Perez mu je ostavio dovoljno prostora, nema tu trkacki ovo onoUnofficialpage je napisao/la: ↑06 dec 2020, 18:19Po meni je ovo čist trkači incident, htio je previše. Šteta za obojicu jer su mogli imati obojica odličnu utrku.
Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: Formula 1
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ma i Perez je presjekao krivinu bezveze
Charles divebomba trecu krivinu, bas pametno.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Ova trka ce nam konacno dati neke odgovore a to su da je Bottas vozac na nivou Grosjeana samo u najjacem bolidu,kanta je Finac. Da Hamilton nikad ne moze biti goat jer je sve titule uzeo u najdominantnijem bolidu ikad. U ovom njegovom bolidu bi bukvalno svako uzeo titulu.
Leclerc isto pretanak, jest talentovan al je nestrpljiv drama,nervozan, skoro kao Vettel samo sto je ovaj bolji vozac daleko. Maxu se vraca karma za sve ono sto je uradio drugima sad rade njemu.
Leclerc isto pretanak, jest talentovan al je nestrpljiv drama,nervozan, skoro kao Vettel samo sto je ovaj bolji vozac daleko. Maxu se vraca karma za sve ono sto je uradio drugima sad rade njemu.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovaj Botas je bas los vozac. Ovo ovih 20 sto voze on je jedno petnesti po znanju.
A najgori vozac u F1 je Albon.
A najgori vozac u F1 je Albon.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 06 dec 2020, 18:24, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Perez je bio ispred. Leclercova greska.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Zorzinjo dokazuje da je uz Verstappena najjaci od nove garde
#Punoljetstvo
Lec trecu krivinu uleti ko da je sam, prekasno je kocio, preambiciozan pokusaj i to je to. Ovi na SKu ga haman nevinim napravise, jadnik mali svi protiv njega

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- BosniaBoston
- Kontakt:
Joj Sebe, morat ce ovo bolje dogodine
#Punoljetstvo
Leclerc se pretvara u torpedo
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
joj zanima me kako ce Rasel sjebati ovo hahahah
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Lewis najjaci svih vremena. 

"We need to suffer. And we need to fight."
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma nema sanse, jedino ako ga ekipa odluci staviti na drugo mjesto. Bolid je da stanes na prvo i deres do zadnjeg kruga.
-
- Moderator
- Kontakt:
- akisarajevo92
- Kontakt:
dobar je Hamilton, ali za titulu ili dvije maks., ne za 7
kakvo bi uzivanje bilo pratiti narednu sezonu sa Russelom i Hamiltonom u Mecki i da ih puste da se trkaju, bez broj 1 i broj 2

kakvo bi uzivanje bilo pratiti narednu sezonu sa Russelom i Hamiltonom u Mecki i da ih puste da se trkaju, bez broj 1 i broj 2
Don't believe the hype.
Strašna vožnja Pereza.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- BosniaBoston
- Kontakt:
Checo ljubav moja
#Punoljetstvo
-
- Moderator
- Kontakt:
Volio bi viditi Pereza u red bull,-u
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.