San Antonio Spurs

Kugla3
Kontakt:

Re: San Antonio Spurs

Post Postao/la Kugla3 » 06 feb 2025, 15:29

NEZALAGANJE je napisao/la:
06 feb 2025, 14:09
Rekoh je juce da ce Fox otvoriti i igru Vassella.Odlican je bio iz sekundarnih prilika, iako je opet promasio 3-4 otvorene trojke.

@lumani Nama ja trebao ovakav igrac. 3 level scorer koji moze napasti obruc i dobar je defanzivac.

Sad treba jedno jako, al bas jako 3&D krilo (da li je to neko poput Cama Johnsona ili igrac sa drafta) i dobar back up C i ova ekipa je spremna.

Naravno, uz dodatni rast Wembya, Castlea, Sochana....To su igraci koji imaju 21 godinu i manje.
Kad spominjes vec krilo mislim da bi Deni Avdija bio bolji izbor nego Johnson.Cam i nije neki defanzivac,a Deni ima i visinu i duzinu i jako dobro igra u Portlandu.Mislim da bi on bio idealan za ovu nasu ekipu.Poslat Keldona tamo i par pikova druge runde mislim da bi se moglo tako :kafa: a cak bi dao Keldona i neki nas pik prve runde tamo negdje 2028,29 godina.
Being second is to be the first of the ones who lose.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 06 feb 2025, 16:28

Kugla3 je napisao/la:
06 feb 2025, 15:29
06 feb 2025, 14:09
Rekoh je juce da ce Fox otvoriti i igru Vassella.Odlican je bio iz sekundarnih prilika, iako je opet promasio 3-4 otvorene trojke.

@lumani Nama ja trebao ovakav igrac. 3 level scorer koji moze napasti obruc i dobar je defanzivac.

Sad treba jedno jako, al bas jako 3&D krilo (da li je to neko poput Cama Johnsona ili igrac sa drafta) i dobar back up C i ova ekipa je spremna.

Naravno, uz dodatni rast Wembya, Castlea, Sochana....To su igraci koji imaju 21 godinu i manje.
Kad spominjes vec krilo mislim da bi Deni Avdija bio bolji izbor nego Johnson.Cam i nije neki defanzivac,a Deni ima i visinu i duzinu i jako dobro igra u Portlandu.Mislim da bi on bio idealan za ovu nasu ekipu.Poslat Keldona tamo i par pikova druge runde mislim da bi se moglo tako :kafa: a cak bi dao Keldona i neki nas pik prve runde tamo negdje 2028,29 godina.
Ma Avdiju je i POR tek nedavno doveo, tako da sumnjam da bi ga dali dalje.Takodje, nije on toliko pouzdan suter.Nama treba lik koji daje trojku na 40%.

Keldona bi se svakako rijesio.Sve sam rijeci potrosio za tog lika.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 08 feb 2025, 02:45

moj Wembi nisi Jordan :rol:

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 08 feb 2025, 03:42

Tuga je ovo gledati, Boga mi.Lekciju ti ocita G liga tim predvodjen Ballom i Bridgesom, a ti se lafo pojaco.

Ganjas nesto na kraju, a ljudi te razmontiravaju cijelu tekmu.Fuuujjj!!!

Ne trebamo mi nigdje ni ici nego u lutriju opet.Ne trebas ni ici sa ovim majmunom na klupi i sa odlukom fransize gdje je mrtvom Paulu obecano startno mjesto, a fakticki ti vec sada 3.najbolji igrac ekipe (odmah iza Wembya i Foxa) Castle ulazi s klupe, jer lik sa gerijatrije i ogromnim egom starta, a cunj ne moze cuvati.Keldon Johnson je za njega licno Pippen u odbrani.

Dug je jos put pred nema.Nemamo mi ovdje 5-6 igraca. Castle, Vassell, Fox, Sochan i Wemby.Tu je Barnes, ali covjeka nema u dugorcnim planovima.Ovo ostalo sve, nije ni za G lige.

Za neki eventualni trade na ljeto, svi mogu ici osim trojca Castle-Fox-Wemby.

