Slavija nas demolirala?

Prvo poluvrijeme nisu imali niti jedne sanse i sve nesto na silu isli, dobijemo crveni za kompenzaciju...momak imao dva faula i dobio 2 zuta

Drugo poluvrijeme, slavija dobija penal kao i svaku utakmicu sto dobije...poslije toga primamo jos jedan i gotovo

Uz to su nam povrijedili dva igraca najvaznija i morali smo raditi izmjene i ovdje mi kao vazimo za mesarski tim...
Isli su na to da povrijede i Ribica i sva sreca pa nisu...
Jel ti zelis reci da vas je sudija pokopao? Nemoj ba biti smijesan, sudjenje perfektno bilo, bez ikakve greske. Tuzni ste ok, govorite da su vas pokopali Zeljo i Velez, ok, rezlutati jesu bili neocekivani, ali reci da ste imali slabo sudjenje je van svake pameti. Treba biti realan, bez obzira na tugu i gorcinu ispadanja ;) .
Da je sudija imao onaj kriterij do kraja utakmice kakav je imao prema Hasanovicu do kraja utakmice bi bilo jos 5 crvenih...
Dva faula i dva zuta i to na pola terena...

Giancarlo
Kontakt:

Post Postao/la Giancarlo » 24 maj 2012, 01:45

delpiero20 je napisao/la:

Da ali u identicnoj poziciji obje ekipe...vi mozda cak i u boljoj jer da ste i sa 1:0 izgubili ostali bi tu sa nama...ako se ne varam...

Igraci Slavije puno vise zelje unijeli u igru...vasi su se previse uzdali u ostale tri utakmice...pa isli na to da mozda i mogu izgubiti...ali ipak na kraju...Vi ste ti koji niste na terenu apsolutno nista uradili...presudili ste sami sebi...i tu stoji vas razlog za ispadanje...ne u Zelji ili Velezu
Mi smo bili u takvoj situaciji da smo znali da Slaviju koja mora dobiti 3 boda u Sarajevu ne mozes dobiti? Niko od ovih svih timova u ligi to danas ne bi mogao...svi bi izgubili, a uz to ne bi ni dali gola kao sto ni mi nismo.

Da su drugi odigrali korektno mi bi ostali...ali Slaviju normalno da nismo mogli, jel se tu sta treba objasnit? Mozda bi nesto i mogli da je tu bio Mesanovic i Bekic..
Realno, ti si uzgubio dodir sa stvarnoscu. Haj ti fino lezi i odspavaj do sutra, pa onda hladne glave premotaj film u svojo glavi, samo izbaci dio u kojem je slavija=barcelona i svi su krivi osim nas samih :!:
1942 1983 2001

justFlowFKZ
Kontakt:

Post Postao/la justFlowFKZ » 24 maj 2012, 01:46

#delpiero

A, druze pa eto...sam pravis svoj rezime...kazes da niko Slaviju ne bi mogao dobiti kada su u takvoj situaciji...i hvala bogu da se na ovoj temi konacno u prvi plan stavlja bas ta utakmica...svaka cast

a sada imam pitanje...zasto uopste da se nadjete u ovoj situaciji...i ako ste se vec nasli i ne mozete nista...zar realno, niste zreli za nizi rang?
Sve će furke proći Željo ostaje i poslije...

~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com

CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 24 maj 2012, 01:48

rekao je Ibrakovic jednim dijelo sto se onako igralo, i Denis je rekao...znaju oni sta nam se spremalo. Nisam stvarno imao pojma da su pokrili i taj scenarijo sta ako Slavija ne uspije dat dva gola( jer neofirno bi bilo 2 penala svirat). Uspjeli su, bili su bolji, mogli su jos koji dat, ali stvarno ne mogu da vjerujem da su pokrili i taj sceniraj "sta ako"pa u Prijedoru da bude 3-3.

i stvarno treba biti covjek sumnjivog morala pa reci da je sve ovo korektno i odobravati ovako nesto. Sutra ce ti isti svoj klub prodat, jer jednom kad se pocnes prostituisat osladi se..prica se da se Velez dao za 30.000 KM( klub nece ni vidjet te pare to je fazon), Zeljo vjerovatno za 3 b naredne sezone dole. Melher objasnio sta je bilo u Prijedoru, Bise sta je bilo u Mostaru.

znamo mi sami da smo zasluzili ispadanje igrom, da smo najlosiji pored Kozare, ali nismo ovo ocekivali i nisam ocekivao da ce svima biti uredu ovakva prodaja. Reaguju oni od kojih si se najmanje nadao..to samo pokazuje ko ima morala i obraza a ko ne, ali opet od nekog ko se godinama prodaje , ko baca bombe po djecijim igralistima, udara svoje igrace jer mu nedaju dres ili nekog kome zbog ove garniture uprave ne bude 50 ljudi na stadionu , nije se ni moglo vise ocekivati.
opet kazem nismo mi zasluzili ostanak, ali ako su ovi zasluzili poslije ovakih radnji onda vam svaka cast i uzivajte u takvoj ligi...a sve ce se naplatit kad tad...

