HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

Sabinho
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Sabinho » 24 avg 2014, 00:27

crnov je napisao/la:Divovi su to,a titula prvaka nezavisne drzave BIH imaju dvije manje od Zrinjskog,3 ili 4 manje od Zelje i cak jednu manje od Sirokog,ali da imaju Cimirota i Stojceva i omalenog brku iz Malezije koji obozava Sarajevo kao ja narod u Kurdistanu!
Momak malo respekta o timu kojeg ste uzeli jednom u zadnjih 10 utakmica. Ja licno nista ne najavljujem samo sam rekao da jedva cekam nas dvoboj. I ima nesto sto nas cini DIVOVIMA a to je da smo citav taj susni period bili uz svoj klub maksimalno, zapitajte se kako bi bilo u tim klubovima sto si ti naveo da su toliki period bez trofeja bili kao mi. :think: Sto se tice Tana poznato je da je to ubleha samo takva, majmun jedan brkati sram ga bilo. Pozdrav.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 24 avg 2014, 00:28

1452 je napisao/la:
Adviser je napisao/la:Iskren da budem, ne volim vas ... zato što ste nacionalisti, sa takvim ljudima ne bih pogled razmjenio. Ne volim vas zato što je Karačić jedno ljudsko primitovno vanago, koje ne možeš sresti, možeš samo čitati o tome.

Fudbala što se tiče, čestitke na pobjedi i pozdrav svim "iskrenim" navijačima ovog kluba.

ovakve komentare nikad necu shvatitt. uvijek iso mi smo nacionalisti mi smo ovo mi ono...ne smijes vise ni svoje volit...

valjda vam je sada i jasno so su ljudi otisli sa foruma....[/

Vjerovatno si gledao, nebitno, da sad ne postavljam link (rat u Mostaru), niti je ovo mjesto niti je vrijeme da ti objašnjavam. Zašto ??? Pitaj Jadrana, koji je rekao, vi u Srajevu niste ni svjesni da živite u "Enklavi" (ni kriv ni dužan, ničim izazvan, vjerujem da i ti isto tako razmišljaš), da mi je samo vidjeti takve, sa tim razmišljanjem, kad dođe pet do dvanaest. Zato popusti! Čestitam na pobjedi ... Vjerujem da nisi nikad upoznao sarajevsku raju ... sve dok tako razmišljate ... mi smo svi zajedno odrasli, niko nikog ne mrzi! Drago mi je da ste, kao takvi daleko ....
Zadnja izmjena: Adviser, dana/u 24 avg 2014, 00:47, ukupno mijenjano 4 puta.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 24 avg 2014, 00:32

kako mijenjaju ploču :lol: :lol: :wtf:

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 24 avg 2014, 00:33

crnov je napisao/la:
aS_Roma je napisao/la:
crnov je napisao/la:Divovi su to,a titula prvaka nezavisne drzave BIH imaju dvije manje od Zrinjskog,3 ili 4 manje od Zelje i cak jednu manje od Sirokog,ali da imaju Cimirota i Stojceva i omalenog brku iz Malezije koji obozava Sarajevo kao ja narod u Kurdistanu!
Promjenit ce se to paša vrlo brzo, sto ste osvajali osvajali ste

Haj da mi je i to doziviti!

Samo mi nije jasno zasto se potpisuju amaterski ugovori npr . sa Bekicem 2 god. kada se ima love,zasto jedan Komazec ode vani i trenutno je u Norveskoj skoro pa amaterskoj ligi?!
Zasto je jos.dug poreznoj jedan od vecih u drzavi?
Zasto nema neke "klase"!

Jajalo ode u prosjecnu Rijeku a vi Divovi?
Nekako mi to sve djeluje prenapuhano mada imate odlicnu momcad i mislim da je taj Tan vise neki marketinski trik !
1. Odakle tebi da je potpisan amaterski ugovor ili vjerujes svakome ovdje sto se napise? ( I ako je potpisan amaterski ugovor to je da se ne placa naknada za treniranje bezvze) Frajer nije ni dosao u Sarajevo !

2. Komazec je dosao bukvalno i naguzio se samo da se vrati, naši ga nece iz razloga jer je sam sebi zatvorio vrata kluba , kad je hinja ispao i onako otisao, (amaterska liga gdje igra Rosenborg i ostali timovi ?? sta li ti pratis )

3. Dug se smanjuje iz dana u dan, za godinu dana i manje ce biti na 0

4. Da sam znas radi cega Jajalo nije ostao u Sarajevo , nebi mi vjerovao , na kraju krajeva hvala Bogu sto nije ostao, pored Cimirota i Radovca nije sad ni potreban.

