Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
Gube ovo nažalost, juka dobar al fula slobodna u bitnom momentu:(
Previse staticni napadi
Bravo Sahbaz!!
Sutra smak svijeta - Cj pogodio vazan kos. I to tricu

Sutra smak svijeta - Cj pogodio vazan kos. I to tricu

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Jos jednu. Danas definitivno smak svijeta
It’s Dame time babyyyyy !!!!
Blazersi ozbiljna ekipa.

Blazersi ozbiljna ekipa.
Juki ponovo ne da minute u zadnjoj cetvrtini. 

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Collins igra vise minuta od Juke vec trecu utakmicu, ni ja ne kontam.kobe24 je napisao/la:Juki ponovo ne da minute u zadnjoj cetvrtini.
U posljednim utakmicama jedva da 20min dobaci 

Kreulo Davisa mali Collins isto solidan. Bitna je pobjeda. Nema potrebe za kuknjavom ako malo manje minuta dobije.
Jednostavno sa ovom postavom su imali momentum. Juka odradio posao za svoje minute. DD 

Tako je. Svi su generalno dobribili. Nekad ce igrati vise nekad manje. Bitno je da se zna ko je ko. A zna seSPY je napisao/la:Jednostavno sa ovom postavom su imali momentum. Juka odradio posao za svoje minute. DD

Juka vuce sitne povrede. Cuvaju ga za PO sa smanjenom minutazom da se ne desi kao prosle sezone. Sezona je duga, stize do zamora, razigrava se i klupa, tempira se forma za PO. Blazersi vec sezonama slabije startaju a od marta podizu nivo do PO
Šteta a bili su tako blizuedin139 je napisao/la:Gube ovo nažalost, juka dobar al fula slobodna u bitnom momentu:(
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Ima li onih koji su tvrdili da Portland mora da Tank........
-
- Kontakt:
Sjećam se kao da je jučer bilo, ljudi 3 na zapadu, Alo na zapadu...Kaže treba tankovati, dobar Lumani dobar nek si nas podsjetio...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Nisam bas siguran da su Jusufa "cuvali". To se ne radi u utakmicama koje su egal i koje su protiv vjerovatno najjaceg tima u ligi. Ja mislim da Stotts pomalo gubi i strpljenje i povjerenje u Jusufa s obzirom da njegove boljke ne prolaze kako vrijeme odmice. Davis s druge strane je zahvalan energy guy koji par tih otpadaka pokupi kroz ofanzivne skokove itd. Nelos 2gi centar u kojeg se mozes pouzdati da ce odraditi ono sto zna.
Postaje vec navika da Jusuf zavrsava tekmu na klupi sto je po meni ipak nelogicno jer je on ako nista pokazao da u toj 4. cetvrtini digne nivo igre. Ne znam sta da mislim, Portland je za sada bio idealna sredina, no bojim se da mu ne iscuri vrijeme i da ne izgubi povjerenje Stottsa s obzirom na to da je vecim dijelom sezone nekonstantan.
Postaje vec navika da Jusuf zavrsava tekmu na klupi sto je po meni ipak nelogicno jer je on ako nista pokazao da u toj 4. cetvrtini digne nivo igre. Ne znam sta da mislim, Portland je za sada bio idealna sredina, no bojim se da mu ne iscuri vrijeme i da ne izgubi povjerenje Stottsa s obzirom na to da je vecim dijelom sezone nekonstantan.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Davis i Nurk ce biti free agent na ljeto. Portland ce se gotovo pa sigurno morat odlucit za jednog.
Netočno, vjerojatno će potpisat obojicu, ovisi kako će bit u PO, ali svejedno.Volvic je napisao/la:Davis i Nurk ce biti free agent na ljeto. Portland ce se gotovo pa sigurno morat odlucit za jednog.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
a cap space?Lillard je napisao/la:Netočno, vjerojatno će potpisat obojicu, ovisi kako će bit u PO, ali svejedno.Volvic je napisao/la:Davis i Nurk ce biti free agent na ljeto. Portland ce se gotovo pa sigurno morat odlucit za jednog.
Birat će vjerojatno između Napiera i Daviesa, a to je jasno koga će uzet. Biće preko capa, što neće bit problem platit vlasniku.Volvic je napisao/la:a cap space?Lillard je napisao/la:Netočno, vjerojatno će potpisat obojicu, ovisi kako će bit u PO, ali svejedno.Volvic je napisao/la:Davis i Nurk ce biti free agent na ljeto. Portland ce se gotovo pa sigurno morat odlucit za jednog.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.