izvinjavam se sto sam ulazio u rasprave sa ljudima koji evidentno ne razlikuju sta je moralno a sta ne. Stidio sam se svake tekme Slobode za koju sam sumnjao da je namjestena, pojedine su i izvizdane na Tusnju, a ako je nekom uredu sto mu se klub prostituise i ako je to moralna norma i ako je to ono sto nam je komitet donio( 4-5 tekmi u jednom kolu nisu rezirane ni u navodno "najgora vremena") onda ja nemam s vama sta raspravljat.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Giancarlo
Kontakt:

Post Postao/la Giancarlo » 24 maj 2012, 01:49

bparena je napisao/la:
ScooTeR je napisao/la:
Tuzlakk je napisao/la:Pa pogledajte golove sa tekme samo leotar zeljo zar nije ocigledno da su se prodale pic** iz sarajeva ?
" onclick="window.open(this.href);return false;
Sta smo trebali zapeti????
Koji si ti pacenik,mi smo svoje zavrsili prije 3 kola,igraci mamurni,zbog cega da ginemo???
Ko vam je kriv sto ne mozete 1 sut na gol opucati.
Bolje vam je u 2 ligi,ove sezone vas je bilo tuga gledati.

Jestel trebali jest gov.na ako ste jeli tortu i casno osvojili titulu. :evil:
Koji kur.c onda igrate :evil:
Jel QPR trebo onako casno zapet protiv MCitiya. Imali su svoje razlooge, OBRAZ - UGLED. Boli vas briga sto ste se na kraju popisali na sve to. :evil: Nek je vama vas - yebo vas .... Stvarno ne dozvoljavate da vas ljdui postuju...
A i ti si izgubio dodir sa stvarnoscu. Pa jadan ne bio, QPR se borio za goli zivot, ZATO su zapeli, boli njih kita i za utd i city. Druga je stvar sto je bolton na kraju naguzio sam sebe sa X-om protiv stoke-a, kao npr. danas mozda sloboda sebe protiv slavije :?: Ili je mozda zajebao velez, zeljo, zrinjski, platini, uefa, fifa, cosa nostra, svemirci :?: :?:
1942 1983 2001

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 24 maj 2012, 01:51

A, druze pa eto...sam pravis svoj rezime...kazes da niko Slaviju ne bi mogao dobiti kada su u takvoj situaciji...i hvala bogu da se na ovoj temi konacno u prvi plan stavlja bas ta utakmica...svaka cast

a sada imam pitanje...zasto uopste da se nadjete u ovoj situaciji...i ako ste se vec nasli i ne mozete nista...zar realno, niste zreli za nizi rang?
Pa do ovog kola i ove lakrdije 5 timova se nalazilo u goroj situaciji za nizi rang...Da je Zeljeznicar bio klub Leotar bi primio 5, da je Velez bio klub ne bi dopustio da ih GOSK posrami pred domacom publikom...5 timova je sebi sredilo opstanak, svi smo u jedan bod zajedno sa Velezom koji pusta iako nije nista bolji od nas i po vama samo mi za nizi rang...a svi u 5 deka Ovo je sve dobra rezija i nista vise...

A mi za tvoju informaciju u zadnjih 10 godina smo jednom bili 12. i sve ostale u gornjem dijelu i iznad...

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 24 maj 2012, 01:54

NEKA ZELJO BOGA MOLI DA U EVROPI ZA PROTIVNIKA NE DOBIJE LEOTAR IZ TREBINJA. IMA DA IH TREBINJCI ZGAZE KO I DANAS U FER I KOREKTNOJ UTAKMICI. BOLJE I TAKO CASTAN PORAZ OD MNOGO JACE - LEOTAR (NEMOZEMO IM BODA UZET) EKIPE, NEGO DA ISPADAMO CASNO KO I DO SADA IZ EVRO IZLETA...

p.s. da se covjek onako ljudski ispovraca .... fujjjjjj
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

justFlowFKZ
Kontakt:

Post Postao/la justFlowFKZ » 24 maj 2012, 01:57

#delpiero

Da je Zeljo bio klub...
Da je Velez bio klub...

A da su se ovi vasi stubovi probali bar malo pomjeriti...ajde oke ne mozes im prici golu...ali mozes se braniti...Nego jok, drugi gol covjek se seta pored vasih igraca a oni ko mulci...razmisljaju koji ce ga napasti...Ljudi ba nije termin za raju ovo je bila odlucujuca utakmica za vas...na stranu Mostar i Trebinje...VI DA STE SE IOLE BORILI...VI BI SE IZBORILI...
Sve će furke proći Željo ostaje i poslije...

