Djokovic ako se misli u Monte Carlo vratit se jednim GSom vise,sto prije mora podici nivo igre.Krajnje je vrijeme.
Edit: Kakvo samaranje FHom

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
jeste, ali obicno svi igraci skinu gace pred najboljima - tako je to :/delinjo je napisao/la:buraz ovo je takav luzer od igraca ,da igra svoj najbolji tenis a Novak najgori ne bi ga pobjedio,jer je u glavi luzer i jedan od igraca koji skidaju gaceKiaKaha je napisao/la:Agut je trebao dobit ovaj set ili makar odvest u tie break.Dosta konkretniji i bolji je bio,al greske u kljucnim poenima su bile kljucne.
Djokovic jako slabo.
to je to o cemu ti pricam,njegov najbolji tenis karijere je dovoljan da uzme samo jedan set,sve ti je jasno,ma Federeru i Novaku na touru rijetko ko moze pomrsiti racune,vidio si i sam vecinu turnira su njih dvojica igrali u finalu,Stan i Andy su jedini sposobni pobjediti njih dvojicu,ostali izgleda skidaju gace,nije to to i kad neko spomene da Federer prije imao slabiju konkurenciju,pa Rodick bi pola ovih igraca nalupao s pola snagedelko je napisao/la:jeste, ali obicno svi igraci skinu gace pred najboljima - tako je to :/delinjo je napisao/la:buraz ovo je takav luzer od igraca ,da igra svoj najbolji tenis a Novak najgori ne bi ga pobjedio,jer je u glavi luzer i jedan od igraca koji skidaju gaceKiaKaha je napisao/la:Agut je trebao dobit ovaj set ili makar odvest u tie break.Dosta konkretniji i bolji je bio,al greske u kljucnim poenima su bile kljucne.
Djokovic jako slabo.
evo uzeo je set i vec sada napravio veliku stvar - uzeti set No1 :O san svakog igraca
moram priznati da me Agut iznenadio ovim FH-ima :O :O :O
i onda ce neko reci Roger prije imao slabiju konkureciju,pa vidi ovih bolan novaku skinu gace i prije meca,frajer odigra mec zivota i to je dovoljno da uzme cijeli jedan set,mislim tu je i do kvaliteta Novaka naravno,ali sto ovi danasnji igraci vole skidati gace,ovo prije nije ovako bilo,kad je Fedex uzeo Samprasa kad se tek pojavio ,ova djeca ne mogu prismrditi pobjedi protiv najboljih cccppppp je napisao/la:Nema sreće na ovom US openi.čim se "mi" natežemo i stenjemo sa agutom...
osvaja.ppppp je napisao/la:Nema sreće na ovom US openi.čim se "mi" natežemo i stenjemo sa agutom...
Da Bog da,napravio je sinoć više nerezonskih poteza nego li za čitavu svoju karijeruDANTES je napisao/la:osvaja.ppppp je napisao/la:Nema sreće na ovom US openi.čim se "mi" natežemo i stenjemo sa agutom...
