nevjerujem da su Robijasi oni ipak imaju ponos a dokazali su to i poslije one nesrece nedavno,ovo je mogao uraditi bilo ko i sa Pala,Sarajeva ili bilo kojeg drugog grada,jarane ovo neko radi da bi zavadio i djubradima stvarno treba stati u kraj.Tarpi do bagro je napisao/la:Dobro receno,garant ona gamad Robijasidino lj je napisao/la:Magarac je gospodin za onoga ko vrijedja na ovaj nacin pokojnog Vedrana,stvarno kakvi sve kreteni zive,dolaze i prolaze kroz nas grad.Ovo je mogao uraditi bilo ko a ne samo neko iz Sarajeva,a sto se tice njegovog imbecilnog mozga ne treba trositi rijeci.Vedrane neka ti je laka zemlja Bosanska i vjecni mir.A ti kretenu sto si ovo uradio nemoj to raditi u mraku i tajno,kad si vec takav mangup i sila uradi to javno jadu.tumadre je napisao/la:slika
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
- Tarpi do bagro
- Kontakt:
Ma ne znam mozda nisu,ali su oni meni bas onako najgori,sjecate li se kad smo mi napravili grafit ISTINA ZA VEDRANA i ooni bavili kantu kreca da unistedino lj je napisao/la:Dobro receno,garant ona gamad Robijasidino lj je napisao/la:Magarac je gospodin za onoga ko vrijedja na ovaj nacin pokojnog Vedrana,stvarno kakvi sve kreteni zive,dolaze i prolaze kroz nas grad.Ovo je mogao uraditi bilo ko a ne samo neko iz Sarajeva,a sto se tice njegovog imbecilnog mozga ne treba trositi rijeci.Vedrane neka ti je laka zemlja Bosanska i vjecni mir.A ti kretenu sto si ovo uradio nemoj to raditi u mraku i tajno,kad si vec takav mangup i sila uradi to javno jadu.tumadre je napisao/la:slika
![]()
Moje ljubavi: LEGENDA:_Analiticar
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
trapi NELUPAJ molim te eto ,...samo nlupaj ,prvo nemas pojma ko je ovo isarao,drugo robijasi i PLAVI sprej nema logike,onaj na pofalicima grafit se zna ko je POKUSAO presarati i taj je odstranjen sa svoje tribine od strane jezgra svoje navijacke skupine i to je to .,.... sta imas prozivati kad ni sam neznas...plava boja moze biti od manijaka,skripara,ovih onih ...ako neznanas TACNO KO JE nelupaj ...ko god da je PKAZAO JE ZAVIDNU INTELIGENCIJU
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Cvjecara u hrasnom.Kakav "DEBILIZAM".tumadre je napisao/la:slika
![]()
- bilino polje
- Kontakt:
pa vi sve sto je nenormalno uradzeno u ovoj bosni odmah su robijasi imali ista dobro sto je uradzeno a da su robijasii u pitanju ?
samo celik ale samo celik ale
ma pusti ovaj je izgleda upucen u grafite ko ja u medicinubilino polje je napisao/la:pa vi sve sto je nenormalno uradzeno u ovoj bosni odmah su robijasi imali ista dobro sto je uradzeno a da su robijasii u pitanju ?
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Bitno je da se većina navijača i onih koji prate fudbal slaže oko biti stvari i da svi odaju počast pokojnom Vedranu,a sad ovo što neki pojedinci blate uspomenu na pokojnog čovjeka to je izvan ljudskog razuma i ne treba takvim neljudima pridavati pažnju.Svi pravi navijači će sigurno osuditi ovakve stvari ma koju pripadnost imali i to je dokazano i od sprovoda i poslije stvari koje su slijedile,i na kraju od Robijaša na zadnjem primjeru,i tim putem treba ići,jer su nas stvari u prošlosti dovoljno ubijale da bi mi nastavili između sebe to raditi.
UPRAVO TO ...ovo moze samo bolestan um uraditi ...tako da taj ne pripada NIKOME ...Batistuta je napisao/la:Bitno je da se većina navijača i onih koji prate fudbal slaže oko biti stvari i da svi odaju počast pokojnom Vedranu,a sad ovo što neki pojedinci blate uspomenu na pokojnog čovjeka to je izvan ljudskog razuma i ne treba takvim neljudima pridavati pažnju.Svi pravi navijači će sigurno osuditi ovakve stvari ma koju pripadnost imali i to je dokazano i od sprovoda i poslije stvari koje su slijedile,i na kraju od Robijaša na zadnjem primjeru,i tim putem treba ići,jer su nas stvari u prošlosti dovoljno ubijale da bi mi nastavili između sebe to raditi.
- Tarpi do bagro
- Kontakt:
Pardon,Nisam bio upucen
Moje ljubavi: LEGENDA:_Analiticar
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
Sta plavo i odma TM ?
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
a da prestanes citat fksinfo ?pile87 je napisao/la:Imal strajka kod vas?

