hahahah koji je to kraljArnelinho je napisao/la:
![]()
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Ma, boli nas .... za Udineseom i Italijanskom ligom, ne kvari nam ugodjaj!Arogantni je napisao/la: Evo opet vi 1. vrijedjate Udine su brat bratu bar TOP 10 timova u Italiji jer do ove sezone oni meda nisu mogli...
Ova sezona je bila jedan bljesak kojeg opet zadugo nece vidjeti...
Ja im predvidjam jedno 8. mjesto ove sezone samo iz razloga sto nemaju izmjene za ovih 1. jedanaest... Iako su mi ubjedljivo poslije JUVETA najdraza ekipa zbog boje dresova i zbog njihovog nacina igre....
Vidjeces ti snagu ital. timova kada Arsenal nabasa na Intera ili Milana...
Ebo Napolia oni su smjesan klub i od njih je Arsenal bolji....
Pratite sad u nedjelju sta ce JUVENTUS ovom Udineseu na Friuliju uradit....
Bice redaljka kao i prosle godine kada je bilo 0:4...
Arsenal nema sta raditi u LP ove god. ako ne dovede bar 2-3 igraca... 1ili 2 veznjaka i 1 dobrog stopera... U napadu im ne treba niko jer imaju jedinog igraca kojeg postujem u EPL i za kojeg cu reci da je majstor i mozda najbolji napadac danasnjice kada je zdrav Van Persiea...
Zadnja izmjena: rogeRF, dana/u 24 avg 2011, 23:09, ukupno mijenjano 1 put.
Izdržati, to je temelj vrline!
-
- Kontakt:
Svaka cast care upravu si za tog lika isto je i na temi Bundeslige dodje i pise neke nebuloze covjece napisi ono sto jest a ne traziti neki izgovorBosco je napisao/la:Ma ovdje vladaju djeca i glupani, imam fino Arsenalov forum, ali neće mi biti mrsko ući ovdje i smijat se zlobnicima u lice, naprimjer od ovog Arogantnog (fantastično je sebi odabrao nick) može se uzeti nekih 30 postova koji su u najmanju ruku smiješni. Da je samo on pa hajd, a inače da nije toliko momak srao (ne samo on nego svi "talijani") ne bi više nikad ni ušao na forum. vidim sad nema nijednog ovdje da provocira.Dylan Dog je napisao/la:I Bosco poceo ko Paja,pojavljuje se samo kad je sta dobro sa Arsenalom
Nego okrenimo se Šeznom, momak će da bude klasa Buffona i Casillasa, zapamtite šta sam rekao.

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
skilaci je doso iz sevilje,on u francuskoj nebi mogo igrat,sam se ti ne sekiraj,azar i mvila su vec spakovali kofere,a imam osjecaj i da bi jos poneko mogo uletit sad kad se ovo sve rasplelo,sad ce opet svi htjet u arsenalhector je napisao/la:
gervinho je došao iz prvaka francuske i plaćen je preko 10 mil. funti.mislio sam na ove skvilacije itd.

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Zaboravio sam jednu stvar, hvala kladionicama na odličnoj kvoti za Arsenal, bogami ovu darežljivost ne pamtim jako dugo. Sjajna kvota.
Bosco je napisao/la:Zaboravio sam jednu stvar, hvala kladionicama na odličnoj kvoti za Arsenal, bogami ovu darežljivost ne pamtim jako dugo. Sjajna kvota.

Izdržati, to je temelj vrline!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
@Arogantni zaboravlja da je Arsenal izbacio i Juventusa i to ovi tek kupili Vieiru iz Arsenala i ispali, majstorija Dennisa, ponizili Inter 5:1 u gostima, i oderali Milan 0:2 u gostima, sta hoces vise da ih zajedno izbace????

