Kako suditi momku a ovo mu prvi nastup u kojem ništa bolji nisu bili ni puno iskusniji prvotimci,jer misliš da ga je Zekić slučajno poveo na pripreme?Baš nemamo mjeru kad se dovode Ristići i Jovići onda gdje su naša djeca a onda bi se naša djeca nakon jedne prijateljske pustila niz kanalizaciju,a šta da je dobio priliku u prvoj prvenstvenoj i zakazao,tu bi mu bio kraj karijere da je ne znam kakav talenatbelosevic23 je napisao/la: ↑29 jun 2024, 08:15Pa Alajmovicu se svaka lopta odbila od noge metar, ne znam kakav je ono potencijal..ali eto valjda sto je naš pa hajd kao dobro je..Za Nurkovica, Celika se slazem da su potencijaliAnex je napisao/la: ↑28 jun 2024, 23:51Alajmović,Nurković i Tiro bi mogli postati dobri igrači ako dobiju priliku i iskoriste je na najbolji način,imamo potencijalabordobijeli je napisao/la: ↑28 jun 2024, 23:43Ne znam kvalitet golmana Mušije al izgleda bas dobro na golu konstitucija vrhunskog golmana. Buljubasic,Čelik, Hamzic i on bi mogli biti te nove snage iz akademije na koje se može ozbiljno računati.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Nema potrebe forsirat na prijateljski bolje je dati svima sansu i probati razne kombinacije da se zna na cemu smo.
Rezultat je najmanje bitan, dosta je vise da smo sampioni prijateljskih a kad dodje prvenstvo zigranost 0 .
Najbitnije je da se na pripremnim utakmicama vidi ko je za prvih 11, ko ce biti prve izmjene i kakav fudbal ce se igrati.
Ja sam vec pisao prije, da imamo dobru ekipu za ovu ligu za minimalno 3 mjesto.
Uzimajuci u obzir da i ostale ekipe dovode nove strucnjake, imamo sansu da budemo u nekoj borbi za titulu, barem do zadnja 2-3 kola.
Mozemo tolerisati prosipanje bodova protiv ekipa koji se bore za evropu, ali nedopustivo je vise da te selendre oducavaju fudbala i da te pobjedjuju, pa makar i Klopp bio na klupi.
Uzimajuci u obzir da i ostale ekipe dovode nove strucnjake, imamo sansu da budemo u nekoj borbi za titulu, barem do zadnja 2-3 kola.
Mozemo tolerisati prosipanje bodova protiv ekipa koji se bore za evropu, ali nedopustivo je vise da te selendre oducavaju fudbala i da te pobjedjuju, pa makar i Klopp bio na klupi.
-
- Kontakt:
U kakvim bajkama vi zivite,pored Dodika i Vice da se boris za prvo mjestokempes je napisao/la: ↑29 jun 2024, 09:58Najbitnije je da se na pripremnim utakmicama vidi ko je za prvih 11, ko ce biti prve izmjene i kakav fudbal ce se igrati.

Pa sta predlažeš?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑29 jun 2024, 10:02U kakvim bajkama vi zivite,pored Dodika i Vice da se boris za prvo mjestokempes je napisao/la: ↑29 jun 2024, 09:58Najbitnije je da se na pripremnim utakmicama vidi ko je za prvih 11, ko ce biti prve izmjene i kakav fudbal ce se igrati.
Mozemo tolerisati prosipanje bodova protiv ekipa koji se bore za evropu, ali nedopustivo je vise da te selendre oducavaju fudbala i da te pobjedjuju, pa makar i Klopp bio na klupi.![]()
Hajdi ti objasni pitarima da rezultat na pripremnim utakmicama nije bitan.johntravolta123 je napisao/la: ↑29 jun 2024, 09:37Nema potrebe forsirat na prijateljski bolje je dati svima sansu i probati razne kombinacije da se zna na cemu smo.
Rezultat je najmanje bitan, dosta je vise da smo sampioni prijateljskih a kad dodje prvenstvo zigranost 0 .

Kad prestanemo shvatati prijateljske kao evropske gdje bi nam kraj biofks74 je napisao/la: ↑29 jun 2024, 10:04Hajdi ti objasni pitarima da rezultat na pripremnim utakmicama nije bitan.johntravolta123 je napisao/la: ↑29 jun 2024, 09:37Nema potrebe forsirat na prijateljski bolje je dati svima sansu i probati razne kombinacije da se zna na cemu smo.
Rezultat je najmanje bitan, dosta je vise da smo sampioni prijateljskih a kad dodje prvenstvo zigranost 0 .![]()

