@effe
Ako je pametan, bolje mu je i sa klupe BVB-a gledati LP, nego sa vukovima ne igrati Evropu nikako, plus sto bi ga Klopo "isklesao" u igracinu...
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Ranjiv da ali ipak ne vjerujem da u ovakvom sastavu mozemo iskoristiti njihove mane...u punom sastavu bi bili egal u najgorem slucaju.Hare_BvB je napisao/la:PS: Real je ranjiv, itekako ranjiv.
Kad već pominješ španske amatere, molio bih te ako nađeš podatak da napišeš koliko je Martinezu bilo ostalo do isteka ugovora sa Atleticom kada je prešao u FCB za 40 miliona. Nisam siguran u taj podatak, a baš me zanima.adnan24 je napisao/la:Ranjiv da ali ipak ne vjerujem da u ovakvom sastavu mozemo iskoristiti njihove mane...u punom sastavu bi bili egal u najgorem slucaju.Hare_BvB je napisao/la:PS: Real je ranjiv, itekako ranjiv.
Inace ovaj elclasico opet cirkus...vise simuliranja u 90 minuta nego u kompletnoj sezoni Bundeslige.Ovo ce Bayern posamarati bez problema...samo da sudije ne budu amateri kao ovi spanski.
Kuba mislim da ti to nije do njih da oni ne žele prenositi, nemaju pravo prvog izbora za utakmice koje se igraju uto-sri ako se ne varamBlaszczykowski je napisao/la:šta stvarno imbecili sa es2 ne prenose nas i štrumpfete??? koje sam ja **** sreće neću moći pogledati ni **** derbi, a nisam mogao ni zadnje 2 naše tekme (sjeb'o mi se internet u stanu).
Ako se ovo uistinu ostvari bit ćemo jako dobro posloženi na centralno-veznim mjestima.von Meistertrainer » Di 25. Mär 2014, 09:29
Im Bezug auf unser Defensives Mittelfeld:
- Gündogan wird um 1 Jahr verlängern. Wird in den nächsten Wochen bekannt gegeben.
- Ginter kommt zu 99%. Nur noch kleinere Details zu besprächen.
Würde mal sagen auf diese Position sind wir dann top besetzt.
Ne sviđa mi se ovo da Gundo samo 1 god da produži. Šta treba da ga vratimo u formu nakon povrede pa da ode?Prle je napisao/la:Od jednog dosada vrlo pouzdanog izvora:
Ako se ovo uistinu ostvari bit ćemo jako dobro posloženi na centralno-veznim mjestima.von Meistertrainer » Di 25. Mär 2014, 09:29
- Gündogan wird um 1 Jahr verlängern. Wird in den nächsten Wochen bekannt gegeben.

Za Gintera bi vrijedilo sampanjac zveknut.von Meistertrainer » Di 25. Mär 2014, 09:29
Takodje. Napad sa Ramosom, Duksom i Siberom bi bio prosjek BL-a. Nadam se da je istina za Dzeksona ono sto cujemsamir1909 je napisao/la:ako ce nam Ramos biti prvi napadac onda stvarno nemam komentar......
Ako popuste Gundoganu, to znači da je BvB tako velik klub da je dovoljno odigrati dobro jednu sezonu i odmah početi taj klub ucjenjivati. Zar Šahin i Kagawa nisu dovoljan primjer, dalje neću nabrajati.Lokos19 je napisao/la:Za Gintera bi vrijedilo sampanjac zveknut.von Meistertrainer » Di 25. Mär 2014, 09:29
Dok za Gündogana se slazem sa Semirom. Bojim se samo da Fatzke onakav bezkicmen ce pristat i na tu ucjenu
Takodje. Napad sa Ramosom, Duksom i Siberom bi bio prosjek BL-a. Nadam se da je istina za Dzeksona ono sto cujemsamir1909 je napisao/la:ako ce nam Ramos biti prvi napadac onda stvarno nemam komentar......
Ili 1 sezona plus opcija na dodatne 2 sezone, ako sve bude OK, kao što kažeš da se ne ponovi Owo.bvb09_manijak je napisao/la:Ma s Gundom je situacija takva da niko ne zna sta ce biti![]()
Po mom misljenju bi bilo idealno ako pokaze znake zivotada se ugovor produzi na dodatne dvije godine, jer ne bi valjalo da nam se ponovi slucaj Owomoyela sa mnogo vecom platom
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.