NK Zvijezda Gradačac

durgut
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la durgut » 06 maj 2013, 00:55

Ko i uvijek tu su neki koji se nasladjuju na svaki poraz i losu igru zvijezde, evo koliko vremena pratim zvijezdu odavno nije bilo utakmice kod nas u kojoj ce poslije nekog suta ili sanse biti huk sa tribina i aplauz nego tad krecu psovka za psovkom kako su igraci nepismeni kako neznaju nista i odma se cuje "vadi ga j..eb..em li mu mater".Izuzev "red dragonsa", 80% publike dodje da bi psovalo ovog ili onog ko da oni daju platu igracima i ko da oni zele pobjedu vise od igraca, pa ako se nekom ne dolazi na utakmice sto dolazi ...Bruka je ovaj rezultat 4:1 ali ima ko njih i da kritikuje i kaznjava, a i sami su svijesni sta su uradili.Daj ljudi da se u srijedu osjeti podrska cijelog stadiona, da svako do jednog podrzi svakog igraca u svakom potezu i startu pa da vidimo onda kako ce se i sami igraci ponasat i kako ce nam vratit na tome.

voliosamzvijezdu
Kontakt:

Post Postao/la voliosamzvijezdu » 06 maj 2013, 08:53

Izvini molim te,i ja mislim da je publika kriva jer ne huci za igracima,Vjerovatnomanekenima i u ugovoru stoji da se ne bore i ne igraju ako ne cuju huk ili aplauz...heh! I ja sam zato da se trebaju podrzati igraci Ali koga u od ovih podrzati,mozda samo diatu koji se stvarno bori,ali kako da podrzim kretena dzafica kojeg zaboli za zvijezdom,frajeru sve svejedno ili ovog sodica,najko mila skarta od igraca,sad u sarajevu, ko ga nije pokusao predriblati nije ni uspio a on samo stane...

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 06 maj 2013, 08:58

voliosamzvijezdu je napisao/la:Izvini molim te,i ja mislim da je publika kriva jer ne huci za igracima,Vjerovatnomanekenima i u ugovoru stoji da se ne bore i ne igraju ako ne cuju huk ili aplauz...heh! I ja sam zato da se trebaju podrzati igraci Ali koga u od ovih podrzati,mozda samo diatu koji se stvarno bori,ali kako da podrzim kretena dzafica kojeg zaboli za zvijezdom,frajeru sve svejedno ili ovog sodica,najko mila skarta od igraca,sad u sarajevu, ko ga nije pokusao predriblati nije ni uspio a on samo stane...
i na svaki los potez dize prst (like) kao dobro je ....sirovina teska ...ne znam ko ga dovede u zvijezdu

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 06 maj 2013, 10:10

durgut je napisao/la:Ko i uvijek tu su neki koji se nasladjuju na svaki poraz i losu igru zvijezde, evo koliko vremena pratim zvijezdu odavno nije bilo utakmice kod nas u kojoj ce poslije nekog suta ili sanse biti huk sa tribina i aplauz nego tad krecu psovka za psovkom kako su igraci nepismeni kako neznaju nista i odma se cuje "vadi ga j..eb..em li mu mater".Izuzev "red dragonsa", 80% publike dodje da bi psovalo ovog ili onog ko da oni daju platu igracima i ko da oni zele pobjedu vise od igraca, pa ako se nekom ne dolazi na utakmice sto dolazi ...Bruka je ovaj rezultat 4:1 ali ima ko njih i da kritikuje i kaznjava, a i sami su svijesni sta su uradili.Daj ljudi da se u srijedu osjeti podrska cijelog stadiona, da svako do jednog podrzi svakog igraca u svakom potezu i startu pa da vidimo onda kako ce se i sami igraci ponasat i kako ce nam vratit na tome.
U srijedu ako bude 100 ljudi na tribini bit će vam uspjeh. Nije lijepo čut raznorazne povike i psovke sa tribina ali brate dragi nije lijepo ni gledat tetkice kako igraju. Da se zalažu ne bi bilo sa tribina povika već samo aplauzi.
Dragon Town

