FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Grohotom se smijem. Prvo sto lik kosta bar 30 miliona a drugo ne volim ga. Dabogda nikad ne zaigro za Inter. 

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
garant si opaki hordas...razumijem tePuma je napisao/la:Grohotom se smijem. Prvo sto lik kosta bar 30 miliona a drugo ne volim ga. Dabogda nikad ne zaigro za Inter.

al bosanac je bosanac,na biciklu bi u Milano otisao gledat Inter kad bi Dzeko dosao
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Navijam da Dzeko predje u Inter, ne zato sto je bosanac vec svi znamo kako je prejak igrac 

Pazza Inter Amala
endem_ je napisao/la:

*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Upravo....eno mu bbilan pa neka tamo igra...Puma je napisao/la:Grohotom se smijem. Prvo sto lik kosta bar 30 miliona a drugo ne volim ga. Dabogda nikad ne zaigro za Inter.
Ma godio bi Dzekson nama
... S obzirom kakvu igru igramo .

Pitar ? Ne hvalasanjingr je napisao/la:garant si opaki hordas...razumijem tePuma je napisao/la:Grohotom se smijem. Prvo sto lik kosta bar 30 miliona a drugo ne volim ga. Dabogda nikad ne zaigro za Inter.![]()
al bosanac je bosanac,na biciklu bi u Milano otisao gledat Inter kad bi Dzeko dosao

Call the coroner!
Anche La Gazzetta dello Sport in edicola conferma l'interesse dell'Inter per Edin Dzeko. Secondo quanto riferisce il quotidiano, "il presidente Massimo Moratti adesso pensa seriamente a nuovi rinforzi. Dzeko è una pista concreta e può arrivare a giugno
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Izgleda da pored Džeke hoce dovest jos neka velika pojacanja. http://sportsport.ba/ino_fudbal/inter-s ... zeku/95694" onclick="window.open(this.href);return false;
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.
-
- Kontakt:
Dzeko? Neka hvala!
Samo bi mi jos to trebalo, da mi ovdje dolazi neki nas brdjo koji u zivotu od fudbala zna samo za Papeta, Dzeku i Salihamidzica i pljuje po, njemu bezveznim igracima, tipa Zaneti, Cambi, Casano.
Dovoljno je vidjeti sta prozivljavaju momci sa Romine teme, gdje moraju citati kako je Totti smece, kako je DDR precjenjen igrac i za dvije klase slabiji od naseg Miralema, dok neki idu i do toga da se zapitaju ko je DDR i sta je on to u zivotu napravio
Znamo svi da je Mancini kod nas vec proglasen najvecim levatom od trenera, da je Balonja smece od igraca...
Jednostavno, zelim mu sve naj, da osvoji LP i bude najbolji strijelac SP u Brazilu, ali daleko mu kuca od Intera
Samo bi mi jos to trebalo, da mi ovdje dolazi neki nas brdjo koji u zivotu od fudbala zna samo za Papeta, Dzeku i Salihamidzica i pljuje po, njemu bezveznim igracima, tipa Zaneti, Cambi, Casano.
Dovoljno je vidjeti sta prozivljavaju momci sa Romine teme, gdje moraju citati kako je Totti smece, kako je DDR precjenjen igrac i za dvije klase slabiji od naseg Miralema, dok neki idu i do toga da se zapitaju ko je DDR i sta je on to u zivotu napravio

Jednostavno, zelim mu sve naj, da osvoji LP i bude najbolji strijelac SP u Brazilu, ali daleko mu kuca od Intera

