Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
dobra individualna utakmica mirze na kraju, dvije trojke i opet veoma dobar broj skokova, samo neka nastavi dalje, nadam se da ce sto prije napustiti klub, znam da je izjavio kako to ne planira ali nadam se opet 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
najvise mi je zao sto uopste ostadoh budan cijelu noc. necu sigurno zadugo opet.
ovo je katastrofa. ne mislim na mirzu. on je po meni bio vise nego solidan, pogotovo u prvom polvremenu, kad je njegovim ulaskom na parket brooklyn poceo igrat. on tu nije mogo nista vise napravit nego sto jeste. sta je trebo? otimat loptu livingstonu i tayloru??
stvarno nemam rijeci.
pored svega, jel ko pratio ponasanje kidda tokom utakmice? isto ko da tenis igra. mrtav, hladan. ko neki mazlum sjedi.
ekipa nema ni glavu ni rep. od ovih amera mi je stvarno zao lopeza. super igrac. nadam se da ce mirza ubrzo promijeniti ekipu
ovo je katastrofa. ne mislim na mirzu. on je po meni bio vise nego solidan, pogotovo u prvom polvremenu, kad je njegovim ulaskom na parket brooklyn poceo igrat. on tu nije mogo nista vise napravit nego sto jeste. sta je trebo? otimat loptu livingstonu i tayloru??
stvarno nemam rijeci.
pored svega, jel ko pratio ponasanje kidda tokom utakmice? isto ko da tenis igra. mrtav, hladan. ko neki mazlum sjedi.
ekipa nema ni glavu ni rep. od ovih amera mi je stvarno zao lopeza. super igrac. nadam se da ce mirza ubrzo promijeniti ekipu
A Memphis?nerkolfc je napisao/la:On nije uzeo 2 suta uzastopno nikad osim u utakmici sa Lakersima kad ih je sam vratio u tekmu.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
sinoc su netsi jos jednom dokazali da su teske rinake..pa hajd sto su izgubili 15 utakmica al sto je vise od pola zavrseno prije zadnje cetvrtine..znal se kad ce se deron vratit' mozda jedini covjek koji moze da ih izvadi
edit : http://www.netsdaily.com/2013/12/6/5180 ... vs-celtics" onclick="window.open(this.href);return false;
edit : http://www.netsdaily.com/2013/12/6/5180 ... vs-celtics" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: mirzatele, dana/u 06 dec 2013, 17:51, ukupno mijenjano 1 put.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Mirza 1:40
Da zaboravio sam na njih. Isto dva velika suta koja su sve odlucila na kraju._dreamer_ je napisao/la:A Memphis?nerkolfc je napisao/la:On nije uzeo 2 suta uzastopno nikad osim u utakmici sa Lakersima kad ih je sam vratio u tekmu.
Kako bi volio da ode iz ove ekipe, zao mi samog sebe sto svaku drugu noc spavam po 2-3 sata da gledam kako se brukaju i kako mu nedaju loptu.
shit happenssemir01 je napisao/la:
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Zdravo.Ne pratim baš naše košarkaške lige.Da li neko može da mi navede nivoe takmičenja.Ono kao u fudbalu:Premijer liga,Prva Fed i Prva RS,Druge Fed ,kantonalne i td.
- el-fighter
- Kontakt:
Pogrijesio si temuZagalo je napisao/la:Zdravo.Ne pratim baš naše košarkaške lige.Da li neko može da mi navede nivoe takmičenja.Ono kao u fudbalu:Premijer liga,Prva Fed i Prva RS,Druge Fed ,kantonalne i td.
Da Mirza ne igra u Netsima, ne bih mogao gledati njihove utakmice ni da me puskom tjeraju. Koja je to perverzija i silovanje lopte od strane pojedinih igraca, to nije normalno. Mogu ja razumjeti da frajer ima veci ugovor od LBJ-a, al ne mora forsirati solo prodor skoro svaki napad.
Mirza je sa ovih 5-6 iznadprosjecnih utakmica sigurno skrenuo paznju na sebe i sada ce mu biti lakse doci do trade-a. Ono cega se najvise plasim, jeste ta njegova tvrdoglavost, jer ako se zainati da ostane u Netsima i bori se za svoje mjesto....Ne zelim ni da razmisljam o tome.
Idi Mirza i ne okreci se
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Bježi Mirza brate moj odatle,ako treba šaljemo i Senada Hadžića nek te na leđima nosi,samo se ispali više hljebati

Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Mirza se specijalizirao za skokove i odbranu 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
jos veceras ce nas kamikaza odusevljavat svojom sjajnom igrom,a u utorak se vjerovatno vraca Deron
time : 02:30
time : 02:30
Raduje me cinjenica da Mirza znatno napreduje u odbrani, jako bitna stvar u NBA.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
ko veceras fali u u Nets-ima,mozemo li se nadati 15-ak minuta za naseg Mirzu?
Isto kao i do sad. Vjerovatno ce dobiti neke ozbiljne minute.robery20 je napisao/la:ko veceras fali u u Nets-ima,mozemo li se nadati 15-ak minuta za naseg Mirzu?
Da vas pozdravim i poselamim...i da ne zaboravimo ovu legendu! (ja nemam dovoljno godina, da kazem, da sam gledao kako je covjek igrao, al kad moj stari kaze, da je "sjeko" mrezicu iz svih pozicija, onda mu moram vjerovati (naravno tu postoje i snimci, koji su me odusevili).
Neka ti je lahka zemlja Kindze!
I poslije MIRZE, MIRZA....
[youtube][/youtube]
Neka ti je lahka zemlja Kindze!
I poslije MIRZE, MIRZA....
[youtube][/youtube]
Kindže, kindže...
ocel nas bit veceras ? jos 90min
ziPa pitanjamirzatele je napisao/la:ocel nas bit veceras ? jos 90min
Kindže, kindže...
Jos malo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.