NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

Truhlo
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la Truhlo » 19 sep 2023, 13:25

phillies je napisao/la:
19 sep 2023, 13:13
Druze, dan poslije zadnje utakmice u "prozoru" mislim da je dozvoljeno. Jer tad je kvalifikacijski termin vec zavrsen za nas.

Sad mozemo li igrati 11.10 ako reprezentacija igra 13.10 u Lihtenstajnu? Pogotovo ako Bilbija ili jos neko od igraca Zrinjskog bude pozvan u repku.
Pa nije im Bilbija igrao zbog poziva u repku protiv Posušja. Moja greška, ako ne može prije prozora. Uglavnom savez je cirkus napravio od PL sa odgodama, a sada se taj cirkus prelio i na kup BiH.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 19 sep 2023, 13:27

phillies je napisao/la:
19 sep 2023, 13:23
Evo sad gledam, osmina finala Kupa se igra tek iduce godine, tako da ima vremena da se i ova nasa utakmica prolongira. Ja sam mislio da vec u novembru ide 1/8 Kupa.

@limvolikce

Da da, prvo pare na sunce :D
Gdje si to našao za osminu? U propozicijama takmičenja kupa BiH stoji ovaj kalendar:
Mečevi 1/16 finala su na rasporedu 26. septembra, dok se osmina finala igra 25. oktobra ove godine.

Prvi mečevi četvrtfinala igraju se 28. februara iduće godine, a revanši su na resporedu 14. marta (srijeda).

Polufinalne utakmice igraju se 3. aprila (srijeda) odonosno revanši su na rasporedu 17. aprila (srijeda).

Prvo veliko finale Kupa BiH igrat će se 8. maja (srijeda), dok je revanš na rasporedu 15. maja (srijeda).
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

zicer
Kontakt:

Post Postao/la zicer » 19 sep 2023, 13:30

Podići karte na 10, 8, 6 KM i pofajtati se muški s njima.
Najbolja opcija je bila neki osrednji premijerligaš koji se može lakše proći, ali šta je tu je. Nismo prošle godine ni protiv Sarajeva vjerovali da možemo proći, pa se sve poklopilo. Njihov umor, manjak motiva i želje, može biti naša prednost. Još ako im se zakuha u svlačionici i sa trenerom, kao pitarima sa Dudićem... a vidim da nisu zadovoljni sa Rendulićem.

Samo Čelik! Da je Real, vjerujemo u pobjedu!
Zadnja izmjena: zicer, dana/u 19 sep 2023, 13:34, ukupno mijenjano 1 put.

phillies
Kontakt:

Post Postao/la phillies » 19 sep 2023, 13:33

Naravno, kad nisu ocekivali da ce Zrinjski proci, al prc Saveze :D

Ne znam ni ja, samo nagadjam. Ipak su ovo neke nove situacije u bh.nogometu. A Zrinjski iako ima kvalitetan i sirok roster, ipak ce im biti zahtjevno igrati na tri fronta. Realno sta oni osvajanjem Kupa dobijaju? Nastup u kvalifikacijama Conf Lige. To imaju i sa drugim-trecim mjestom u prvenstvu za koje imaju kvalitet da osvoje na kraju, ako ne stignu do titule prvaka ponovo. Opet kazem, dosta je zahtjevno, a nagrada mislim da nije adekvatna ulozenom trudu :D

@Truhlo

10/11.02 1/8 finala Kupa

https://www.nfsbih.ba/images/2023-D/Dok ... KT2324.pdf

Valjda su to mjenjali zbog "novonastale situacije"

https://www.nfsbih.ba/vijesti/nogomet-m ... u-2023-24/

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 19 sep 2023, 13:41

phillies je napisao/la:
19 sep 2023, 13:33
Naravno, kad nisu ocekivali da ce Zrinjski proci, al prc Saveze :D

Ne znam ni ja, samo nagadjam. Ipak su ovo neke nove situacije u bh.nogometu. A Zrinjski iako ima kvalitetan i sirok roster, ipak ce im biti zahtjevno igrati na tri fronta. Realno sta oni osvajanjem Kupa dobijaju? Nastup u kvalifikacijama Conf Lige. To imaju i sa drugim-trecim mjestom u prvenstvu za koje imaju kvalitet da osvoje na kraju, ako ne stignu do titule prvaka ponovo. Opet kazem, dosta je zahtjevno, a nagrada mislim da nije adekvatna ulozenom trudu :D

