Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

sagitarius
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la sagitarius » 07 okt 2016, 23:48

Je*ote zivot i najboljim igracima svijeta se desi da dadnu autogol, i sta sad treba odmah se odreci fudbala.Realno nas najbolji odbrambeni igrac kojeg imamo...
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

Medikament
Kontakt:

Post Postao/la Medikament » 07 okt 2016, 23:49

BadrHari je napisao/la:
Medikament je napisao/la:Bio je bolji i od Zukanovica i Bicakcica. Ali kompleksi pojedinaca prema Emiru Spahicu su dobro poznati.
Uozbilji se, zgazilo ga vrijeme.
Nit igrom nit ponasanjem zasluzuje biti tu
Stoper koji je standardan u Bundesligi ne zasluzuje da bude tu? Ok. Ocito imamo neke stopere za koje ja ne znam. U onoj konkretnoj situaciji kod autogola je prvo Zukanovic katastrofalno reagovao i poslao vrlo nezgodnu loptu prema Spahicu. Trebao je bolje reagovat ali sta je tu je. Ostatak utakmice odigrao sasvim dobro i dobio mnoge duele protiv Lukakua. Ona zivotinja je fizicki dominirala protiv manje-vise svakog stopera lige tako da tu nema puno price. Sa 18-19 je Unitedu djecu pravio u dresu WBA. U zadnjoj tekmi Fergusona. Ono sto je se desilo kod 4. gola Belgije se desava cesto u PL, tako da...

Dan danas nas najbolji stoper. Vidim vec ste zaboravili Kipar i kako je to izgledalo bez njega.
Zadnja izmjena: Medikament, dana/u 07 okt 2016, 23:50, ukupno mijenjano 1 put.
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 07 okt 2016, 23:50

Medikament je napisao/la:Bio je bolji i od Zukanovica i Bicakcica. Ali kompleksi pojedinaca prema Emiru Spahicu su dobro poznati.
S obzirom na izdanje veceras, ne moze biti nikako bolji od te dvojice, jedino manje los.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 okt 2016, 23:51

Autogol se svakome može desiti, idemo dalje kapitenu!

Jedina dobra stvar koju je Meša uradio je povratak Emira u tim, ostalo je sve na nivou Sir Safeta.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 07 okt 2016, 23:51

sagitarius je napisao/la:Je*ote zivot i najboljim igracima svijeta se desi da dadnu autogol, i sta sad treba odmah se odreci fudbala.Realno nas najbolji odbrambeni igrac kojeg imamo...
Svake kvalifikacije je imao barem po jedan kiks. Na svjetskom isto tako. Nije to samo jedan autogol. Lukaku ga pretrcava kao da je Spahic dijete neko.

Medikament
Kontakt:

Post Postao/la Medikament » 07 okt 2016, 23:54

jasmin10 je napisao/la:
sagitarius je napisao/la:Je*ote zivot i najboljim igracima svijeta se desi da dadnu autogol, i sta sad treba odmah se odreci fudbala.Realno nas najbolji odbrambeni igrac kojeg imamo...
Svake kvalifikacije je imao barem po jedan kiks. Na svjetskom isto tako. Nije to samo jedan autogol. Lukaku ga pretrcava kao da je Spahic dijete neko.
Pretrcava ga kao sto je pretrcao manje-vise svakog stopera koji mu se suprostavio. I opet je se Spaha vratio i dovoljno zasmetao da ne bude gol.

Pricate kao da smo igrali protiv Albanije i da je Lukaku Admir Rascic. Igrali smo protiv elitne reprezentacije i elitnog centarfora za kojeg je vec placeno oko 40 miliona funti. Lik koji sa 23 godine ima blizu 300 utakmica i preko 100 golova u karijeri. O cemu vi pricate ljudi dragi? Grci ga nece pretrcat i to je nase mjerilo. Ne Belgija.
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 07 okt 2016, 23:55

jasmin10 je napisao/la:
A de ti meni reci ovako koga bi ti stavio kao drugog stopera? Ja ne znam da imamo Ramosa u odbrani bio bi pretrcan od strane Lukakua koji je realno jak a i brz napadac, tesko je to cuvati..Al et uprvo te momak citirao, koliko god da ga je pretrcao koliko toliko mu je Spaha zasmetao.
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 07 okt 2016, 23:57

Medikament je napisao/la:
BadrHari je napisao/la:
Uozbilji se, zgazilo ga vrijeme.
Nit igrom nit ponasanjem zasluzuje biti tu
Stoper koji je standardan u Bundesligi ne zasluzuje da bude tu? Ok. Ocito imamo neke stopere za koje ja ne znam. U onoj konkretnoj situaciji kod autogola je prvo Zukanovic katastrofalno reagovao i poslao vrlo nezgodnu loptu prema Spahicu. Trebao je bolje reagovat ali sta je tu je. Ostatak utakmice odigrao sasvim dobro i dobio mnoge duele protiv Lukakua. Ona zivotinja je fizicki dominirala protiv manje-vise svakog stopera lige tako da tu nema puno price. Sa 18-19 je Unitedu djecu pravio u dresu WBA. U zadnjoj tekmi Fergusona. Ono sto je se desilo kod 4. gola Belgije se desava cesto u PL, tako da...