Da vidimo Roddickov H2H sa današnjim igračima iz vrha:delinjo je napisao/la:Stan i Andy su jedini sposobni pobjediti njih dvojicu,ostali izgleda skidaju gace,nije to to i kad neko spomene da Federer prije imao slabiju konkurenciju,pa Rodick bi pola ovih igraca nalupao s pola snage
Nick Kyrgios vs Rafael Nadal (1) 7–6(5), 5–7, 7–6(5), 6–3delinjo je napisao/la: i onda ce neko reci Roger prije imao slabiju konkureciju,pa vidi ovih bolan novaku skinu gace i prije meca,frajer odigra mec zivota i to je dovoljno da uzme cijeli jedan set,mislim tu je i do kvaliteta Novaka naravno,ali sto ovi danasnji igraci vole skidati gace,ovo prije nije ovako bilo,kad je Fedex uzeo Samprasa kad se tek pojavio ,ova djeca ne mogu prismrditi pobjedi protiv najboljih ccc
ove pobjede su buraz pred kraj Rodickove karijere kada je poceo padati moras to znati,druga stvar igraco kao sto su Soderling,Del Potro,Davidenko,Robredo,Verdasko,cileanac Gonzalez,Safin u najboji mgodinama,Ferer i ostali igracine za ove tvoje sto si stavio ,i vidjet cemo koliko ce ovi talenti sto si ih kao ovdje nabrajao osvojiti GS,odmah cu ti reci da znas nece nikad ni jedan,ma kakav GS ni masters nikad nece uzeti ,toliko o velikim talentima koji ispadaju u 3 kolima svaki put,i pri tome skidaju gace ,jedan Felciano Lopez koji je u godinama tambura ove tvoje talente ,toliko o tome...vidjet cemo ko je upravuGalion je napisao/la:Da vidimo Roddickov H2H sa današnjim igračima iz vrha:delinjo je napisao/la:Stan i Andy su jedini sposobni pobjediti njih dvojicu,ostali izgleda skidaju gace,nije to to i kad neko spomene da Federer prije imao slabiju konkurenciju,pa Rodick bi pola ovih igraca nalupao s pola snage
Andy Roddick vs Andy Murray 3:8
Andy Roddick vs Stan Wawrinka 1:3
Andy Roddick vs Tomas Berdych 6:4
Andy Roddick vs Marin Čilić 1:2
Andy Roddick vs David Ferrer 4:7
Andy Roddick vs Gilles Simon 2:2
Andy Roddick vs Richard Gasquet 3:2
Andy Roddick vs Jo-Wilfried Tsonga 2:1
Andy Roddick vs Gael Monfils 2:4
Andy Roddick vs Kevin Anderson 2:2
Andy Roddick vs John Isner 4:2
Da, lupa ih sa pola snage
Nick Kyrgios vs Rafael Nadal (1) 7–6(5), 5–7, 7–6(5), 6–3delinjo je napisao/la: i onda ce neko reci Roger prije imao slabiju konkureciju,pa vidi ovih bolan novaku skinu gace i prije meca,frajer odigra mec zivota i to je dovoljno da uzme cijeli jedan set,mislim tu je i do kvaliteta Novaka naravno,ali sto ovi danasnji igraci vole skidati gace,ovo prije nije ovako bilo,kad je Fedex uzeo Samprasa kad se tek pojavio ,ova djeca ne mogu prismrditi pobjedi protiv najboljih ccc
Borna Ćorić vs Rafael Nadal (3) 6–2, 7–6(4)
Borna Ćorić vs Andy Murray (3) 6:1, 6:3
Nick Kyrgios vs Roger Federer (2) 6–7(2), 7–6(5), 7–6(12)
Nick Kyrgios vs Stan Wawrinka (5) 6–7(8), 6–3, 4–0, retired
Baš tako, ne mogu im prismrditi a kamo li pobijediti
Evo H2H ako izbacimo njima pobjede nad Roddickom od Kolovoza/Augusta 2011., tj. kad je ispao iz TOP 10 (nakon što je napunio 29 godina)delinjo je napisao/la: ove pobjede su buraz pred kraj Rodickove karijere kada je poceo padati moras to znati
Soderling, Deč Potro su li la sa Murray i Wawrinka, Davidenko li la sa Berdychom, Safin je klasa iznad sviju ali niej bio konstantan zbog nestabilnosti. Ferrera sam i sam nabrojao, a ovi ostali nisu ništa bolji od Čilića, Tsonge, Gasqueta i Monfilsa,delinjo je napisao/la: druga stvar igraco kao sto su Soderling,Del Potro,Davidenko,Robredo,Verdasko,cileanac Gonzalez,Safin u najboji mgodinama,Ferer i ostali igracine za ove tvoje sto si stavio
