Joj nemoj mi na njeg majke ti. Da nas izda ko ninjo liverpool.kivi je napisao/la:tek sam sad vidio da je ulazio u igru. drago mi je zbog njega. lici na toresa

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Joj nemoj mi na njeg majke ti. Da nas izda ko ninjo liverpool.kivi je napisao/la:tek sam sad vidio da je ulazio u igru. drago mi je zbog njega. lici na toresa
jbg nisam ga ja pravio pa da lici na mene. mozda mu je torres stari.bparena je napisao/la:Joj nemoj mi na njeg majke ti. Da nas izda ko ninjo liverpool.kivi je napisao/la:tek sam sad vidio da je ulazio u igru. drago mi je zbog njega. lici na toresa
Dobro si ti ovo...Svaka slika za po jedan gol što ih vam ga je zabio lani...Ima simbolike i to baš...Faraon iz Visokog je napisao/la:
najljepsa je na ovoj desnoj dole
hahahaaha jao sto mu spusti. doso lik da provocira i ode kad si mu spustio. svaka castSajoni je napisao/la:Dobro si ti ovo...Svaka slika za po jedan gol što ih vam ga je zabio lani...Ima simbolike i to baš...Faraon iz Visokog je napisao/la:
najljepsa je na ovoj desnoj dole![]()
drago mi je sto ce se uskoro oporaviti...losmi je napisao/la:U subotu,protiv Zaragoze,Pep bi trebao da ima sve igrače na raspolaganju.
Medicinski radnici Barce su izjavili da su sva tri igrača na korak od potpunog oporavka povrede.(Jeffren,Valdes i Puyol)
ja sam nekako siguran u pobjedu-Barcelona- je napisao/la:samo da ne izgubimo veceras jer bi real onda bio samo na 4 boda zaostatka,igraci to sigurno znaju i dat ce sve od sebe da pobjede ili barem odigraju nerjeseno
Dolazi privatnim avionom..klub obezbjediomandraX je napisao/la:Upratio sam negdje da pišu o nekakvom suđenju Davidu, tačnije da ga njegov bivši agent nešto kao tuži zbog nekih nepravilnosti u transferu iz Valencie u Barcu...znate nešto više o tome?![]()
Slika sa suđenja
Priča se kako bi mogao propustiti večerašnju utakmicu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.