5. Vincet Tan ne postoji

Ps. Nastavi ovako ažurno pratiti FK Sarajevo

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 24 avg 2014, 00:38

Tan , marketinški trik ..??
Traži lijeka u Međugorju, blizu ti je...pored Bevande i eto te gore za malo jače od po sata.

hifans
Kontakt:

Post Postao/la hifans » 24 avg 2014, 00:39

"vincent tan ne postoji"

pojasni mi to na pp malo molim te

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 24 avg 2014, 00:50

Dobro je, napredak je ovo. Prvo Tan nije ni postojao. Sada je marketinski trik. :mrgreen:

Ja se samo nadam da je ovo neki stariji tineger, jer ako ovo pise neki, barem teoretski, zreo covjek...onda je na granici sizofrenije. Bez zezancije.

Da, Vinsent je vanzemaljac-marsovac,..samo nastavi pratiti FKS, u slijedecim epizodama ce biti zaplet, a kasnije oko 236.epizode krece i rasplet. :kafa: :rol:
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

Taramba
Kontakt:

Post Postao/la Taramba » 24 avg 2014, 07:41

Šta ste se pitari ufurali sa tim Tanom,sa prvim tsunamijem će nestati...Nasrnuli na jadnog Bandovića,a da je njemački golman kiksao kod prvoga gola nigdje riječi,zato malo smanjite doživljaje...Čestitke za europske utakmice do sada,uživajte do Gladbacha,od petka vas opet čeka realnost domaćih terena...;)
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...

1452
Kontakt:

Post Postao/la 1452 » 24 avg 2014, 09:05

ovakve komentare nikad necu shvatitt. uvijek iso mi smo nacionalisti mi smo ovo mi ono...ne smijes vise ni svoje volit...

valjda vam je sada i jasno so su ljudi otisli sa foruma....[/

Vjerovatno si gledao, nebitno, da sad ne postavljam link (rat u Mostaru), niti je ovo mjesto niti je vrijeme da ti objašnjavam. Zašto ??? Pitaj Jadrana, koji je rekao, vi u Srajevu niste ni svjesni da živite u "Enklavi" (ni kriv ni dužan, ničim izazvan, vjerujem da i ti isto tako razmišljaš), da mi je samo vidjeti takve, sa tim razmišljanjem, kad dođe pet do dvanaest. Zato popusti! Čestitam na pobjedi ... Vjerujem da nisi nikad upoznao sarajevsku raju ... sve dok tako razmišljate ... mi smo svi zajedno odrasli, niko nikog ne mrzi! Drago mi je da ste, kao takvi daleko ....[/quote]

Kakve veze ima sta je jadran reko. Zbog tih stvari ne mozes ljude prozivat nacionalistima jer svak kod svakoga moze naci mali milion takvih primjera. Inace ne gledam emisije ratnohuskackih sadrzaja,mene to ne zanima. Tako i ti isto prestani u sportu trazit politiku. Ili ako vec trazis onda trazi kod svakoga a ne samo kod nas

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 24 avg 2014, 09:15

Cestitam na pobjedi,sretno dalje.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 24 avg 2014, 09:24

Cestitke na pobjedi, jaci ste vec prosle godine, a Karacic opet dominira, imate najbolje sisteme igre, jak roster i vrhunskog golmana, Karacic dinamicki cita igru protivnika, uzima na slabost, jucer bila pravo brza utakmica, po teskom terenu kontrola iznad ocekivanja, ima nade za ovu ligu, nije Zeljo bio los, al' i kada padne sistem, Dujkovic bude u elementu. Pravo slozeni.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

1452
Kontakt:

Post Postao/la 1452 » 24 avg 2014, 09:58

England je napisao/la:Cestitke na pobjedi, jaci ste vec prosle godine, a Karacic opet dominira, imate najbolje sisteme igre, jak roster i vrhunskog golmana, Karacic dinamicki cita igru protivnika, uzima na slabost, jucer bila pravo brza utakmica, po teskom terenu kontrola iznad ocekivanja, ima nade za ovu ligu, nije Zeljo bio los, al' i kada padne sistem, Dujkovic bude u elementu. Pravo slozeni.

Ima nade za ligu al nema volje u savezu. Zeljo nije bio toliko los al eto. Jbg svak ima uspona i padova i nekad ovakve stvari nisu lose za klub da se malo poslozi i poredaju neke stvari.
Ja sam zadovoljan nasom igrom iako su u par navrata morali bolje reagirati u kontrama.
Sudac je bio kriminal za obe ekipe. Po onakvom terenu pustat grubu igru sva sreca pa nisu iznjeli nikoga.
Inace ovo je prvi put nakon pet godina da propustim grbavicu pa sam gledao na tv-u.
Komentator za zatvora fuj fuj fuj
Sto se tice navijaca jucer se moglo vidjeti u priliku kakve su navijace grupe. Lako je odradit derbi i rec evo nas 2 3 4 tisuce. U stvarnosti se vidi da je to do stotinjak ljudi sa svake strane. Sto se tice domacih,bez obzira na nevrijeme moralo je vise ljudi biti. Ultrasi moji preprelijepi standardno.....:)