Celik!3,2,2.
nemoj tako,ima covjek pravo da nam kaze svoje misljenjerogeRF je napisao/la:Ma, boli nas .... za Udineseom i Italijanskom ligom, ne kvari nam ugodjaj!Arogantni je napisao/la: Evo opet vi 1. vrijedjate Udine su brat bratu bar TOP 10 timova u Italiji jer do ove sezone oni meda nisu mogli...
Ova sezona je bila jedan bljesak kojeg opet zadugo nece vidjeti...
Ja im predvidjam jedno 8. mjesto ove sezone samo iz razloga sto nemaju izmjene za ovih 1. jedanaest... Iako su mi ubjedljivo poslije JUVETA najdraza ekipa zbog boje dresova i zbog njihovog nacina igre....
Vidjeces ti snagu ital. timova kada Arsenal nabasa na Intera ili Milana...
Ebo Napolia oni su smjesan klub i od njih je Arsenal bolji....
Pratite sad u nedjelju sta ce JUVENTUS ovom Udineseu na Friuliju uradit....
Bice redaljka kao i prosle godine kada je bilo 0:4...
Arsenal nema sta raditi u LP ove god. ako ne dovede bar 2-3 igraca... 1ili 2 veznjaka i 1 dobrog stopera... U napadu im ne treba niko jer imaju jedinog igraca kojeg postujem u EPL i za kojeg cu reci da je majstor i mozda najbolji napadac danasnjice kada je zdrav Van Persiea...

- _karabaja_
- Kontakt:
Cestitam na prolazu
.
Ovo je definitivno najslabija ekipa Arsenala u zadnjih 10-ak god sto se ja sjecam. Prije je Arsenal sa ovakvim (rezervnim) sastavom igrao kupove u Engleskoj, a sada ovo prvi sastav Arsenala. Tesko ce doci makar jedno provjereno pojacanje do kraja prelaznog roka iz mnogo razloga, mene licno pocinjete sve vise da podsjecate na Liverpool iz zadnjih 20-ak godina.

Ovo je definitivno najslabija ekipa Arsenala u zadnjih 10-ak god sto se ja sjecam. Prije je Arsenal sa ovakvim (rezervnim) sastavom igrao kupove u Engleskoj, a sada ovo prvi sastav Arsenala. Tesko ce doci makar jedno provjereno pojacanje do kraja prelaznog roka iz mnogo razloga, mene licno pocinjete sve vise da podsjecate na Liverpool iz zadnjih 20-ak godina.
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.
Možda da od ta tri tima naprave jedan pa da nam se ravnopravno suprotstave.AllGunsBlazing je napisao/la:@Arogantni zaboravlja da je Arsenal izbacio i Juventusa i to ovi tek kupili Vieiru iz Arsenala i ispali, majstorija Dennisa, ponizili Inter 5:1 u gostima, i oderali Milan 0:2 u gostima, sta hoces vise da ih zajedno izbace????![]()
![]()
Nadam se da nece sad AW reci nest u ovom stilu "igrali smo odlicno, jos kad nam se vrate ozljedzeni igraci, igrat cemo jos bolje, tako da nam pojacanja netrebaju."
Nebi se cudio da bude tako
Jer realno nismo odigrali bas odlicno! Odigrali smo solidnu utakmicu, gdje i nismo trebali dati sve od sebe protiv ovako slabasnog protivnika
Nebi se cudio da bude tako

Jer realno nismo odigrali bas odlicno! Odigrali smo solidnu utakmicu, gdje i nismo trebali dati sve od sebe protiv ovako slabasnog protivnika

-
- Kontakt:
Znas sta mi je jos smijesno sto poredi i Napoli sa Arsenalom...

ma bolan,ljudi vec pasose vade iz ladica,vec sutra-prekosutra su u londonuProfesor je napisao/la:Nadam se da nece sad AW reci nest u ovom stilu "igrali smo odlicno, jos kad nam se vrate ozljedzeni igraci, igrat cemo jos bolje, tako da nam pojacanja netrebaju."
Nebi se cudio da bude tako![]()