@Truhlo

10/11.02 1/8 finala Kupa

https://www.nfsbih.ba/images/2023-D/Dok ... KT2324.pdf

Valjda su to mjenjali zbog "novonastale situacije"

https://www.nfsbih.ba/vijesti/nogomet-m ... u-2023-24/
Hvala, ali opet koji mozgovi :bow:

Prave kalendar kupa na osnovu rasporeda PL i onda na proljeće kup 10. februara, a niželigašima proljeće počinje u martu. Bravo debili :tokralju:

Igraš osminu i onda 3, 4 sedmice do prvenstva čekaš :crazy:

Onda najvjerovatnije da će nas staviti 25. oktobar, to je prvi slobodni termin, 3 dana poslje derby di federazione :mrgreen: Ide u oktobru prihod od ulaznica na preko 100k KM :opaopa:

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 19 sep 2023, 13:44

zicer je napisao/la:
19 sep 2023, 13:30
Podići karte na 10, 8, 6 KM i pofajtati se muški s njima.
Najbolja opcija je bila neki osrednji premijerligaš koji se može lakše proći, ali šta je tu je. Nismo prošle godine ni protiv Sarajeva vjerovali da možemo proći, pa se sve poklopilo. Njihov umor, manjak motiva i želje, može biti naša prednost. Još ako im se zakuha u svlačionici i sa trenerom, kao pitarima sa Dudićem... a vidim da nisu zadovoljni sa Rendulićem.

Samo Čelik! Da je Real, vjerujemo u pobjedu!
Druže o osrednjem premierligašu kojeg bi mogao sigurno proći možeš razmišljati tek iduće sezone i da se nadaš nećemu u kupu.Mi se još uvijek patimo sa ekipa iz donjeg dijela tabele 1. Prve federalne, tako da bi te klubovi tipa Sloge ili Tuzla Citya 80% dobili,jer oni nemaju imperativ da ganjaju titulu, a ne igraju ni evropu, a kup ni tamo ni vamao, nemaju umorana nemaju ništa tako da bi svakom nagazna mina bili.
Dakle svi znamo sta je primarni cilj ove sezone, a to je gledati kako sto vise namaketi novca, a to nam upravo ovakav protivnik omogucuje.

kirat410
Kontakt:

Post Postao/la kirat410 » 19 sep 2023, 13:45

A bokte dok se dođe izgleda do ove utakmice svako ce i zaboraviti na nju

laudrop
Kontakt:

Post Postao/la laudrop » 19 sep 2023, 13:47

kirat410 je napisao/la:
19 sep 2023, 13:45
A bokte dok se dođe izgleda do ove utakmice svako ce i zaboraviti na nju
Žalosno šta savez radi s ovim odgodama
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 19 sep 2023, 13:55

Moja greška, ne može ni 25. Oktobar tad igraju protiv Legije :rol:

Ko da gledam onda čeka nas kup 27. Januara :urnebes:

Hoćemo protiv Zrinjskog na boxing day, 26.12 :!:

habuba
Kontakt:

Post Postao/la habuba » 19 sep 2023, 13:58

Nije mi godra sto je Zrinjski odmah na pocetku. Vise bih volio da smo izvukli nekog koga mozemo lakse proci pa od osmine da se ganjamo sa premijerligasima. No ni ovo nije katastrofa, lopta je okrugla i svi se mogu proci ako se karte posloze. U najmanju ruku moramo stadion napuniti i klubsku kasu popuniti.

phillies
Kontakt:

Post Postao/la phillies » 19 sep 2023, 13:58

29. februara :D :D :D

edit: jbg, slijedeca je prestupna, propade fazon hahaha

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 19 sep 2023, 14:11

Po meni odlican protivnik napunit stadion koliko se moze na terenu sta bude i to je to.Ne vjerujem da ce Zrinjski halalit kup nema od tog nista.
Bolje Zrinjski nego Igman i slicni iz PL i ispast ili u goste u Olovo ,Laktase i slicne a vecinom bi ispali u gostima.
Kad bude nek bude termin nocni a karte se ne smiju povecavat jer odmah bi bilo malo jaci protivnik lopovi dizu cijene jer vecina bi tako reagovala i ne mozes ti mijenjat karte kako ti hoces i kad hoces ,nemojte samo gledat sebe i slicne i ljude sa foruma.
Ali treba ici od utakmice do utakmice prvo Tomislavgrad.
Ovo sto pise Vanja pitar u pravu je momak kakve bolan filijale ljudi ti posalju dzaba igraca platu mu daju i taj igrac bira gdje ce na kraju ,koja filijala ljudi pisu a pojma nemaju kako to ide.Treba sa Sarajevom odrzavat prave sportske prijateljske odnose i to nije nikakvo ni lizanje ni filijale jer oni su nam pomogli kad je najgore bilo vise nego bilo ko.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 19 sep 2023, 14:26

Sad sam detaljno pogledao raspored Zrinjskog i prvi slobodan termin je srijeda 1. Novembar, vrlo vjerovatno to će biti termin.

