FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Bolanos
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Bolanos » 19 jan 2016, 18:11

belosevic28 je napisao/la:Sabinjo,Hilmo, previse se pljuje sve i svako...
Pitar, niko te nije nazvao levatom niti te ja smatram istim, sve sto bi rekao nisu nikakve imsajderske, nego moj subjektivni osvrt na cjelokupnu situaciju. Ipak cu taj osvrt zadrzati za sebe... Zivi i zdravi mi bili. :bih:
Naidji ti nama brate, pusti to. Znam da si neko ko zna razlikovati kritiku i pljuvacinu. Kritikujemo svi nekada to je normalno, onako umjereno a pljuvacinu znas ko provodi po temi i nemoj da te to nervira. Svako dobro pasa. :salut:
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

bordoakapitar

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordoakapitar » 19 jan 2016, 18:18

hilmo je napisao/la:@beli
I ja bih svašta napisao ali kada vidim šta se sve piše odustanem.
Isti sam ti moj Hilmo. Nekad kontam da sam na opstim diskusijama....

Sent from my ST23i using Tapatalk

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 19 jan 2016, 18:20

PitarBordo je napisao/la:Eto mi sad levati koji pišemo.... Ili napiši ili nemoj, šta imaš obavještavati javno da bi ti pisao, ali nećeš.

Btw de nek mi neko u pp pošalje link s rasporedom tekmi na pripremema dok nisam telefon degažirao na špicastu stjenu. Hvala. :kafa:
Dobro je pljuvac, stati ce se i tebi u kraj! Saznao sam gdje radis preko iChickena, kad ti se pojavim ovih dana zazalit ces sto si pljuvao sve i svasta bez osnove.. :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 19 jan 2016, 18:25

ado-hz je napisao/la:Nisam siguran al mislim da sloboda prvu igra sa borcem u bl....ubijedjen sam da je to kec ko kuca....kone ako se ne varam sa listicom...i to je po meni kec moguc sto bi po mom misljenju nama opet odgovaralo. Namece se onda logicno tome svemu da nama pobjeda u mostaru otvara novi put ka vrhu i siguran sam da vise nigdje nebi stali. Zato zapeti kako znaju i umiju...dati svaki atom snage i vratiti se da tri bobe.
Sloboda će pregaziti Borac u Bl. Borac je jedna od 4 najlošije ekipe u ligi ako ne i u dvije. Mislim da je nerealno tu očekivati da Sloboda kiksa.

Željezničar bi uz pozitivan hajp trebao uzeti Širokog. Široki je kvalitetnija i uigranija ekipa od Željezničara ali navijat ćemo za komšinice.

Onda čekati derbije gdje Sloboda može kiksati i nadati se da će utakmica u Tuzli odlučivati prvaka pa samim tim to postaviti ko najvažnije.

Mislim da se imamo čemu nadati uz neku seriju na početku pa do Tuzle ući u 2-3 boda. Onda bi ta utakmica mogla prelomiti. Na njima će biti pritisak.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 19 jan 2016, 18:29

U sta se ova tema pretvori Boze sacuvaj. :shifty:

Al' me cudi kako se niko nije sjetio da kritikuje jos jednu stvar koja je vezana za klub. :lol:
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 jan 2016, 18:31

Jebote onaj fan shop kurcu ne valja, karte skupe :lol:
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 19 jan 2016, 18:35, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 19 jan 2016, 18:32

Tesko je ovdje pisati.
Sve szo covjek napise na kraju ako ima imalo kritike u zome etiketiraju te kao pljuvaca.
Ja sam stao sa pisanjem i samo citao. I ono sto sam zapazio svako ko nije bio zadovoljan ili je njegov post imao malo kritike pa i oni koji su licili na kritiku oznacrni su kao pkjuvaci.

Evo sada necu kritikovati i od svih pitanja koja imam postavicu samo jedno koje je vezano za neke od prethodnih postova.

1. Da li smatrate ili ne da uposlenik kluba(doskorasnji SD a sada je nesto za transfere) moze u isto vrijeme biti i menadžer igracima. Ovdje bih dodao da se to kod nas u medijima moze cesto cuti kao sukob interesa.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 19 jan 2016, 18:33

Samo sirite negativnu energiju forumom, bravo navijaci... :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Jest cete sve sto se izasrali.

