RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- Titova-Juga
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Sad im Cola valja ? A sta je sa ljubljenjem grba ispred nosa navijaca Veleza ?
I to COVJEK JE LI ?
A USHA !!!!!!!!!!!
P.S
Kerzen, prosetaj malo do Vrapcica, otidji na koju utakmicu, cisto onako radi obraza...
I to COVJEK JE LI ?
A USHA !!!!!!!!!!!
P.S
Kerzen, prosetaj malo do Vrapcica, otidji na koju utakmicu, cisto onako radi obraza...
Zadnja izmjena: Titova-Juga, dana/u 15 maj 2012, 19:50, ukupno mijenjano 1 put.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Ko god još uvijek gotivi Čolu za mene je klasni idiot.Titova-Juga je napisao/la:Sad im Cola valja ? A sta je sa ljubljenjem grba ispred nosa navijaca Veleza ?
I to COVJEK JE LI ?
A USHA !!!!!!!!!!!
A Čola oličenje licemjerja samo takvog...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Borg, Pipito, Alem, Titova, NeToBola i ostali - ma sta vi znate...*p!p!t@* je napisao/la:Ko god još uvijek gotivi Čolu za mene je klasni idiot.Titova-Juga je napisao/la:Sad im Cola valja ? A sta je sa ljubljenjem grba ispred nosa navijaca Veleza ?
I to COVJEK JE LI ?
A USHA !!!!!!!!!!!
A Čola oličenje licemjerja samo takvog...
Seljaci !!!
Svak zna da je Cola olicenje vrhunca Veleza kao i Durakovic a da je Dusan Bajevic lopov koji sredjuje Tanovicu Evropsku licensu radi privatnih talova. A i Ivica Osim je umjesan isto!
Sta vi znate!
Seljaci!
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Kome treba Suljo, Mujo i Fata kad imamo Kerzena, Astru i Kimba
U Velezu se sve raspada, nista nevalja ... Enver Maric mora da laze!
lažu li obad i pudar? oni možda bolje znaju kako stoje stvari nego mara??? Mara je tu povremenoMostaracVelezovac je napisao/la:Kome treba Suljo, Mujo i Fata kad imamo Kerzena, Astru i Kimba![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Cola je dobar igrac ali mu fali malo u glavi izgleda.Kad je otiso u Celik(za 2 tone cumura
)tada je izjavio je da je to MU za Velez
.Nakon pola godine(cini mi se)opet se vraca u klub gdje ga raja ponovo prima.Tu je opet udari po starom svom obicaju(kafici,opijanje,reklamiranje kafica,netreniranje)i normalno na kraju kad je prevrsio mjeru da je suspendovan.Kad je preso u Zelju,prvu utakmicu kad je igro protiv maticnog kluba postize gol,raduje se ko malo dijete i ljubi Zeljin dres,i sta sada, trebamo mu to oprostiti.Da je imo imalo mozga u glavi ovo ne bi radio
jer ce na kraju on opet traziti da dodje u svoj maticni klub.Ne treba se niko cuditi reakciji navijaca kad je to on sam sve zakuho
Eto ga tamo,ko ga J**+,nek nastavi sa ljubljenjem Zeljinog drugog dresa kad igra protiv Veleza,sam je sebi zatvorio vrata(gu z icom)**** Cola
FORZa VELEZ
FORZa VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Ja se izvinjavam što sam seljak.MostaracVelezovac je napisao/la:Borg, Pipito, Alem, Titova, NeToBola i ostali - ma sta vi znate...*p!p!t@* je napisao/la:Ko god još uvijek gotivi Čolu za mene je klasni idiot.Titova-Juga je napisao/la:Sad im Cola valja ? A sta je sa ljubljenjem grba ispred nosa navijaca Veleza ?
I to COVJEK JE LI ?
A USHA !!!!!!!!!!!
A Čola oličenje licemjerja samo takvog...![]()
![]()
![]()
![]()
Seljaci !!!![]()
![]()
![]()
![]()
Svak zna da je Cola olicenje vrhunca Veleza kao i Durakovic a da je Dusan Bajevic lopov koji sredjuje Tanovicu Evropsku licensu radi privatnih talova. A i Ivica Osim je umjesan isto!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sta vi znate!![]()
![]()
![]()
![]()
Seljaci!![]()
![]()
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Ovo je PR sto postokajl je napisao/la:mogu li kerzen i astra izdvojiti neke stvari koje su trenutno dobre u veležu? eto neka kritika, ali bih volio čuti od njih barem jednu pozitivnu stvar.
sad će reći "dobar je bandović, ali će otići jer su mu dužni platu"
može se to reći i "dobar je bandović, nadam se da će produžiti ugovor s njim da i iduće sezone bude dobar na golu veleža" - onda sačekamo da vidimo šta će biti, pa onda ako ne produže, saznamo zašto nisu produžili i čija je to krivica.