"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
Nek si se ti našao ko stručnjak pa da komnetarises kako Džeko ne bio bio dobar za Inter. On je davno dokazao svoju klasu i sigurno da kad bio došao u Inter mi bi imali jednog od najboljih napadača u Italiji, a i Interu očajnički treba neko veliko pojačanje Džeko to sigurno jeste. Ako ce vec prodavat Snajdera nek dovedu jednog dobrog veznjaka, tipa Pastorea, i na konju smo.neroazzurni je napisao/la:Dzeko? Neka hvala!
Dovoljno je vidjeti sta prozivljavaju momci sa Romine teme, gdje moraju citati kako je Totti smece, kako je DDR precjenjen igrac i za dvije klase slabiji od naseg Miralema, dok neki idu i do toga da se zapitaju ko je DDR i sta je on to u zivotu napravioZnamo svi da je Mancini kod nas vec proglasen najvecim levatom od trenera, da je Balonja smece od igraca...
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.
Samo se pitam odakle pojedinicma takva strucnost, takvo znanje, pa da kazu da Dzeko nije za Inter.
Pazza Inter Amala
-
- Kontakt:
gdje sam rekao da on nije DOBAR za Inter? gdje sam oupste komentarisao njegove igracke kvalitete?h1a2s3o je napisao/la:Nek si se ti našao ko stručnjak pa da komnetarises kako Džeko ne bio bio dobar za Inter. On je davno dokazao svoju klasu i sigurno da kad bio došao u Inter mi bi imali jednog od najboljih napadača u Italiji, a i Interu očajnički treba neko veliko pojačanje Džeko to sigurno jeste. Ako ce vec prodavat Snajdera nek dovedu jednog dobrog veznjaka, tipa Pastorea, i na konju smo.neroazzurni je napisao/la:Dzeko? Neka hvala!
Dovoljno je vidjeti sta prozivljavaju momci sa Romine teme, gdje moraju citati kako je Totti smece, kako je DDR precjenjen igrac i za dvije klase slabiji od naseg Miralema, dok neki idu i do toga da se zapitaju ko je DDR i sta je on to u zivotu napravioZnamo svi da je Mancini kod nas vec proglasen najvecim levatom od trenera, da je Balonja smece od igraca...
a ako vec hoces, mislim da za 30 m se moze dovesti bolji igrac(i)
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
Nemam ništa protiv Dzeke,ali kad bi cijena bila prihvatljivija,a ne 30 m jer se to može i bolje potrošiti.

Ovo je i meni jedini "razlog" zbog čega bi možda bio protiv,jer je jasno da će odmah masa navalit ovdjeSamo bi mi jos to trebalo, da mi ovdje dolazi neki nas brdjo koji u zivotu od fudbala zna samo za Papeta, Dzeku i Salihamidzica i pljuje po, njemu bezveznim igracima, tipa Zaneti, Cambi, Casano.

neroazzurni je napisao/la:Dzeko? Neka hvala!
Jednostavno, zelim mu sve naj, da osvoji LP i bude najbolji strijelac SP u Brazilu, ali daleko mu kuca od Intera :)
Onda si ti ovo napisao u nekom totalno trecem kontekstu, nikako nisi htio reci da nije dobar za Inter. Sigurno da ima i boljih ali kako se ovdje pise nasi su zagrizli za njega i bar ja mislim da ako se to ostvari da ce napraviti totalno dobar transfer. Samo džaba nam Džeko ako nemamo veznog reda.
SiamoNoi je napisao/la:Nemam ništa protiv Dzeke,ali kad bi cijena bila prihvatljivija,a ne 30 m jer se to može i bolje potrošiti.
Ovo je i meni jedini "razlog" zbog čega bi možda bio protiv,jer je jasno da će odmah masa navalit ovdjeSamo bi mi jos to trebalo, da mi ovdje dolazi neki nas brdjo koji u zivotu od fudbala zna samo za Papeta, Dzeku i Salihamidzica i pljuje po, njemu bezveznim igracima, tipa Zaneti, Cambi, Casano.
Interu ce svakako dobro dođi Džeko, prvo kao kvalitetan napadač, drugo sto ce se u Bosni broj navijača Intera uduplati.

Ma yebo Dzeku hajmo mastat o Cavaniju i Falcau i dovest Boriela i nek je mirna Bosna
Za te pare de mi navedite boljeg napadaca koji je dostupan
Ako zelimo neki napredak od ljeta moje tri zelje su Sahin,Pastore(Hernanes) i Dzeko pa mozemo pocet pricat o necemu na realnim osnovama
Ne treba ovoj ekipi ulaganje od 200 miliona,prije svega jak i kreativan vezni red pa onda nije tesko neke pozicije i "krpit" sa malo losijim rjesenjima...
Al sam nazalost ubjedjenja da se ni od ljeta nista spektakularno nece promjeniti i da cemo i dalje dovoditi slicne igrace kao i do sada.

Za te pare de mi navedite boljeg napadaca koji je dostupan

Ako zelimo neki napredak od ljeta moje tri zelje su Sahin,Pastore(Hernanes) i Dzeko pa mozemo pocet pricat o necemu na realnim osnovama

Ne treba ovoj ekipi ulaganje od 200 miliona,prije svega jak i kreativan vezni red pa onda nije tesko neke pozicije i "krpit" sa malo losijim rjesenjima...
Al sam nazalost ubjedjenja da se ni od ljeta nista spektakularno nece promjeniti i da cemo i dalje dovoditi slicne igrace kao i do sada.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
nemojte se sad prepirati, ima puno razloga za dolazak i ne dolazak. mislio sam napisati da nisam zato da dzeko dode jer 30 mil je puno za njega i ako mi je drag, nas je, mislio sam da cete me razapeti po ovom forumu, vidim da ima jos slicnih razmisljanja. bilo bi dobrp u promotivnom smislu zbog navijaca u bosni, al bi se tad javljali hahaha, tipa navijaju od malih nogu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.