29.10 gostovanje u Bihaću, 1.11 Zrinjski kući kup, 5. 11 Banovići kući.

A raspored Zrinjskog do tog datuma kupa:
18.10 Velez
21.10 Borac
26.10 Legija
28.10 Posušje
1.11 kup Čelik
4.11 Tuzla City

Doći će nam strahota umorni, a mi imamo vremena za oporavak igrača i podizanje forme :bih:

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 19 sep 2023, 14:27

Čelik kao klub ne smije dozvoliti da utakmica bude odgođena, nek posalju drugu ekipu pa nek igraju drugi dan prvenstvo. Sta sad njima se treba prilagodjavat
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

zicer
Kontakt:

Post Postao/la zicer » 19 sep 2023, 14:28

Iskreno, ne vidim problem da podignemo cijene karata, obzirom da se radi o osvajaču duple krune, ekipe koja igra grupnu fazu evropskih takmičenja, i sa navijačke strane zanimljivog protivnika. Ne dižem ih u nebesa, samo gledam ono što je najbolje za klub. Ne vjerujem da bi se raja žalila toliko.

Generalno, kada uđemo aBd u Premijer ligu, mislim da bi bilo dobro podijeliti cijene karata za 3 različite grupe protivnika. Čak bi se to možda moglo i u ovoj ligi, eventualno u dvije grupe, što da ne.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 19 sep 2023, 14:30

dinodino2019 je napisao/la:
19 sep 2023, 14:27
Čelik kao klub ne smije dozvoliti da utakmica bude odgođena, nek posalju drugu ekipu pa nek igraju drugi dan prvenstvo. Sta sad njima se treba prilagodjavat
Ne pita se Čelik ovdje ništa. Drugo, ne traže oni odgodu, nego imaju zakazanu utakmicu protiv Tuzle 27.9.

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 19 sep 2023, 14:31

Odličan protivnik!
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.

Oktopod
Kontakt:

Post Postao/la Oktopod » 19 sep 2023, 14:38

Po mom misljenju bolje smo prosli sa Zrinjskim, nego da smo dobili Sarajevo, Zeljeznicar ili Velez, jer navedene ekipe sigurno imaju vece ambicije da naprave nesto ove godine, plus sto Zrinjski ima jako tezak raspored, cetvrtak AZ, za vikend Zeljeznicar pa poslije nas Tuzla City u gostima. Ako protiv AZ-a budu igrali kao protiv Sarajeva nemaju se cemu nadat. Dobro bi bilo da se njihova rezultatska kriza produzi, to bi bila nasa najveca sansa. No bez obzira na sve to je i dalje preozbiljna ekipa, kad ti jedan Filip Bradaric koji je sa Hrvarakom uzeo srebro na SP-u ne sjedi ni na klupi jasno je o kakvoj se ekipi radi, tu su jos i Kozulj, Misic, Hrvanovic, Andrija Balic koji su u drugom planu i sigurno ce gledati da se nametnu, tako da ih mozemo ocekivati u startnoj postavi protiv nas. O prvoj postavi ne treba rijeci ni trosit, iako su barem po meni ove godine slabiji nego prosle, pogotovo u veznom redu odlascima Sucica, Ilinkovica i Nike Jankovica. Sto se nas tice izac na teren i grizt, bacat se na glavu pa sta bude. Prosle godine smo Dudicu skinuli glavu, mozemo i Rendulicu.
Iza svakog udarca po lopti mora stajati jedna misao!” – Dennis Bergkamp

Cod
Kontakt:

Post Postao/la Cod » 19 sep 2023, 14:50

Ja mislim da ne treba odgađati kup,polaganje datuma utakmica je isključivo problem saveza i Zrinjskog.

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 19 sep 2023, 14:55

Ništa ispod 10.000 :)
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.