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 19 jan 2016, 18:35

jurisicduska je napisao/la:
ado-hz je napisao/la:Nisam siguran al mislim da sloboda prvu igra sa borcem u bl....ubijedjen sam da je to kec ko kuca....kone ako se ne varam sa listicom...i to je po meni kec moguc sto bi po mom misljenju nama opet odgovaralo. Namece se onda logicno tome svemu da nama pobjeda u mostaru otvara novi put ka vrhu i siguran sam da vise nigdje nebi stali. Zato zapeti kako znaju i umiju...dati svaki atom snage i vratiti se da tri bobe.
Sloboda će pregaziti Borac u Bl. Borac je jedna od 4 najlošije ekipe u ligi ako ne i u dvije. Mislim da je nerealno tu očekivati da Sloboda kiksa.

Željezničar bi uz pozitivan hajp trebao uzeti Širokog. Široki je kvalitetnija i uigranija ekipa od Željezničara ali navijat ćemo za komšinice.

Onda čekati derbije gdje Sloboda može kiksati i nadati se da će utakmica u Tuzli odlučivati prvaka pa samim tim to postaviti ko najvažnije.

Mislim da se imamo čemu nadati uz neku seriju na početku pa do Tuzle ući u 2-3 boda. Onda bi ta utakmica mogla prelomiti. Na njima će biti pritisak.
A ta nasa serija se kao podrazumijeva? Iskreno, jel mislis da imamo ekipu za seriju i stizanje? Ako ostanemo na ovom, ja sam skeptican. Al eto, obraduj me :mrgreen:
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 19 jan 2016, 18:41

MortemHz je napisao/la:Jebote onaj fan shop kurcu ne valja, karte skupe :lol:
Samo jos te dvije stvari su ostale. :urnebes:

Al' što jest jest fanshop je preskup. :kafa:
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 19 jan 2016, 18:41

Evo jos jednom, ko ima vremena i zivaca neka pogleda, lijepo je ovako sve u miru pogledati, analizirati,plakati..
[youtube][/youtube]

A evo i treninga:
[youtube][/youtube]
Bahati, bahati Željkan!
1946

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 19 jan 2016, 18:47

koji je fol sa različitim šorcevima???

1 sa bijelim tankim prugama sa obje strane
2 sa žutom zakrivljenom prugom samo na desnoj strani

?????????????
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 19 jan 2016, 18:49

joker90 je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Eto mi sad levati koji pišemo.... Ili napiši ili nemoj, šta imaš obavještavati javno da bi ti pisao, ali nećeš.

Btw de nek mi neko u pp pošalje link s rasporedom tekmi na pripremema dok nisam telefon degažirao na špicastu stjenu. Hvala. :kafa:
Dobro je pljuvac, stati ce se i tebi u kraj! Saznao sam gdje radis preko iChickena, kad ti se pojavim ovih dana zazalit ces sto si pljuvao sve i svasta bez osnove.. :kafa:
I mene su proglasili za pljuvaca pa da se ne mucis ja cu ti sam reci ko sam, gdje radim, zivim i tako to :D
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 19 jan 2016, 18:50

ma **** pljuvanje,toga je uvijek bilo,mene brine shto sve vishe i vishe ima patetike,patetichna je raja u pm

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 19 jan 2016, 18:51

ShofaII je napisao/la: I mene su proglasili za pljuvaca pa da se ne mucis ja cu ti sam reci ko sam, gdje radim, zivim i tako to :D
Ostavi mi info u pp i reci kojim ti danom najvise odgovara da te batinam. :mrgreen:
Bahati, bahati Željkan!
1946

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 19 jan 2016, 18:57

joker90 je napisao/la:
ShofaII je napisao/la: I mene su proglasili za pljuvaca pa da se ne mucis ja cu ti sam reci ko sam, gdje radim, zivim i tako to :D
Ostavi mi info u pp i reci kojim ti danom najvise odgovara da te batinam. :mrgreen:
Mubere mi skinite se i cekajte me obojica
Das Ist Walter

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 19 jan 2016, 19:13

Pogrešno si ti me shvatio. Nisam ja rekao da se ta serija podrazumijeva. Nego da ako je napravimo imamo se čemu nadati a u suprotnom nemamo. Vidio si "nadam se" u svakoj rečenici.