Sutra navijam da nas ORL razmontira, da sto dalje budemo od neka lazne nade play ina.Nama OCAJNO treba top 6,7,8 pik. OPET!

Kugla3
Kontakt:

Post Postao/la Kugla3 » 09 feb 2025, 03:24

Ni jedna je.bena tekma se nemoze zatvorit.Ni jedna!!

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 09 feb 2025, 03:25

Samo u glavu udaraj.Jos jedna prodana tekma, pa nek i dalje materi starta Paula, umjesto da se gradi ekipa vec sada.

WSH, na tebe je red u ponedjeljak da nam povecas sanse za bolji pik. :pray:

P.S.Veceras nas POR preskace, tako da je trenutno pik na 9.mjestu.

@Kugla Nema smisla da se igra play in ako ce nam Paul startati a doveo si Foxa plus je Castle ****.na zvijer.Bolje lutrija.ATL ce se podici opet.

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 09 feb 2025, 08:59

Grozno! Ovu budalu od trenera ne treba drzati u gradu a ne u klubu! Sramota sta igraju..
Max Allegri

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 09 feb 2025, 11:54

Mig_Mig je napisao/la:
09 feb 2025, 08:59
Grozno! Ovu budalu od trenera ne treba drzati u gradu a ne u klubu! Sramota sta igraju..
Ma isto bi ti i Pop uradio.On je taj koji je ovom obecao startno mjesto.Zato je i dosao da igra kod nas umjesto se da se negdje bori za titulu u ovim godinama, s tim da bi tad morao ulaziti s klupe, a lik to nece.Konta da je i dalje dobar. :roll:

Ja sam isto bio za da Paul starta i pomogne nam i to je i uradio i svaku mu cast.Medjutim, onog momenta kad se otvorila sansa da se dovede Fox, a Castle igra kako igra, s likom je trebalo sjesti i reci mu direktno- stvari su se promijenile!!!! Ides na klupu!Ako nece, otpustis ga na vrijeme da se moze prikljuciti nekome prije POa.

Medjutim, to niko nije uradio, lik se starta, sje.baje nam rotacije, trosimo Foxa da ganja tudje najbolje bekove, a na to sve ni Wemby ne izgleda dobro, jer ga izgleda muce ledja i alergije.

Sinoc smo par minuta do kraja imali 5-6 razlike i Paula na parketu.Naravno, ORL ga je preko Wagnera i Banchera odmah targetirao te zabio preko njega ili kreirao otvorenu trojku.Dok je ovaj majmun s klupe vratio Vassella na parket, vec je bio egal, a tad je sve moguce i upravo se to i desilo.

Dakle, nema tu puno pametovanja.Sve se jasno vidi, e zato i treba da idemo u lutriju i treba poslati Foxa da operise ovaj prst i odmoriti Wembya, ako ovo necemo mijenjayi, pa nek onda Paul igra do mile volje.

Kugla3
Kontakt:

Post Postao/la Kugla3 » 11 feb 2025, 02:56

Gadi mi se i Mitch i košarka sa ovim sto radi i tko dobiva odnosno ne dobiva minutažu.Mislim da bi bilo pametno neko vrijeme i ne gledati ovo bar za mene,dok se Pop ne vrati.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 11 feb 2025, 03:43

Kugla3 je napisao/la:
11 feb 2025, 02:56
Gadi mi se i Mitch i košarka sa ovim sto radi i tko dobiva odnosno ne dobiva minutažu.Mislim da bi bilo pametno neko vrijeme i ne gledati ovo bar za mene,dok se Pop ne vrati.
Isto ce ti i Pop uraditi ako se vrati ove sezone.Nema sanse da se bencira Paul i nema sanse da se kre.tenu Keldonu smanje minute.

Pa treba li ista vise reci kad nam mrtvi Paul veceras odigra 30+min, a Castle samo 20, iako je zabio 16p. Ovo je horor sta ova fransiza ponekad radi da se zadovolji taj neki ljudski faktor.Ja se samo nadam da mu de.bili nece produziti ugovor na ljeto.To bi tek bio vrhunac.

