realno, kad su to ove ekipe imale sasne sa Unitedom.brinete se kolko se ja brinem da ce Real uzet la Ligusikirica je napisao/la:Ne smijemo ni Liverpool zaboravljat,a kamoli Man.City.Svi su oni nasi konkurenti.A da ne govorim o Tottenhamu,njega ne smijemo zaboravljati.Ne smijem vam ni pricati o Evertonu i Boltonu.![]()
![]()
Sta vam je ba,nas je pehar 100 % i nema potrebe govoriti da su nam Chelsea i Arsenal prijetnja.Ja mislim da cemo pobjediti Arsenal i Chelsea,a protiv Evertona i Blackburna igrati nerijeseno,jer smo pehovi u gostima,samo nas remiji idu.
Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
-
- Kontakt:
Andreas, je sto posto u pravu. Mislim da generalo navijaci, odnosno vecina njih su razmazeni po pitanju igre uniteda. United igra dobro i konstantno, bude neki tu off rezultat ali to je United uvijek te drzi zakovanog na stolicu do kraja, uvijek drama!! Nema potrebe za sumnjama, ja iskreno cak volim sto je ovako nego da imamo ogromnu prednost, ja to uvijek gledam u cijelini. EPL je jednostavno prejako takmicenje u svakom profesionalno-sportskom pogledu vrhunske klase, i ovo sto ima United je gotova stvar nece i ne moze United izgubiti titulu. No question about that!!! hahaha. U svakom slucaju, EPL uzbudljivo da kraja. Extra!!!!
United da izgubi sve do kraja, Arsenal , Chelsea to ne znaju iskoristit.United je konstantan, dobije 1:0 al dobije, nakanta 5:0 al tad strahota igra.Ove 2 ekipe nisu ni blizu tog renomea.Chelsea pocne u 5 kola sa gol razliko 30:1 i stanu, tak ose ne uzimaju titule.reddevil16 je napisao/la:Andreas, je sto posto u pravu. Mislim da generalo navijaci, odnosno vecina njih su razmazeni po pitanju igre uniteda. United igra dobro i konstantno, bude neki tu off rezultat ali to je United uvijek te drzi zakovanog na stolicu do kraja, uvijek drama!! Nema potrebe za sumnjama, ja iskreno cak volim sto je ovako nego da imamo ogromnu prednost, ja to uvijek gledam u cijelini. EPL je jednostavno prejako takmicenje u svakom profesionalno-sportskom pogledu vrhunske klase, i ovo sto ima United je gotova stvar nece i ne moze United izgubiti titulu. No question about that!!! hahaha. U svakom slucaju, EPL uzbudljivo da kraja. Extra!!!!
United je prije svega izbalansiran tim , dok ostali timovi Premiershipa to nisu.Tacno znaju sta im je navece oruzje i gdje im je najveca prijetnja, svjesno i dobro skrivaj svoje mane, dok drugi to iskazuju i zato su stepenicu ispod Uniteda.
Ja kao fan Barce govorim navijacima Uniteda : Svatite da vam u Engleskoj niko ni do koljena nije , zadnjih 15 godina i narednih toliko.
Evo mene opet na forumu, sinoć premda je bilo 0:0 pozitivan rezultat za nas, jest da neke situacije nismo iskoristili ali šta je tu je, večeras svi za Spurse
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Ja sam sinoc plakao vjerovali vi ili ne, stvarno sta smo sve fulili previse je bilo za moje emocijeTed Mosby je napisao/la:Evo mene opet na forumu, sinoć premda je bilo 0:0 pozitivan rezultat za nas, jest da neke situacije nismo iskoristili ali šta je tu je, večeras svi za Spurse

Maradona good,Pele better,George Best !
Glory Glory Man United !
I wanna tell you,
I might as well do,
About a boy who can do anything,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj
Glory Glory Man United !
I wanna tell you,
I might as well do,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ko bi reko da tako razmisljate, kad mi gledamo, manchester ce sad laganini do kraja prvenstva, ne moze ih vis niko stici, a vi se i dalje bojite nasmajestic24 je napisao/la:Zapravo i ja gledam na njih vise nego na arsenal. Jos kad uzmes u obzir da mi NESMIJEMO izgubiti od njih kod kuce...biti ce yebeno.Cartman je napisao/la:Opet nam yebeni Chelsea moze doc na 6 bodova. Nikad ih se rijesit.
Ipak mislim da ce ovo sve zavrsiti dobro. Arsenal nam sutra moze doci na 4 boda,al Tottenham je jak i oni moraju pobjediti da bi mogli doci u situaciju da i sljedece godine igraju LP . Mnogo ce izgubiti ako ponove ne odu u to takmicenje.