što se plata tiče, ja se nadam da će biti redovne i da do nove godine neće biti ni jednu dužni. a trenutno su dužni jednu?
pored toliko navedenih pozitivnih stvari koje su se desile u klubu u zadnje vrijeme, ne mogu da vjerujem da neki ovdje ne mogu nijednom pohvaliti upravu/igrače/trenere za bilo kakve pomake. to je očigledan znak da se najmerno narušava atmosfera. kad velež izgubi, dobro gledajte ko će se prvi pojaviti da kritikuje i likuje, a kad pobjedi, ne udostoje se ništa pozitivno napisati.
Najbolja tema na forumu!
Support Velez, It's logical! ★
Đano Duraković voli svoj klub i nikad ne bi uradio nešto poput Čole. Eto, Mirza ga je otjerao pa nikad nije ništa ružno rekao ili uradio. Druga je stvar šta se dešava okolo, bez njegovog znanja.MostaracVelezovac je napisao/la:Borg, Pipito, Alem, Titova, NeToBola i ostali - ma sta vi znate...*p!p!t@* je napisao/la:Ko god još uvijek gotivi Čolu za mene je klasni idiot.Titova-Juga je napisao/la:Sad im Cola valja ? A sta je sa ljubljenjem grba ispred nosa navijaca Veleza ?
I to COVJEK JE LI ?
A USHA !!!!!!!!!!!
A Čola oličenje licemjerja samo takvog...![]()
![]()
![]()
![]()
Seljaci !!!![]()
![]()
![]()
![]()
Svak zna da je Cola olicenje vrhunca Veleza kao i Durakovic a da je Dusan Bajevic lopov koji sredjuje Tanovicu Evropsku licensu radi privatnih talova. A i Ivica Osim je umjesan isto!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sta vi znate!![]()
![]()
![]()
![]()
Seljaci!![]()
![]()
A ovo za Obada i Pudara.
@Kerzen: Daj bola kakav Obad, a ne znam samo kako to Pudar može znati kakva je situacija u klubu.
Who dares, wins !
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Šta je ovo zagužvalo?
Najjači smo za nabijanje stranica kad je svađa u pitanju
Najjači smo za nabijanje stranica kad je svađa u pitanju
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Nakon sto je dobio poziv reprezentacije Bih U17 za talentovanog igraca FK Velez interes je pokazao belgijski gigant Anderlecht i u taboru tog kluba ce sve uciniti da dovedu jednog od najtalentovanijih mladih igraca na svijetu, mladi Bašić čini se putuje. A tom putu Anderlecht nije kraj...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
kerzen je napisao/la:lažu li obad i pudar? oni možda bolje znaju kako stoje stvari nego mara??? Mara je tu povremenoMostaracVelezovac je napisao/la:Kome treba Suljo, Mujo i Fata kad imamo Kerzena, Astru i Kimba![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nisam reko da lazu Obad i Pudar, reko sam da lazes ti.
Ko cuko!
Malca nisam gledao, ali svi koji su igrali lopte s njim ili su ga vidjeli kako igra, kažu da je nevjerovatan potencijal. Vidjet ćemo šta će biti. 
Who dares, wins !
Ne sumnjam da će ovaj mladić biti jedan novi Džeko, ako ne i bolji.NeToBoLa je napisao/la:Malca nisam gledao, ali svi koji su igrali lopte s njim ili su ga vidjeli kako igra, kažu da je nevjerovatan potencijal. Vidjet ćemo šta će biti.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
ko kaže da nema pomaka u omladinskoj školi? Po ovome izgleda da ima pomaka, bez obzira na težak poraz od Zrinjskog, ipak se nešto radi, jest da su mali pomaci ali se ide naprijed. Puno sreće malom Bašiću, ali bi volio da se prvo dokaže u VELEŽ, pa onda kako bude..... 
Realno za to treba koja godina, a mladić se već kako čitamo u omladinskim selekcijama pokazao da je zapao za oko Anderlechtu, tako da eto još jednog dokaza da Velež može živjeti od svoje omladine, i da im je trebaju kojekakvi "igrači" i "igračine"...AlemC85 je napisao/la:ko kaže da nema pomaka u omladinskoj školi? Po ovome izgleda da ima pomaka, bez obzira na težak poraz od Zrinjskog, ipak se nešto radi, jest da su mali pomaci ali se ide naprijed. Puno sreće malom Bašiću, ali bi volio da se prvo dokaže u VELEŽ, pa onda kako bude.....
