RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Nakon sto je dobio poziv reprezentacije Bih U17 za talentovanog igraca FK Velez interes je pokazao belgijski gigant Anderlecht i u taboru tog kluba ce sve uciniti da dovedu jednog od najtalentovanijih mladih igraca na svijetu, mladi Bašić čini se putuje. A tom putu Anderlecht nije kraj...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
kerzen je napisao/la:lažu li obad i pudar? oni možda bolje znaju kako stoje stvari nego mara??? Mara je tu povremenoMostaracVelezovac je napisao/la:Kome treba Suljo, Mujo i Fata kad imamo Kerzena, Astru i Kimba![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
U Velezu se sve raspada, nista nevalja ... Enver Maric mora da laze!
Nisam reko da lazu Obad i Pudar, reko sam da lazes ti.
Ko cuko!
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Malca nisam gledao, ali svi koji su igrali lopte s njim ili su ga vidjeli kako igra, kažu da je nevjerovatan potencijal. Vidjet ćemo šta će biti. 
Who dares, wins !
Ne sumnjam da će ovaj mladić biti jedan novi Džeko, ako ne i bolji.NeToBoLa je napisao/la:Malca nisam gledao, ali svi koji su igrali lopte s njim ili su ga vidjeli kako igra, kažu da je nevjerovatan potencijal. Vidjet ćemo šta će biti.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
ko kaže da nema pomaka u omladinskoj školi? Po ovome izgleda da ima pomaka, bez obzira na težak poraz od Zrinjskog, ipak se nešto radi, jest da su mali pomaci ali se ide naprijed. Puno sreće malom Bašiću, ali bi volio da se prvo dokaže u VELEŽ, pa onda kako bude..... 
Realno za to treba koja godina, a mladić se već kako čitamo u omladinskim selekcijama pokazao da je zapao za oko Anderlechtu, tako da eto još jednog dokaza da Velež može živjeti od svoje omladine, i da im je trebaju kojekakvi "igrači" i "igračine"...AlemC85 je napisao/la:ko kaže da nema pomaka u omladinskoj školi? Po ovome izgleda da ima pomaka, bez obzira na težak poraz od Zrinjskog, ipak se nešto radi, jest da su mali pomaci ali se ide naprijed. Puno sreće malom Bašiću, ali bi volio da se prvo dokaže u VELEŽ, pa onda kako bude.....
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
slažem se, naravno da treba još koja godina ali si valjda i sam primjetio, da su se počele dešavati promjene u svim segmentima kluba, pa i u omladinskoj školi, i to se ne može zaustaviti. Bilo bi pogubno da neko sada sve ovo prekine, zarad svojih nekih hirova......*p!p!t@* je napisao/la:Realno za to treba koja godina, a mladić se već kako čitamo u omladinskim selekcijama pokazao da je zapao za oko Anderlechtu, tako da eto još jednog dokaza da Velež može živjeti od svoje omladine, i da im je trebaju kojekakvi "igrači" i "igračine"...AlemC85 je napisao/la:ko kaže da nema pomaka u omladinskoj školi? Po ovome izgleda da ima pomaka, bez obzira na težak poraz od Zrinjskog, ipak se nešto radi, jest da su mali pomaci ali se ide naprijed. Puno sreće malom Bašiću, ali bi volio da se prvo dokaže u VELEŽ, pa onda kako bude.....
Ima tu i pozitivnih i negativnih stvari, al' eto valjda je ovo samo jedan pokazatelj koliko se ustvari popravilo stanje u Veležu, i koliko ustvari igrači iz omladinskih selekcija znače klubu. Molim Boga da ovo kako je krenulo i izađe na dobro.AlemC85 je napisao/la:slažem se, naravno da treba još koja godina ali si valjda i sam primjetio, da su se počele dešavati promjene u svim segmentima kluba, pa i u omladinskoj školi, i to se ne može zaustaviti. Bilo bi pogubno da neko sada sve ovo prekine, zarad svojih nekih hirova......*p!p!t@* je napisao/la:Realno za to treba koja godina, a mladić se već kako čitamo u omladinskim selekcijama pokazao da je zapao za oko Anderlechtu, tako da eto još jednog dokaza da Velež može živjeti od svoje omladine, i da im je trebaju kojekakvi "igrači" i "igračine"...AlemC85 je napisao/la:ko kaže da nema pomaka u omladinskoj školi? Po ovome izgleda da ima pomaka, bez obzira na težak poraz od Zrinjskog, ipak se nešto radi, jest da su mali pomaci ali se ide naprijed. Puno sreće malom Bašiću, ali bi volio da se prvo dokaže u VELEŽ, pa onda kako bude.....
