Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Soni
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Soni » 08 dec 2011, 21:53

Juventino je napisao/la:
Soni je napisao/la:Elia-i zelim da u Januaru ode iz Juventusa i sve najbolje u nastavku karijere. Cuj ne da mu u kupu da igra. Smjesno
Mene moze ubaciti u kupu i opet mu niko nece zamjerit
Bas sam se iznervirao. Dodje momak kao najjace pojacanje i pocne 0 utakmica od prve minute. Pa ko se ne bi demoralisao. Ocigledno je da ne racuna na njega, SAMO na osnovu iskustava sa treninga.
Podrzavam Conte-a jer je digao Juve iz mrtvih, ali cini mi se da je mnogo tvrdoglav.
Pusti trenera da radi svoj posao. Barem dok imamo ovakve rezultate. Pa nismo doveli nekog superstara nego Eliu, zasto bi se on demoralisao ako sjedi na klupi Juventusa? Za to mjesto se bori najvise igraca u ekipi. Mozda je trebao imati prednost u odnosu na Capitana? Ili su Quagliarella ili Krasic trebali sjediti na klupi umjesto strasnog Elie?

Krasic izgleda jako zeljan da se dokaze. :D Drago mi je sto imamo priliku gledati Marronea.
Ne znam cemu ironija. Ali platiti toliko igraca, a dati puno vise sansi Estigaribiji i Gianceriniju mi nema smisla.
Opet kazem da mene moze u kupu staviti i nece to biti apsolutno nikakav problem. Igra losa, zato sto nam fali najjaci dio ekipe: Vidal Marcha Pirlo

Svidja mi se kako igra Sorensen, Giancerini se trudi, trci, imao je 2-3 prodora.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 08 dec 2011, 21:54

Juventino je napisao/la: Steta sto vi niste u strucnom stabu. :roll: Ocijenili kvalitet igraca nakon 45min. Pa vama nijedan skaut nije ravan.
Pa ako je 45 minuta dovoljno da se ocijeni Elia,dovoljno je i za ove.
Giacherini koji je došao sa reputacijom brzog,prodornog igrača,do sada u ligi nije niti jednom ljudski probio stranu,prodriblao igrača ili asistirao.
Pazienza samo duge lopte šalje,već dvije utakmice to radi, a Conte ne voli tu igru sigurno,da je Del Neri vjerovatno bi svaku utakmicu igrao.
Marrone će biti odličan igrač,kako samo trojicu izbaci iz ravnoteže,ima karakter,šteta što igra desno,a ne u centru što prirodno igra.
Zadnja izmjena: Oxygen, dana/u 08 dec 2011, 22:00, ukupno mijenjano 1 put.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 08 dec 2011, 21:59

Razlika ko nebo i zemlja, ovaj Juventus i onaj koji gazi sve pred sobom. Jest da nisu uigrani, ali bar mogu malo vise pokazati agresivnosti i zelje za pobjedom. Ne znam koga bi izdvojio( izuzev Barzaglia) ostali kao da i ne igraju, a sto je jos gore nemogu izvrsiti ni pritisak nad Bolognom, a tek da ocekujemo pogotke :roll:

Obavezno dovesti igrace u januaru, klupa nam je doista slaba...

De Cegle je najgori...
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 08 dec 2011, 21:59

Juventino je napisao/la:Marrone po do sada pokazanom odlican. Pazienza previse pokusava glumiti Pirla. Krasic nije imao srece kod onog ponistenog gola, zalutao je u ofsajd. Quagliarella jos uvijek izgleda kao da mu fali utakmica, mada je imao mozda i najbolju priliku u prvom pol. Giaccherini prodoran. Sve u svemu mislim da smo bolje odigrali od Bologne mada su i oni u par navrata pokazali da nisu za odbaciti, a sasvim solidno su se branili. Interesantna utakmica.
juveboy je napisao/la:
Oxygen je napisao/la:Šteta što Conte nije pozvao pola Primavere,jer igrači kao Pazienza i Giacherini nemaju šta tražiti u ovako velikom klubu,njihova dimenzija je Cesena i slični klubovi.
Ovdje 80% igraca nema sta traziti u Juventusu . . .
Steta sto vi niste u strucnom stabu. :roll: Ocijenili kvalitet igraca nakon 45min. Pa vama nijedan skaut nije ravan.
U pravom, velikom Juventusu ni jedan od ovih igraca ne bi igrao u prvoj. Uporedi Thurama, Cannavara, Zambrotu, Vieru, Emersona, Camoranesia, Nedveda, Ibrahimovica, Trezegueta sa Bonucciem, Barzagliem, De Cegliem, Pazzienzom, Maroneom, Giaceriniem, Quagllarelom, starim i iznemoglim Del Pierom i sve ce ti biti jasno. . . ne treba pametovati, samo ti se kaze. Pojedini bi mogli biti na klupi, ostali pravo u Genoa, Bologna, Novara i sl. ekipe.
Sva sreca pa su ovdje igraci iz druge ekipe, inace . . .

Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Juventino » 08 dec 2011, 22:01

Soni je napisao/la:
Ne znam cemu ironija. Ali platiti toliko igraca, a dati puno vise sansi Estigaribiji i Gianceriniju mi nema smisla.
Opet kazem da mene moze u kupu staviti i nece to biti apsolutno nikakav problem. Igra losa, zato sto nam fali najjaci dio ekipe: Vidal Marcha Pirlo

Svidja mi se kako igra Sorensen, Giancerini se trudi, trci, imao je 2-3 prodora.
Pa u do sada odigranim utakmicama Conte je jako malo rotirao napad, tako da na nastup od starta utakmice vec jako dugo cekaju Quagliarella i Del Piero. S druge strane svi zele vidjeti Krasica. Kako da onda Conte ubaci Eliu? Mada licno mislim da ce dobiti barem 15ak minuta veceras, mozda i vise ako ostane ovaj rezultat. Samo hocu da kazem da treba pustiti treneru da ocijeni kada je igrac spreman za nastup. Pa tek je prosla trecina sezone, bit ce prilika. Zar nije bolje imati nabrijanog igraca na klupi koji jedva ceka sansu kao npr Krasic veceras? Jos sam i zaboravio na Estigarribiu koji je vec pokazao dosta toga, a opet je na klupi.
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!

I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 08 dec 2011, 22:02

Juventino je napisao/la:
Soni je napisao/la:

Pa u do sada odigranim utakmicama Conte je jako malo rotirao napad, tako da na nastup od starta utakmice vec jako dugo cekaju Quagliarella i Del Piero. S druge strane svi zele vidjeti Krasica. Kako da onda Conte ubaci Eliu? Mada licno mislim da ce dobiti barem 15ak minuta veceras, mozda i vise ako ostane ovaj rezultat. Samo hocu da kazem da treba pustiti treneru da ocijeni kada je igrac spreman za nastup. Pa tek je prosla trecina sezone, bit ce prilika. Zar nije bolje imati nabrijanog igraca na klupi koji jedva ceka sansu kao npr Krasic veceras? Jos sam i zaboravio na Estigarribiu koji je vec pokazao dosta toga, a opet je na klupi.
Ja samo govorim da ako sad nije zasluzio priliku da igra u kupu, kad ce?
E moj Krasicu...
Ale Del Piero aleee

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 08 dec 2011, 22:04

Giaccheerini ukucas na googlu i prvo sto ti izbaci je " onclick="window.open(this.href);return false;, eto koga smo mi doveli . . . Prodoran, brz, dribler, daj bolan . . . Pomislih da Ronalda opisujes . . .

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 08 dec 2011, 22:05

Drugi poluvrijeme po obicaju igramo bolje, valjda nakon bukvice Contea nemaju drugog izbora... :D

Forza Juve!!

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 08 dec 2011, 22:06

Promasio sam prvo polo vrijeme al vidim da nisam nista ni promasio ... jel ima ko dobar link??

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 08 dec 2011, 22:08

Krasic igra srcem, nogama i inatom.
sop://broker.sopcast.com:3912/112233" onclick="window.open(this.href);return false;
Ale Del Piero aleee

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 08 dec 2011, 22:10

Q ima zelju za goloom to se vidi ali ne smije biti ovako sebican, ovo je moralo biti bolje. Igra Juve dosta bolje...

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 08 dec 2011, 22:11

BigBen je napisao/la:Q ima zelju za goloom to se vidi ali ne smije biti ovako sebican, ovo je moralo biti bolje. Igra Juve dosta bolje...
I Alex isto. Stadion ce eksplodirati kad ga zabije
Ale Del Piero aleee

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 08 dec 2011, 22:13

Neće lopta u gol, isto kao protiv Cesene...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 08 dec 2011, 22:13

Soni je napisao/la:
BigBen je napisao/la:Q ima zelju za goloom to se vidi ali ne smije biti ovako sebican, ovo je moralo biti bolje. Igra Juve dosta bolje...
I Alex isto. Stadion ce eksplodirati kad ga zabije
Umalo!! :D

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 08 dec 2011, 22:14

juveboy je napisao/la:Giaccheerini ukucas na googlu i prvo sto ti izbaci je " onclick="window.open(this.href);return false;, eto koga smo mi doveli . . . Prodoran, brz, dribler, daj bolan . . . Pomislih da Ronalda opisujes . . .
Sta se provaljujes bolan
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Juventino » 08 dec 2011, 22:17

Boze svasta. Odigras poluvrijeme sa rezervnim igracima 0-0 i odmah pola ekipe je za trece lige. :?

Ali koji je mangup ovaj Del Piero! Pa covjek sa 36. godina ostavi dvojicu igraca na guzovima :lol: Steta sto nijedan od ovih njegovih suteva nije zavrsio u golu. Grande Ale!
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!

I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 08 dec 2011, 22:17

Ovo me posjeca na Cesenu, valjda cemo imati iste srece i na kraju zabiti nekako.

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 08 dec 2011, 22:18

Neda Alex nikom loptu, taman ce ga zabiti... Forza Alee :)

Sad i da izgube niko im nista ne bi prigovorio jer igraju borbeno i sa zeljom za pogotkom. To je pravi Juve!!

Samo sabur i bice sve ok! :)

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 08 dec 2011, 22:19

Eljero ulazi ;)
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 08 dec 2011, 22:20

Eto vam vaš Elia :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.