Ali ovo hocu da vam kazem.
Kad je gosk dao 2 gola u 80 minuti niko iz Veleza nije u to vrijeme znao sta ce se dogoditi u zadnjih 10 minuta,tako da je moglo 3-4 kluba ispasti samo da je neko dao jedan gol sve bi se promjenilo.(recimo da je zeljo dao gol Leotar bi ispao,pa da ste vi dali gol Slavija bi ispala pa Prijedor...)Sta hocu reci.Vi to tako optuzujete velez da vas je izbacio iz lige isto ko da su sve ostale utakmice bile gotove i samo se ceka da Velez zavrsi i ako izgubi sloboda ispada,takvu ste sliku stvorili

I druga stvar.Zar vam Velez nije dovoljno pomogo kolo prije kraja kada je u Tuzlu doso sa drugim timom i nije se pregulio da se primakne vasem golu i tako vam napravio situaciju da udjete u zadnje kolo gdje sami odlucujete o svojoj sudbini(sta bi pricali da vas je Velez dobio na Tusnju ko Zeljo ili Sarajevo).Malo bi bilo i previse da ocekujete da vas opet izvlaci u zadnjem kolu(mada bi ja volio da se to desilo)a da vasi igraci u utakmici biti ili ne biti ne dodju prakticno do gola u toku 90 minuta,cak i jedno vrijeme sa igracem vise(evo bas sam maloprije opet detaljno gledao snimak iz lukavice i stvarno sam shvatio da ste odigrali veoma lose i staticno)
Zelim vam sve najbolje u buducnosti ,i da se vec iduce godine vratite nazad u PL bolji i jaci,iskreno se nadam,a tu vam je i mjesto i to u vrhu 4-5 ekipa(samo se morate malo bolje organizovati kao klub)