~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com

CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 24 maj 2012, 01:59

adriano_leite je napisao/la: Jel ti zelis reci da vas je sudija pokopao? Nemoj ba biti smijesan, sudjenje perfektno bilo, bez ikakve greske. Tuzni ste ok, govorite da su vas pokopali Zeljo i Velez, ok, rezlutati jesu bili neocekivani, ali reci da ste imali slabo sudjenje je van svake pameti. Treba biti realan, bez obzira na tugu i gorcinu ispadanja ;) .
Da je sudija imao onaj kriterij do kraja utakmice kakav je imao prema Hasanovicu do kraja utakmice bi bilo jos 5 crvenih...
Znaci sudija vas pokopao? Subhanallah, radi normalnih likova mi je zao Slobode iako navijam za Sarajevo i svakako ste nas docekivali i nema veze-proslost, ali kada ovako nesto procitam, onda fkt. ne znam sta reci. Pa imali ste jedno od boljih sudjenja u gostima, ali ni to nije dovoljno. Haman je sudija trebao da sutira po golu Slavije, Boze sacuvaj. Imate igraca vise, to ne pretvorite u svoju korist, nakon toga isti jad i cemer od igre. Zalosno je sto Timiji provociraju ovdje, ni ja ih ne volim ni Amara Osima pogotovo, ali ovakve izjave poput tvoje zasluzuju podsmijehe.
Zao mi samo normalnih navijaca Slobode, koji fkt tuguju, a ovakvih nerealnih poput tebe, vala mi nije zao. Nadam se samo da je vise onih realnijih navijaca, a ne ovakvih kao sto si ti. Pogledaj sta je tvoj brat sa tribine (slani grad) napisao, to je pravi navijac. Tih ljudi mi je zao i radi njih zelim da Sloboda se vrati jaca nego ikada.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 24 maj 2012, 02:02

adriano_leite je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la: Jel ti zelis reci da vas je sudija pokopao? Nemoj ba biti smijesan, sudjenje perfektno bilo, bez ikakve greske. Tuzni ste ok, govorite da su vas pokopali Zeljo i Velez, ok, rezlutati jesu bili neocekivani, ali reci da ste imali slabo sudjenje je van svake pameti. Treba biti realan, bez obzira na tugu i gorcinu ispadanja ;) .
Znaci sudija vas pokopao? Subhanallah, radi normalnih likova mi je zao Slobode iako navijam za Sarajevo i svakako ste nas docekivali i nema veze-proslost, ali kada ovako nesto procitam, onda fkt. ne znam sta reci. Pa imali ste jedno od boljih sudjenja u gostima, ali ni to nije dovoljno. Haman je sudija trebao da sutira po golu Slavije, Boze sacuvaj. Imate igraca vise, to ne pretvorite u svoju korist, nakon toga isti jad i cemer od igre. Zalosno je sto Timiji provociraju ovdje, ni ja ih ne volim ni Amara Osima pogotovo, ali ovakve izjave poput tvoje zasluzuju podsmijehe.
Zao mi samo normalnih navijaca Slobode, koji fkt tuguju, a ovakvih nerealnih poput tebe, vala mi nije zao. Nadam se samo da je vise onih realnijih navijaca, a ne ovakvih kao sto si ti. Pogledaj sta je tvoj brat sa tribine (slani grad) napisao, to je pravi navijac. Tih ljudi mi je zao i radi njih zelim da Sloboda se vrati jaca nego ikada.
Covjece ja ti samo kazem da nikad laksi crveni karton nisam vidjeo...

Ado1921
Kontakt:

Post Postao/la Ado1921 » 24 maj 2012, 02:04

bparena je napisao/la:NEKA ZELJO BOGA MOLI DA U EVROPI ZA PROTIVNIKA NE DOBIJE LEOTAR IZ TREBINJA. IMA DA IH TREBINJCI ZGAZE KO I DANAS U FER I KOREKTNOJ UTAKMICI. BOLJE I TAKO CASTAN PORAZ OD MNOGO JACE - LEOTAR (NEMOZEMO IM BODA UZET) EKIPE, NEGO DA ISPADAMO CASNO KO I DO SADA IZ EVRO IZLETA...

p.s. da se covjek onako ljudski ispovraca .... fujjjjjj
A jesi zapeo za Zelju jebote hajde malo predji na velez :lol: :lol: :lol:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.

FCB

index
Kontakt:

Post Postao/la index » 24 maj 2012, 02:05

I previse bodova kuci prosuto i tu se moze trazit izgovor,neznam jel istina al cujem danas za slobodu nastupila 3 momka sa po 16 godina?ako je to istina onda stvarno jbg,.