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 06 maj 2013, 10:44

durgut je napisao/la:Ko i uvijek tu su neki koji se nasladjuju na svaki poraz i losu igru zvijezde, evo koliko vremena pratim zvijezdu odavno nije bilo utakmice kod nas u kojoj ce poslije nekog suta ili sanse biti huk sa tribina i aplauz nego tad krecu psovka za psovkom kako su igraci nepismeni kako neznaju nista i odma se cuje "vadi ga j..eb..em li mu mater".Izuzev "red dragonsa", 80% publike dodje da bi psovalo ovog ili onog ko da oni daju platu igracima i ko da oni zele pobjedu vise od igraca, pa ako se nekom ne dolazi na utakmice sto dolazi ...Bruka je ovaj rezultat 4:1 ali ima ko njih i da kritikuje i kaznjava, a i sami su svijesni sta su uradili.Daj ljudi da se u srijedu osjeti podrska cijelog stadiona, da svako do jednog podrzi svakog igraca u svakom potezu i startu pa da vidimo onda kako ce se i sami igraci ponasat i kako ce nam vratit na tome.
Evo da se i ja nakon duzeg vremena javim.Citao sam redovno razna misljenja i nisam imao potrebu da se javljam jer sam o ovoj ekipi pisao prije pocetka prvenstva i njenim dometima.Njen domet je sigurna pobjeda samo protiv Bosne iz M.Mahale.O krivcima koji su doveli do ovakvog stanja sada nebi razglabao jer svaki istinski navijac zna u cemu je problem.Moram reagovat i na ovo Durgutovo razmisljanje da je publika glavni krivac za lose rezultate.Pa da te malo podsjetim da je Zvijezda u prvoj godini ulaska u PL igrala najljepsi fudbal u drzavi,da je na stadionu bilo preko 3000 gledalaca,da se nije nikad strahovalo za rezultat,da su navijacima lile suze radosnice kada je na Banji padao redom Zeljo kojeg od tada nismo vise ni pobijedili,Sarajevo kojem smo sad kanta za nabijanje,Celik isto tako i da ne nabrajam dalje, a tada nismo imali tri pomocna trenera,fitnes trenera,psihologa i nista manje plate svih uposleni u klubu.Znaci gradacacka publika zna i za bolja i ljepsa vremena i jos uvijek se nada da klub ponovo dodje na taj kolosijek,a to tvoje pozivanje u srijedu da se zamole igraci protiv Veleza je i sramota i brezobrazno,jer svi znamo kako mogu pobijedit.

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 06 maj 2013, 12:25

zmajevac je napisao/la:
Evo da se i ja nakon duzeg vremena javim.Citao sam redovno razna misljenja i nisam imao potrebu da se javljam jer sam o ovoj ekipi pisao prije pocetka prvenstva i njenim dometima.Njen domet je sigurna pobjeda samo protiv Bosne iz M.Mahale.O krivcima koji su doveli do ovakvog stanja sada nebi razglabao jer svaki istinski navijac zna u cemu je problem.Moram reagovat i na ovo Durgutovo razmisljanje da je publika glavni krivac za lose rezultate.Pa da te malo podsjetim da je Zvijezda u prvoj godini ulaska u PL igrala najljepsi fudbal u drzavi,da je na stadionu bilo preko 3000 gledalaca,da se nije nikad strahovalo za rezultat,da su navijacima lile suze radosnice kada je na Banji padao redom Zeljo kojeg od tada nismo vise ni pobijedili,Sarajevo kojem smo sad kanta za nabijanje,Celik isto tako i da ne nabrajam dalje, a tada nismo imali tri pomocna trenera,fitnes trenera,psihologa i nista manje plate svih uposleni u klubu.Znaci gradacacka publika zna i za bolja i ljepsa vremena i jos uvijek se nada da klub ponovo dodje na taj kolosijek,a to tvoje pozivanje u srijedu da se zamole igraci protiv Veleza je i sramota i brezobrazno,jer svi znamo kako mogu pobijedit.
To ti se zove Euforija, a tad su zelju derali svi redom i oni su bili u nekoj situacij ko mi sad......... ti si za svakau Zvijezdinu ekipi govorio raznorazne stvari .... i ti igraCI sto su tad igrali su bili isto neprovjereni ko i ovi danas dosli su niotkle..... samo je tad postojala euforija i kod navijaca i igraca i tad su nas svi upozoravali da ce taj period proc i da ce doc ovo vrijeme, i na ovom vremenu se sve vidi ko je kakav

durgut
Kontakt:

Post Postao/la durgut » 06 maj 2013, 12:40

zmajevac je napisao/la:
A kako to mogu pobijedit? Znaci ti jos sad znas kako mogu pobijedit i ako momci pobijede u srijedu to ce znaci unapred biti kupljena utakmica, a i znaci da niko ne treba doc na utakmicu da da podrsku igracima kad je najpotrebnije? Pa ovakvih je puna tribina zato je i takva atmosfera kakva i jeste, ako treba da tugujemo samo za onim vrijemenom kad smo pobijedjivali onda zivi u proslosti. Publika nije glavni krivac ali i mene non stop neko da psuje za to sto radim ne bi se oseco lijepo.