I prekinite vise sa tim kome smeta hrvatski ovaj onaj trnovi u ocima i slicno.....idemo dalje HŠKZ

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 24 avg 2014, 13:01

vecina manijaka nije ni isla na jug nego s ubili na sjeveru... da je normalna situacija bio bi pun sektor c no otom potom. cestitam na pobjedi
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 24 avg 2014, 13:12

pričat će se o većem broju Ultrasa nego Manijaka na Grbavici :lol:

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 24 avg 2014, 13:16

1452 je napisao/la:
England je napisao/la:Cestitke na pobjedi, jaci ste vec prosle godine, a Karacic opet dominira, imate najbolje sisteme igre, jak roster i vrhunskog golmana, Karacic dinamicki cita igru protivnika, uzima na slabost, jucer bila pravo brza utakmica, po teskom terenu kontrola iznad ocekivanja, ima nade za ovu ligu, nije Zeljo bio los, al' i kada padne sistem, Dujkovic bude u elementu. Pravo slozeni.

Ima nade za ligu al nema volje u savezu. Zeljo nije bio toliko los al eto. Jbg svak ima uspona i padova i nekad ovakve stvari nisu lose za klub da se malo poslozi i poredaju neke stvari.
Ja sam zadovoljan nasom igrom iako su u par navrata morali bolje reagirati u kontrama.
Sudac je bio kriminal za obe ekipe. Po onakvom terenu pustat grubu igru sva sreca pa nisu iznjeli nikoga.
Inace ovo je prvi put nakon pet godina da propustim grbavicu pa sam gledao na tv-u.
Komentator za zatvora fuj fuj fuj
Sto se tice navijaca jucer se moglo vidjeti u priliku kakve su navijace grupe. Lako je odradit derbi i rec evo nas 2 3 4 tisuce. U stvarnosti se vidi da je to do stotinjak ljudi sa svake strane. Sto se tice domacih,bez obzira na nevrijeme moralo je vise ljudi biti. Ultrasi moji preprelijepi standardno.....:)

I prekinite vise sa tim kome smeta hrvatski ovaj onaj trnovi u ocima i slicno.....idemo dalje HŠKZ
Iznijeli su Bajica s terena :s

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 24 avg 2014, 13:38

Vi se o nasem klubu raspravljate sa ultrašima :urnebes:
Ti si opet šampion !

HercUSrcu
Kontakt:

Post Postao/la HercUSrcu » 24 avg 2014, 13:45

Adviser je napisao/la:Iskren da budem, ne volim vas ... zato što ste nacionalisti, sa takvim ljudima ne bih pogled razmjenio. Ne volim vas zato što je Karačić jedno ljudsko primitovno vanago, koje ne možeš sresti, možeš samo čitati o tome.

Fudbala što se tiče, čestitke na pobjedi i pozdrav svim "iskrenim" navijačima ovog kluba.
Hvala Bogu pa nam vasa ljubav ili mrznja ne znaci apsolutno nista jer nas boli k..... za vas!
Ali cu te ipak pocastiti s necim.

Karacic je za vas sve tamo nesto sto pojma nemate sta uopce znaci- Gospodin!
I od sad ima da se svima nama ovdje obracas na taj nacin dok god si na nasoj temi.
Ako zbog niceg drugog, zbog toga sto mi nismo okretali ledja nasima i susjedima cim se prilika ukazala za odredjene uhljebe.
Jedina i prava istina!

Spominjes tu izjave nekakve, bolje bi ti bilo knjigu uzetu u ruke i prouciti malo povijest od davnina pa da shvatis cijelu pricu i istinu.

A sad me pusti, nedjeljni rucak je na stolu, pa poslije toga idem gustat opet malo u jucerasnjoj pobjedi.
Zivio!

cipiripi
Kontakt:

Post Postao/la cipiripi » 24 avg 2014, 14:13

Koliko samo pojedince boli pobjeda Zrinjskog
''Neka me mrze samo da me se boje''

Taramba
Kontakt:

Post Postao/la Taramba » 24 avg 2014, 16:06

Zrinjski - Mostar - Hercegovina...ne treba nam više za život;)
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...

marioo8888
Kontakt:

Post Postao/la marioo8888 » 24 avg 2014, 16:16

Imal ikakvih novosti za utakmicu protiv Slobode ? kada se igra i gdje,volio bi da im idemo u goste odmah u subotu,mislim da bi rutinski uzeli 3 boda,posebno sada,jučer iskreno po meni i više nego očekivana pobjeda,prvo odradit Vitez,onda idemo dalje po obranu titule.

KARAČIĆ BRANKO !

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.