Žabaru ne kvari temu imaš tamo mafijozo ligu pa lupetaj.Arogantni je napisao/la:Saurmane glabaj ga i ti i tvoji Nijemci koji ce da izgube ubrzo 4 predstavnika u LP...Saurman je napisao/la:Wallcot je baš kloc i to onaj teški , čistu loptu mu namjestio Gervinho a on puca ko kakva baba.
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ako hoces da gledas horore, lomljave nogu, ruku, glave..pusti sebi englesku ligu i dozivljaj je potpunhaxonja je napisao/la:Kazu ako hoces da lijepo zaspis pustis sebi Seriu A i odmah te obori.Arogantni je napisao/la:TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOoo....
Di Natale....-Djed Bozicnjak u prevodu.....
Evo zasto ital. klubovi imaju dusu a eng. nemaju....
nema potpisa
Ja kad zamislim da to gledam, odma mi se spava, obori me s noguhaxonja je napisao/la:Kazu ako hoces da lijepo zaspis pustis sebi Seriu A i odmah te obori.Arogantni je napisao/la:TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOoo....

Izdržati, to je temelj vrline!
Ako želite gledati najbolje glumačke predstave na terenu i namještanje rezultata serija A je liga za vas.Admir_Sa je napisao/la:Ako hoces da gledas horore, lomljave nogu, ruku, glave..pusti sebi englesku ligu i dozivljaj je potpunhaxonja je napisao/la:Kazu ako hoces da lijepo zaspis pustis sebi Seriu A i odmah te obori.Arogantni je napisao/la:TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOoo....
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Oborit ce vas nesto drugo, a to su Udine...rogeRF je napisao/la:Ja kad zamislim da to gledam, odma mi se spava, obori me s noguhaxonja je napisao/la:Kazu ako hoces da lijepo zaspis pustis sebi Seriu A i odmah te obori.Arogantni je napisao/la:TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOoo....
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
@Arogantni, pa eto najjednostavnije ti objasnim i ti nisi skontao, nisam ja kriv!
There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
I za TWa se slazem. Ono nije trebao po zemlju sutat. Mogao je birat ugao gdje hoce da pogodo, a i on zateg'o ..rogeRF je napisao/la:Ramsey ni u kom slucaju ne zasluzuje da igra u prvoj postavi. Definitivno ne zna organizovati napad. I onaj walcot, pa sta masi... i u prvoj utakmici je zicer masio. lose, lose
Arshavin IN - Wallcot OUT
Rosicky IN - Ramsey OUT
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ne zasluzeno gubite, ali Boze moj
kaznili su vas za propusteno, nadam se uzbudljivom 2. pol.

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Mislis na Udinese?Arogantni je napisao/la: Oborit ce vas nesto drugo, a to su Udine...
rogeRF je napisao/la:Mislis na Udinese?Arogantni je napisao/la: Oborit ce vas nesto drugo, a to su Udine...

Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
TATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ROBINNNNN
Baabooo!
goooooooooooooooooollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
vaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnn peeeeeeeeeeeeeersssssssssssssssiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeee
vaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnn peeeeeeeeeeeeeersssssssssssssssiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeee
-
- Kontakt:
Kurce se zabari , pokazite im da je jos nesto ostalo od Arsenala 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
a kakav penal sad :S
ko sto kaze nas ludi komentator, ŠČEŠNIIIIIIIIIIIIIIIIIII
ko sto kaze nas ludi komentator, ŠČEŠNIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Zadnja izmjena: Edin.-, dana/u 24 avg 2011, 22:00, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ima Boga!
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
barem imate dobrog goldžiju 

Je li Gervinho sad novi Dominator? 

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Majke mi ovaj Jenkison pravi clown 
ne zna lopte frajer izbit
Haj nek je i ovaj Wallcot zabio

ne zna lopte frajer izbit
Haj nek je i ovaj Wallcot zabio
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
cestitam
vidimo se u LP 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.