Taman kad bi iz lige ispali.Samo kad se sjetim da smo ne tako davno bili pred bankrotom.Da nam je Gracic i ostali papci predalagali neke fuzije,jeza me obuzme.
Sto se mene licno tice,Dino i Kusta mogu biti dozivotno na ovoj poziciji u klubu.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
amypitar je napisao/la:Po meni 1000 trenera da promjenimo, i još toliko igraca,ova uprava se ne smije dirati.
Taman kad bi iz lige ispali.Samo kad se sjetim da smo ne tako davno bili pred bankrotom.Da nam je Gracic i ostali papci predalagali neke fuzije,jeza me obuzme.
Sto se mene licno tice,Dino i Kusta mogu biti dozivotno na ovoj poziciji u klubu.
Jos jednom ponavljam, citiraj postove gdje se tjera uprava i traze novi ljudi ili predlazu neka imena!! Nemoj samo ponavljati isto i presipati iz supljeg u prazno. Vodis borbu za imaginarnim neprijateljima!keli1946 je napisao/la:Lako je sada svima doci na gotovo.
Greske koje su se pravile su djelom zbog naseg pritiska na titulu a djelom zbog neiskustva pa i bahatosti.
Svi bi sada vodili klub neke se legende javljaju a nigdje ih nije bilo kad su kao clanovi skupstine trebali glasati za statut ustvari bili su neki na moru a neki su setali sa ivicom osimom po zenici u vrijeme skupstine koja nije ni odrzana zbog nedostatka kvoruma nisu se htjeli zamjeriti "čaršiji" a sad bi rado da budu dio kluba(al to je druga neka tema)
Zamisli ti firmu pred stecajen podignes na noge dovedes investitora, pokrenes proizvidnju, pocnes djeliti plate, vracati dugove ali ti se potkradu greske koje su uticale da se firma ne digne na jos jedan veci nivo(sto ne znaci da nece u buducnosti) i neko ti kaze kakav ti imaju ovi sto znaju bolje...
Nemojte sam djecijih prica kako je bilo lako jer nam je s neba pao Feđa za kojeg je tan sve spreman uciniti njemu na lijepe oci
sarajevo46 je napisao/la:MNK Centar kreće stopama SFK 2000 i postaje dio Bordo porodice?
Nogometaši MNK Cemtar mogli bi krenuti stopama SFK 2000 i pridružiti se FK Sarajevo i tako postati dio Bordo porodice. Kako saznajemo, inicijativa koja postoji već duži vremenski period, a posljednjih dana je dodatno aktuelizovana, pa bismo mogli u narednim danima očekivati i konačnu odluku u ovom mogućem sporazumu između klubova.
MNK Centar je aktuelni futsal prvak Bosne i Hercegovine, pa bi tako zajedno sa Bordo damama bile ujedinjene sve tri titule prvaka BiH iz prošle sezone.
tenpenny je napisao/la:Imal sta ljudi za pojacanja na aparatima sam![]()
![]()
![]()
Mozes traziti koliko hoces ali neces naci, jer niko im nije zamjenu trazio ni predlagao nove ljude, a da se ovi otjeraju. Jos vidim da se u dosta toga slazes sa mnom, da je bilo gresaka dosta i da treba ukazati na njih, ali si previse zastitnicki nastrojen prema upravi kad ih neko kritikuje za te propuste. Kad god nađes u mom postu nesto sto ti nije jasno, citiraj me i ja cu rado objasniti sta sam mislio. Ziviokeli1946 je napisao/la:@džoker da ne tražim sad nisam baš vješt u tome.
Pošto nismo blago receno na istim talasnim u buduce kad primjetim takav neki post od tebe, reisa ili holifilda rado cu ti skrenuti paznju da mi objasnis "sta je pisac htio reci"
Živio ti meni i ne nadaj se nekim velikim pojačanjima lakše će ti biti prihvatiti poslije
Svi se moramo nadati da je Emerson puno bolji. Objektivno, osim Jesica niko ne zna kakav je.keli1946 je napisao/la:Haj nevezano za raspravu mislim da je rustemovic bolji igrac od emersona
Evander je napisao/la:Dino Selimovic i kompanija trebaju biti svijesni da su oni slijedeci na redu za kritiku i tjeranje ako se stvari u i oko kluba ne porave.
Predugo su uzivali u blagoadatim azasticeni kao licki medvjedi.
Nema vise prostora za lose poteze.
Evander je napisao/la:Sa ove tacke gledista, ljetni prelazni rok je katastrofalno odradjen. Osim Bekica, svi ostali su totalne fule.
Jos jedan ovakav prelazni rok i svi u upravi bi trebali dati otkaze.
Sent from my LG-H635 using Tapatalk