"There may be signings but I cannot give you any names tonight, I cannot lie and say we've signed a player but we will try" Wenger
Ja sam siguran da ćemo dovesti makar jednog veznjaka, makar. Samo je problem što ćemo ga morat iskeširat i više no što će on realno vrijediti, ali ako išta imamo onda imamo para.
Ja sam siguran da ćemo dovesti makar jednog veznjaka, makar. Samo je problem što ćemo ga morat iskeširat i više no što će on realno vrijediti, ali ako išta imamo onda imamo para.
Da imaju titula u LP kao ti timovi...Ili bar finala...AllGunsBlazing je napisao/la:@Arogantni zaboravlja da je Arsenal izbacio i Juventusa i to ovi tek kupili Vieiru iz Arsenala i ispali, majstorija Dennisa, ponizili Inter 5:1 u gostima, i oderali Milan 0:2 u gostima, sta hoces vise da ih zajedno izbace????![]()
![]()
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
- Kontakt:
Szczesny
Sagna--Samba--Vermaelen--Gibbs
Song--Wilshere
Hazard--Gervinho
Walcott--RvP
Ovo bi bio odlican mladi tim Arsenala
Bar 2 pojacanja su vam potrebna!
Sagna--Samba--Vermaelen--Gibbs
Song--Wilshere
Hazard--Gervinho
Walcott--RvP
Ovo bi bio odlican mladi tim Arsenala

Bar 2 pojacanja su vam potrebna!
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
pa mene bi vise bilo stid komentarisat na ovoj temi bolan,de malo idi probaj se umit hladnom vodom da dodjes sebiArogantni je napisao/la:Da imaju titula u LP kao ti timovi...Ili bar finala...AllGunsBlazing je napisao/la:@Arogantni zaboravlja da je Arsenal izbacio i Juventusa i to ovi tek kupili Vieiru iz Arsenala i ispali, majstorija Dennisa, ponizili Inter 5:1 u gostima, i oderali Milan 0:2 u gostima, sta hoces vise da ih zajedno izbace????![]()
![]()
-
- Kontakt:
Nesto se pricalo za Götze-a al ne vjerujem da ce ga BVB prodati to je igracina dobro bi se uklopio u stil ArsenalaBosco je napisao/la:"There may be signings but I cannot give you any names tonight, I cannot lie and say we've signed a player but we will try" Wenger

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Sta bi sa prosjecnim Szczesnyem i Songom???? Kazem vam morate malo vise pratiti Arsenal, jer ja smijem ruku dati da je Szczesny odlican golman, Song i zna zasrati ali zna i dobro odigrati i nije Vieira ali nije ni prosjek..
Pa sad igrati finale lige prvaka je skup sretnih odnosno nesretnih okolnosti, jer npr. kad bi se povrijedili Messi i Xavi onda bi Barca tesko do finala koje mozda zasluzuju prvom postavom, tako da ipak je vaznija liga, a kao sto sam vec ispred napisao nije isto osvajati u Engleskoj gdje je vise klubova osvojilo ligu i u Italiji, te se Juventusovih 28 moze porediti sa Manchesterovih 19 i Liverpoolovih 18 a Milanove i Interove sa Arsenalovih 13..Arogantni je napisao/la: Da imaju titula u LP kao ti timovi...Ili bar finala...
Celik!3,2,2.
Hvala bogu, Arsenal makar nije odavno poigr'o u drugoj ligi,što i nije slučaj sa Juventusom.
Ah...da, zaboravio sam ,Juve je tu ligu i osvojio! Da nije slučajno i to namješt'o?
Usput, takvoj veličini kao Southampton i Juve Arsenal posudjuje igrače.

Ah...da, zaboravio sam ,Juve je tu ligu i osvojio! Da nije slučajno i to namješt'o?

Usput, takvoj veličini kao Southampton i Juve Arsenal posudjuje igrače.

Zadnja izmjena: Arnelinho, dana/u 24 avg 2011, 23:25, ukupno mijenjano 1 put.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.