Bolji je DeniMajkl je napisao/la:Kako poljski mediji tvrde, nekada veliki talenat srpskog i evropskog fudbala Miloš Krasić je raskinuo ugovor sa Lehijom iz Gdanjska, i to posle samo 372 minuta provedena u dresu ovog Poljskog kluba!
Posle odlaska iz moskovskog CSKA 31-godišnje krilo nije uspelo da se vrati na nivo igara koje je pružao u tom timu i reprezentaciji Srbije i njegova forma je išla silaznom putanjom.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Jesic dovodi Tomkovica.
Avazov Sport
Avazov Sport
Gledao sam ga dva puta ove sezone, tuga golema.Majkl je napisao/la:Kako poljski mediji tvrde, nekada veliki talenat srpskog i evropskog fudbala Miloš Krasić je raskinuo ugovor sa Lehijom iz Gdanjska, i to posle samo 372 minuta provedena u dresu ovog Poljskog kluba!
Posle odlaska iz moskovskog CSKA 31-godišnje krilo nije uspelo da se vrati na nivo igara koje je pružao u tom timu i reprezentaciji Srbije i njegova forma je išla silaznom putanjom.

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Rinuka je napisao/la:Mislim da je laz, tj ne vjerujem da je neko od uposlenika menadzer bilo kojem nasem igracu.
Znači imate piće od mene. Nije mi dobro bilo kad sa ptocitao da je menadžer.jurisicduska je napisao/la:Nije Abdulah nikom menadžer.
Ne znam koji vam je cilj s plansiranjem dezinformacija takve vrste.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
I odgovarajucu mezuShofaII je napisao/la:Rinuka je napisao/la:Mislim da je laz, tj ne vjerujem da je neko od uposlenika menadzer bilo kojem nasem igracu.Znači imate piće od mene. Nije mi dobro bilo kad sa ptocitao da je menadžer.jurisicduska je napisao/la:Nije Abdulah nikom menadžer.

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ne bi nam valjo ?Bolanos je napisao/la:Gledao sam ga dva puta ove sezone, tuga golema.Majkl je napisao/la:Kako poljski mediji tvrde, nekada veliki talenat srpskog i evropskog fudbala Miloš Krasić je raskinuo ugovor sa Lehijom iz Gdanjska, i to posle samo 372 minuta provedena u dresu ovog Poljskog kluba!
Posle odlaska iz moskovskog CSKA 31-godišnje krilo nije uspelo da se vrati na nivo igara koje je pružao u tom timu i reprezentaciji Srbije i njegova forma je išla silaznom putanjom.Na sta jedan takav igrac spade.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Nisam toliko strucan da to procjenim ali nije ni M od onog Milosa. Povrede su ga ubile a onda je valjda klonuo i psihicki sto je normalno.Majkl je napisao/la:Ne bi nam valjo ?Bolanos je napisao/la:Gledao sam ga dva puta ove sezone, tuga golema.Majkl je napisao/la:Kako poljski mediji tvrde, nekada veliki talenat srpskog i evropskog fudbala Miloš Krasić je raskinuo ugovor sa Lehijom iz Gdanjska, i to posle samo 372 minuta provedena u dresu ovog Poljskog kluba!
Posle odlaska iz moskovskog CSKA 31-godišnje krilo nije uspelo da se vrati na nivo igara koje je pružao u tom timu i reprezentaciji Srbije i njegova forma je išla silaznom putanjom.Na sta jedan takav igrac spade.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Nemojte novog Alispahica da eksploziju cekamo 2 godina, a ono ćorak.. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Nemojte Milosa nikakvih, zdravlja vam. 