Dobra stvar je što Tottenhamu trebaju bodovi za to četvrto mjesto, a opet ugroženo im je i peto, tako da bi mogli ostati bez Europe, što bi realno bila katastrofa za njih... s druge strane, siguran sam da bi oni radije gledali United na prvom mjestu nego Arsenal, ovi su im nabili toliki kompleks da ih ne mogu ni s kajmakom... uz činjenicu da je Tottenham dosad izgubio samo jednu utakmicu na WHL i to niti jednu od ovih najboljih timova, to treba da znači da se s pravom možemo nadati pobjedi ili bar remiju Spursa... tada će vjerovatno rusi preuzeti drugo mjesto i mislim da ih moramo do kraja računat kao najozbiljnije konkurente... naravno, ako ne zijane sutraAlcatraz je napisao/la:Ja sam sinoc plakao vjerovali vi ili ne, stvarno sta smo sve fulili previse je bilo za moje emocijeTed Mosby je napisao/la:Evo mene opet na forumu, sinoć premda je bilo 0:0 pozitivan rezultat za nas, jest da neke situacije nismo iskoristili ali šta je tu je, večeras svi za SpurseMa kakvi Spursi nemaju oni tu sanse al et.. GGMU
Ovo juče napisah, pa mi se nije dalo ponovo... ja jednostavno ne mogu prihvatiti činjenicu da Spursi nemaju šanse, to je po meni neozbiljno razmišljanje...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Goal.com Hernandeza proglasio najboljom kupovinom u EPL ove sezone.
Realno i jeste!
18 golova vec postigao i Ferguson je prokomentirao njegov transfer ovako:"Ukrali smo ga!"
http://www.goal.com/en-us/news/85/engla ... es-10-best
Realno i jeste!

18 golova vec postigao i Ferguson je prokomentirao njegov transfer ovako:"Ukrali smo ga!"
http://www.goal.com/en-us/news/85/engla ... es-10-best
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Pa nisam ni ja fino napisao zurio sam,i ja smatram da nisu ekipa sa kojom se moze lako izaci na kraj nama su otkinuli bod ali dajem im sanse 40%Hawking je napisao/la:Dobra stvar je što Tottenhamu trebaju bodovi za to četvrto mjesto, a opet ugroženo im je i peto, tako da bi mogli ostati bez Europe, što bi realno bila katastrofa za njih... s druge strane, siguran sam da bi oni radije gledali United na prvom mjestu nego Arsenal, ovi su im nabili toliki kompleks da ih ne mogu ni s kajmakom... uz činjenicu da je Tottenham dosad izgubio samo jednu utakmicu na WHL i to niti jednu od ovih najboljih timova, to treba da znači da se s pravom možemo nadati pobjedi ili bar remiju Spursa... tada će vjerovatno rusi preuzeti drugo mjesto i mislim da ih moramo do kraja računat kao najozbiljnije konkurente... naravno, ako ne zijane sutraAlcatraz je napisao/la:Ja sam sinoc plakao vjerovali vi ili ne, stvarno sta smo sve fulili previse je bilo za moje emocijeTed Mosby je napisao/la:Evo mene opet na forumu, sinoć premda je bilo 0:0 pozitivan rezultat za nas, jest da neke situacije nismo iskoristili ali šta je tu je, večeras svi za SpurseMa kakvi Spursi nemaju oni tu sanse al et.. GGMU
Ovo juče napisah, pa mi se nije dalo ponovo... ja jednostavno ne mogu prihvatiti činjenicu da Spursi nemaju šanse, to je po meni neozbiljno razmišljanje...
Maradona good,Pele better,George Best !
Glory Glory Man United !
I wanna tell you,
I might as well do,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj
Glory Glory Man United !
I wanna tell you,
I might as well do,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj
Chelsea - Birmingham 3:1
Tottenham - Arsenal 3:3
Sada imamo 6 bodova više i od jednih i od drugih... Arsenal je vodio 0:1 i 1:3, ali su se Spursi uspjeli vratiti, što je dobra vijest... iskreno, najbolje bi bilo kad bi u međusobnim duelima sa njima obezbjedili titulu, ali vidjećemo, najvažnije je da ona na kraju bude kod nas...
Tottenham - Arsenal 3:3
Sada imamo 6 bodova više i od jednih i od drugih... Arsenal je vodio 0:1 i 1:3, ali su se Spursi uspjeli vratiti, što je dobra vijest... iskreno, najbolje bi bilo kad bi u međusobnim duelima sa njima obezbjedili titulu, ali vidjećemo, najvažnije je da ona na kraju bude kod nas...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Nije lose zavrsilo kako je moglo. Arsenal je imao 1:3 i onda na standardan nacin izgubio dobijenu utakmicu ali dobro je.
+6 imamo u odnosu na Chelsea i Arsenal i do kraja je sve u nasim nogama ili rukama, kako hocete.
+6 imamo u odnosu na Chelsea i Arsenal i do kraja je sve u nasim nogama ili rukama, kako hocete.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
United 4-0 Chelsea. The Youth team reaches the FA Youth Cup Final with a hat-trick from Will Keane and a goal from Ravel Morrison.
Deru mladi
Deru mladi

