Biće, biće i to veliki promjena ide direktor Muće i mijenja se kompletan stručni štab na čelu sa Odovićem i njegovim pomoćnicima. Odović nema PRO licencu a do 25 maja je zadnji rok Zvijezda mora prijavit trenera sa PRO licencom da bi dobila licencu za sledeću sezonu, možda do tad dobijemo ime novog trenera prve ekipe ko zna , u omladinskom pogonu treneri nemaju odgovarajuće licence, al pomijeranjem Dore i Durguta imaćemo dovoljan broj trenera sa licencom ....bravo Fadileelf1 je napisao/la:bit ce promijena u zvijezdi po zavrsetku sezone i to ogromni promijena kako kaze fadil od rukovdstva pa nadalje na toj listi je izgleda i odovic, sto se tice igraca koji bi mogli ostat su ordagic,diatta...
dopizdi.. je i fadilu sve ovo
NK Zvijezda Gradačac
-
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
bitno je samo sutra uzeti (citaj kupiti) tri boda a kako god bude za sledecu sezonu ce i ovako i onako biti veoma prometno.ako dode do smjene trenera na kraju sezone ja bi doveo abdulaha ibrakovica to je covjek koji pravi euforiju i vjerujem da bi ubrzo nas stadion bio pun.ibra uvijek ima dobar odnos sa navijacima voli da ima podrsku trener je koji gaji moderniji fudbal i misljenja sam da nebi pogrijesili sa njim.naravno netreba mu pustiti da on dovodi igrace 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Aj ba ne ****** prvi si falio odovića ****** te on a sad ti ne valja i sad bi ti dovodio treneraastra1922 je napisao/la:bitno je samo sutra uzeti (citaj kupiti) tri boda a kako god bude za sledecu sezonu ce i ovako i onako biti veoma prometno.ako dode do smjene trenera na kraju sezone ja bi doveo abdulaha ibrakovica to je covjek koji pravi euforiju i vjerujem da bi ubrzo nas stadion bio pun.ibra uvijek ima dobar odnos sa navijacima voli da ima podrsku trener je koji gaji moderniji fudbal i misljenja sam da nebi pogrijesili sa njim.naravno netreba mu pustiti da on dovodi igrace

konjino napisao sam ako dode do smjene trenera onda po meni dovesti ibrakovica.vidis li da su ljudi posli pisati da odovic leti
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ja mislim da postoji mogućnost da Gošk u Zenici dodje do bodova..sumljiva mi je utakmica u Mostaru izmedju Zrinjskog i Čelika..moguće da je tu došlo do razmjene bodova,da ovi mogu pustit Gošku..astra1922 je napisao/la:nama treba vjerovatno jos 4 boda za opstanak.vidim gosk gostuje celiku i rudaru kome isto gori pod nogama a docekuje travnika i borac.mislim da gosk nema od koga kupiti zadnja 4 kola i misljenja sam da nece moci osvojiti vise od 4 boda tako da nas i jedna pobjeda ostavlja u ligi.
iako ako nasi budu razmisljali kao ja onda letimo u tk ligu![]()
![]()
znali neko jel diatta dobio treci karton dali ce igrati
OFK Gradina Srebrenik
ma zvijezda je u odlicnoj situaciji ima 4 utakmice i trebaju joj maksimalno 2 pobjede ako to nemogu igracemo prvu ligu i gotovo.mi igrom i nezasluzujemo puno vise od 14 ili 15 mjesta.zalosno ali istinitoBrcko87 je napisao/la:Ja mislim da postoji mogućnost da Gošk u Zenici dodje do bodova..sumljiva mi je utakmica u Mostaru izmedju Zrinjskog i Čelika..moguće da je tu došlo do razmjene bodova,da ovi mogu pustit Gošku..astra1922 je napisao/la:nama treba vjerovatno jos 4 boda za opstanak.vidim gosk gostuje celiku i rudaru kome isto gori pod nogama a docekuje travnika i borac.mislim da gosk nema od koga kupiti zadnja 4 kola i misljenja sam da nece moci osvojiti vise od 4 boda tako da nas i jedna pobjeda ostavlja u ligi.