Jucer 1:0 gubili 16 stranica ispisano
Season 2022/2023 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=abztBASD7qo&t
Season 2023/2024 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=ssV5io6Bmx4
Season 2024/2025 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=QbLhVob9RWo&t
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
https://www.youtube.com/watch?v=abztBASD7qo&t
Season 2023/2024 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=ssV5io6Bmx4
Season 2024/2025 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=QbLhVob9RWo&t
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
Ali zato kad smo okrenuli nastao tajac,kakvog smeća sve ovdje ima bože sačuvajavalkaB je napisao/la: ↑29 jun 2024, 10:07Kad prestanemo shvatati prijateljske kao evropske gdje bi nam kraj biofks74 je napisao/la: ↑29 jun 2024, 10:04Hajdi ti objasni pitarima da rezultat na pripremnim utakmicama nije bitan.johntravolta123 je napisao/la: ↑29 jun 2024, 09:37
Nema potrebe forsirat na prijateljski bolje je dati svima sansu i probati razne kombinacije da se zna na cemu smo.
Rezultat je najmanje bitan, dosta je vise da smo sampioni prijateljskih a kad dodje prvenstvo zigranost 0 .![]()
![]()
Jucer 1:0 gubili 16 stranica ispisano
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Na osnovu jučerašnjih izostanaka i doprinosa, ako su svi zdravi danas očekujem sljedeći sastav:
Rogić
Čelik - Soldo - Jović
Beganović - Buljubašić - Đorđević - Kyeremeh
Mustafić
Guliashvili - Renan
Rogić
Čelik - Soldo - Jović
Beganović - Buljubašić - Đorđević - Kyeremeh
Mustafić
Guliashvili - Renan
-
- Kontakt:
Upravo. Daleko mu kuca od nase.
- FKS -
Al kako pojedini nestanu sa pdf-a
nevjerovatno.
Opet pripremna je utakmica i da se izgubilo ok, ako je Zekic vidio sta treba da vidi.
Po meni nam fale:
Lijevi bek (Catic)
10tka prejaka
Stoper da valja
Eventualno Hasic ako ima sanse da se vrati i da igra kao prvi dio sto je odigrao..
Znaci 3 igraca ako pogodimo imamo se cemu nadati. Mislim da smo ofanzivno popunjeni dobro. Guliashvili je meni idealan za 352 za iza napadaca da bude, neki SS. A moze i krilo kvalitetno odigrati.. Mozda nam on bude i najvece pojacanje.
Za sada smo dobili
Guliashvili
Djordjevic i
Zoran Zekic
Da mozemo reci da ce biti pojacanja..

Opet pripremna je utakmica i da se izgubilo ok, ako je Zekic vidio sta treba da vidi.
Po meni nam fale:
Lijevi bek (Catic)
10tka prejaka
Stoper da valja
Eventualno Hasic ako ima sanse da se vrati i da igra kao prvi dio sto je odigrao..
Znaci 3 igraca ako pogodimo imamo se cemu nadati. Mislim da smo ofanzivno popunjeni dobro. Guliashvili je meni idealan za 352 za iza napadaca da bude, neki SS. A moze i krilo kvalitetno odigrati.. Mozda nam on bude i najvece pojacanje.
Za sada smo dobili
Guliashvili
Djordjevic i
Zoran Zekic
Da mozemo reci da ce biti pojacanja..
Sta se konkretno promjenilo kod nas da bi ove godine bili bolji od prosle ili da budemo optimisti?kempes je napisao/la: ↑29 jun 2024, 09:58Najbitnije je da se na pripremnim utakmicama vidi ko je za prvih 11, ko ce biti prve izmjene i kakav fudbal ce se igrati.
Bukvalnofks74 je napisao/la: ↑29 jun 2024, 10:04Hajdi ti objasni pitarima da rezultat na pripremnim utakmicama nije bitan.johntravolta123 je napisao/la: ↑29 jun 2024, 09:37Nema potrebe forsirat na prijateljski bolje je dati svima sansu i probati razne kombinacije da se zna na cemu smo.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
samoSA je napisao/la: ↑29 jun 2024, 11:24Sta se konkretno promjenilo kod nas da bi ove godine bili bolji od prosle ili da budemo optimisti?kempes je napisao/la: ↑29 jun 2024, 09:58Najbitnije je da se na pripremnim utakmicama vidi ko je za prvih 11, ko ce biti prve izmjene i kakav fudbal ce se igrati.
Ostala ti kostur ekipa skoro citava, i odmah se naginju i vide prvih 11 uz to vratio si gulisavilija umjesto penje. dobio si odlicnog zadnjeg veznog u djordjevicu koji nam je prosle sezone dosta falio. U najvise od svega trenera si dobio koji je iskusan i koji je radio u ovom sistemu .. i ne sumnjam u jos kojeg ciljanog igraca za pozicije koje su u deficitu... Dobio si mnogo a uz to i oslabjeni konkurenti.
Ps: ne znam koji qac neka negativa pljuvanje i ostalo...
Raji sve smeta,sa razumjevanjem,ali brate ide se u krajnost, ne kontam sta ljudi hoce i ocekuju???
Zadnja izmjena: Rule_hz, dana/u 29 jun 2024, 11:43, ukupno mijenjano 1 put.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- belosevic23
- Kontakt:
djuri je nas jedini uredan stoper, tako da, mogo bi on igrat od prve danas, a u ligi svakako mora bit prva opcija
Mislim da će njega ostaviti za drugi dio ili od 60-70 min. sa Mujkićem i Durakovićem kao i jučer od starta.belosevic23 je napisao/la: ↑29 jun 2024, 11:42djuri je nas jedini uredan stoper, tako da, mogo bi on igrat od prve danas, a u ligi svakako mora bit prva opcija