sanjingr je napisao/la:neroazzurni je napisao/la:Dzeko? Neka hvala!
Samo bi mi jos to trebalo, da mi ovdje dolazi neki nas brdjo koji u zivotu od fudbala zna samo za Papeta, Dzeku i Salihamidzica i pljuje po, njemu bezveznim igracima, tipa Zaneti, Cambi, Casano.
Dovoljno je vidjeti sta prozivljavaju momci sa Romine teme, gdje moraju citati kako je Totti smece, kako je DDR precjenjen igrac i za dvije klase slabiji od naseg Miralema, dok neki idu i do toga da se zapitaju ko je DDR i sta je on to u zivotu napravio

Znamo svi da je Mancini kod nas vec proglasen najvecim levatom od trenera, da je Balonja smece od igraca...
Jednostavno, zelim mu sve naj, da osvoji LP i bude najbolji strijelac SP u Brazilu, ali daleko mu kuca od Intera

I sad po tvom razmisljanju zbog toga sto ce ovde neko pljuvati na njega i nase legende ti nebi volio vidjeti Dzeku u nasem dresu,a ja ti razmisljanja ogranicenog sunce ti poljubim,pa nije zivot sportsport.ba forum,na Meazzi je zivot

Cuj zivot je na Meazzi, ja ti razmisljanja ogranicenog, zivot je tamo gdje ga zivis, zivot je skolovat se, zaposlit, ozenit, djecu napravit...(kad si ti mene bukvalno shvatio da i ja tebe

)
ovo gore je samo jedan od razloga, vec sam rekao da po meni se moze puno bolje potrosit 30mil.
mada i ovo nije za odbacit, jer ja sam negdje ranih 90-ih zavolio Inter, glavni razlog tome je sto je za mene Inter neki drugi svijet, puno bolji, puno ljepsi od onog u kome ja zivim(BH fudbal, Čelik, Reprezentacija BiH) i sa Interom sam mogao pobjeci od ove nase svakodnevnice,a opet to nebi bilo to da navijam za ManU, Bayern, Milan koji su na glasu kod nas, za koje navijaju mnogi nasi ljudi, e zato navijam za Inter, jer nas koji ga volimo je malo na ovim prostorima i onda se ovako nadjemo na internetu malo prokomentarisemo nekad i odemo na utakmicu, cak je i dres puno teze naci, i to sve je za mene car navijanja za crno-plave, dok dolaskom Dzeke bojim se da bi se to promjenilo...eto, nadam se da me razumijes a ako ne, nema veze, samo me ignore, nismo svi isti
forza Inter
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"