Isto tako i Sochan je prikovan za klupu, plus se gura na nekakvog back up centra, iako je veceras manje igrao tu poziciju i odmah je odigrao odlicno.

Ne da necemo do kraja sezone dobiti petorku sa Castleom i Foxom u startnoj petorci, nego je upitno da li cemo i Sochana vise vidjeti tu!?? 2 od 3 najperspektivnija mlada igraca i 2 od 3 najbolja defanzivca nam sjede na klupi, dok se odbrana raspada u zadnjih 10tak tekmi.

Losa vijest je i da je ATL ovim trejdovima dobila na sirini.Bicemo zadovoljni ako pik uopste bude lutrijski.

P.S.Eh da, kako ce nas BOS zgaziti sa ovim minijaturnim petorkama, to ce da bude sou. :rol: :rol:

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 11 feb 2025, 06:26

11 feb 2025, 03:43
P.S.Eh da, kako ce nas BOS zgaziti sa ovim minijaturnim petorkama, to ce da bude sou. :rol: :rol:
Mi ove sezone imamo običaj igrati loše i mlitavo općenito kod kuće protiv timova sa nešto lošijim ili .500 rekordom, a naročito to loše izgleda nakon uspješnog road tripa. Tako da, nemoj toliko podcijenjivati svoje, ne bi me iznenadilo da nas otpušu 15-20 razlike, još je zadnja uoči AS-a :D
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

Kugla3
Kontakt:

Post Postao/la Kugla3 » 11 feb 2025, 16:17

@nez
Ajde sto CP3 starta preko toga i mogu preć bar ja,ali nemogu shvatit kako on moze biti vise minuta na terenu od Castlea.Sinoc on pola sata a rookie 20 minuta,kako jbte.Mitch je totalno ne organiziran.Kad god su skupa na parketu Champengai,Keldon i Sochan ekipa uvijek bude i to debelo nadigrana od protivnika.Pa jbte zar je tesko shvatit da Sochan ne moze igrati 5 nikako!!Ovih zadnjih par poraza sve je doslo upravo iz tog razloga,Sochan na 5,niska petorka i automatski to znači da protivnik hvata dosta vise ofanzivnih skokova gdje i praktički izgubis tekmu jer im poklanjas second chance points.Najgore od svega i kad je Bassey bio zdrav bio je prikovan na klupu iz samo Mitchu poznatih razloga.SAS jos uvijek nije nivo Oklahome pa da moze izvest tako nisku 5-ku i pobjedjivati kao sto su oni radili dok su Chet i Hartenstein bili odsutni.
Da se vratim na Castle znaci taj momak po tekmi mora igrati minimum 30 minuta sve ispod toga je teska lakrdija.Momak je vec sada poslije Wembya i Foxa najbitniji igrač i kad istekne ugovor Paulu,Fox i Castle ce činiti taj frontcourt dvojac u koji ne sumnjam da ce biti spektakularan.Iskreno nemam nista protiv toga ni da Paul ostane,ali naravno ulazak sa klupe i 10-15 minuta po meču,nista vise.Keldon bi se trebao na ljeto tradeati za neko fino krilo uz npr. first rounder.ATL uvezala 3 pobjede ali mislim da ce padati kako sezona bude odmicala i mislim da ce pik biti lutrijski.Trenutno Young sam vuče i pitanje je dana kada ce i on puknuti i traziti trade.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 11 feb 2025, 16:31

Stephon Castle last 14 games in 28 MPG:

18 PPG | 3.9 RPG | 3.2 APG | 58.8 TS%

48.9 FG% | 36.8 3 % on 4.1 attempts per

All the while taking on the toughest assignments on defense.

Two way stud is coming for the ROTY award.

I mi startamo je.benog Chrisa Paula koji je u 40oj godini i koji nicim nije zaduzio ovu fransizu!! Nevjerovatno!!! :damn: :damn:

@babo To bi morao biti neki epski raspad BOS, jer SA starta utakmicu sa 4 igraca protiv 5 protivnickih, a onda s klupe igramo nase najbolje krilo na centru, pa tako nemamo odbranu ni na perimetru, a nema nas ni na skoku.Puse na sve strane i to je nemoguce da ne iskoristi iole kvalitetnija ekipa.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 13 feb 2025, 03:30

S lakocom BOS protiv nas bez 2 startera.