Dzin
Kontakt:

Post Postao/la Dzin » 06 maj 2013, 13:06

Odbrana najlosija,otjerase Jakovljevica,kako bi nam sada dobro dosao

gradacac10
Kontakt:

Post Postao/la gradacac10 » 06 maj 2013, 14:12

Forumasi, igraci i upravo koji ovo citate, vjerujem u vas, igrate lijep fudbal, sto se vidi od pocetka od kako je Odovic dosao, protiv Borca je kisa padala i teren nije bio dobar, pa je rezultat izosto, protiv Zelje je falilo srece, kao i u drugim utakmicama kad smo imali bezbroj sansi za gol, al jednostavno nije lopta htjela uc u gol.. Ove zadnje 2-3 utakmice je doslo u padu forme, al samo nastavite tako trenirat i bice to sve u redu. Sretno nasi!

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 06 maj 2013, 15:11

IGRACI KOJI OVO CITATE,NISTA SE NE SIKIRAJTE KUPIT CE VAMA NURDO OPSTANAK,IDUCE GODINE I EVROPU!
BAGRO JEDNA!
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 06 maj 2013, 15:29

Iskreno nisam nacionalista , al previse ste igraca doveli iz Srbije i zato mi vas nekako sta ja znam i nebi bilo zao.. da ste doveli srbina sa podrucja BIH ok jer gurate igrace iz nase drzave da se afirmisu (a ne neke srbijance da se afirmisu ) da napravite klub ,onaj vas direktor sve iz spartak subotice ,doveo pola subotice u gradacac ... a inace ste simpaticna ekipa al ok sa srecom ... ma da tesko da cete ispasti...
>>No body likes us but we dont care<<

ciro_ciro
Kontakt:

Post Postao/la ciro_ciro » 06 maj 2013, 15:59

Pojedine dole boli briga dali mu se aplaudiralo ili mu ****.. To su takvi karakteri od ljudih.... Tj. vecih pomija zadugo nije bilo u Zvijezdi kakvih sada imamo dole. Vec nas zeza što nismo slozni, dali je to u zenici ovako da se radi ko sta hoce uletilo bih 500 robijasa i propitalo se laganini sa njima. Pa bih oni krv pisali na terenu zadnji atom snage bih se ostavio, a ovako boli njih briga.. Mi navijači cemo i dalje dolaziti gledati bez obzira i ako nedaj boze ispadnemo a gdje ce biti "NURDINE I MUSTINE" igračine i gdje ce oni biti???? Ja sigurno znam da cu biti na ISTOKU... kao i uvjek... pa i u 2. Kantonalnoj da igramo....

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 06 maj 2013, 17:00

nasoj upravi bi najbolje bilo da dobro plate sada velezu da nam pusti utakmicu i da smo rahat i jedni i drugi.svi mi zelimo zvijezdu u premijer ligi bolje je sada kada je ostalo 4 kola i kupiti pa onda sledece sezone otpocetka valjda bude bolje.jer nasi ako se budu pouzdali u nase igrace da ce nam donijeti opstanak grdno se varaju.ekipa je totalno van forme nezainteresovana mlada pod imperativom.sve utakmice kod kuce smo prvi primali gol osim protiv rudara znaci tanki smo.bolje sprijeciti nego lijeciti
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

nexus7
Kontakt:

Post Postao/la nexus7 » 06 maj 2013, 18:10

astra1922 je napisao/la:nasoj upravi bi najbolje bilo da dobro plate sada velezu da nam pusti utakmicu i da smo rahat i jedni i drugi.svi mi zelimo zvijezdu u premijer ligi bolje je sada kada je ostalo 4 kola i kupiti pa onda sledece sezone otpocetka valjda bude bolje.jer nasi ako se budu pouzdali u nase igrace da ce nam donijeti opstanak grdno se varaju.ekipa je totalno van forme nezainteresovana mlada pod imperativom.sve utakmice kod kuce smo prvi primali gol osim protiv rudara znaci tanki smo.bolje sprijeciti nego lijeciti
svi govore pustit ce nama velez zbog onog sto smo ih ostavili u lizi kad je orasje ispalo , sto nismo pustili
a gledam sad raspored veleza najjebeniji raspored ima
ako izgubi kod nas , pa dolazi mu zeljio i tu bi mogo izgbuit , pa idu slaviji opet gostovanje mozes izgubit
i zadnja utakmica derbi sa svinjskim

