AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

ahmad_tz
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la ahmad_tz » 02 dec 2012, 21:48

Ma znam ja to sve ali opet se tjesim :lol: . Ma moze se Robinho uvalit Santosu za 10 miliona plus njegova plata. Taman dovedu Kaku', Real je ionako lako izlevatit. Posudba sa pravom otkupa :mrgreen: :mrgreen:

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 02 dec 2012, 21:57

Kaka,Balotelli,Papadopoulos ... Milan problem solved ...
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 02 dec 2012, 22:01

Ljudi ja mislim da ova sezona jos uvjek nije propala, rano je jos za takve zakljucke. Ima jos dosta do kraja, sa ovakvim igrackim kadrom mislim da mozemo doci do trece pozicije, sto bi bio uspjeh svakako. Ma sa Patom se ne zna nikad, al smatram da ce Berluskoni ako mu zagusti i ako dodje pristojna ponuda ipak prodati Pata.. Koliko je samo puta rekao da nema nista od prodaje Ibre i Silve.. tako da..
Heh iskreno, trenutno od svih igraca najmanje cijenim Abatea, nekako mi smuseno djeluje, kad se samo sjetim onog kiksa protiv Intera prosle sezone.. itd..
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 02 dec 2012, 22:05

Ma gotovo je sa Patom, nije on ni sjena ovog ispod Pata na klipu. Nekako je trom, ko da mu je mrsko trčat, nema više tih driblinga,prodora ... Kod njega je psiha problem, boji se da se ponovo ne povrijedi ...

[youtube][/youtube]

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 02 dec 2012, 22:30

muha milanez je napisao/la:Ljudi ja mislim da ova sezona jos uvjek nije propala, rano je jos za takve zakljucke. Ima jos dosta do kraja, sa ovakvim igrackim kadrom mislim da mozemo doci do trece pozicije, sto bi bio uspjeh svakako. Ma sa Patom se ne zna nikad, al smatram da ce Berluskoni ako mu zagusti i ako dodje pristojna ponuda ipak prodati Pata.. Koliko je samo puta rekao da nema nista od prodaje Ibre i Silve.. tako da..
Heh iskreno, trenutno od svih igraca najmanje cijenim Abatea, nekako mi smuseno djeluje, kad se samo sjetim onog kiksa protiv Intera prosle sezone.. itd..
Od njega nece nikad biti igrac,trpim ga ja licno evo godinama i iz godine u godinu mi pije zivce,ako postoji mogucnost da ga prodamo,prodaj ODMA!!!
Pa decko je najbolji asistent Militu jbt :lol: :lol:

Pogba

Post Postao/la Pogba » 02 dec 2012, 22:33

Jedna jaka: :lol:
slika
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 02 dec 2012, 22:58

Mesbah , Traore , Didac , Strasser , Flamini , Binho , Pazzini svi su oni samo tu da popune broj , i više štete donose ekipi nego koristi ..
Probati ih kome uvaliti ako je ikako moguće , uzeti 20 -ak miliona i dovesti dva mlada i talentovana igrača.
I koliko god mi Kaka bio drag , msm da nema potrebe da se vraća .
Ima 30 god. i bolje je da ostane upamćen po onome što je radio u Milanu u najboljim danima , a ne da to sve pokvari .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 03 dec 2012, 14:14

IlPrincipe je napisao/la:Ma gotovo je sa Patom, nije on ni sjena ovog ispod Pata na klipu. Nekako je trom, ko da mu je mrsko trčat, nema više tih driblinga,prodora ... Kod njega je psiha problem, boji se da se ponovo ne povrijedi ...
To je to, jednostavno povrede su toliko uticale na njega sto je zalosno jer je ocito momak klasa. Nije on zaboravio igrati samo je potreban neko ko ce ga osloboditi te barijere i koji ce mu omoguciti da ponovo zaigra kako zna. Mozda je promjena sredine jedino moguce rjesenje za njega :|
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 03 dec 2012, 14:26

Berlusconijeva želja ...

slika

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 03 dec 2012, 15:46

meni se to i ne svidja pravo da kazem. par tih ''berluskonijevih'' bi ja glat izbacio.. a to su. Abiati, Nocerino, Mexes, a priliku bi dao nekome drugom, imamo tog mladog golmana sto da ne. uzeti jednog stopera dobrog, a umjesto nocerina ubaciti nekoga iz sadasnjeg pogona, ima emanuelson. pa i bojan bi mogao tu krpiti rupu za pocetak, ili cak boatenga na tu poziciju a pata ili bojana u napad.

edit. zaboravi muntarija. i on bi bio idealan tu. samo nek zamijeni mjesto sa tim strotmanom :D pa ko prodje kroz sreedinu, ja mu k.... poljubim :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 03 dec 2012, 15:58

Sutra definitivno neće igrati Montolivo i Constant , dobit će poštedu da se malo odmore a i imaju sitnih problema sa povredama jer su pokupili neke udarce na utakmici sa Cataniom.
Pato također neće igrati jer se navodno još nije oporavio od upale prepona , iako mislim da mu je ovo i presudilo i da u Januaru napokon/nažalost odlazi .
Mexes isto bi trebao biti pošteđen kao i De Sciglio . Dok će Shaarawy najvjerovatnije početi utakmicu na klupi iako to još uvijek nije sigurno 100 % .

