England je napisao/la:Cestitke na pobjedi, jaci ste vec prosle godine, a Karacic opet dominira, imate najbolje sisteme igre, jak roster i vrhunskog golmana, Karacic dinamicki cita igru protivnika, uzima na slabost, jucer bila pravo brza utakmica, po teskom terenu kontrola iznad ocekivanja, ima nade za ovu ligu, nije Zeljo bio los, al' i kada padne sistem, Dujkovic bude u elementu. Pravo slozeni.
Ima nade za ligu al nema volje u savezu. Zeljo nije bio toliko los al eto. Jbg svak ima uspona i padova i nekad ovakve stvari nisu lose za klub da se malo poslozi i poredaju neke stvari.
Ja sam zadovoljan nasom igrom iako su u par navrata morali bolje reagirati u kontrama.
Sudac je bio kriminal za obe ekipe. Po onakvom terenu pustat grubu igru sva sreca pa nisu iznjeli nikoga.
Inace ovo je prvi put nakon pet godina da propustim grbavicu pa sam gledao na tv-u.
Komentator za zatvora fuj fuj fuj
Sto se tice navijaca jucer se moglo vidjeti u priliku kakve su navijace grupe. Lako je odradit derbi i rec evo nas 2 3 4 tisuce. U stvarnosti se vidi da je to do stotinjak ljudi sa svake strane. Sto se tice domacih,bez obzira na nevrijeme moralo je vise ljudi biti. Ultrasi moji preprelijepi standardno.....
I prekinite vise sa tim kome smeta hrvatski ovaj onaj trnovi u ocima i slicno.....idemo dalje HŠKZ