"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
Jesul oni ono izgubili 5:1 u prvoj, koda sam negdje naletio na tu informaciju?ammarc je napisao/la:United 4-0 Chelsea. The Youth team reaches the FA Youth Cup Final with a hat-trick from Will Keane and a goal from Ravel Morrison.
Deru mladi
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Cestitam.Razlika je prevelika,ali to je nogomet.ammarc je napisao/la:United 4-0 Chelsea. The Youth team reaches the FA Youth Cup Final with a hat-trick from Will Keane and a goal from Ravel Morrison.
Deru mladi
Nisam uspio gledati nazalost cijelu tekmu,ali ono sto sam vidio je bilo potpuno zasluzeno i jako dobra igra mladica iz MU.Nasi oslabljeni neigranjem kapitena i jos jednog vaznog igraca na sredini,ali bez obzira na to mislim da su se malo i prepali Old Trafforda i atmosfere.

Prva 3:2 za nas.
Zola in, Zola passes, Zola scores !
- majestic24
- Kontakt:
5 utakmica,6 bodova prednosti. Ja mislim da je gotovo. Steta sto nismo jucer pobjedili Newcastle i otisli na +8 al ok je i ovako. Sta vi mislite??
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Najvažnije je ne izgubit od Chelsea, Arsenal će ionako teško uzeti 6 bodova više od nas, oni stalno kiksaju... mislim da nije sve gotovo, ali vjerujem da ovo možemo zadržati, ovaj tim se toliko puta nalazio u sličnoj situaciji i uglavnom to rješavao kako treba...majestic24 je napisao/la:5 utakmica,6 bodova prednosti. Ja mislim da je gotovo. Steta sto nismo jucer pobjedili Newcastle i otisli na +8 al ok je i ovako. Sta vi mislite??
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Cestitke juniorima. Morrison, Pogba, Van Velzen, Tunnicliffe i jos njih nekoliko ce bit odlicni igraci.
Odsad moramo gledat na ruse kao glavne konkurente. Nece bit nimalo lako protiv Evertona u subotu, za 180 minuta nismo dali gola, a Everton je u dobroj formi. Ozbiljno od pocetka, i ni pod razno cuvat kljucne igrace za Schalke.
Odsad moramo gledat na ruse kao glavne konkurente. Nece bit nimalo lako protiv Evertona u subotu, za 180 minuta nismo dali gola, a Everton je u dobroj formi. Ozbiljno od pocetka, i ni pod razno cuvat kljucne igrace za Schalke.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- majestic24
- Kontakt:
Ma nema logike cuvati igrace za Schalke,Everton je jaci i vazniji protivnik. Ovdje se mora uzeti 3 boda,MORA. Ocekujem pobjedu od 2:0 ili 3 : 1 s najacim sastavom.Cartman je napisao/la:Cestitke juniorima. Morrison, Pogba, Van Velzen, Tunnicliffe i jos njih nekoliko ce bit odlicni igraci.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Jesi gledo Londonski derbi veceras? Ja sam gledao prvo poluvrijeme, MODRIC je bio odlican. Ali ozbiljno, kako bi samo odgovarao onom nasem veznom redu. Da se mene pita, bez razmisljanja bi dao Carricka, Gibsona i 30 miliona za njega (To bi bilo oko 35 miliona funti skupa).majestic24 je napisao/la:Ma nema logike cuvati igrace za Schalke,Everton je jaci i vazniji protivnik. Ovdje se mora uzeti 3 boda,MORA. Ocekujem pobjedu od 2:0 ili 3 : 1 s najacim sastavom.Cartman je napisao/la:Cestitke juniorima. Morrison, Pogba, Van Velzen, Tunnicliffe i jos njih nekoliko ce bit odlicni igraci.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
I ja se slažem da je ovo 99% gotovo. Do kraja skupiti 10 bodova: Everton, Blackburn i Blackpool pobjede te remi protiv Chelsea
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.