Ne znam cemu ironija. Ali platiti toliko igraca, a dati puno vise sansi Estigaribiji i Gianceriniju mi nema smisla.Juventino je napisao/la:Pusti trenera da radi svoj posao. Barem dok imamo ovakve rezultate. Pa nismo doveli nekog superstara nego Eliu, zasto bi se on demoralisao ako sjedi na klupi Juventusa? Za to mjesto se bori najvise igraca u ekipi. Mozda je trebao imati prednost u odnosu na Capitana? Ili su Quagliarella ili Krasic trebali sjediti na klupi umjesto strasnog Elie?Soni je napisao/la:Elia-i zelim da u Januaru ode iz Juventusa i sve najbolje u nastavku karijere. Cuj ne da mu u kupu da igra. Smjesno
Mene moze ubaciti u kupu i opet mu niko nece zamjerit
Bas sam se iznervirao. Dodje momak kao najjace pojacanje i pocne 0 utakmica od prve minute. Pa ko se ne bi demoralisao. Ocigledno je da ne racuna na njega, SAMO na osnovu iskustava sa treninga.
Podrzavam Conte-a jer je digao Juve iz mrtvih, ali cini mi se da je mnogo tvrdoglav.
Krasic izgleda jako zeljan da se dokaze.Drago mi je sto imamo priliku gledati Marronea.
Opet kazem da mene moze u kupu staviti i nece to biti apsolutno nikakav problem. Igra losa, zato sto nam fali najjaci dio ekipe: Vidal Marcha Pirlo
Svidja mi se kako igra Sorensen, Giancerini se trudi, trci, imao je 2-3 prodora.