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Mont0 je napisao/la:Ovo je PR sto postokajl je napisao/la:mogu li kerzen i astra izdvojiti neke stvari koje su trenutno dobre u veležu? eto neka kritika, ali bih volio čuti od njih barem jednu pozitivnu stvar.
sad će reći "dobar je bandović, ali će otići jer su mu dužni platu"
može se to reći i "dobar je bandović, nadam se da će produžiti ugovor s njim da i iduće sezone bude dobar na golu veleža" - onda sačekamo da vidimo šta će biti, pa onda ako ne produže, saznamo zašto nisu produžili i čija je to krivica.
što se plata tiče, ja se nadam da će biti redovne i da do nove godine neće biti ni jednu dužni. a trenutno su dužni jednu?
pored toliko navedenih pozitivnih stvari koje su se desile u klubu u zadnje vrijeme, ne mogu da vjerujem da neki ovdje ne mogu nijednom pohvaliti upravu/igrače/trenere za bilo kakve pomake. to je očigledan znak da se najmerno narušava atmosfera. kad velež izgubi, dobro gledajte ko će se prvi pojaviti da kritikuje i likuje, a kad pobjedi, ne udostoje se ništa pozitivno napisati.![]()
![]()
Najbolja tema na forumu!
što to, jer sam novi kolač?
samo pokušavam biti malo pozitivan. zaribala je uprava do sada mnogo puta i naravno da nije idealno. zadnje sa varešanovićem i ovim debelim sarajevskim pojačanjima. tu se teško mogu oprati koliko su para skršili. mislim da su imali ludu sreću što su im se neke stvari kasnije poredale kako treba i sada me živo zanima šta će se dalje desiti. ali mi idu na živce ova predviđanja katastrofe i propasti veleža kao da je trenutno u najgorem stanju u zadnjim godinama. srećom ima i objektivnih forumaša, pa veležu pored ovog mostarca i alema ni ne treba pr
poenta, treba upirati u očigledne greške, pogotovo kad krene niz brdo. trenutno nije krenulo niz brdo, niti ima nekih prevelikih grešaka da bi se razvijala ovakva diskusija po forumu, umjesto da se priča o taktici, potencijalu igrača, da se vade neki stari mečevi sa slobodom i upoređuju itd.
sabur braćo Veležovci, ne može preko noći ništa. Volio bi i sam da se rođeni prošetaju ovom ligom ali ne ide ništa silom. Čekam taj dan kada ćemo konačno uzeti prvenstvo ili kup ali se nadam abd uskoro. Bitno je da postanemo konačno jak premijerligaš...
uostalom VELEŽ je uvijek bio stabilan i u onoj državi kada je konkurencija bila mnogo veća i jača, sem 1990. kada smo se jedva spasili ispadanja...i još nešto nisam ničiji PR, i boli me q.urac za Tanovićem. On je prolazna ličnost, od danas do sutra.....
i lijepa vijest ovo za bašića. nadao sam se da će iduće sezone već pomalo dobijati prilike u prvom timu, dečko je rijedak potencijal, ali nek ide dok ga još zovu 
Zezam se bola.kajl je napisao/la:Mont0 je napisao/la:Ovo je PR sto postokajl je napisao/la:mogu li kerzen i astra izdvojiti neke stvari koje su trenutno dobre u veležu? eto neka kritika, ali bih volio čuti od njih barem jednu pozitivnu stvar.
sad će reći "dobar je bandović, ali će otići jer su mu dužni platu"
može se to reći i "dobar je bandović, nadam se da će produžiti ugovor s njim da i iduće sezone bude dobar na golu veleža" - onda sačekamo da vidimo šta će biti, pa onda ako ne produže, saznamo zašto nisu produžili i čija je to krivica.
što se plata tiče, ja se nadam da će biti redovne i da do nove godine neće biti ni jednu dužni. a trenutno su dužni jednu?
pored toliko navedenih pozitivnih stvari koje su se desile u klubu u zadnje vrijeme, ne mogu da vjerujem da neki ovdje ne mogu nijednom pohvaliti upravu/igrače/trenere za bilo kakve pomake. to je očigledan znak da se najmerno narušava atmosfera. kad velež izgubi, dobro gledajte ko će se prvi pojaviti da kritikuje i likuje, a kad pobjedi, ne udostoje se ništa pozitivno napisati.![]()
![]()
Najbolja tema na forumu!
