Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- Consigliere
- Kontakt:
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
ma lik je ok kao kladionicar. igra umjeren broj parova, igra ono sto misli da ce doci, kombinira sportove, igre... problem su njegove uplate koje su u prosjeku nekoliko stotina maraka pa je, naravno, pola foruma pomislilo da lik ima kuglu u kojoj vidi buducnost. vjerovatno mu je banka 10ak hiljada pa su takvi ulozi sasvim normalna stvar, al zasmisli sad ti kako izgeldaju nekome kome je 5 maraka puno staviti na tiket. morao je znati da ce izazvati razlicite reakcije na forumu. da se ja pitam, zabranio bi isticanje uloga...
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Najbolje je sam pokusavat, ev @ata je danas (jucer) odigrao 3 tiketa, sve fulio..ja sam od jucer poceo igrati sisteme 5/7 i svih 7 iksevi (fudbal)..jucer 1 samo pogodio (
) a danas 4
uplatis do petaka i moze se i tu ubrat' koja para:D

Zadnja izmjena: Papastathopoulos, dana/u 22 apr 2013, 02:03, ukupno mijenjano 1 put.
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- Citizen-X
- Kontakt:
nije covjeka bilo par dana i izbaci evo npr ovakav tiket - i hajd reci da nije dobar prognozer?alan_kardec je napisao/la:vjeruješ da sam gledao i na temi sugestije, ali ni tamo nisam vidio njegove postove. evo sad nadjoh jedan.![]()
jel frajer zaista ima toliko dobre tipove? pratiti ga ili ne?
samo je ofulo frajburga

....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
meni su sigurniji bili skokovi 5 ima, mada sam igrao i asistencije, mislim da bi mogao proci bice gusta tekmabevanda4 je napisao/la:misli li ovaj lebron do 7 asista? misli ku*ac moj..
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
- Titova-Juga
- Kontakt:
Naravno, neka svak uplaćuje koliko hoće, meni ne smeta, iako lično nikada ne bih uplaćivao astronomske cifre na više od 3 para, ali eto, svakom svoje.
A ovi što prepisuju bi se trebali pitati šta nije u redu sa njima samima, a ne optuživati druge što ne prođu neki listić.
A ovi što prepisuju bi se trebali pitati šta nije u redu sa njima samima, a ne optuživati druge što ne prođu neki listić.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
I to je tri asistencije imao u dvije minute prve bukvalno ..
Od tada mrka kapa , mada moze on ovdje i do triple doublea bez problema
Evo cetvrte , mada su mu trebali racunati i ono kad je Chalmers poentirao kao asistenciju ..
Od tada mrka kapa , mada moze on ovdje i do triple doublea bez problema

Evo cetvrte , mada su mu trebali racunati i ono kad je Chalmers poentirao kao asistenciju ..
Zadnja izmjena: Matador, dana/u 22 apr 2013, 02:11, ukupno mijenjano 1 put.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Minimalna je glavobolja kad odigraš chillerski-instiktivni listić na male pare, ali zato duplo boli ako na jednom padneš na takvom : P
Nadam se da Chelsea i Benfica neće do finala

Nadam se da Chelsea i Benfica neće do finala

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
jel ovo upravo skupio 2 asista u zadnjih 15 sec igre il me opet ova stranica zayebaye sa krivim informacijama? (ne gledam utakmicu pa zato pitam)LloriS je napisao/la:meni su sigurniji bili skokovi 5 ima, mada sam igrao i asistencije, mislim da bi mogao proci bice gusta tekmabevanda4 je napisao/la:misli li ovaj lebron do 7 asista? misli ku*ac moj..
A triba mi i ellis under 20,5.. Bit će papreno do kraja sve mi se čini

Nije se miami odvojio dovoljno na poluvremenu, nadam se blowoutu pa da Monta lagano ide hladit koljena na klupu