to je bilo vise onako ....nisam uopste mislio na vasEdinTM87 je napisao/la:Sta plavo i odma TM ?

ps. neradi se o ovim platama nego onim starim ... tako da ne baljezgate bezveze
-
- Kontakt:
Za ove nase komsijce koje citaju FKSINFO redovno jedna informacija iz prve ruke.
Igraci su primili 2 plate do sada,plus premije nakon Buducnosti. Sad nekad polovinom mjeseca trebaju dobit novu,redovnu platu. Mislim da ta trebala biti prije par dana ali mala kasnjenja su normalna i u puno vecim klubovima i firmama a ne u Fk Sarajevu
Igraci su primili 2 plate do sada,plus premije nakon Buducnosti. Sad nekad polovinom mjeseca trebaju dobit novu,redovnu platu. Mislim da ta trebala biti prije par dana ali mala kasnjenja su normalna i u puno vecim klubovima i firmama a ne u Fk Sarajevu

-
Netačna informacija i bezveze provaljena.
ne uzimaj riječi iz kontexta zašto kuhaš rekao je da može biti i Široki ili bilo koji tim sa plavom bojom mislči malo i čitaj objeltivno ako želiš komentarisati. ;)Robija hvala za pomoć i respect od mene a to što neko sumnja u vas pa makar bio i jedan od nas ne govori da svi isto mislimo, ja lićno smatram da vi nemate veze sa ovim, eto tolikoEdinTM87 je napisao/la:Sta plavo i odma TM ?

Sarajevo ljubavi moja!
A zasto fksinfo kad vasi igraci najavljuju bojkot javno, a vidim da ste opet neupuceni ne radi se o platama koje su dobili sad nego od prosle godine ( one iste za koje su tvrdili da su ih isplatili jos na pocetku sezone ), za ove sad imaju cvrsto obecanje da ce cim se blex vrati iznaci neko rijesenje.tumadre je napisao/la:a da prestanes citat fksinfo ?pile87 je napisao/la:Imal strajka kod vas?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
I, sta ima jos u nasem klubu???pile87 je napisao/la: A zasto fksinfo kad vasi igraci najavljuju bojkot javno, a vidim da ste opet neupuceni ne radi se o platama koje su dobili sad nego od prosle godine ( one iste za koje su tvrdili da su ih isplatili jos na pocetku sezone ), za ove sad imaju cvrsto obecanje da ce cim se blex vrati iznaci neko rijesenje.
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Samo pitaj sta te zanima?Gigant je napisao/la:I, sta ima jos u nasem klubu???pile87 je napisao/la: A zasto fksinfo kad vasi igraci najavljuju bojkot javno, a vidim da ste opet neupuceni ne radi se o platama koje su dobili sad nego od prosle godine ( one iste za koje su tvrdili da su ih isplatili jos na pocetku sezone ), za ove sad imaju cvrsto obecanje da ce cim se blex vrati iznaci neko rijesenje.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Nova uprava nista igracima ne duguje, kako premije tako ni plate.Sve sto traze jesu zaostaci od prethodnih im poslodavaca.
PICKETINE !!!

PICKETINE !!!
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, MSOZ101, perodeformero i 44 gosta.