Mogući sastav za sutra : Abbiati - Abate- Zapata- Yepes-Mesbah - Ambrosini-De Jong - Nocerino- Prince-Pazzini-Bojan .
-Rui Costa-

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 03 dec 2012, 16:35

milanist je napisao/la:meni se to i ne svidja pravo da kazem. par tih ''berluskonijevih'' bi ja glat izbacio.. a to su. Abiati, Nocerino, Mexes, a priliku bi dao nekome drugom, imamo tog mladog golmana sto da ne. uzeti jednog stopera dobrog, a umjesto nocerina ubaciti nekoga iz sadasnjeg pogona, ima emanuelson. pa i bojan bi mogao tu krpiti rupu za pocetak, ili cak boatenga na tu poziciju a pata ili bojana u napad.

edit. zaboravi muntarija. i on bi bio idealan tu. samo nek zamijeni mjesto sa tim strotmanom :D pa ko prodje kroz sreedinu, ja mu k.... poljubim :D
Berlusconi ima fetiš na napadače ali kroz godine shvatio sam da taj čovjek kakav god šoumen bio razumije fudbal.

Hajde ćelo izvuci asa iz rukava i dovedi Sneijdera i sve ćemo ti halaliti za prošlo ljeto :lol:
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 03 dec 2012, 17:20

sutra ako zaigraju ovi maljevi mesbah, i pazzini. necu ni gledat tekmu materemi. jos ako im dodamo abatea i ambrosinija katastrofa veliki razmjera..... nek ubaci malo onu djecicu ako mu rezultat nije bitan ha ja :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.

betton
Kontakt:

Post Postao/la betton » 03 dec 2012, 17:43

Jedna sa treninga
slika
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..

Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 03 dec 2012, 17:56

IlPrincipe je napisao/la:Berlusconijeva želja ...

slika
Mexes kiks igrac, Strotoman zadnji vezni, Boateng krilo.... meni se ovo ne svidja ni malo.... opet bi igrali bez klasicne 10 ono sto Milanu fali od odlaska Kake... pa bolje i Snijeder s jednom nogom, nego stavljati nekoga na ne prirodnu poziciju... treba se rjesiti Mekteba, Flaminija, Mexesa, Acerbia Anttonina, te Pazzinia i Robinha prodati i dovesti pravog napadaca, ne blamirtati se s natpisima da vracamo Matrija ili ne daj Boze Tella :lol:

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 03 dec 2012, 17:59

Izgleda da vam Galliani ima jednu zelju a to da vidi Neymar-SES u napadu ;)
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 03 dec 2012, 18:10

AvantiSignora je napisao/la:Izgleda da vam Galliani ima jednu zelju a to da vidi Neymar-SES u napadu ;)
To će mu ostati samo na želji , osim ako pedofil ne pobudali pa iskešira 60-ak miliona € u što čisto sumnjam . :D
-Rui Costa-

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 03 dec 2012, 18:13

francobaresi je napisao/la:
AvantiSignora je napisao/la:Izgleda da vam Galliani ima jednu zelju a to da vidi Neymar-SES u napadu ;)
To će mu ostati samo na želji , osim ako pedofil ne pobudali pa iskešira 60-ak miliona € u što čisto sumnjam . :D

Pa ne bas tolko, valjda su Santoz zaintresovni za Robinha?? jos dodate 40 milji € i ko zna
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 03 dec 2012, 18:18

Ma brate sve više i sumnjam u kvalitet tog "cirkusanta " , gledao sam sinoć nekakav video gdje Neymar stoji nekih 40-ak sekundi i izvodi nekakvu fintu a stoper samo nijemo posmatra , nikako ga ne pokušava da napadne :roll:
Čisto sumnjam da u Evropi može tako nešto raditi , samo kad se sjetim kako je Binho rasturao u Santosu a evo sad vidimo kako to izgleda ...
-Rui Costa-

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 03 dec 2012, 18:25

Da upari Balotellija i "Faraona" Milan će prodati Pata i Robinha

Italijanski Milan pokušat će u zimskom prelaznom roku da angažuje napadača Manchester Cityja Marija Balotellija. Prethodno će prodati Brazilce Alexandrea Pata i Robinha, pišu danas italijanski sportski listovi.

"Corriere dello sport" navodi da gazda Milana Silvio Berlusconi želi da "upari" Stephana El Shaarawyja, popularnog "Faraona" i Balotellija, te na taj način napravi napadački tandem za narednu deceniju.

Balotelli, koji nikada nije krio da navija za Milan, iako je nosio dres Intera, nije zadovoljan statusom u Cityju, gdje ove sezone uglavnom šansu dobija sa klupe, kao rezervni igrač.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.