Al da je proci ove balkance, to nam je 400.000 eura + ostali prihodi a rashoda haman i nemamo jer su nam preblizu utakmice...

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Pa tih 10 dana i jest najgore, to ko godina brate moj, ako me razumiješ.Kevin je napisao/la:sta imas cekat, deset danaAsharaK je napisao/la:Ko će sad dočekati ove tekme? Mogao bi klub poradit i na promociji mečeva, pa da to opet napunimo što više.
Kako si ti samo negativan covjece!Elegant je napisao/la:Ima li sponzora ili PARA ako vam je draze na vidiku ?
Sta je bilo na SBF, daj te nesto da li se ista radi u klubu ?
tehnicki mozemo i mi i oni igrati prve utakmice kuci, UEFA kaze da bar 24 sata trebaju proci od pocetka jedne do pocetka druge utakmice na istom stadionu, tako da jedni mogu igrati u srijedu, a drugi u cetvrtak i sve je tu po pravilima, a domacinstvo se ne mora pomjerati, vidjecemo hoce li biti tako...Baja_Zvjerka je napisao/la:I mi i pitari prva kuci, necija ce biti pomjerena, nadam se nasa... Al prvo treba rijesiti Lovcen...
Jesi li nam ti pravio transparente ?Elegant je napisao/la:Ima li sponzora ili PARA ako vam je draze na vidiku ?
[youtube][/youtube]Elegant je napisao/la:Ima li sponzora ili PARA ako vam je draze na vidiku ?
Oni su prosle sezone u Evropi igrali na Filip II areni, tako da ce najvjerovatnije opet jer im stadion nezadovoljava uvjete UEFA.Adviser je napisao/la:I kod makedonaca mali stadion, prima 3000-4000 (5%, 150-200 ulaznica za nas), nema veze, da je doći do njih ...
ma nije..sad taman pripreme i krecu prijateljske utakmice...proci ce ovo za casAsharaK je napisao/la:Pa tih 10 dana i jest najgore, to ko godina brate moj, ako me razumiješ.Kevin je napisao/la:sta imas cekat, deset danaAsharaK je napisao/la:Ko će sad dočekati ove tekme? Mogao bi klub poradit i na promociji mečeva, pa da to opet napunimo što više.
Samo steta sto smo sada dosta slabija ekipa, ali opet treba biti opreza i iskoristiti ovu priliku.Guarin14 je napisao/la:Dobro je, ma predobro, kada znam sa kakvim silama smo igrali prethodnih godina, nije moglo bolje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.