Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
OKK je odvojena cifra posebno 235.000 KM i nema veze sa ovih 1.035.000 KM za RSD Sloboda.klasik je napisao/la: ↑10 avg 2020, 22:21Mislim da poreska ide posebnim srestvima a da od ovog miliona bar pola ide ta FK, dobar dio ide za OKK, a sica se dijeli ostalim klubovima, mada po ovom sta radi rukometni moguce da i oni dobiju nesto vise para.sviunapad1010 je napisao/la: ↑10 avg 2020, 22:14U budžetu za 2020. godinu je za RSD Sloboda izdvojeno 1.035.000 KM. Da li je do sada išta para leglo na račun FK Sloboda da li neko zna?
I plus ima i otplata duga poreskoj, što vjerovatno ulazi u ovu cifru.
Ja mislim da se tri mjeseca tokom vanrednog stanja nije placalo. Zakonski se prolongiralo pa mozda i to utjecetuzlak1987 je napisao/la: ↑10 avg 2020, 22:23Glavnica duga
12/2019 - 2.750.055 KM
3/2020 - 2.588.845 KM
6/2020 - 2.472.217 KM
38-39 hiljada po mjesecu je skinuto u zadnja 3 mjeseca.
Ali nam kamata iz nekog razloga porasla tako da je ukupan dug sa kamatom spao
12/2019 - 3.594.292 KM
6/2020 - 3.388.255 KM
Ko se bolje konta u to sta se desilo neka objasni![]()
Nek mu je sa srećom. Nije to neka veća cifra sigurno, valjda se naši ugrade u ugovoru za neki veći postotak od eventualnog narednog transfera.
A Todorovica, Hodzica i Muratovica smo afirmisali i prodali kad smo derali guzove u ligi, jelde? Ne sjecam se i Krpica kad prodasmo, kako smo izgledali u ligi te sezone?Slobodas je napisao/la: ↑10 avg 2020, 21:05Gdje su pojacanja od transfera Hodzica i ovog malog ? Zasto sad te pare ne uloze u par kvalitetnih igraca na osnovu kojih ces sl sezone afirmisati opet 2-3 igraca (jer ako budes kanta za nabijanje afirmisat ce kar inu moju). Ne moze ti Said biti glavni i jedini ozbiljniji igrac , a sve ostalo juniorski tim potpomognut sa par neafirmisanih igraca !
Jasta cuSariel1987 je napisao/la: ↑10 avg 2020, 22:31Iscitaj budzet do kraja..mojne ti bude mrsko.![]()
Elem sve je politika pa tako nazalost i nasa fk sloboda...
Mi prvo trebamo znati koliki je dug tačno. Ne sjećam se da je to neko zvanično utvrdio. Isto tako ovo za smanjenje duga nikakve dokaze za to nemamo sve je rekla kazala. Izuzev duga koji grad vraća poreskoj.Beduin je napisao/la: ↑10 avg 2020, 22:31A Todorovica, Hodzica i Muratovica smo afirmisali i prodali kad smo derali guzove u ligi, jelde? Ne sjecam se i Krpica kad prodasmo, kako smo izgledali u ligi te sezone?Slobodas je napisao/la: ↑10 avg 2020, 21:05Gdje su pojacanja od transfera Hodzica i ovog malog ? Zasto sad te pare ne uloze u par kvalitetnih igraca na osnovu kojih ces sl sezone afirmisati opet 2-3 igraca (jer ako budes kanta za nabijanje afirmisat ce kar inu moju). Ne moze ti Said biti glavni i jedini ozbiljniji igrac , a sve ostalo juniorski tim potpomognut sa par neafirmisanih igraca !
A i Beganovica i Maksimovica afirmisasmo kad smo se borili za Evropu, jelde?
Na stranu ova najava i glupost, ali de prije nego napisete nesto prvo vratite film o tome. Razumijem da smo iznervirani, kivni, dokurcilo vise tavorenje i ofiranje, ali mi sa nasom omladinom radimo odlican posao otkako je Azmir otisao, od primorane prodaje Azira, jer je sam htio ici, pa do gore nabrojanih, a imamo u izlogu jos 2 igraca za koje je postoje uputi i pomude (barem za 1 ja znam sigurno ponudu da smo imali), tako da s te strane stojimo odlicno.
Nas j3bu aferimi iz proslosti koji docekaju svaku narednu Upravu, i ja bih najradije da grad dadne pare i nulira sav dug i onda digne ruke od nas, da klub uzme neko sa psrama i cistog racuna i otvorimo novu stranicu u Slobodi, ali ocito da smo uklet klub, grad ko dlake, navijaci takodjer, vlast ko vlast svugdje ista...
Prva stavka ozbiljnosti vladaj materijom . ili vladaj bar vise no ostali...katarakta je napisao/la: ↑10 avg 2020, 22:35Jasta cuSariel1987 je napisao/la: ↑10 avg 2020, 22:31Iscitaj budzet do kraja..mojne ti bude mrsko.![]()
Elem sve je politika pa tako nazalost i nasa fk sloboda...sjecam se nacrta, bila je sto posto posebna stavka okk, posebna rsd
I ja zajedno s tobom.tuzlak1987 je napisao/la: ↑10 avg 2020, 22:04Jasmin je pobjedio vec naredne izbore, SDP-PDA-Alternativa ce imati tih 16+ u vijecu. Ali to Slobodi garantuje samo isti tretman i dalje ili potencijalno slabiji tretman ako PDA zatrazi nesto dobiti ce sta zeli. Ako budu trazili milion za City morati ce im dati kako bi ispunio svoju zelju da neograniceno vlada.
DF ako bude imao jednog vijecnika skacem sa plavog mosta.
A znamo svi koliko na Poljudu kupuju igrace, nisu rasipnici. Mada su i oni imali nekakve promjene u Upravi i ulagacima, ako se ne varam.
Ti si kakav insajder - novinar, porodica, jaran ili mahala?DoktorIgrice je napisao/la: ↑10 avg 2020, 22:41Jos nesto, sto se tice transfera, Muratovic je u pitanju i ide u Hajduk. U pocetku ce igrat za Hajduk B najvjerovatnije. Vrijednost transfera između 50k i 500k.![]()
![]()
Ja sam DoktorIgrice i samo vjerujte Doktoru svom!Aerials je napisao/la: ↑10 avg 2020, 22:42Ti si kakav insajder - novinar, porodica, jaran ili mahala?DoktorIgrice je napisao/la: ↑10 avg 2020, 22:41Jos nesto, sto se tice transfera, Muratovic je u pitanju i ide u Hajduk. U pocetku ce igrat za Hajduk B najvjerovatnije. Vrijednost transfera između 50k i 500k.![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.