Za Kyrgiosa ne znam hoće li ikada osvojiti Grand Slam zbog svoje glave, igru za to ima, ali glava ga ****. Ćorić pak s druge strane nema ništa od udaraca da pravi razliku ali ipak mislim da će on uspjeti bar 1 GS. Naravno da ne stavljam njih dvojicu u isti koš sa Federerom, Nadalom i Đokovićem, mogu im samo loptice skupljati, ali samo sam te htio ispraviti da ne skidaju gaće i da mogu i oni pobijediti najbolje i u tinejdžerskim danima, tj. hoću reći da si malo pretjerao sa omalovažavanjem današnjih talenatadelinjo je napisao/la: i vidjet cemo koliko ce ovi talenti sto si ih kao ovdje nabrajao osvojiti GS,odmah cu ti reci da znas nece nikad ni jedan,ma kakav GS ni masters nikad nece uzeti ,toliko o velikim talentima koji ispadaju u 3 kolima svaki put,i pri tome skidaju gace ,jedan Felciano Lopez koji je u godinama tambura ove tvoje talente ,toliko o tome...vidjet cemo ko je upravu
nemoj ni ti zamjeriti mozda se nisam najbolje izrazio,niti ja koji sjedim kuci imam pravo omalovazavati nekoga ko igra profesionalno tenis,samo ono imam utisak da mnogi igraci skidaju gace,i ptiam se sta ce biti kad ove legende odu iz tenisa,evo Rafa je vec gotovo otisao,ni Federer nece vise od 3 sezone igrati,Novaka polako godine stizu,ko ce njih naslijediti ? Coric ciji udarci u rangu wta,ovaj australac sto nije normalan s glavom ??Galion je napisao/la:Evo H2H ako izbacimo njima pobjede nad Roddickom od Kolovoza/Augusta 2011., tj. kad je ispao iz TOP 10 (nakon što je napunio 29 godina)delinjo je napisao/la: ove pobjede su buraz pred kraj Rodickove karijere kada je poceo padati moras to znati
Andy Roddick vs Andy Murray 3:7
Andy Roddick vs Stan Wawrinka 1:3
Andy Roddick vs Tomas Berdych 6:3
Andy Roddick vs Marin Čilić 1:2
Andy Roddick vs David Ferrer 4:5
Andy Roddick vs Gilles Simon 2:2
Andy Roddick vs Richard Gasquet 3:2
Andy Roddick vs Jo-Wilfried Tsonga 2:1
Andy Roddick vs Gael Monfils 2:4
Andy Roddick vs Kevin Anderson 2:0
Andy Roddick vs John Isner 4:1
Znači jedino je šamarao Isnera, Andersona i Berdycha.
Opet ima negativan H2H protiv Murraya, Wawrinke, Čilića, Ferrera i Monfilsa, a pozitivan protiv Berdycha, Gasqueta, Tsonge, Andersona i Isnera. Ne vidim dominaciju iako im ne računam pobejde nad njim otkad je napunio 29 i ispao iz TOP 10.Soderling, Deč Potro su li la sa Murray i Wawrinka, Davidenko li la sa Berdychom, Safin je klasa iznad sviju ali niej bio konstantan zbog nestabilnosti. Ferrera sam i sam nabrojao, a ovi ostali nisu ništa bolji od Čilića, Tsonge, Gasqueta i Monfilsa,delinjo je napisao/la: druga stvar igraco kao sto su Soderling,Del Potro,Davidenko,Robredo,Verdasko,cileanac Gonzalez,Safin u najboji mgodinama,Ferer i ostali igracine za ove tvoje sto si stavioZa Kyrgiosa ne znam hoće li ikada osvojiti Grand Slam zbog svoje glave, igru za to ima, ali glava ga ****. Ćorić pak s druge strane nema ništa od udaraca da pravi razliku ali ipak mislim da će on uspjeti bar 1 GS. Naravno da ne stavljam njih dvojicu u isti koš sa Federerom, Nadalom i Đokovićem, mogu im samo loptice skupljati, ali samo sam te htio ispraviti da ne skidaju gaće i da mogu i oni pobijediti najbolje i u tinejdžerskim danima, tj. hoću reći da si malo pretjerao sa omalovažavanjem današnjih talenatadelinjo je napisao/la: i vidjet cemo koliko ce ovi talenti sto si ih kao ovdje nabrajao osvojiti GS,odmah cu ti reci da znas nece nikad ni jedan,ma kakav GS ni masters nikad nece uzeti ,toliko o velikim talentima koji ispadaju u 3 kolima svaki put,i pri tome skidaju gace ,jedan Felciano Lopez koji je u godinama tambura ove tvoje talente ,toliko o tome...vidjet cemo ko je upravu
I inače bez ikakve ljutnje, i ja sam Federerov fan, nemoj misliti da ga omalovažavam, samo smatram da si malo pretjerao sa usporedbom ove dvije epohe u tenisu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.