što to, jer sam novi kolač?![]()
Kitu bi Kinu ikad vidjeli da decko nije dobio taj poziv od trenera U17, neka se njemu zahvali ako uspije tamo ostati, a nadam se zbog njega da hoce.
Support Velez, It's logical! ★
ako je vec toliki potencijal ja se nadam da ce prvo podpisat sa velezom, odigrat barem polusezonu pa onda bit prodan u inostranstvo! ako ga pokupe iz omladinskog pogona nemamo nista od tog, samo neku mizernu cifricu sto je poceo trenirat u nas! sad ce me sigurno neki napast i rec podrzavas piku itd itd, nepodrzavam nikog, ali mali dino cemalovic je veliki talenat isto, licno sam se ubjedio u to jer sam gledao momka kako igra! fizicki spremnijeg igraca sigurno ni u prvoj ekipi nema a kamoli u omladinskom pogonu, a uz to dobro barata sa loptom! i njega bi trebalo polako prikljucit radu sa prvom ekipom jer se i tu sigurno moze uzet fini para na transferu u inostranstvo kad taj dan dodje! u mirzi cemalovicu nevidim taj potencijal, jer evo vec je dvi sezone oko ekipe pa i dobije neke prilike a nista da pokaze dok naprimjer od ovi ostali mladi sto su ove sezone dobili priliku (brkovic,jazvin,zvonic,mahinic,mehremic,hebibovic,hajdarevic) ima materijala i kvaliteta samo da se fino radi snjima! mogli bi postat fina mlada ekipa u godinama koje slijede ako svi ostanu na okupu! nesmjemo nijednog igraca pustat u drugog premierligasa, jedino inostranstvo smije bit opcija ako ce se pustat mladi talentovani momci iz kluba!kajl je napisao/la:i lijepa vijest ovo za bašića. nadao sam se da će iduće sezone već pomalo dobijati prilike u prvom timu, dečko je rijedak potencijal, ali nek ide dok ga još zovu
Cuj gotivis Piku ako kazes da mu sin dobro igra
Pa fala Bogu, i stari mu je bio dobar igrac u svoje vrijeme, barem ono sto se ja sjecam, dok nije pupa pocela rasti, kasnije je bio samo dobar kapiten 
A ako ijedan igrac ovog ljeta za DZ predje u bilo koji drugi Premijerligaski klub, definitivno necu ici na utakmice i sekirati se sve dok ljudi zaduzeni za ugovore sa igracima ne odstupe sa svojih mjesta, da ih sad ne imenujemo, ispasce da sam Kerzen, Karaiskakis ili ne dao Bog Himzo Polovina
A ako ijedan igrac ovog ljeta za DZ predje u bilo koji drugi Premijerligaski klub, definitivno necu ici na utakmice i sekirati se sve dok ljudi zaduzeni za ugovore sa igracima ne odstupe sa svojih mjesta, da ih sad ne imenujemo, ispasce da sam Kerzen, Karaiskakis ili ne dao Bog Himzo Polovina
Support Velez, It's logical! ★
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Bola Kerzen = Karaiskakis = H/2
To bi isto bilo, da si reko "ispasce nedaj Boze da sam Sejid, il Memic il nedaj Boze Vajta"

To bi isto bilo, da si reko "ispasce nedaj Boze da sam Sejid, il Memic il nedaj Boze Vajta"
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
-
hercegovina
- Kontakt:
zna li iko gdje sad igra elvis coric?
može li mi neko reći kako se zvanično zove naš stadion, pošto ima više naziva:
1. Stadion Vrapčići
2. Stadion rođeni
3. stadion FK VELEŽ
1. Stadion Vrapčići
2. Stadion rođeni
3. stadion FK VELEŽ
-
BlueBoy1921
- Kontakt:
persik kediri indonezijahercegovina je napisao/la:zna li iko gdje sad igra elvis coric?
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Evo cijelo jutro razmišljam šta bi bilo da smo mi večeras u finalu kupa,kakva bi to ludnica bila...a još da osvojimo...a još da su babi muda
Nego,dobra vijest za Bašića,svaka čast.
Nego,dobra vijest za Bašića,svaka čast.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
trenutno neigra nigdje,momak je povrijeđen i bio je na operaciji u dr.nemeca,ovdje je u mostaru.BlueBoy1921 je napisao/la:persik kediri indonezijahercegovina je napisao/la:zna li iko gdje sad igra elvis coric?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.