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
slažem se, naravno da treba još koja godina ali si valjda i sam primjetio, da su se počele dešavati promjene u svim segmentima kluba, pa i u omladinskoj školi, i to se ne može zaustaviti. Bilo bi pogubno da neko sada sve ovo prekine, zarad svojih nekih hirova......*p!p!t@* je napisao/la:Realno za to treba koja godina, a mladić se već kako čitamo u omladinskim selekcijama pokazao da je zapao za oko Anderlechtu, tako da eto još jednog dokaza da Velež može živjeti od svoje omladine, i da im je trebaju kojekakvi "igrači" i "igračine"...AlemC85 je napisao/la:ko kaže da nema pomaka u omladinskoj školi? Po ovome izgleda da ima pomaka, bez obzira na težak poraz od Zrinjskog, ipak se nešto radi, jest da su mali pomaci ali se ide naprijed. Puno sreće malom Bašiću, ali bi volio da se prvo dokaže u VELEŽ, pa onda kako bude.....
Ima tu i pozitivnih i negativnih stvari, al' eto valjda je ovo samo jedan pokazatelj koliko se ustvari popravilo stanje u Veležu, i koliko ustvari igrači iz omladinskih selekcija znače klubu. Molim Boga da ovo kako je krenulo i izađe na dobro.AlemC85 je napisao/la:slažem se, naravno da treba još koja godina ali si valjda i sam primjetio, da su se počele dešavati promjene u svim segmentima kluba, pa i u omladinskoj školi, i to se ne može zaustaviti. Bilo bi pogubno da neko sada sve ovo prekine, zarad svojih nekih hirova......*p!p!t@* je napisao/la:Realno za to treba koja godina, a mladić se već kako čitamo u omladinskim selekcijama pokazao da je zapao za oko Anderlechtu, tako da eto još jednog dokaza da Velež može živjeti od svoje omladine, i da im je trebaju kojekakvi "igrači" i "igračine"...AlemC85 je napisao/la:ko kaže da nema pomaka u omladinskoj školi? Po ovome izgleda da ima pomaka, bez obzira na težak poraz od Zrinjskog, ipak se nešto radi, jest da su mali pomaci ali se ide naprijed. Puno sreće malom Bašiću, ali bi volio da se prvo dokaže u VELEŽ, pa onda kako bude.....
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Mont0 je napisao/la:Ovo je PR sto postokajl je napisao/la:mogu li kerzen i astra izdvojiti neke stvari koje su trenutno dobre u veležu? eto neka kritika, ali bih volio čuti od njih barem jednu pozitivnu stvar.
sad će reći "dobar je bandović, ali će otići jer su mu dužni platu"
može se to reći i "dobar je bandović, nadam se da će produžiti ugovor s njim da i iduće sezone bude dobar na golu veleža" - onda sačekamo da vidimo šta će biti, pa onda ako ne produže, saznamo zašto nisu produžili i čija je to krivica.
što se plata tiče, ja se nadam da će biti redovne i da do nove godine neće biti ni jednu dužni. a trenutno su dužni jednu?
pored toliko navedenih pozitivnih stvari koje su se desile u klubu u zadnje vrijeme, ne mogu da vjerujem da neki ovdje ne mogu nijednom pohvaliti upravu/igrače/trenere za bilo kakve pomake. to je očigledan znak da se najmerno narušava atmosfera. kad velež izgubi, dobro gledajte ko će se prvi pojaviti da kritikuje i likuje, a kad pobjedi, ne udostoje se ništa pozitivno napisati.![]()
![]()
Najbolja tema na forumu!
što to, jer sam novi kolač?
samo pokušavam biti malo pozitivan. zaribala je uprava do sada mnogo puta i naravno da nije idealno. zadnje sa varešanovićem i ovim debelim sarajevskim pojačanjima. tu se teško mogu oprati koliko su para skršili. mislim da su imali ludu sreću što su im se neke stvari kasnije poredale kako treba i sada me živo zanima šta će se dalje desiti. ali mi idu na živce ova predviđanja katastrofe i propasti veleža kao da je trenutno u najgorem stanju u zadnjim godinama. srećom ima i objektivnih forumaša, pa veležu pored ovog mostarca i alema ni ne treba pr
poenta, treba upirati u očigledne greške, pogotovo kad krene niz brdo. trenutno nije krenulo niz brdo, niti ima nekih prevelikih grešaka da bi se razvijala ovakva diskusija po forumu, umjesto da se priča o taktici, potencijalu igrača, da se vade neki stari mečevi sa slobodom i upoređuju itd.
sabur braćo Veležovci, ne može preko noći ništa. Volio bi i sam da se rođeni prošetaju ovom ligom ali ne ide ništa silom. Čekam taj dan kada ćemo konačno uzeti prvenstvo ili kup ali se nadam abd uskoro. Bitno je da postanemo konačno jak premijerligaš...
uostalom VELEŽ je uvijek bio stabilan i u onoj državi kada je konkurencija bila mnogo veća i jača, sem 1990. kada smo se jedva spasili ispadanja...i još nešto nisam ničiji PR, i boli me q.urac za Tanovićem. On je prolazna ličnost, od danas do sutra.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.