Pripreme još nisu počele. A ostalo je pod "kontrolom".semcho je napisao/la:Kako teku pripreme, kakvo je stanje, finansije, koje su ambicije ove sezone?
Bravo,dobro je kada više nema sp.dir.,,i neka je vala otišao na brdo.Mokroguz je napisao/la:Najbolja uprava u BIH
Zaboravio si Zebu spomenuti.Mokroguz je napisao/la:Jusufbasic, Cizmic i Cvoro idu dalje u karijeri. Jusufbasicu nikako nije krenulo kod nas, to je tako se potrefi svugdje da igracima ne ide u nekoj sredini pa krene negdje drugo, pomalo to i slucaj Cizmica cini mi se ali mislim da je tu i konkurencija u pitanju naredne sezone, Cvoro talentovan i zelim tojici mnogo uspjeha u daljnoj karijeri.
Sadikovic dobrodosao![]()
Kontam Scepanovic bi valjda bio standardan playmaker ako neko od ovih novih ne bude po zadatku, Vucina najbolji izvodjac slobodnjaka u ekipi. Besic ce biti dobro krilo, treba mu davati minutaze da se uhoda.
A ja nisam nigdje pročitao da je Jusufbašić otišao iz kluba.Mokroguz je napisao/la:Nisam znao da je i on otisao, ali i njemu vazi to.
https://sportsport.ba/fudbal/razisli-se ... sic/280412Mancini je napisao/la:A ja nisam nigdje pročitao da je Jusufbašić otišao iz kluba.Mokroguz je napisao/la:Nisam znao da je i on otisao, ali i njemu vazi to.
Igrao je on i krilnog napadača.Mokroguz je napisao/la:Kad je bio najbolji strijelac igrao je spica, mi smo ga gurali na poziciji veznog ili playmakera.
Sto se tice pojacanja, mislim da ide dobro, ali u ovoj ligi nije sve u pojacanjima, nece nam trebati drasticno jaci kadar. Na polusezoni cemo vidjeti kako je islo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.