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 06 maj 2013, 18:18

nama treba vjerovatno jos 4 boda za opstanak.vidim gosk gostuje celiku i rudaru kome isto gori pod nogama a docekuje travnika i borac.mislim da gosk nema od koga kupiti zadnja 4 kola i misljenja sam da nece moci osvojiti vise od 4 boda tako da nas i jedna pobjeda ostavlja u ligi.
iako ako nasi budu razmisljali kao ja onda letimo u tk ligu :mrgreen: :lol:
znali neko jel diatta dobio treci karton dali ce igrati
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

TNT
Kontakt:

Post Postao/la TNT » 06 maj 2013, 18:36

nexus7 je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:nasoj upravi bi najbolje bilo da dobro plate sada velezu da nam pusti utakmicu i da smo rahat i jedni i drugi.svi mi zelimo zvijezdu u premijer ligi bolje je sada kada je ostalo 4 kola i kupiti pa onda sledece sezone otpocetka valjda bude bolje.jer nasi ako se budu pouzdali u nase igrace da ce nam donijeti opstanak grdno se varaju.ekipa je totalno van forme nezainteresovana mlada pod imperativom.sve utakmice kod kuce smo prvi primali gol osim protiv rudara znaci tanki smo.bolje sprijeciti nego lijeciti
svi govore pustit ce nama velez zbog onog sto smo ih ostavili u lizi kad je orasje ispalo , sto nismo pustili
a gledam sad raspored veleza najjebeniji raspored ima
ako izgubi kod nas , pa dolazi mu zeljio i tu bi mogo izgbuit , pa idu slaviji opet gostovanje mozes izgubit
i zadnja utakmica derbi sa svinjskim
Velezu su potrebna mozda 3 boda do kraja, a to ima u zadnjem kolu protiv komsija.
Jedini realni putnik prema dole je Gosk koji bas I nema od koga uzeti I da hoce u ova zadnja 4 kola.
Tako da je skoro vec sve rijeseno bar po nekoj mojoj racunici.

elf1
Kontakt:

Post Postao/la elf1 » 06 maj 2013, 23:55

bit ce promijena u zvijezdi po zavrsetku sezone i to ogromni promijena kako kaze fadil od rukovdstva pa nadalje na toj listi je izgleda i odovic, sto se tice igraca koji bi mogli ostat su ordagic,diatta...
dopizdi.. je i fadilu sve ovo
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

elf1
Kontakt:

Post Postao/la elf1 » 07 maj 2013, 00:10

Nah1d je napisao/la:IGRACI KOJI OVO CITATE,NISTA SE NE SIKIRAJTE KUPIT CE VAMA NURDO OPSTANAK,IDUCE GODINE I EVROPU!
BAGRO JEDNA!
:lol: :lol:
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

voliosamzvijezdu
Kontakt:

Post Postao/la voliosamzvijezdu » 07 maj 2013, 14:10

neki pojedinci otkad su dosli totalno su nezainteresirani mi otjeramo jakovljevica dovedemo sodica,kao ovaj sodic malo jeftinijh igrac,covjek nebi imao mjesta u onoj bosni mionici,i takvih u zvijezdi ima 7,8...a i garantujem da je nas domaci golman,dijete zvijezde damir bilajac bolji golman od mirkovica makar za 50 %...kao sto je i vedo omeragic bolji od 70% igraca zvijezde,ali takva nam politika,sta mi tu mozemo...i ovaj durgut sa foruma ako cita ovo dok su za zvijezdu igrali igraci srcem poput vede 3000 ljudi je aplaudiralo i skandiralo imena igraca jer su se borili 90 min,a ne kao danas ovi glumci...

jbmilan
Kontakt:

Post Postao/la jbmilan » 07 maj 2013, 14:25

astra1922 je napisao/la:nama treba vjerovatno jos 4 boda za opstanak.vidim gosk gostuje celiku i rudaru kome isto gori pod nogama a docekuje travnika i borac.mislim da gosk nema od koga kupiti zadnja 4 kola i misljenja sam da nece moci osvojiti vise od 4 boda tako da nas i jedna pobjeda ostavlja u ligi.
iako ako nasi budu razmisljali kao ja onda letimo u tk ligu :mrgreen: :lol:
znali neko jel diatta dobio treci karton dali ce igrati
Siroki da Borcu bodove, zauzvrat Borac GOSK-u zadnje kolo.. A Travnik ce dobit svakako kod kuce ;)
Amicci Di Nessuno

Vječna Ljubav Čeličnog Grada

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.