Nisam neki ljubitelj slobode ali mi je zao sto se nasla u ovakvoj situaciji, nevalja se nasladjivat tudjoj muci,nezna niko sta donosi sutra..

Ohrabruje cinjenica da su fukare uz Slobodu i dalje,gledam video docek igraca..stvaarno sve pohvale navijacima.
Zivjeli :D

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 24 maj 2012, 02:05

bas me zanima koji je razlog sto nije bio prenos zelje na mojatv, sve tekme prenosili a ovu zadnju nisu sto li ? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 24 maj 2012, 02:06

MENI NIJE JASNO DA LJUDI ZABORAVLJAJU 29 KOLA I MISLE DA SE LIGA IGRA SAMO JEDNO, ZADNJE KOLO?!

Navijacima Slobode ne mogu i necu zamjeriti. Njima je tesko i ja ih shvatam. Ispali su.... ali ne shvatam ove druge koji doljevaju ulje na vatru. Ovdje mislim na neke navijace Celika, posebno dvojicu koji su veceras ostavili preko 100 komentara u kojima pljuju Zelju i povremeno Velez.
Njihov Celik se prodao Slaviji i Leotaru i to u Zenici i oni sad ocekuju da Zeljo gine u Trebinju kako bi Sloboda ostala u drustvu najboljih?
Čelik : Leotar 2 - 3
Čelik : Slavija 1 - 2

Znaci, oni su uzeli pare i to je normalno a mi smo prodali obraz i trebali ginuti u Trebinju kako bi uradili ono sto oni nisu htjeli na svom terenu?

Naravno da shvatam ljude iz Tuzle ali mislim da su oni trebali/morali malo vise biti ljuti na svoje koji su ih i obrukali i prodali i ponizili..... Sloboda je danas bez ispaljenog metka pala u Lukavici.

Za nadati se da ce vam ovo pomoci da malo bolje organizujete klub i da se vratite sto jaci.
Zelju niste ama bas nicim zaduzili da gine zbog vas i glupo je bilo otici u Lukavicu skinutih gaca a ocekivati da Zeljo gine u Trebinju. Da se nasi lome i Boga pitaj sta bi bilo da smo zapeli u Trebinju a vase BALERINE u Lukavici skinutih gaca igraju. Nijedan udarac u okvir gola, ekipa koja se bori za opstanak?? To je meni vise sumnjivo nego i Trebinje i Gabela zajedno!!!
Ja vam zelim sto brzi povratak a Zenicane koji ovdje doljevaju ulje na vatru bi zamolio da malo popuste i da ne koriste Slobodu kako bi pljuvali druge. Zenicani su najvise utakmica dali/prodali i sad fol glume prijatelje i fol su klub sa obrazom?! :roll:

Hvala i puno prijateljskih pozdrava!
(ovo je moj prvi post na ovoj temi a inace prvi poslije nekoliko mjeseci prvi na ovom forumu)

P.S. Prodali su vas vasi i oni su najogdovorniji za ovo sto se desilo, cak vise i od Celika koji je prodavao svakom kome je trebalo, i vama i vasim konkurentima.
Vama se davalo najvise ali vam se nije moglo nadavati, bilo ste prelosi. Ovih 9 bodova u zadnjih 5 kola ocigledno nije bilo dovoljno, a i to vam je poklonjeno ili prodato.

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 24 maj 2012, 02:07

delpiero20 je napisao/la: Covjece ja ti samo kazem da nikad laksi crveni karton nisam vidjeo...
Sigurno je opravdaniji bio onaj deset minuta prije igrača Slavije
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 24 maj 2012, 02:08

Da je Zeljo bio klub...
Da je Velez bio klub...

A da su se ovi vasi stubovi probali bar malo pomjeriti...ajde oke ne mozes im prici golu...ali mozes se braniti...Nego jok, drugi gol covjek se seta pored vasih igraca a oni ko mulci...razmisljaju koji ce ga napasti...Ljudi ba nije termin za raju ovo je bila odlucujuca utakmica za vas...na stranu Mostar i Trebinje...VI DA STE SE IOLE BORILI...VI BI SE IZBORILI...

Slavija je casno pobijedila Slobodu a Sloboda je bila prelosa. Ovdje je gnjev na ta dva usrana kluba koji od 6 bodova NISU HTJELE da se zaloze za fer igru i svoj obraz jer je jedan davno osvojio sampionsku titulu a druge jade se prodale za 2 hljeba ispod saca iz Gabele. Nije rijec toliko ni o Slobodi, ali da ste ko sto priznate da niste htjeli bar igrali posteno i ovo zadnje kolo bar bi bod uzeli u Trebinju. A to je ono sto vam niko nece da halali .... cuj nisu imali motiva. :oops:

@Ado1921
od danas ista gov.na i jedni i drugi ...........

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.