Paul opet vise minuta od Castlea i vise minuta Keldonu od Sochana. :rol: :rol:

Ovo je postalo horor za gledati kako nas frajko kasapi.Ustvari, nije ovo samo on, ovo je bolest u cijeloj fransizi gdje ti guras nekakve likove koji tu nece biti dugorocno ili likove za koje i de.bil vidi da ne mogu igrati prije igraca sa talentom i igraca koji su JASNO bolji. Jedni se guraju zbog nekakvih obecanja, a drugi poput Keldona zbog nekakvog staza iako je lik go ku.rac od igraca.

U svim fransizama starci iliti veterani rade za talente date fransize.Samo kod nas talenti rade za starce i imaju umanjenu minutazu zbog istih.

Sreca pa ide pauza.Ovo je stvarno postalo vrijedjanje inteligencije.

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 20 feb 2025, 18:55

Divno..
slika
Max Allegri

Kugla3
Kontakt:

Post Postao/la Kugla3 » 20 feb 2025, 19:18

Mig_Mig je napisao/la:
20 feb 2025, 18:55
Divno..
slika
Nije dobro ali nikako nije dobro.Aj sto propusta ostatak sezone,nego mi se ova bolest nikako ne svidja.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 20 feb 2025, 19:29

Kugla3 je napisao/la:
20 feb 2025, 19:18
Mig_Mig je napisao/la:
Divno..
slika
Nije dobro ali nikako nije dobro.Aj sto propusta ostatak sezone,nego mi se ova bolest nikako ne svidja.
Uzasne vijesti i tek je sada jasno zasto se on fakticki vukao po terenu zadnjih 15tak tekmi i imao "kratak dah".

Dobro je da su ovo uhvatili na vrijeme, jer moze zivot biti u pitanju, je.bo kosarku.Dobre vijesti su da nasi vjeruju da je ovo izolovan slucaj i da ocekuju njegov pun oporavak.Nesto slicno su u zadnje vrijeme imali Ingram i Ausar Thompson i oporavili su se bez problema.

U kosarkaskom smislu, nama ne znaci mnogo njegov izostanak, jer su nasi izgleda vec bili spremni da se okrenemo draftu.Jedino je steta da ostaje bez zasluzenog DPOYa.

Kugla3
Kontakt:

Post Postao/la Kugla3 » 20 feb 2025, 19:59

20 feb 2025, 19:29
Kugla3 je napisao/la:
20 feb 2025, 19:18
Mig_Mig je napisao/la:
Divno..
slika
Uzasne vijesti i tek je sada jasno zasto se on fakticki vukao po terenu zadnjih 15tak tekmi i imao "kratak dah".

Dobro je da su ovo uhvatili na vrijeme, jer moze zivot biti u pitanju, je.bo kosarku.Dobre vijesti su da nasi vjeruju da je ovo izolovan slucaj i da ocekuju njegov pun oporavak.Nesto slicno su u zadnje vrijeme imali Ingram i Ausar Thompson i oporavili su se bez problema.

U kosarkaskom smislu, nama ne znaci mnogo njegov izostanak, jer su nasi izgleda vec bili spremni da se okrenemo draftu.Jedino je steta da ostaje bez zasluzenog DPOYa.
A nadat se da ce se wemby oporavit i biti dobro,a sad bi se i Fox mogao poslat na operaciju i onda lagano tankirat do kraja sezone za sto bolji pik.Nek se ostali razvijaju i onda kad se wemby oporavi i bude na 100% krenit po Playoff.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 20 feb 2025, 20:09

@Kugla Svi ocekuju pun oporavak.Nema brige.

Foxa bi isto poslao na operaciju.Nema se tu sta cekati sada.

Odgovori

Natrag na “San Antonio Spurs”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.