U desetom selu živi Antuntun!
A nisu Bevanda , trebali su mu pikati dvije , ali su racunali samo jednu .. Steta .
Ali eto , valjda ce jos 3 u drugom .. To mi treba , i Milwaukee manje od 93.5 .
Jos danas razmisljam , kunem vam se , da odigram LBJ-a sve over , i skokovi , i asistencije , i poeni , ali rekoh razvalit ce ih , nece igrati preko 25-30 minuta .. Jbg , na kraju ce to proci , a oborit ce me ili Milwaukee poeni , ili Harden ..
Ali eto , valjda ce jos 3 u drugom .. To mi treba , i Milwaukee manje od 93.5 .
Jos danas razmisljam , kunem vam se , da odigram LBJ-a sve over , i skokovi , i asistencije , i poeni , ali rekoh razvalit ce ih , nece igrati preko 25-30 minuta .. Jbg , na kraju ce to proci , a oborit ce me ili Milwaukee poeni , ili Harden ..
Zadnja izmjena: Matador, dana/u 22 apr 2013, 02:17, ukupno mijenjano 2 puta.
ja pleja i gov... forsira sut maximalno aa dodati ne zna
James 15p 5sk 4 asist Ellis 9pbevanda4 je napisao/la:jel ovo upravo skupio 2 asista u zadnjih 15 sec igre il me opet ova stranica zayebaye sa krivim informacijama? (ne gledam utakmicu pa zato pitam)LloriS je napisao/la:meni su sigurniji bili skokovi 5 ima, mada sam igrao i asistencije, mislim da bi mogao proci bice gusta tekmabevanda4 je napisao/la:misli li ovaj lebron do 7 asista? misli ku*ac moj..
A triba mi i ellis under 20,5.. Bit će papreno do kraja sve mi se čini![]()
Nije se miami odvojio dovoljno na poluvremenu, nadam se blowoutu pa da Monta lagano ide hladit koljena na klupu
nije ti se potrebno kunit, logično je bilo očekivat sve overe, granice su odlično postavljene ako uzmemo u obzir da ova momčina živi za playoff i lov na prstenje.. Osobno bi ih sve odigrao, al mi kladiona ne dozvoljava kombinirat ništa pa ni to -.- (čak ni hendikep neke utakmice sa brojem poena igračaMatador je napisao/la: Jos danas razmisljam , kunem vam se , da odigram LBJ-a sve over , i skokovi , i asistencije , i poeni

neka brišu.. i trebaju! Ko djeca smo, opet chat premjestili u "prijedloge i sugestije"..dawud je napisao/la:zar ovi admini-moderatori brisu postove
I daj brate učini mi uslugu i makni tu mušicu sa avatara, ako ti je imalo stalo do mog monitora!

Bevanda jarane odakle si ti, cudno mi to sto nedaju da se kombinira..bevanda4 je napisao/la:nije ti se potrebno kunit, logično je bilo očekivat sve overe, granice su odlično postavljene ako uzmemo u obzir da ova momčina živi za playoff i lov na prstenje.. Osobno bi ih sve odigrao, al mi kladiona ne dozvoljava kombinirat ništa pa ni to -.- (čak ni hendikep neke utakmice sa brojem poena igračaMatador je napisao/la: Jos danas razmisljam , kunem vam se , da odigram LBJ-a sve over , i skokovi , i asistencije , i poeni- totalni cigani!)
HrvLloriS je napisao/la: Bevanda jarane odakle si ti, cudno mi to sto nedaju da se kombinira..
Au Bevanda , to je bas odvratno , mogu misliti kako ce ti biti ruzno kad dodje vrijeme u playoffu kad se samo jedna utakmica igra , a oni ne daju da se kombinuje , bas ruzno :S
Evo 2 napda zaredom James dodaje loptu , prvu Coleu , pa Wadeu , oni pogadjaju , ali mu ipak ne pikaju asistencije , steta ..
Evo 2 napda zaredom James dodaje loptu , prvu Coleu , pa Wadeu , oni pogadjaju , ali mu ipak ne pikaju asistencije , steta ..
Evo ga Veliki LBJ 21 poen, 9 skokova i 7 asistencija
Kralj 
Hajde Miami , samo primite manje od 29 poena u 4. i ja zadovoljan ..

Hajde Miami , samo primite manje od 29 poena u 4. i ja zadovoljan ..
Na jednom jos Ibaka 7,5 over skokovi i Westbrook 23,5 over,
na drugom isto Ibaka 7,5 over i Asik 11,5 over ajmoo
na drugom isto Ibaka 7,5 over i Asik 11,5 over ajmoo

Sretno brate , valjda ce biti nesto , nadam se oba prolazis 
Meni jos Harden preko 26.5 , ako Milwaukee ne prebaci 93.5

Meni jos Harden preko 26.5 , ako Milwaukee ne prebaci 93.5

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.