![]()
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
dovedite Ibrakovića i tek onda vam slijedi potop....njemu plate da ne dolazi blizu kluba...a on je u potrazi za ino angažmanomastra1922 je napisao/la:konjino napisao sam ako dode do smjene trenera onda po meni dovesti ibrakovica.vidis li da su ljudi posli pisati da odovic leti

Sta god da se desi u ova cetiri kola ja ocekujem reakciju gosp.Fadila Novalica da sa dobrom metlom pomete sve redom dole,ipak je puno ulozeno u klub da bi sve palo ko kula od karata,a svi dobronamjerni znaju da je gosp.Fadil digao klub iz pepela.
Cuj sumnjivo ti zrinski-celik..... pa koga je to ove polusezone zrinski dole pobijedio pa da ti je cudno sto su izgubili od celikaBrcko87 je napisao/la:Ja mislim da postoji mogućnost da Gošk u Zenici dodje do bodova..sumljiva mi je utakmica u Mostaru izmedju Zrinjskog i Čelika..moguće da je tu došlo do razmjene bodova,da ovi mogu pustit Gošku..astra1922 je napisao/la:nama treba vjerovatno jos 4 boda za opstanak.vidim gosk gostuje celiku i rudaru kome isto gori pod nogama a docekuje travnika i borac.mislim da gosk nema od koga kupiti zadnja 4 kola i misljenja sam da nece moci osvojiti vise od 4 boda tako da nas i jedna pobjeda ostavlja u ligi.
![]()
nisu gotov nikog kad su rasprodali gotov sve utakmice..nije to toliko loša ekipa da gubi kuci protiv Goška,Travnika itd..ta ista ekipa sa gotov istim igračkim kadrom je bila prvi dio sezone u gornjem dijelu tabele..nisam rekao da je to tako,nego da ja mislim da postoji ta mogućnost..Tkanton je napisao/la:Cuj sumnjivo ti zrinski-celik..... pa koga je to ove polusezone zrinski dole pobijedio pa da ti je cudno sto su izgubili od celikaBrcko87 je napisao/la:Ja mislim da postoji mogućnost da Gošk u Zenici dodje do bodova..sumljiva mi je utakmica u Mostaru izmedju Zrinjskog i Čelika..moguće da je tu došlo do razmjene bodova,da ovi mogu pustit Gošku..astra1922 je napisao/la:nama treba vjerovatno jos 4 boda za opstanak.vidim gosk gostuje celiku i rudaru kome isto gori pod nogama a docekuje travnika i borac.mislim da gosk nema od koga kupiti zadnja 4 kola i misljenja sam da nece moci osvojiti vise od 4 boda tako da nas i jedna pobjeda ostavlja u ligi.
![]()
OFK Gradina Srebrenik
Cuj nisu losi, trenutno u kakvoj su formi I kakvu odbranu imaju dobro bi se namucili i sa ovim mojim mahalacima. Mislim treba malo pogledati koju tekmu a ne samo po nekim imenima i cemu vec zakljucivati ko ima kvalitet i ko je u kakvoj formi.
Ja mislim da postoji mogućnost da Gošk u Zenici dodje do bodova..sumljiva mi je utakmica u Mostaru izmedju Zrinjskog i Čelika..moguće da je tu došlo do razmjene bodova,da ovi mogu pustit Gošku..[/quote]
Momak ti si puko ko lajsna,nema nikakvi kupovina niti pustanja.Ako nas ljudi nadigraju pa odnesu bod il tri svaka cast.Al prije ce bit da ce dobit kartu za 1 ligu F.
Zivio.
Momak ti si puko ko lajsna,nema nikakvi kupovina niti pustanja.Ako nas ljudi nadigraju pa odnesu bod il tri svaka cast.Al prije ce bit da ce dobit kartu za 1 ligu F.
Zivio.
moSa likCe
ja se nadam da će Čelik igrati za nasjagamu je napisao/la:Momak ti si puko ko lajsna,nema nikakvi kupovina niti pustanja.Ako nas ljudi nadigraju pa odnesu bod il tri svaka cast.Al prije ce bit da ce dobit kartu za 1 ligu F.
Zivio.
NK Zvijezda Gradačac
Ma Čelik ne smije dopustiti sebi kiks kući protiv Goška, raja se počela skupljati na utakmicama nakon dobrih partija, što prije nije bio slučaj..emir_dj je napisao/la:ja se nadam da će Čelik igrati za nasjagamu je napisao/la:Momak ti si puko ko lajsna,nema nikakvi kupovina niti pustanja.Ako nas ljudi nadigraju pa odnesu bod il tri svaka cast.Al prije ce bit da ce dobit kartu za 1 ligu F.
