MENI NIJE JASNO DA LJUDI ZABORAVLJAJU 29 KOLA I MISLE DA SE LIGA IGRA SAMO JEDNO, ZADNJE KOLO?!
Navijacima Slobode ne mogu i necu zamjeriti. Njima je tesko i ja ih shvatam. Ispali su.... ali ne shvatam ove druge koji doljevaju ulje na vatru. Ovdje mislim na neke navijace Celika, posebno dvojicu koji su veceras ostavili preko 100 komentara u kojima pljuju Zelju i povremeno Velez.
Njihov Celik se prodao Slaviji i Leotaru i to u Zenici i oni sad ocekuju da Zeljo gine u Trebinju kako bi Sloboda ostala u drustvu najboljih?
Čelik : Leotar 2 - 3
Čelik : Slavija 1 - 2
Znaci, oni su uzeli pare i to je normalno a mi smo prodali obraz i trebali ginuti u Trebinju kako bi uradili ono sto oni nisu htjeli na svom terenu?
Naravno da shvatam ljude iz Tuzle ali mislim da su oni trebali/morali malo vise biti ljuti na svoje koji su ih i obrukali i prodali i ponizili..... Sloboda je danas bez ispaljenog metka pala u Lukavici.
Za nadati se da ce vam ovo pomoci da malo bolje organizujete klub i da se vratite sto jaci.
Zelju niste ama bas nicim zaduzili da gine zbog vas i glupo je bilo otici u Lukavicu skinutih gaca a ocekivati da Zeljo gine u Trebinju. Da se nasi lome i Boga pitaj sta bi bilo da smo zapeli u Trebinju a vase BALERINE u Lukavici skinutih gaca igraju. Nijedan udarac u okvir gola, ekipa koja se bori za opstanak?? To je meni vise sumnjivo nego i Trebinje i Gabela zajedno!!!
Ja vam zelim sto brzi povratak a Zenicane koji ovdje doljevaju ulje na vatru bi zamolio da malo popuste i da ne koriste Slobodu kako bi pljuvali druge. Zenicani su najvise utakmica dali/prodali i sad fol glume prijatelje i fol su klub sa obrazom?!
Hvala i puno prijateljskih pozdrava!
(ovo je moj prvi post na ovoj temi a inace prvi poslije nekoliko mjeseci prvi na ovom forumu)
P.S. Prodali su vas vasi i oni su najogdovorniji za ovo sto se desilo, cak vise i od Celika koji je prodavao svakom kome je trebalo, i vama i vasim konkurentima.
Vama se davalo najvise ali vam se nije moglo nadavati, bilo ste prelosi. Ovih 9 bodova u zadnjih 5 kola ocigledno nije bilo dovoljno, a i to vam je poklonjeno ili prodato.