Mislim i znam i vjerujem sa ćemo bolje izgledati na proljeće, nego što smo izgledali prošlo vrijeme. Mi smo u ovu sezonu ušli sa :

-Nekolicinom novih igrača
-Pripreme pod supervizorstvom Dženana Uščuplića
-Trening programom jednodimenzionalnim
-Fizičkom spremom upitnom, referenca za to mi je Haris Duljević koji prije nije mogao u 60minuti da krene a sad u 90 isto igra kao i u prvoj.
-Neizbalansiranom ekipom
-Neki igrači su doživjeli svoje maksimume, titula, kup, play off El, Liga prvaka, došlo do zasićenja
-Uvježbanom taktikom dodaj Milošu nek proba
-Ostali bez nosioca igre kojeg do dan danas niko nije zamijenio

Sve to je kulminiralo kad je nestalo pozitive atmosfere i kad se više nije moglo pobjeđivati na kvalitet. Jer taktika igraj lopte je najlakša za pročitati i takvu taktiku su vrlo lako zatvorili svi treneri. Bez rješenja za bunkere, bez rješenja kad se branimo. Sarajevo je izgledalo jalovo, impotentno i dosadno.

Ove promjene su unijele krv u ekipu, bori se i gine se, uigrani nisu bili nit su mogli biti jer je došlo do mnogo rokada. Pristup radu je seriozni mnogo, vježbaju se taktičke zamisli, fizička sprema je dovedena na veći nivo, igrači su nosili GPS narukvice o kretanju, mjeri im se sve, ne igraju ukoliko nemaju normu potrebnu za igru, pred početak sezone dva su igrača prošla testove, sada su gotovo svi. A pripreme nisu ni počele kako treba.

Mislim da ćemo ući jako i motivisano, što finansijski što rezultatski, pritiska nema ko prošle sezone to je valjda postalo jasno, ni od nas ni od uprave ni od Tana. U svim izjavama se govori da je Europa minimum a da je titula nešto što se mora napasti sa našim uslovima. Prošle godine je titula bila minimum.

Puno ima igrača koji ni blizu nisu svog punog potencijala prije svega tu mislim na ofanzivni duo Duljević, Amer Bekić, njih dvojica tek trebaju da se etabliraju u igrače.

Odbrana nam je sigurnija postala pred kraj polusezone i Kovačević i Barbarić su postali nezamjenjiv tandem.

Dobili smo jednog akademca/prvotimaca koji tek treba stasati u igrača i od njeg očekujem bolje igre.

Od prinva očekujem da dignu nivo igre. Recimo Simeunović je lošiji igrač od Alispahića to se svi možemo složiti ali on će dati više Sarajevu od Mehmeda jer će igrati, davati sve od sebe, spreman je, mlad, željan vraćanja renomea, dok je mešu bolio tuki. Da ti ne pišem za ostale igrače mislim da si shvatio poentu. Ista je stvar i sa Stepanovom, Ikandeom / Kramarom, Muharemovićem.

Očekujem dolazak još 2 imena koja će ovo uobličiti, veznjak jedan mnogo jak bi nam legao baš a takve u januaru ne možeš dovesti u BiH, pogotovo sredinom januara. Nadam se njemu i onda bi bili potentniji.

Ako brazilci budu ono što Ješić govori, posebno za Cesara da je nivo iznad Benke i nivo iznad lige, i još mnogo komplimenata (Odmah da kažem ne treba slijepo vjerovati Ješiću), možemo dobiti dva igrača jako dobra.

Mislim da ćemo biti puno ozbiljnji, možda ne dovoljno za titulu, jer Sloboda je jako ozbiljna i jako puno rade na tituli. Ali potući ćemo se sa svima utakmicu po utakmicu.
Nadati se da ćemo dići jedan trofej, to takoo treba biti . Sve ispod bi bilo loše ali ne i smak svijeta.

Vidjet ćemo da li su moji razlozi za optimizam realni ima dosta upitnika koji moraju proći da se to sve ostvari.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 19 jan 2016, 19:29

Ma bice sve dobro akoBogda, ali imamo milion razloga da budemo ljuti i razocarani.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 19 jan 2016, 19:43

Vidim mnogi traze i ocekuju pojacanje u veznom redu a otpisuju Radovca. Momak je klasa za pola njih.
Od ova 2 brazilca jedan ce okej odigrat, drugi ispod nivoa.
A najveće pojačanje bit će Delač.
Ja sam tarot, pazite kako kazem haha
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 19 jan 2016, 20:07

JavierBosnia je napisao/la:Vidim mnogi traze i ocekuju pojacanje u veznom redu a otpisuju Radovca. Momak je klasa za pola njih.
Od ova 2 brazilca jedan ce okej odigrat, drugi ispod nivoa.
A najveće pojačanje bit će Delač.
Ja sam tarot, pazite kako kazem haha
on se "nada" da će bit spreman do derbija.....tako da to možeš prekrižit.... :kafa:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: mosarajvosa83 i 17 gostiju.