Dan danas nas najbolji stoper. Vidim vec ste zaboravili Kipar i kako je to izgledalo bez njega.
Pozicioniranje mu je nikad gore, brzina i agilnost da ne spominjem.
Iz godine u godinu se broj kikseva povećava, a i na vrhuncu karijere je bio kiks igrač.
Svaku tekmu po penal napravi ili blizu toga. Jednostavno je blizi cetrdesetoj godini i kao takav zauzima mjesto momcima koji bi se uigrali tu. Sunjić ga je 2014 i 2015 bio prekucao.
Argument ti je gdje igra? Pa igra i Ibisevic u Herti pa je u reprezentacija qarina, nista na terenu ne radi.
Da ne pricamo o situaciji protiv Spanije kad je trebao prestati poziv dobijati.
Odlazi vise kabadahijo!!!
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 07 okt 2016, 23:57

Medikament je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la:
Pretrcava ga kao sto je pretrcao manje-vise svakog stopera koji mu se suprostavio. I opet je se Spaha vratio i dovoljno zasmetao da ne bude gol.

Pricate kao da smo igrali protiv Albanije i da je Lukaku Admir Rascic. Igrali smo protiv elitne reprezentacije i elitnog centarfora za kojeg je vec placeno oko 40 miliona funti. Lik koji sa 23 godine ima blizu 300 utakmica i preko 100 golova u karijeri. O cemu vi pricate ljudi dragi? Grci ga nece pretrcat i to je nase mjerilo. Ne Belgija.
Pa nije Lukaku Luis Suarez. Lik ga budalom pravio. Uostalom taj isti Lukaku nije nikakva svjetska klasa pa da levati kao dječaka.

Medikament
Kontakt:

Post Postao/la Medikament » 07 okt 2016, 23:58

Otidji opet Emire. Pa da te opet mole za povratak kad vide Bicakcica, Sunjica i ostale Beckenbauere u akciji bez tebe. Ova nezahvalna publika te ne zasluzuje.
sloboda72 je napisao/la:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 okt 2016, 00:15

Toliko puta sam vam napisao da ce nas veceras kostati, ali nemam vise volje ni da ga vrijedjam...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 08 okt 2016, 00:19

Virtu4l je napisao/la:Toliko puta sam vam napisao da ce nas veceras kostati, ali nemam vise volje ni da ga vrijedjam...
Kasnis :mrgreen: Igrali smo bez lijevog beka, zato je dva puta kiksao. :clap:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 okt 2016, 00:22

Sabinho je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Toliko puta sam vam napisao da ce nas veceras kostati, ali nemam vise volje ni da ga vrijedjam...
Kasnis :mrgreen: Igrali smo bez lijevog beka, zato je dva puta kiksao. :clap:
Nisam nista citao, umoran sam kao pas, sutra cu sve polako uz kaficu, ali ovome se sjetim najmilijih po ko zna koji put.
Voli te tvoje Sarajevo.

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 08 okt 2016, 00:27

Blago tebi,jedini si ti od nas svih dozivio satisfakciju veceras jer sta je poraz naspram uzitka da je Spahic pogrijesio.
Blago tebi,dok smo svi mi syebani ti imas razloga za slavlje,Sta je pobjeda naspram Spahine greske :lol:

Koji lik yebote :lol:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 okt 2016, 00:28

Odyebi orangutane
Voli te tvoje Sarajevo.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 08 okt 2016, 00:28

Fidelis je napisao/la:
Blago tebi,jedini si ti od nas svih dozivio satisfakciju veceras jer sta je poraz naspram uzitka da je Spahic pogrijesio.
Blago tebi,dok smo svi mi syebani ti imas razloga za slavlje,Sta je pobjeda naspram Spahine greske :lol:

Koji lik yebote :lol:
Čak je i platio kartu, uzeo slobodne dane i otišao u Belgiju da gleda propast reprezentacije i naslađuje se Spahinim greškama.

Pravi nitkov je ovaj @Virtual. :thumbup:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 08 okt 2016, 00:32

Ti mu vjerujes da je u Belgiji?
Ja ne.

I vrijedjanje,mislim da nije uredu.Nije zbog mene ali ljudi citaju.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 08 okt 2016, 00:39

Fidelis je napisao/la:Ti mu vjerujes da je u Belgiji?
Ja ne.
Ne moraš mu vjerovati. To opet ne mijenja činjenicu da je Virtualni tamo. A, budi siguran da jeste.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 08 okt 2016, 00:48

Rekao nam znalac da će nas Emir koštati tako što ćemo primiti četiri gola protiv repke koja je igrački deset puta bolja od nas. Kakav znalac, a ne vidim da pljuje po Meši koji nas vodi kao srednjoškolac sa fm-a.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 08 okt 2016, 01:07

Ja mu do ove utakmice nisam zamjerao kikseve u velikim utakmicama, sve sam mislio da je slucajnost, ali sada je presao svaku granicu. Emire hvala ti puno za sve i oprosti se dok jos nije kasno, nek te mladji narastaji ne pamte kao smrada, sljeacinu i kiksera jer ti to nisi zasluzio cisto zbog cjelokupne karijere u dresu reprezentacije.

Ali da je vrijeme da ides, itekako jeste. Jos davno bilo.
Nad tobom sunce najljepše sja

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Drum, kogmagie46, Sheyi, tuzlanskinacin, zikerrz21 i 35 gostiju.