Zivio.
Igrači Zvijezde sutra moraju dati i više od svojih mogućnosti da se iskupe za dosadašnje igre i napokon da donesu 3 boda sa kojim će barem biti malo lakše do kraja..
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪
FKŽ 1921 🔵⚪
-
- Kontakt:
Dragan Jović sve dogovorio sa ZVIJEZDOM od iduće sezone Gagac se vraća na Banju
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Izvor?BiberBiber je napisao/la:Dragan Jović sve dogovorio sa ZVIJEZDOM od iduće sezone Gagac se vraća na Banju
Dragon Town
- Vandelanoitte
- Kontakt:
Ne znam šta ste vi zabrinuti kome vi bolan prosipate lafinu? Pa čitav Gradačac zna da se s Veležom igra kako kome treba pa će tako i sutra biti 3 boda idu vama i nemojte više pametovat.
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.
Pedro - najgori igrač svih vremena.
sigurno je da krecemo opet iz pocetka, i da od samog pocetka budemo svjesni abd nekoj zlatnoj sredini u naredni par sezonaBiberBiber je napisao/la:Biće, biće i to veliki promjena ide direktor Muće i mijenja se kompletan stručni štab na čelu sa Odovićem i njegovim pomoćnicima. Odović nema PRO licencu a do 25 maja je zadnji rok Zvijezda mora prijavit trenera sa PRO licencom da bi dobila licencu za sledeću sezonu, možda do tad dobijemo ime novog trenera prve ekipe ko zna , u omladinskom pogonu treneri nemaju odgovarajuće licence, al pomijeranjem Dore i Durguta imaćemo dovoljan broj trenera sa licencom ....bravo Fadileelf1 je napisao/la:bit ce promijena u zvijezdi po zavrsetku sezone i to ogromni promijena kako kaze fadil od rukovdstva pa nadalje na toj listi je izgleda i odovic, sto se tice igraca koji bi mogli ostat su ordagic,diatta...
dopizdi.. je i fadilu sve ovo
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
bezveze ti prica velez nije u takvoj situaciji da prodaje jer sa zvijezdinom pobjedom imali bi isto bodova stim sto velez ima kuci zelju goste slaviju i kuci zrinjskog.pa sta mislis da oni mogu racunati da mogu bez problema uzeti sve bodove ili bar 3.ja bi bio najsretniji da je dogovoreno i da upisemo tri boda i izborimo opstanak.i sledeca sezona nova nafaka i gotovo.Vandelanoitte je napisao/la:Ne znam šta ste vi zabrinuti kome vi bolan prosipate lafinu? Pa čitav Gradačac zna da se s Veležom igra kako kome treba pa će tako i sutra biti 3 boda idu vama i nemojte više pametovat.
ovo za jovica je iz neba u rebra,nemogu da vjerujem kolko nas je izradio i da sada opet dode.ali ima tu i druga strana.niko nezna kako su se nasi sa njim rastali vjerovatno je bilo nekog dogovora posto su ga lagano pustili u sarajevo.ako on dode bar cemo moci gledati treninge na glavnom terenu

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Danas će mo sigurno pobijedit bar na miru sjedim i jedem sjemenkeastra1922 je napisao/la:bezveze ti prica velez nije u takvoj situaciji da prodaje jer sa zvijezdinom pobjedom imali bi isto bodova stim sto velez ima kuci zelju goste slaviju i kuci zrinjskog.pa sta mislis da oni mogu racunati da mogu bez problema uzeti sve bodove ili bar 3.ja bi bio najsretniji da je dogovoreno i da upisemo tri boda i izborimo opstanak.i sledeca sezona nova nafaka i gotovo.Vandelanoitte je napisao/la:Ne znam šta ste vi zabrinuti kome vi bolan prosipate lafinu? Pa čitav Gradačac zna da se s Veležom igra kako kome treba pa će tako i sutra biti 3 boda idu vama i nemojte više pametovat.
ovo za jovica je iz neba u rebra,nemogu da vjerujem kolko nas je izradio i da sada opet dode.ali ima tu i druga strana.niko nezna kako su se nasi sa njim rastali vjerovatno je bilo nekog dogovora posto su ga lagano pustili u sarajevo.ako on dode bar cemo moci gledati treninge na glavnom terenu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.