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Slazem se kad je dobar fazon dobar je.... meni je vrh .... ko se nezna salit na svoj racun ne treba da se sali ni na tudji ....PitarBordo je napisao/la:Mani ba... Fol je presmješan... Treba se znati i na svoj račun smijati, šta fali malo?Lakoste je napisao/la:Ova slika je debilizam. Ako navijaci drugi timova prave sprdanciju od jedne pozitivne stvari ne morate i vi to isto furati.
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
bolje bi bilo da su igračima uveli zabrane pristupa temi FKSarajevo na ovom forumu, nego faceu...
joker90 je napisao/la:
Sta sve covjek nece procitati na ovoj temi..
Kapiten Olimpica Veldin Muharemović, kako je ekskluzivno priznao u razgovoru za “Avazov Sport”, ostvario je kontakt s klubom s Koševa, gdje je ostavio dubok trag (od 2003. do 2007. godine, te 2010/2011.).
– Ne volim da pričam ništa unaprijed, dok se neke stvari ne realizuju, poklope… – kaže Muharemović.
– Postoji interes, što naravno, uvijek godi svakom igraču. Ipak, Sarajevo je naš najveći, ali i moj klub, gdje sam, ponikao. I uvijek kad me vežu za FK Sarajevo, to su lijepe stvari.
Možete li biti malo konkretniji – jeste li ostvarili kontakt ili počeli pregovore s bordo timom?
– Ako dođe do realizacije, to će biti na zadovoljstvo svih. U narednim danima vidjet ćemo šta će biti? Uglavnom, postoji interes i drugih klubova, međutim, Sarajevo je uvijek u prednosti.
Ponavljam, sve će se znati u narednih nekoliko dana… Ne bih dalje širio tu priču, jer šta ja znam?
U maju Vam ističe ugovor s Olimpicom…
– Da… Još uvijek nismo razgovarali oko produženja tog ugovora, s obzirom na to da se Olimpic nalazi u specifičnoj situaciji. U svakom slučaju, moj status rješava moj menadžer Muris Mujanović, a ja i dalje treniram s Olimpicom.
On će to rješavati dalje, i sa Sarajevom, i s Olimpicom, odnosno predsjednikom Nijazom Gracićem. Šta god da bude, želim da sa svih strana bude korektno – da svi budu zadovoljni.
Šef stručnog štaba Olimpica Edin Prljača nam je rekao da je vijest o Vašem prelasku na Koševo pročitao u medijima.
– Da, tu vijest mi je pokazao odmah nakon jutarnjeg treninga (ponedjeljak – op.a.)…
Sve stvari oko toga sam, ponavljam, prepustio menadžeru Murisu. Mislim da je on razgovarao s predsjednikom Gracićem… On rješava moj status, a moje je da treniram. Ako svi budu zadovoljni, postoji mogućnost da se to realizuje, za kraj kaže Muharemović.
SPEC
Nakon Muharemovića kontaktirali smo i Nijaza Gracića.
– Vidjet ćemo šta će biti. Najbolje je da kontaktirate direktora Sarajeva Dinu Selimovića, bilo je sve što smo saznali od Gracića, koji ni nakon našeg insistiranja nije ponudio informaciju više.
Mujanović: Ako se usaglase klubovi, transfer će biti realizovan
Od Muharemovićevog menadžera Mujanovića saznali smo ovo:
– Ako se usaglase klubovi, transfer će biti realizovan. Muharemović je još uvijek igrač Olimpica i prvenstveno je orijentisan ka njegovom opstanku u bh. eliti, kaže Mujanović.
– A ako se klubovi dogovore… Što se njega tiče, Sarajevo je uvijek bilo njegov klub.
To nam je rekao i Muharemović, ali i da ima još ponuda…
– Ima ponuda i iz inostranstva… Ali, ako je u pitanju BiH, Sarajevo je jedini klub u koji bi prešao iz Olimpica, mada je prezadovoljan i u sadašnjem klubu. Olimpic je uvijek bio mlađi sarajevski premijerligaš, ali uvijek jako korektan – dodaje Mujanović.

Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
- Nerminovic
- Kontakt:
Odavno te @arhimed nije bilo, prije si dolazio da branis Ibraka i njegovo gomilanje igraca(evo i sad posljedice trpimo), sad mi prosipas patetiku o Ledetu.. Znam ja da je on kvalitetan igrac za nasu ligu, ali nemoj mi ove patetike i njegove ljubavi prema Sarajevu zivota ti eto, povratit cu bezveze!! I jos kad si sinoc napisao kakva je ljudina i takve stvari, tacno bi covjek pomislio da govorimo o nekoj moralnoj gromadi, a ne o frajeru koji reklamira Bakira za cvaju u predizbornoj kampanji, al da ne idem daleko.. Ako dođe, nek mu je sretno, ali nemoj serendat da prostis i pravit mi od njega nekog idola naseg kad je daleko od tog!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
ne znam shta bi treb'o ali pouzdano znam da mu je manager,hoche li mi neko vjerovati ili ne me bash zaboli rinaka,pored toga pouzdano znam da lavora da ga trazhe cska i udineseBitiSrcemVezan je napisao/la:Menadžer?nukleusmember je napisao/la:ma duljevichu je on manager a moguche da je i ovim ostalimBosnianKingdom je napisao/la:Je li istina da su jutros u SCCu na kafi bili Rustemović, Duljevic, Bekic i Kadusic sa Ibrakovicem ?
Vjerovatno je bilo prijateljsko druženje sa starim radnim kolegom...
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zar ne bi trebao on zamrznuti svoju menadžersku licencu, tj. trebao je dok je bio u klubu? Bar je nekakva takva priča bila oko onog Redžepagića.
VVVBK
Jel se meni cini ili Lede i Muris krava sebi malo dizu cijenu? Ma smijesno oca mi, da hoce ovo propast pojacali bi se!
Ibrak niti je kome menadzer, niti ima bilo kakvu ulogu u klubu, kakav kordinator za transfere ne nasjedajte na suplje. Uostalom da Ibra ima veze sa transferima doveli bi mi do sad koga hocemo, dok Dino sve vise talasa nije mi jasno sto se lik petlja tamo gdje je tanak.
@duska, odlican post brate, odgovorim ti sutra jedva gledam
Ibrak niti je kome menadzer, niti ima bilo kakvu ulogu u klubu, kakav kordinator za transfere ne nasjedajte na suplje. Uostalom da Ibra ima veze sa transferima doveli bi mi do sad koga hocemo, dok Dino sve vise talasa nije mi jasno sto se lik petlja tamo gdje je tanak.

Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Jeste, doveli bi kao sto smo i ranije dovodili. I naravno da je tu, oko kluba.pasica je napisao/la:Jel se meni cini ili Lede i Muris krava sebi malo dizu cijenu? Ma smijesno oca mi, da hoce ovo propast pojacali bi se!
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
-
- Kontakt:
ne znam ni ja zbog chega to pishesh na osnovu pretpostavke,mojne neshto tvrditi kada nisi siguranjurisicduska je napisao/la:Nije Abdulah nikom menadžer.
VVVBK
Spletom okolnosti sam par mjeseci zaglavio u Banjaluci i nisam bas imao vremena za aktivno ucetvovanje na forumu ali sam svakako pratio desavanja.Sto se tice Ibraka,i dalje smatram da je covjek radio odlican posao i svako pojacanje koje je doveo,bilo je kolektivno svrsavanje na njega.Cak i Hebibovic kao i Ostrakovic su prizivani,i imali su solidne sezone u timovima prije Sarajeva.To sto su neki razocarali,neki se nisu uklopili,neki nisu zalijecili povrede i slicno nije njegova krivica.Svi su ti igraci dovedeni za bagatelu,dok mnogo veci klubovi sirom evrope iskese milione i igrac se ispostavi promasaj kroz nekoliko tekmi.joker90 je napisao/la:Odavno te @arhimed nije bilo, prije si dolazio da branis Ibraka i njegovo gomilanje igraca(evo i sad posljedice trpimo), sad mi prosipas patetiku o Ledetu.. Znam ja da je on kvalitetan igrac za nasu ligu, ali nemoj mi ove patetike i njegove ljubavi prema Sarajevu zivota ti eto, povratit cu bezveze!! I jos kad si sinoc napisao kakva je ljudina i takve stvari, tacno bi covjek pomislio da govorimo o nekoj moralnoj gromadi, a ne o frajeru koji reklamira Bakira za cvaju u predizbornoj kampanji, al da ne idem daleko.. Ako dođe, nek mu je sretno, ali nemoj serendat da prostis i pravit mi od njega nekog idola naseg kad je daleko od tog!!
Sto se tice Ladeta i ovog u vezi Bakira,Bakir je dobio 300 000 glasova i on je jedan od tih koji su ga podrzali.Politicko opredjeljenje je njegova licna stvar i on ima pravo da podrzi koga hoce i za koliko hoce.Sto se tice njega i FKS,jedino sto je bitno je njegov kvalitet koji je neosporan.Sto se tice njegove veze sa Sarajevom,proveo je vise vremena i ostavio je veci trag od nekog stepanova na kojeg vecina kolektivno svrsava i pravi idola od njega a Ladeta pljuju kao zadnje smece.Covjek je izjavio da je Sarajevo njegov klub,dobrog vremena je ostavio na Kosevu i po mom misljenju je ispravan potez bio da ga vrate.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Odakle sad potice prica da Dino talasa,zar nije Jesic taj koji je dobio odrijesene ruke i koji odlucuje koje ce igrace dovesti a koje ne?Ibrak je bio taraba i papak jer je doveo skoro sve igrace koji su se prizivali,a bogami i nekoliko odlicnih igraca za koje mnogi nisu ni vjerovali da bi ikada mogli nogom krociti u BiH,dok sad dolaze neki anonimci iz Mijanmara i na koje svi kolektivno svravaju.Mozda se ti igraci pokazu u pravom smislu rijeci kao pojacanja,ali i ostali igraci koje je Ibrak dovodio takodje su dosli sa nekim referencama iza sebe.
Trenutno korisnika/ca: amypitar, boki86, bosnas_, Burberry46, HordasDolacMalta, iliyaa8, JavierBosnia, Kyle88, mire971, Rule_hz, skoJaa, Tarapi, Vanja8 i 79 gostiju.